Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Az Everton eddig is komolyan igazolt. A legvegen meg egy ervenyes igazolasa volt Iwobi (Arsenal). Meg varok a hivatalos megerositesre.twitter.com/afcstuff/status/1159501064749617153
ulpianus
Bár nem volt a kedvenc játékosom a csapatból, de tehetséges, és fiatal, kár volt elengedni, jobban örültem volna egy kölcsönadásnak.. 😕
több mint 6 éve
Az Everton eddig is komolyan igazolt. A legvegen meg egy ervenyes igazolasa volt Iwobi (Arsenal). Meg varok a hivatalos megerositesre.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Arsenalnal akkor Tierney (WB), es meg nem hivatalos David Luiz. Luiz jopofa volt, mert mar reggel pofazott errol, amire kozolte a Chelsea, hogy nem az elso csapat tagja tobbe. 😀Ja, es meg 3 perc van hatra az igazolasi idoszakbol.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Sok pénzért vettük, nem fogjuk olcsón adni. ha tippelnem kéne akkor 5-600 ezer euró környékénmitől lenne drága ? felesleges a fradinak nincs jó viszonyban az edzővel és 32 éves.. 7. körös pickLanza megy vissza Kispestre?😊Nyár elején hallottam ilyen infókat, hogy BL után megy, mert megromlott ( soha nem volt jó?) a viszonya Rebrovval. Csak hát ki kell vásárolni, és kétlem, hogy olcsón adnánk.
NB2
Kenny
gordon
több mint 6 éve
rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2019/08/07/bajnokok-ligaja-bl-bl-csoportkor-ferencvaros-dinamo-zagreb-fradi-ftc-labdarugas-foci/egy jó elemzés. kicsit túlzásba esik néha az író, de korrektül elemez.
több mint 6 éve
Tökös döntés Áditól, szvsz már rég nem igaz hogy ez egy hatalmas húsdaráló. Ő is azt emelte ki hogy itt futballozni akarnak. Hasznára válik majd az biztos, még mindig nagyon fiatal. Bologna meccseket nézni rendesen kínzás volt, maga az anti futball, ez egy más világ lesz amit kiváncsian várok.
több mint 6 éve
mitől lenne drága ? felesleges a fradinak nincs jó viszonyban az edzővel és 32 éves.. 7. körös pickLanza megy vissza Kispestre?😊Nyár elején hallottam ilyen infókat, hogy BL után megy, mert megromlott ( soha nem volt jó?) a viszonya Rebrovval. Csak hát ki kell vásárolni, és kétlem, hogy olcsón adnánk.
NB2
Kenny
több mint 6 éve
Dybalat és Bruno Fernandest is bukta a Spurs anyagi okokból (😀), maradt Lo Celso aki elvileg már 99%, h jön. Őt annyira nem vágom, van aki ismeri, mennyire jó spíler?Én speciel nem szeretem a játékát így Arsenal drukkerként örülnék ha vinné a Spurs. Igazából ha Eriksen tényleg megy valahova (MU/Real), akkor helyére jön CAM-nak, viszont azért Eriksen egy klasszissal jobb játékos. Lo Celso amúgy a PSG-től került a Betishez, tipikus fiatal akit megvettek a katariak aztán nem játszott a "sztárok" mellett. A Tottenham nagyobb igazolása középpályára inkább Ndombele, igaz ő védekezőbb szerepbe játszik, oda kellett is mert Moussa Dembélé elment és Wanyama se igazán vált be. Sissoko tavalyi feltamadásával a középpálya box-to-box része jó lesz. Viszont Lo Celso nem fogja tudni pótólni Eriksent.
Duff
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Dehogy megy vissza. Sandor kollega megmondta, hogy nem megy, szoval nincs itt semmi latnivalo.Lanza megy vissza Kispestre?😊Nyár elején hallottam ilyen infókat, hogy BL után megy, mert megromlott ( soha nem volt jó?) a viszonya Rebrovval. Csak hát ki kell vásárolni, és kétlem, hogy olcsón adnánk.
NB2
Kenny
több mint 6 éve
Lanza megy vissza Kispestre?😊Nyár elején hallottam ilyen infókat, hogy BL után megy, mert megromlott ( soha nem volt jó?) a viszonya Rebrovval. Csak hát ki kell vásárolni, és kétlem, hogy olcsón adnánk.
NB2
több mint 6 éve
Lehet mégis mákja lesz a Bayernek, és azelőtt kihátrálhatnak az üzletből, hogy elköltenék az összes pénzük egy sérültre:szavak nincsenek Guardiolára.
www.bavarianfootballworks.com/2019/8/7/20758801/bayern-munich-breaking-leroy-sane-surgery-right-knee-injury-manchester-city-pep-guardiola
flzoli
Hivatalos: Nagy Adam ,Bristol.NK 2.0. Össze fogják törni a szigetlakók.
egy percet sem jatszott meg de mar mindenki tudja h szar dontes volt😂
a sport tv adhatna ujra championshippet
ZoliMP
több mint 6 éve
Lanza megy vissza Kispestre?😊
több mint 6 éve
Dybalat és Bruno Fernandest is bukta a Spurs anyagi okokból (😀), maradt Lo Celso aki elvileg már 99%, h jön. Őt annyira nem vágom, van aki ismeri, mennyire jó spíler?Argentin...
Duff
Messi nem szereteti mert magasabb....
Nem került testi kapcsolatba Maradona semelyik családtagjával
--> Szóval nem lesz túl sikeres a PL-ben 😊
több mint 6 éve
Dybalat és Bruno Fernandest is bukta a Spurs anyagi okokból (😀), maradt Lo Celso aki elvileg már 99%, h jön. Őt annyira nem vágom, van aki ismeri, mennyire jó spíler?
több mint 6 éve
Lehet mégis mákja lesz a Bayernek, és azelőtt kihátrálhatnak az üzletből, hogy elköltenék az összes pénzük egy sérültre:www.bavarianfootballworks.com/2019/8/7/20758801/bayern-munich-breaking-leroy-sane-surgery-right-knee-injury-manchester-city-pep-guardiola
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 402
Hivatalos: Nagy Adam ,Bristol.egy percet sem jatszott meg de mar mindenki tudja h szar dontes volt😂
a sport tv adhatna ujra championshippet
több mint 6 éve
Ja és MRI:"We tried to sign some important, expensive players for our defence."
Ügyes gyerek vagy, tuti jó stratégia a mai fociban, ha egy hónapon keresztül ezt a mondatot hajtogatod minden interjúban, hogy drágán akarsz vásárolni. 😀
több mint 6 éve
Most találtam:m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/uveggyongyok-vincze-andras-publicisztikaja-2715307
Tetszik.
több mint 6 éve
twitter.com/GFFN/status/1159113055025979392twitter.com/afcstuff/status/1031221423585591296
Balázs Pali vagy Rugani. Ez miért is upgrade a jelenlegi kerethez képest??????
Tony Adams
Kell még Fellaini is a Kócbaba Fc-be 😀
több mint 6 éve
twitter.com/GFFN/status/1159113055025979392Balázs Pali vagy Rugani. Ez miért is upgrade a jelenlegi kerethez képest??????
több mint 6 éve
A karrierje csúcspontja a Bologna volt vlsz, angol szinten előre már nem fog tudni szintet lépni, ha egyáltalán ott be fog férni/ remélem igen/ a válogatott szempontjából viszont csak az a fontos, hogy játszon. Ennyi idősen már beárazták. Kis szerencsével megragadhatott volna a digóknál az első osztályban is.Sajna az ő posztja, és hozzá az ő kvalitásai, nagyon edző és szerkezet függőek. Hinni kell benne.
több mint 6 éve
Na de hová tűnt Traoré? Nagy a csend.
több mint 6 éve
Akkor inkább hagyjuk 😁Hasonló színvonalú villantásra számítanék arrafelé 😀Lassan kezdődik az új PL idény, szóval a rutinos Albion függőket kérdezném, hogy van bármi esély, hogy változzon a City-Pool 1-2 csata, Tham 3., Arsenal-MU-Chelsea GYP harc a BL helyért képlet? 😊Kb ugyanaz lesz.
Wolverhampton-ban van annyi hogy feljebb lépjen esetleg, mert ahogy látom nem vesztettek el semmilyen kulcsembert? Vagy az Everton mondjuk a fiatal Juve-s gyerekkel robbanthat valamit?
Az Arsenal elviekben kiállhat egy Auba, Özil, Pepe, Lacazett négyessel elől ami azért butítana. Nyilván ehhez Emery gyáva lesz, de talán benne lehet, hogy megint a TOP3-ban lesznek a rúgott gólokban....
flzoli
Wolvesnek szerintem ez a max, ráadásul most még ott van nekik az európai szereplés is.
Hátha végre mondjuk a West Ham villant valamit... 😁
warr_b
flzoli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 6 éve
dawyd728
4 034
Nem tudom, biztos én néztem rossz meccseket, de Nagy Ádámtól mélységi kulcspasszokat, cseleket nem nagyon láttam. Ellenben fut 15 km-t, jól olvassa a játékot, szerez egy rakat labdát és azokat oda tudja adni a mellette játszó ügyesebb középpályásnak. A problémák akkor kezdődnek, amikor neki kéne lenni az ügyesebb középpályásnak... Sztem olyan játékos mint ő, minden csapatba kell, a gond akkor lesz, ha van a csapatban egy hasonlóan rengeteget melózó spíler, aki azért a labdával nagyobb barátságban van, mert akkor nyilván ő fog játszani helyette. De a Championshipben tényleg annyi meccs van és olyan hajtás, hogy nem tudom elképzelni, hogy ne legyen legalább 30 meccse az évben, ami abban az iramban remek fejlődési lehetőség neki.Nagy Ádám és támadó szellemű csapat? Lemaradtam valamiről? Az ember szűrni, robotolni tud, előre utoljára u12-ben passzolt....Egyrészt Pirlo játszott a posztján és nem Zidane. Maiak közül Jorginho. Másrészt egy szintig jó Ádám. Az a szint jelenleg nem top bajnokság képes. Az olasz kiesés ellen játszó csapatok meg csak nyomozzák a labdát és ki se tudják vinni a földön. Oda semmi szükség egy sokat mozgó (labda nélkül), labdaügyes játékosra, amikor sose tudják kihozni a labdát. Amíg Inzaghi volt az edző, aki játszani akart a csapattal, kapott is lehetőséget, csak az össz tudásállomány a Bolognának nem tette lehetővé, h az a játék sikeres legyen számukra. Majd, mikor jött az új edző, aki pragmatikus játékra helyezte a hangsúlyt, máris padra került Ádám.
És ezzel nem azt mondom, hogy ez feltétlen baj lenne, mert nem az, de Makelelét ne keverjük össze Zidane-nal.
gabokocka
Fogalmam sincs, h az angol csapat hogyan tervez játszani, de amennyiben játszani akarják a játékot, akkor oda nem hülyeség menni, még akkor sem, ha fizikailag nem is az ő bajnoksága.
dawyd728
gabokocka
Mélységikulcspasszt a posztján a top ligák top csapatainak legjobbjai adnak. Pl. Jorginho.
Ő pont ezért nem fér be ezekbe a csapatokba, mert nem tud a legmagasabb szintű bajnokságokban ilyeneket adni. Viszont gyengébb képességű bajnokságban egy játszó csapatban, ahol körülötte a többi is tud játszani, és nem ő feladata, h megváltó legyen, ott az, amit tud bőven elég lehet. Ehhez az angol2 felsőháza elvileg jobb opciónak kell lennie, mint a kiesés elől menekülő olasz1 csapata volt. Ettől még, itt is lehet szar, nincs ellenkezőjére garancia.
több mint 6 éve
Hasonló színvonalú villantásra számítanék arrafelé 😀Lassan kezdődik az új PL idény, szóval a rutinos Albion függőket kérdezném, hogy van bármi esély, hogy változzon a City-Pool 1-2 csata, Tham 3., Arsenal-MU-Chelsea GYP harc a BL helyért képlet? 😊Kb ugyanaz lesz.
Wolverhampton-ban van annyi hogy feljebb lépjen esetleg, mert ahogy látom nem vesztettek el semmilyen kulcsembert? Vagy az Everton mondjuk a fiatal Juve-s gyerekkel robbanthat valamit?
Az Arsenal elviekben kiállhat egy Auba, Özil, Pepe, Lacazett négyessel elől ami azért butítana. Nyilván ehhez Emery gyáva lesz, de talán benne lehet, hogy megint a TOP3-ban lesznek a rúgott gólokban....
flzoli
Wolvesnek szerintem ez a max, ráadásul most még ott van nekik az európai szereplés is.
Hátha végre mondjuk a West Ham villant valamit... 😁
warr_b