NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
13
4
2:15, Arena4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Szerencsére a nagyjaink kitartanak az erkölcsi győztes mellett...Kevés nála visszataszítóbb ember van ma a magyar fociban.
www.facebook.com/photo.php?fbid=1169798003045733&set=a.553842351307971.147691.100000466324786&type=1Schleck
több mint 9 éve
Szerencsére a nagyjaink kitartanak az erkölcsi győztes mellett...tudom h mindig van lejjebb, de ez a majom már tényleg nagyon az alját kapargathatja.
www.facebook.com/photo.php?fbid=1169798003045733&set=a.553842351307971.147691.100000466324786&type=1Schleck
btw, ha az UEFA-nak lenne egy kis töke, lepaktálna a brazilokkal, argentinokkal, meg az usákokkal aztán csinálnának egy külön FA-t. aztán az afrikai meg középamerikai meg egyéb harmadikvilágbeli idióták meg szopkodják tovább blattert a fifiában.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 9 éve
Csányi azt mondta, hogy nem szavaz Blatterre, így még érdekesebb ennek a világbarmának a bejegyzésebaggioAz egész UEFA a herceget fogja tolni. Szerintem ebből már nem fog kijönni Blatter, hiába vesz meg elég afrikai és ázsiai szavazatot a papíron való győzelemhez.
több mint 9 éve
Csányi azt mondta, hogy nem szavaz Blatterre, így még érdekesebb ennek a világbarmának a bejegyzése
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Szerencsére a nagyjaink kitartanak az erkölcsi győztes mellett...www.facebook.com/photo.php?fbid=1169798003045733&set=a.553842351307971.147691.100000466324786&type=1
több mint 9 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/kte-rendezik-a-tartozast-az-nb-iii-ban-indulnak-van-jovo-2416293Tök jó, hogy meglepődik egy csapat, hogy visszabasszák őket, miközben tartoznak a játékosoknak.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
az MLSZ döntés fényében, meg ugye piaci viszonyok (igaz közel 2 éves hír)a sportklub nem = a labdarúgó csapatatot működtető gazdasági társasággal, az azért remélem tiszta.
www.origo.hu/itthon/20131116-a-kormany-atvallalja-hat-fovarosi-sportklub-adossagat.htmlNB2
ami nem hajlik, az törik!
több mint 9 éve
az MLSZ döntés fényében, meg ugye piaci viszonyok (igaz közel 2 éves hír)www.origo.hu/itthon/20131116-a-kormany-atvallalja-hat-fovarosi-sportklub-adossagat.html
több mint 9 éve
hülye angolok, angol hülyék "Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Dehogynem. Annyiba kerülne, amíg feldobom a kickstarterre/indiegogora, hogy megveszem a Milant.....StezDobd fel kickstarterre/indiegogora, hogy megveszed a Milant, és ehhez gyűjtesz 500 millió eurót, hátha összejön. 😉
Ha meg nem, hát semmibe se került.Sobri Jóska
Fontos perc ez, az idő pénz. Inkább a háttérben maradok és szurkolok, hogy szeretett csapatom jó kezekbe kerüljön, és ismét a legjobbak között legyen. Nem a Serie B-ben.
több mint 9 éve
na, a Rangers feljutása következő idényig elnapolva
több mint 9 éve
....StezDobd fel kickstarterre/indiegogora, hogy megveszed a Milant, és ehhez gyűjtesz 500 millió eurót, hátha összejön. 😉
Ha meg nem, hát semmibe se került.
több mint 9 éve
www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/video-finish-him-szedito-elokeppel-sokkoltak-az-ellenfelet-2416141Azért ez vetekszik a Dortmundi koreóval.
több mint 9 éve
Azért bizakodok, mert tudtommal tárgyalni senkivel nem ült le korábban, hogy eladja a klubot. A korábbi években ink az volt h megjelent a sajtóban h xy megvenné a Milant, erre Silvio közölte h nem eladó.És egyébként igen, Bee esetében a források alapján, amit olvastam nem volt meg a tőkéje ahhoz, hogy felfuttassa a klubot miután megvásárolta. Azt pedig megértem h így elállt az üzlettől Berlusconi. Bee esetében egyébként elég gyanús h a Doyen Sports játékosügynökség állt mögötte, ami kb. jó is h nem adta el a klubot Berlu, mert nekik annyi lett volna a szándékuk h az általuk menedzselt fiatal játékosok kapjanak lehetőséget majd jó profittal el lehessen adni őket 1-2 év múlva, így meg kb. lehetetlen egy hosszú távon eredményes klubmodellt felépíteni szvsz.
Állítólag képben vannak vmi kínaiak mostanában, akiknek lenne tőkéjük csak ők sztem elzavarnák a kopaszt és ebbe így attól félek Mr. Ungabunga qrvára nem fog belemenni.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Úgy érzed? Én nem. 😊Lehet én vagyok túlzottan idealista jelen pillanatban, de nekem úgy tűnik h Berlusconi végre rájött ha ő marad az elnök akk nem lesz ez a csapat versenyképesempty taxiÉn nem örülnék, ha Ancelotti visszajönne.Klopp Milan... Lenne, az álmaimban. 😀Állítólag már aláírták az előszerződést Emeryvel.
Persze csak azután jönne Klopp, hogy Berlusconi eladja a klubot.Stez
Mondjuk akik eddig szóba kerültek (Ancelotti, Emery, Klopp) mind jó lenne, úgyhogy az utóbbi évektől eltérően tán egy kicsit bizakodok...empty taxi
Jó edző, de a jelenlegi, már a béka segge alatt lévő, sztároktól, de kis túlzással még jó játékosoktól is mentes Milanból nem tudna sokat kihozni. És az ő stílusa ehhez a csapathoz most nagyon nem illik. Én Kloppot favorizálnám nagyon, mert ő neki jó szeme van a fiatalokhoz, nem sztárcsapattal bizonyított, és nincs is szüksége szupersztárokra ahhoz, hogy valamit mutasson.
De Emeryvel sem lenne bajom, felőlem jöhet ő is. Alapvetően úgy gondolom, hogy ide jöhet bárki, amíg Berlusconi lesz az elnök, érdemi változás nem lesz.Stez
Először én is így gondoltam, egészen addig, amíg el nem kezdte ismét a szart kavarni.
Állítólag megvolt a megegyezés a Bee nevezetű ürgével, majd semmi bejelentés, azóta is csönd van, Berlusconi azóta állítólag nagyban keres más befektetőt. Ez mit sugall?
Nekem, Berlusconit ismerve ez megint valami olyat, hogy sunyít a háttérben, ahogy egyébként minden évben, véletlenül pont a nagy krízisnél előjön, hogy XY megvenné a Milant, most Berlusconi lehet, hogy mégis eladja...
És csak telnek-múlnak az évek, semmi sem történik. Ez a Mr. Bee csávó is nagyban eltűnt. Persze néha előjön a szokásos "én a Milant akarom, ez az álmom" nyilatkozata a megvételről, de sosem történik semmi sem.
Halkan jegyzem meg, már az állítólag üzlet létrejöttekor felröppentek olyan hírek, miszerint nem is tudja kifizetni az 500 millió eurós vételárat, amiben állítólag megegyeztek.
Majd utána meg Berlusconi sír, hogy számára mennyire fontos, hogy olyan vegye át a csapatot, aki költ rá. Mondja ezt ő, aki évek óta baszik az egészre. Hagyjuk már. Szerintem megint hülyének nézi a fél világot, kicsit felkavarja az állóvizet, hoz egy új edzőt, de marad a Milan élén. És aztán majd hoz két-három vagy kiöregedőfélben lévő, vagy abszolút középszer játékost, aztán elvárja, hogy ez a csapat bizony bajnokságot nyerjen.
több mint 9 éve
Lehet én vagyok túlzottan idealista jelen pillanatban, de nekem úgy tűnik h Berlusconi végre rájött ha ő marad az elnök akk nem lesz ez a csapat versenyképesÉn nem örülnék, ha Ancelotti visszajönne.Klopp Milan... Lenne, az álmaimban. 😀Állítólag már aláírták az előszerződést Emeryvel.
Mondjuk akik eddig szóba kerültek (Ancelotti, Emery, Klopp) mind jó lenne, úgyhogy az utóbbi évektől eltérően tán egy kicsit bizakodok...empty taxi
Jó edző, de a jelenlegi, már a béka segge alatt lévő, sztároktól, de kis túlzással még jó játékosoktól is mentes Milanból nem tudna sokat kihozni. És az ő stílusa ehhez a csapathoz most nagyon nem illik. Én Kloppot favorizálnám nagyon, mert ő neki jó szeme van a fiatalokhoz, nem sztárcsapattal bizonyított, és nincs is szüksége szupersztárokra ahhoz, hogy valamit mutasson.
De Emeryvel sem lenne bajom, felőlem jöhet ő is. Alapvetően úgy gondolom, hogy ide jöhet bárki, amíg Berlusconi lesz az elnök, érdemi változás nem lesz.Stez
Madden hates me.
több mint 9 éve
Én nem örülnék, ha Ancelotti visszajönne.Állítólag már aláírták az előszerződést Emeryvel.Klopp szerintem egy szenvedélyes csapatba való, valahogy nem tudnám elképzelni egy Real Madridban, Man City-ben... Örülnék neki, hogy ha Liverpoolba menne, az egy neki való közeg és ideje lenne oda egy jó edzőt vinni. Ha meg nem, akkor a Roma nagyon gyorsan rúgja ki Garcia-t és hozzuk oda Jürgent 😊HabiKlopp Milan... Lenne, az álmaimban. 😀
De Emeryvel sem lenne bajom, felőlem jöhet ő is. Alapvetően úgy gondolom, hogy ide jöhet bárki, amíg Berlusconi lesz az elnök, érdemi változás nem lesz.
több mint 9 éve
Állítólag már aláírták az előszerződést Emeryvel.Klopp szerintem egy szenvedélyes csapatba való, valahogy nem tudnám elképzelni egy Real Madridban, Man City-ben... Örülnék neki, hogy ha Liverpoolba menne, az egy neki való közeg és ideje lenne oda egy jó edzőt vinni. Ha meg nem, akkor a Roma nagyon gyorsan rúgja ki Garcia-t és hozzuk oda Jürgent 😊HabiKlopp Milan... Lenne, az álmaimban. 😀
Mondjuk akik eddig szóba kerültek (Ancelotti, Emery, Klopp) mind jó lenne, úgyhogy az utóbbi évektől eltérően tán egy kicsit bizakodok...
Madden hates me.
több mint 9 éve
Klopp szerintem egy szenvedélyes csapatba való, valahogy nem tudnám elképzelni egy Real Madridban, Man City-ben... Örülnék neki, hogy ha Liverpoolba menne, az egy neki való közeg és ideje lenne oda egy jó edzőt vinni. Ha meg nem, akkor a Roma nagyon gyorsan rúgja ki Garcia-t és hozzuk oda Jürgent 😊HabiKlopp Milan... Lenne, az álmaimban. 😀
Persze csak azután jönne Klopp, hogy Berlusconi eladja a klubot.
több mint 9 éve
Klopp szerintem egy szenvedélyes csapatba való, valahogy nem tudnám elképzelni egy Real Madridban, Man City-ben... Örülnék neki, hogy ha Liverpoolba menne, az egy neki való közeg és ideje lenne oda egy jó edzőt vinni. Ha meg nem, akkor a Roma nagyon gyorsan rúgja ki Garcia-t és hozzuk oda Jürgent 😊
JT Daniels fan
több mint 9 éve
Mindenesetre Amadeus szent lapja szerint Klopp szívesen lenne a Liverpool menedzsere. "Látták azt, aki hallotta, amikor mondták..."Mikeysőt, már gyűjtjük a pénzt, hogy visszavegyük Suarezt, meg mellé még esetleg Messit is elhozzuk.
több mint 9 éve
Mikey
18 752
Mindenesetre Amadeus szent lapja szerint Klopp szívesen lenne a Liverpool menedzsere. "Látták azt, aki hallotta, amikor mondták..."
több mint 9 éve
2 évig 11 helyre vitte a Mainzot, de a többi időben vagy éppen kiestek vagy másodosztályban voltak nem voltak egyértelmű jelei annak, hogy az akkori középcsapat BvB-t csúcsra juttatja, illetve nem volt több mint BR esetében, mikor átvette a Pooltpontosan, olyan edző kell akinek van egy víziója és azt meg tudja valósítani (a nagyokhoz képest) kevés pénzből... elvileg BR-re is ezt lehetett mondani, de (még) nem mutatkozott meg, hogy egy szinten lenne Kloppal-Simeoneval, akik igazán nagyot csak jelenlegi klubjaiknál tudtak produkálniAzért Klopp előtte a Mainznál is jóval többet hozott ki előtte a keretből, mint ami benne volt.empty taxi
(és igen ehhez bele kell nyúlni a tutiba, de Balo-féle mindfuck igazolásokkal totálisan esélytelen)ZERO_L
(csak hát Klopp harmadik évében bajnok lett, BR meg mintha ott lenne ahonnan kezdte)
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Azért ahhoz, amit az MLSZ csinál tényleg pofa kell. Szerintem 6-8 klubon kívül évek óta egy sem felel meg a követelményeknek, most meg NB3-al meg megye 1-el fenyegetőznek, a többiről nem is beszélve. Erre nincsenek szavak...Szíjjártó pedig még nagyobb szerepet fog vállalni a Honvédban. Lehet az NB2-ben?
több mint 9 éve
pontosan, olyan edző kell akinek van egy víziója és azt meg tudja valósítani (a nagyokhoz képest) kevés pénzből... elvileg BR-re is ezt lehetett mondani, de (még) nem mutatkozott meg, hogy egy szinten lenne Kloppal-Simeoneval, akik igazán nagyot csak jelenlegi klubjaiknál tudtak produkálniAzért Klopp előtte a Mainznál is jóval többet hozott ki előtte a keretből, mint ami benne volt.
(és igen ehhez bele kell nyúlni a tutiba, de Balo-féle mindfuck igazolásokkal totálisan esélytelen)ZERO_L
Madden hates me.