NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
10
4
2:15, Arena4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Süt róla az ellenszenv és a kicsinyes irigység:www.hatharom.com/2015/05/28/real-madrid-perez-bukas-ancelotti-del-bosque-velemeny
Értem én, hogy a sokszor ész nélkülinek tűnő költekezés szúrja sok ember szemét, de a mai fociban egyszerűen nem lehet másképp fönt maradni az arab, amerikai,ázsiai és orosz brutál pénzek mellett. Lehet itt nyáladzani a Barca vagy a Bayern utánpótlására, de ők is ugyan úgy költekeznek mint a Real.
Del-Bosque-t felemlegetni ennyi év után meg tényleg a demagógia netovábbja. Igen, nyert BL-t és bajnokságot, de közel sem középszerű csapattal. Már akkor is hemzsegtek a sztárok a csapatban, akiket "csak" egybe kellett gyúrni valahogy. A spanyol válogatott legutóbbi leégése is bizonyítja, hogy azért Bosque sem akkora zseni, mint amennyire sokan tartják. Egy jól működő rendszert tud finomhangolni, de amikor komolyabban kell valamibe belenyúlni, megáll a tudomány.
több mint 9 éve
Csak bejött a tuti, szép volt PAFC! Nem is tudom már a szorzót.. MÉSZÖLY A MEGMENTŐ!JC6Mondjuk kategóriákkal jobb edző mint Szentes Lázár...
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Csak bejött a tuti, szép volt PAFC! Nem is tudom már a szorzót.. MÉSZÖLY A MEGMENTŐ!
több mint 9 éve
Király lenne Gündogan, Rode és Götze mellett jó ideig meglenne a középpálya. Alaba mellé kéne még egy szélső, meg Rüdiger hátulra és FIFA hangulatom lenne.Amadeus91Azért gyorsan el kellene happolni a Wolfsburg legjobbjait, nehogy a végén a fejetekre nőjenek. Az se baj ha padon rohadnak vagy ott sem.
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 902
Király lenne Gündogan, Rode és Götze mellett jó ideig meglenne a középpálya. Alaba mellé kéne még egy szélső, meg Rüdiger hátulra és FIFA hangulatom lenne.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
m.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/real-madrid-benitez-mar-tudja-ki-lesz-az-elso-szerzemeny-2416139Sztörling csatárposzton... hmmm... hát, annyi ideig sem lesz edző, mint Cselló
Ha ez igaz akkor megint rengeteg idom felszabadul a Barcasok meg orulnek, hogy min 3 evre ovek a bajnoksagToca
több mint 9 éve
m.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/real-madrid-benitez-mar-tudja-ki-lesz-az-elso-szerzemeny-2416139Egy év után kirúgják.
Ha ez igaz akkor megint rengeteg idom felszabadul a Barcasok meg orulnek, hogy min 3 evre ovek a bajnoksagToca
több mint 9 éve
Hát a Sport TV egy kalap szar csatorna család lett. Nyilván volt honnan visszaesni, de a számottevő bajnokságok közül csak a Barca meg a Real van közvetítve, elbukták a Copa Americát is, Wimbledont és még lehetne sorolni.Megosztva náluk van a BL,ami a legnagyobb nézettséget produkálja ma Magyarországon,ez a lényeg.
Szerencsére ez az AMC csatorna simán fogható és kényelmesen lehet követni az FA kupa döntőt... jah várjál...tüsi91
több mint 9 éve
m.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/real-madrid-benitez-mar-tudja-ki-lesz-az-elso-szerzemeny-2416139Ha ez igaz akkor megint rengeteg idom felszabadul a Barcasok meg orulnek, hogy min 3 evre ovek a bajnoksag
több mint 9 éve
ozibozi
17 170
nem 😊Luca Toni 38 évesen 22 góllal a Serie A góllövőlista élén végzett!ozibozimiért, Icardi nem rúghat mesterhármast?slowmotion
több mint 9 éve
Luca Toni 38 évesen 22 góllal a Serie A góllövőlista élén végzett!ozibozimiért, Icardi nem rúghat mesterhármast?
több mint 9 éve
ozibozi
17 170
Luca Toni 38 évesen 22 góllal a Serie A góllövőlista élén végzett!
több mint 9 éve
Ó banyek Messi milyen gólt lőtt jeeeeeeeeeeeeeeeeee 😀
több mint 9 éve
És akkor most jövőre az MVM ismét a Paks szponzora lesz vagy továbbra is támogatja a kieső Úvárost az NB2-ben?
több mint 9 éve
ozibozi
17 170
Berlinben akkora görögtűz volt a szünetben, mint nálunk Aug.20-án... felháborító
több mint 9 éve
egy időben volt a magyar foci, német kupa, angol kupa és vizilabda FFígy döntöttek
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Hát a Sport TV egy kalap szar csatorna család lett. Nyilván volt honnan visszaesni, de a számottevő bajnokságok közül csak a Barca meg a Real van közvetítve, elbukták a Copa Americát is, Wimbledont és még lehetne sorolni. Szerencsére ez az AMC csatorna simán fogható és kényelmesen lehet követni az FA kupa döntőt... jah várjál...
több mint 9 éve
ozibozi
17 170
ilyesmire gyanakodtam, köszinem követtem miért az AMC adja? promózzák a csatornájukat vagy vlm más? mert a Sport 1 mennyei meccset ad csak...oziboziaz AMC Hungary is a Chellomedia tagja (vagyis előbbi anyavállalata, az AMC vásárolta fel az utóbbit), ezt a csatornát is fel kell most futtatnibaggio
több mint 9 éve
nem követtem miért az AMC adja? promózzák a csatornájukat vagy vlm más? mert a Sport 1 mennyei meccset ad csak...oziboziaz AMC Hungary is a Chellomedia tagja (vagyis előbbi anyavállalata, az AMC vásárolta fel az utóbbit), ezt a csatornát is fel kell most futtatni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
ozibozi
17 170
nem követtem miért az AMC adja? promózzák a csatornájukat vagy vlm más? mert a Sport 1 mennyei meccset ad csak...
több mint 9 éve
Mivel a Fradi nyerte a Kupát, aki már biztos EL-résztvevő, ráadásul a Vidi ellen, akik meg BL-ben indulnak, így a bajnoki 4.-re száll át a kupagyőztes indulási joga?Nincs uefa licensze, biztos a konda megy az uefába
ja jó közben megtaláltam: When the domestic cup winners also qualify for the Europa League through league position, their place through the league position is vacated. As a result, the highest-placed team in the league which have not yet qualified for European competitions qualify for the Europa League, with the Europa League qualifiers which finish above them in the league moved up one "place" if possible.
ez alapján a 4. helyezés is EL-indulást ér, vagyis a Paks még téttel játszik ma, a Debrecen meg az eredmény függvényében talán holnap.kaszo
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
dugo93
4 225
www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/pl-bejelentette-visszavonulasat-az-mu-korabbi-sztarja-2416615Kb ott kezdtem el nézni a soccert, hogy leigazolt a MU-ba. Mindig is az egyik kedvencem volt.
több mint 9 éve
Mivel a Fradi nyerte a Kupát, aki már biztos EL-résztvevő, ráadásul a Vidi ellen, akik meg BL-ben indulnak, így a bajnoki 4.-re száll át a kupagyőztes indulási joga?ja jó közben megtaláltam: When the domestic cup winners also qualify for the Europa League through league position, their place through the league position is vacated. As a result, the highest-placed team in the league which have not yet qualified for European competitions qualify for the Europa League, with the Europa League qualifiers which finish above them in the league moved up one "place" if possible.
ez alapján a 4. helyezés is EL-indulást ér, vagyis a Paks még téttel játszik ma, a Debrecen meg az eredmény függvényében talán holnap.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
epic fail: pmfc - nyíregy 0-1, 82. perc : heffler lő, gól, 1-1.knézy: azért csak megszületett a pécsiek szépítő gólja.
besírok ezen az emberen 😀