NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 107 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Süt róla az ellenszenv és a kicsinyes irigység:
 www.hatharom.com/2015/05/28/real-madrid-perez-bukas-ancelotti-del-bosque-velemeny

Értem én, hogy a sokszor ész nélkülinek tűnő költekezés szúrja sok ember szemét, de a mai fociban egyszerűen nem lehet másképp fönt maradni az arab, amerikai,ázsiai és orosz brutál pénzek mellett. Lehet itt nyáladzani a Barca vagy a Bayern utánpótlására, de ők is ugyan úgy költekeznek mint a Real.

Del-Bosque-t felemlegetni ennyi év után meg tényleg a demagógia netovábbja. Igen, nyert BL-t és bajnokságot, de közel sem középszerű csapattal. Már akkor is hemzsegtek a sztárok a csapatban, akiket "csak" egybe kellett gyúrni valahogy. A spanyol válogatott legutóbbi leégése is bizonyítja, hogy azért Bosque sem akkora zseni, mint amennyire sokan tartják. Egy jól működő rendszert tud finomhangolni, de amikor komolyabban kell valamibe belenyúlni, megáll a tudomány.

több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Csak bejött a tuti, szép volt PAFC! Nem is tudom már a szorzót.. MÉSZÖLY A MEGMENTŐ!JC6
Mondjuk kategóriákkal jobb edző mint Szentes Lázár...

több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Csak bejött a tuti, szép volt PAFC! Nem is tudom már a szorzót.. MÉSZÖLY A MEGMENTŐ!
több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Király lenne Gündogan, Rode és Götze mellett jó ideig meglenne a középpálya. Alaba mellé kéne még egy szélső, meg Rüdiger hátulra és FIFA hangulatom lenne.Amadeus91
Azért gyorsan el kellene happolni a Wolfsburg legjobbjait, nehogy a végén a fejetekre nőjenek. Az se baj ha padon rohadnak vagy ott sem.

több mint 9 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 902
Király lenne Gündogan, Rode és Götze mellett jó ideig meglenne a középpálya. Alaba mellé kéne még egy szélső, meg Rüdiger hátulra és FIFA hangulatom lenne.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 636 — Cowboys fan
 m.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/real-madrid-benitez-mar-tudja-ki-lesz-az-elso-szerzemeny-2416139
Ha ez igaz akkor megint rengeteg idom felszabadul a Barcasok meg orulnek, hogy min 3 evre ovek a bajnoksagToca
Sztörling csatárposzton... hmmm... hát, annyi ideig sem lesz edző, mint Cselló
több mint 9 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
 m.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/real-madrid-benitez-mar-tudja-ki-lesz-az-elso-szerzemeny-2416139
Ha ez igaz akkor megint rengeteg idom felszabadul a Barcasok meg orulnek, hogy min 3 evre ovek a bajnoksagToca
Egy év után kirúgják.

több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
Hát a Sport TV egy kalap szar csatorna család lett. Nyilván volt honnan visszaesni, de a számottevő bajnokságok közül csak a Barca meg a Real van közvetítve, elbukták a Copa Americát is, Wimbledont és még lehetne sorolni.

Szerencsére ez az AMC csatorna simán fogható és kényelmesen lehet követni az FA kupa döntőt... jah várjál...tüsi91
Megosztva náluk van a BL,ami a legnagyobb nézettséget produkálja ma Magyarországon,ez a lényeg.

több mint 9 éve
Toca Minnesota Vikings 19 379 — Vikings fan
Ha ez igaz akkor megint rengeteg idom felszabadul a Barcasok meg orulnek, hogy min 3 evre ovek a bajnoksag
több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 17 170
Luca Toni 38 évesen 22 góllal a Serie A góllövőlista élén végzett!ozibozi
miért, Icardi nem rúghat mesterhármast?slowmotion
nem 😊
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 636 — Cowboys fan
Luca Toni 38 évesen 22 góllal a Serie A góllövőlista élén végzett!ozibozi
miért, Icardi nem rúghat mesterhármast?
több mint 9 éve
Luca Toni 38 évesen 22 góllal a Serie A góllövőlista élén végzett!
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 734 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ó banyek Messi milyen gólt lőtt jeeeeeeeeeeeeeeeeee 😀
több mint 9 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 546 — Ajmo Vatreni
És akkor most jövőre az MVM ismét a Paks szponzora lesz vagy továbbra is támogatja a kieső Úvárost az NB2-ben?
több mint 9 éve
Berlinben akkora görögtűz volt a szünetben, mint nálunk Aug.20-án... felháborító
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 734 — Így remélem megfelelek nektek.....
 www.vipbox.eu/soccer
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 24 948 — nabege2@yahoo.com
egy időben volt a magyar foci, német kupa, angol kupa és vizilabda FF
így döntöttek
több mint 9 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Hát a Sport TV egy kalap szar csatorna család lett. Nyilván volt honnan visszaesni, de a számottevő bajnokságok közül csak a Barca meg a Real van közvetítve, elbukták a Copa Americát is, Wimbledont és még lehetne sorolni.

Szerencsére ez az AMC csatorna simán fogható és kényelmesen lehet követni az FA kupa döntőt... jah várjál...
több mint 9 éve
nem követtem miért az AMC adja? promózzák a csatornájukat vagy vlm más? mert a Sport 1 mennyei meccset ad csak...ozibozi
az AMC Hungary is a Chellomedia tagja (vagyis előbbi anyavállalata, az AMC vásárolta fel az utóbbit), ezt a csatornát is fel kell most futtatnibaggio
ilyesmire gyanakodtam, köszi
több mint 9 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
nem követtem miért az AMC adja? promózzák a csatornájukat vagy vlm más? mert a Sport 1 mennyei meccset ad csak...ozibozi
az AMC Hungary is a Chellomedia tagja (vagyis előbbi anyavállalata, az AMC vásárolta fel az utóbbit), ezt a csatornát is fel kell most futtatni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
nem követtem miért az AMC adja? promózzák a csatornájukat vagy vlm más? mert a Sport 1 mennyei meccset ad csak...
több mint 9 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 478 — Keep pounding
Mivel a Fradi nyerte a Kupát, aki már biztos EL-résztvevő, ráadásul a Vidi ellen, akik meg BL-ben indulnak, így a bajnoki 4.-re száll át a kupagyőztes indulási joga?

ja jó közben megtaláltam: When the domestic cup winners also qualify for the Europa League through league position, their place through the league position is vacated. As a result, the highest-placed team in the league which have not yet qualified for European competitions qualify for the Europa League, with the Europa League qualifiers which finish above them in the league moved up one "place" if possible.

ez alapján a 4. helyezés is EL-indulást ér, vagyis a Paks még téttel játszik ma, a Debrecen meg az eredmény függvényében talán holnap.kaszo
Nincs uefa licensze, biztos a konda megy az uefába

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 225
 www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/pl-bejelentette-visszavonulasat-az-mu-korabbi-sztarja-2416615

Kb ott kezdtem el nézni a soccert, hogy leigazolt a MU-ba. Mindig is az egyik kedvencem volt.

több mint 9 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Mivel a Fradi nyerte a Kupát, aki már biztos EL-résztvevő, ráadásul a Vidi ellen, akik meg BL-ben indulnak, így a bajnoki 4.-re száll át a kupagyőztes indulási joga?

ja jó közben megtaláltam: When the domestic cup winners also qualify for the Europa League through league position, their place through the league position is vacated. As a result, the highest-placed team in the league which have not yet qualified for European competitions qualify for the Europa League, with the Europa League qualifiers which finish above them in the league moved up one "place" if possible.

ez alapján a 4. helyezés is EL-indulást ér, vagyis a Paks még téttel játszik ma, a Debrecen meg az eredmény függvényében talán holnap.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
epic fail: pmfc - nyíregy 0-1, 82. perc : heffler lő, gól, 1-1.
knézy: azért csak megszületett a pécsiek szépítő gólja.
besírok ezen az emberen 😀