Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Lovre bazmeg..Ki más? Botka jól melegíti addig a padot legalább ...
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
A húsz percnél is jók vagyunk
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Zoli új a laptopom, mi volt a link, kérlek? Vagy valaki más esetleg?live.soccerstreams.net/home
O1G
egyébként mind chrome-ban mind firefox-ban le tudod menteni a profilodat és akkor elég csak újra bejelentkezni hogy meglegyen minden
mit vettél végül?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Sikeres első tíz perc!
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Zoli új a laptopom, mi volt a link, kérlek? Vagy valaki más esetleg?
több mint 6 éve
Legyen így. Nekünk igazából az kell h a Ludo ne nyerjen, az a meccs a legfontosabb számunkra.Estére tipp?Ha tényleg B kerettel állnak ki akkor az veszélyesebb mintha az elkényelmesedett első csapat jönne.Legalábbis papiron.
O1G
Egy fullos,végig fókuszálós Rebrovos focival nyerhetünk, de ott nem férnek bele olyan balfaszságok Lovrencsicstől mint a válogatottban. Ha működni fog a Tökmag-Boli-Isael hármas akkor nyerhető a meccs, amúgy nem.
Nagyon szoros 2-1-es győzelmet tippelek.
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Estére tipp?0-2
O1G

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Estére tipp?Ha tényleg B kerettel állnak ki akkor az veszélyesebb mintha az elkényelmesedett első csapat jönne.Legalábbis papiron.
O1G
Egy fullos,végig fókuszálós Rebrovos focival nyerhetünk, de ott nem férnek bele olyan balfaszságok Lovrencsicstől mint a válogatottban. Ha működni fog a Tökmag-Boli-Isael hármas akkor nyerhető a meccs, amúgy nem.
Nagyon szoros 2-1-es győzelmet tippelek.
Szerkesztette: Kenny
több mint 6 éve
Estére tipp?Fokhagymás pirítós 😀 😉
O1G
több mint 6 éve
Estére tipp?
több mint 6 éve
Én amúgy szeretem nagyon a Salzburgot, még mikor Szoboszlai a Lieferingbe játszott már akkor is a csapatot, de reálisan nézve valószínűleg nyerni fog a Pool.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
m4 tuti megy Szoboszlait felszopni, akkor az sanszos, hogy Salzburg-Pool lesz ottSalzburg- Liverpool, meg Valencia-Ajax tuti lesz adva, mert ezeknek van kb a nagy jelentősége. Gondolom m4 adja a Salzburg-Liverpoolt Szoboszlai miatt is.
Benfica jól elbaromkodta itt a végét, pedig az nagyon jó kis csoport lehetett volna az utolsó fordulóra
nálam egyébként sanszosan a H csoport lesz a nyerő, remélem a spíler ezt is adja
3 csatorna csak nem lő mellé😊
NB2

több mint 6 éve
Nagyon jól jön még egy tétmeccs de hát ez van.Hiszen Lov a vilag egyik legjobb vedoje, mint tudjuk sajat szajabol.
Salahnak 90perc alatt nem volt jó megmozdulása. A Salah > Mané hívők csak nézzék meg idén bármelyik meccsünk. Az egyiptomi nagyon formán kívül (vagy ez a rális(?)).
Ox szerintem is megérdemelne pár kezdő meccset. Látszik persze, hogy a védekező feladatokban nem olyan fegyelmezett mint társai de az előrejátékban a legdinamikusabb középpályás.
AA pihentetésének örültem, de Gomez sajnos már nem először volt szar szélen. Nem rossz játékos de középhátvéd.
Viszont Lovrenre rossz szó nem lehet. Matip kiesésekor nagyon féltem mi lesz vele, de úgy néz ki VvD mellé még én is odaállhatnék és nem tűnnék rossz játékosnak. A horvát is kb karrierje legjobb formájában van mióta kidőlt Matip.
alatriste
több mint 6 éve
Ne haragudj, de Lallana, és Ox egy lapon sem említhető, egyáltalán nem. Lallana szerintem legkésőbb nyáron megy, lehet hamarabb is. Ox viszont fontos tagja lehet még ennek a Poolnak. Reméljük elkerülik a sérülések.Hendonak és Millernek elég sok dolga van védekezésben így nehezebben tesznek hozzá a támadásokhozKeita-ról nem tudtam, kösz.Aki Liverpool szakértő, és esetleg tudja ezekre a választ:Keita beteg volt:
- Mit keresett Trent eddig a padon. Pihent? 21 éves, nehogy már ne bírja!
- Miért nem kezdő Ox? Még mindig nem épült fel teljesen?
- Hol a tökömben van Nabi Keita? A sérült listán nincs, a padon nincs. Akkor hol van?
CharlieF
The boss reported Naby Keita was suffering with illness over the weekend, but has resumed training as the Reds prepare for the Anfield clash with the Serie A side.
Asked for an update on the condition of his squad, Klopp told Liverpoolfc.com: “Good, good. No long-term injuries – no Joel [Matip], no Clyney, no Paul [Glatzel].
“Naby was a little bit [ill] after the game, he trained yesterday but all the others look fine.”
OX nem muzsikál túl jól Pool mezben sztem
Gomeznek adtunk lehetőséget, TAA elég sok meccset tol kell neki a pihenés ha be akarjuk húzni a bajnokságot
nagyobb baj h Roberstonnak nincs cseréje lényegében
Negritis
Ox szerintem nagyon rendben van, a sérülése nagyon rosszkor jött, de szerintem a támadásokhoz többet tesz hozzá középpályán mint Hendo vagy Milner. Főleg átlövésben.
Egyik szélső hátvédnek sincs cseréje, ez itt látszik. Ez még visszaüthet.
CharlieF
és lehet velem van a gond de Ox kicsit olyan mint Lallana
bejön nem rossz, de semmi extra
mikor formába lendülne bumm lesérül pár hónapra
Negritis
több mint 6 éve
Nagyon jól jön még egy tétmeccs de hát ez van. Salahnak 90perc alatt nem volt jó megmozdulása. A Salah > Mané hívők csak nézzék meg idén bármelyik meccsünk. Az egyiptomi nagyon formán kívül (vagy ez a rális(?)).
Ox szerintem is megérdemelne pár kezdő meccset. Látszik persze, hogy a védekező feladatokban nem olyan fegyelmezett mint társai de az előrejátékban a legdinamikusabb középpályás.
AA pihentetésének örültem, de Gomez sajnos már nem először volt szar szélen. Nem rossz játékos de középhátvéd.
Viszont Lovrenre rossz szó nem lehet. Matip kiesésekor nagyon féltem mi lesz vele, de úgy néz ki VvD mellé még én is odaállhatnék és nem tűnnék rossz játékosnak. A horvát is kb karrierje legjobb formájában van mióta kidőlt Matip.

Liverpool Fc
több mint 6 éve
OX nem muzsikál túl jól Pool mezben sztemarról a csávóról beszélünk, aki kb a csapat gólkirálya az utóbbi egy hónapban, korlátozott terhelés mellett is?
Negritis
több mint 6 éve
Hendonak és Millernek elég sok dolga van védekezésben így nehezebben tesznek hozzá a támadásokhozKeita-ról nem tudtam, kösz.Aki Liverpool szakértő, és esetleg tudja ezekre a választ:Keita beteg volt:
- Hol a tökömben van Nabi Keita? A sérült listán nincs, a padon nincs. Akkor hol van?
CharlieF
The boss reported Naby Keita was suffering with illness over the weekend, but has resumed training as the Reds prepare for the Anfield clash with the Serie A side.
Asked for an update on the condition of his squad, Klopp told Liverpoolfc.com: “Good, good. No long-term injuries – no Joel [Matip], no Clyney, no Paul [Glatzel].
“Naby was a little bit [ill] after the game, he trained yesterday but all the others look fine.”
Gomeznek adtunk lehetőséget, TAA elég sok meccset tol kell neki a pihenés ha be akarjuk húzni a bajnokságot
Negritis
Ox szerintem nagyon rendben van, a sérülése nagyon rosszkor jött, de szerintem a támadásokhoz többet tesz hozzá középpályán mint Hendo vagy Milner. Főleg átlövésben.
CharlieF
és lehet velem van a gond de Ox kicsit olyan mint Lallana
bejön nem rossz, de semmi extra
mikor formába lendülne bumm lesérül pár hónapra
több mint 6 éve
m4 tuti megy Szoboszlait felszopni, akkor az sanszos, hogy Salzburg-Pool lesz ottBenfica jól elbaromkodta itt a végét, pedig az nagyon jó kis csoport lehetett volna az utolsó fordulóra
nálam egyébként sanszosan a H csoport lesz a nyerő, remélem a spíler ezt is adja
3 csatorna csak nem lő mellé😊
több mint 6 éve
Jó meccs lesz ez a Salzburg Liverpool az utolsó fordulóban, lényegében a győztes továbbjut, a vesztes kiesik

több mint 6 éve
Na most meg a Lipcse.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Mit muvel az Inter itt a vegen (Lukaku vezetesevel)?

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Keita-ról nem tudtam, kösz.Aki Liverpool szakértő, és esetleg tudja ezekre a választ:Keita beteg volt:
CharlieF
Negritis
több mint 6 éve
Aki Liverpool szakértő, és esetleg tudja ezekre a választ:Keita beteg volt:
CharlieF