NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 6 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
A Sky sportson (legnagyobb angol sport kozvetito ceg, tobb csatornaval), azt elemzi eppen, hogy Rashford akarta elvegezni a tizit, de Pogba elkuldte onnan, ami szerintuk erthetetlen. En nem tudom mi volt az edzoi utasitas.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
manuszka86 New England Patriots 2 453 — Patriots fan
Számomra is érthetetlen, hogy mit látnak benne a MU-nál és a válogatottban is, csempionsip szint a srác mentálisan. Lehet, hogy technikailag néha villan egyet-kettőt, de akárhány MU/angol válogatott meccset néztem, mindig ő lóg ki lefelé.
MarioAna
technikailag se szerintem, ma homály passzok tömkelege, olyan mintha nem is érezné a játékot. Na hát amit meg ziccerbe alkotott az meg komédia. Tök jó hogy végre van védelme a csapatnak, de ekkora szürke középpályát nehéz mutatni....ide kellene még ember 😕
Wolves úgy tűnik mostanában csak mumus a MU-nak, Gúnár is hova várt a cserékkel....

több mint 6 éve
Lingardot egy marék szotyiért odaadnám bárkinek csak vigye......
Ole is nem tudom melyik meccset nézte, de hogy ilyen későn cserélni, már rég le kellett volna kapni ezt a kóklert

Szerkesztette: manuszka86

több mint 6 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Holyshit mekkora gólt durrantott a Wolves
Hanni
Pogba valaszul megint tulgondolkozta a tizit. Mar tavaly is ment a legtobb gol, legtobb golpassz. Oke, hogy buntibol rug golt. De ezen kivul, most is, ahogy vezettek, akkora alibiket nyom hosszu percekig, hogy en kerek elnezest.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 583 — Poloska confirmed
Holyshit mekkora gólt durrantott a Wolves
több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 404
Nagy Adam goooooooooooll 😀
ZoliMP
 www.youtube.com/watch?v=8OOdMLRpP34

Mondhatni tole indult az akcio. o tette ki a szelre.
több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 404
 www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/puskas-dij-eloszor-magyar-jelolt-a-tiz-legszebb-gol-kozott-2717351

jo osszevagott "film" , kb a felet nem lehet latni rendesen.
Nalam Samp csatara a nyero, nem tudom h irjak a nevet 😀
több mint 6 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 460
szavazzon mindenki a Puskás díjra, mindenki arra aki akar = Zsórira 😀
Heisman Trophy
A legszebb az egészbe, hogy románként jelölték a díjra . 😀
adamfaragoo
Jézusom... remélem azért ez tisztázva lesz, gondolom van magyar állampolgársága is hiába Nagyváradon született
Heisman Trophy
Én úgy tudom kettős állampolgár
több mint 6 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"
Heisman Trophy
adamfaragoo
Jézusom... remélem azért ez tisztázva lesz, gondolom van magyar állampolgársága is hiába Nagyváradon született

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 460
Heisman Trophy
több mint 6 éve

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott
Jürgen Klopp 2017 májusában Coutinho Barcelonába szerződése előtt:
"Stay here and they will end up building a statue in your honour," the boss said in May 2017.

"Go somewhere else, to Barcelona, to Bayern Munich, to Real Madrid, and you will be just another player. Here you can be something more."
Milyen igaza lett...
Mikey
Sztem meg szimplán peche is van, hogy Valverde kezei alá került, aki nem tudja használni (ōt sem....) félek Kovacnál se lesz jobb. Pedig drukkoltam neki...
dande
Attol meg igaza van. 😊
De hat na a Real és a Barca mindenkinek nagy álom. Mondjuk a PLbol jőve elég sokan égnek meg.
Toca
Münchenben még mindig emelhetnek neki szobrot tehát várjunk azzal h Kloppnak igaza lett 😊

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
Toca Minnesota Vikings 20 115 — Vikings fan
"Stay here and they will end up building a statue in your honour," the boss said in May 2017.

"Go somewhere else, to Barcelona, to Bayern Munich, to Real Madrid, and you will be just another player. Here you can be something more."
Milyen igaza lett...
Mikey
Sztem meg szimplán peche is van, hogy Valverde kezei alá került, aki nem tudja használni (ōt sem....) félek Kovacnál se lesz jobb. Pedig drukkoltam neki...
dande
Attol meg igaza van. 😊
De hat na a Real és a Barca mindenkinek nagy álom. Mondjuk a PLbol jőve elég sokan égnek meg.
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....

Milyen igaza lett...
Mikey

Szerkesztette: dande2
több mint 6 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577

Milyen igaza lett...

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
jó kis csapat ez a Leicester, meccs elejét benézték, de második félidőben lefocizták Lampardékat. Madison piszok jó játékos,annyira jól lát a pályán és álomszerű passzai vannak,csodálkoznék ha jövőre is még ugyanitt focizna, nagyobb csapatban a helye 😊

több mint 6 éve
Na Lampard nagy kedvence Mount csak összehozott egy gólt.

több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 46 830 — Whoops, looks like something went wrong.
Sannino csapata lattan nekem mindig egybol Leekens jut eszembe, o is pont ugyanilyen leszarom stilusban nyomta, meg minden bibit megmagyarazott nagyon logikusan. Sosem tudok rajonni, honnan sikerult osszelapatolni az ilyen szakembereket. Nyilvan szazbol egy bejon, es tenyleg olyan mentalitasu, meg intelligens, mint Rossi, de a masik 99 teljesen szelhamos.

több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 489 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ha a Honvéd a Kisvárdától is kinyal otthon, akkor ideje elkezdeni megkeresni Sannino mester utódját. Nagyon jó húzás volt elküldeni Supkát...
iktriad
Nagyon olyannak tűnik a faszi, mint az a holland, aki 2017-ben Rossit követte. Gyorsan menni fog.
Kampman
Supka huszadszor?
csebi
Vagy a kirobbanthatatlanok valamelyike: Kismészöly, Horváth Feri, Pintér. Vannak lehetőségek.
Kampman
Egyik jobb opció, mint a másik...Horváth Ferit emlegették amúgy, mikor jöttek az új tulajdonosok. mint esetleges jelölt. A meccsen a Honvéd tábor már közölte ki szeretne HC-nek, és tény nála nincs nagyobb király.,, 😉 .
Csak mondjuk az a baj, hogy Sannino teljesen új stábot hozott, a régiek mint szélnek lettek eresztve. Moretti meg Lanza is kb konkrétan miatta jött.
Egyébként NEM Van de mért-re emlékeztet, mert vele nyert meccseket a Honvéd. Inkább Vierchowodra (a.k.a. Vérhódra), aki majdnem a kiesés széléig juttatta a csapatot...
több mint 6 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 972
Ha a Honvéd a Kisvárdától is kinyal otthon, akkor ideje elkezdeni megkeresni Sannino mester utódját. Nagyon jó húzás volt elküldeni Supkát...
iktriad
Nagyon olyannak tűnik a faszi, mint az a holland, aki 2017-ben Rossit követte. Gyorsan menni fog.
Kampman
Supka huszadszor?
csebi
Vagy a kirobbanthatatlanok valamelyike: Kismészöly, Horváth Feri, Pintér. Vannak lehetőségek.

több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott
iktriad
Kampman
Supka huszadszor?

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan
iktriad
Kampman
melyik? a Van De Mér?
több mint 6 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 972
iktriad

több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Jó az X 😊
dande
én is örülök neki 😀
Negritis
Majd mikor viszont titeket megverünk (soha napján) , akkor nem fogsz 😊 😛 😉
több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 404
Na, a Malaga is elindult felfele. 1meccs/1gyozelem