Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Hát kíváncsi leszek este a madridi bunker mire megy a Pep féle túlgondolós tili-toli ellen.
több mint 5 éve
Végre elkészült a Paksi stadion, másodjára! 😀Egyszer felhúzták a fő lelátóval szembeni oldalt, majd lebontották az egészet 😀 biztos kevés volt a haszon rajta...
több mint 5 éve
stadionba lehet koncert ott nincs pia 😀Délután 3-kor nem lesznek még 500-an. 😊
Negritis
Egyébként imádom ezt a nagy tippmix feliratot a mezek elején, ennél őszintébb csak az lenne, ha a 'csútiak valami "tőled loptuk Viktornak" mezben nyomnák.
több mint 5 éve
stadionba lehet koncert ott nincs pia 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Nem én csináltam, hanem grafikus. Mi az érdekesség?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Ma este 8kor jatszik a depor.az elhalasztott meccs...szegenyek.megaerdektelen.Azért nem, az Elche drukkol nekik hogy maradhassanak PO helyen.
ZoliMP
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 845
Ma este 8kor jatszik a depor.az elhalasztott meccs...szegenyek.megaerdektelen.
több mint 5 éve
Szegény elnyomott Mú ezzel a horrorsorsolással...Koppenhága azert nem olyan szar, és amúgy most erről a mu tehet? Ez akkor lenne valid ha vki a kemény sorsolásra panaszkodna. Idén sztem nem nyeri meg a MU mert nem igazán kell nekik + idén azért lesznek még komoly ellenfelek a döntőig.
Brugge, Linz, Koppenhága...
warr_b
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Szegény elnyomott Mú ezzel a horrorsorsolással... Brugge, Linz, Koppenhága...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Segítsetek !Akik nem tudták lejátszani az első meccsüket a korona miatt, azoknak nem kell visszavágózni, viszont akik úgy tudták hogy lejátszák az első meccset és akkor lehet lesz visszavágó is, azoknak így megadták is az esélyt.
Most nem értem, de hogy van az hogy az El sorsolásban pl a Leverkusen játszott elsőnek egy 3-0 meccset, majd 1-0-át. Továbbjutott!
Az Inter meg össz-vissz 1 meccset, amit 2-0ra nyertek meg és szintúgy továbbjutott?
Nem kettőt kell mindenkinek játszani?
Coolearie
1 meccset pedig az olasz-spanyol párharcoknál rendeztek egyedül.
Inter-Getafe és Roma-Sevilla
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Segítsetek !Most nem értem, de hogy van az hogy az El sorsolásban pl a Leverkusen játszott elsőnek egy 3-0 meccset, majd 1-0-át. Továbbjutott!
Az Inter meg össz-vissz 1 meccset, amit 2-0ra nyertek meg és szintúgy továbbjutott?
Nem kettőt kell mindenkinek játszani?
több mint 5 éve
Volt év, amikor mondta az üzemorvos, hogy magas a vérnyomásom, ha jövőre is ez lesz, gyógyszert kell szednem. Kérdeztem, mit tudok tenni: kevesebb cigi, kávé, alkohol? Nem. Stresszmentes életmód!én 4 éve vettem mikor alkalmasságin magas volt és 1 hétig naponta kellett többször mérni hogy lássuk lehet-e gond belőle😀 😀Nem tudom, megoldható-e: ha legközelebb felpakolsz valami hasonlót, kérlek, privátban küldj egy vérnyomásmérőt. Kösz!
m.hvg.hu/itthon/20200806_szollosi_gyorgy_orban_viktor_csalad_nemzeti_sport_ner
r.baggio
nagylaza
egyszerűbb volt egyedül mérni itthon mint napi 2x az üzemorvoshoz menni
vannak olyan események amik közbe nem merem mérni 😀
Negritis
Aha...
több mint 5 éve
én 4 éve vettem mikor alkalmasságin magas volt és 1 hétig naponta kellett többször mérni hogy lássuk lehet-e gond belőle😀 😀Nem tudom, megoldható-e: ha legközelebb felpakolsz valami hasonlót, kérlek, privátban küldj egy vérnyomásmérőt. Kösz!
r.baggio
nagylaza
egyszerűbb volt egyedül mérni itthon mint napi 2x az üzemorvoshoz menni
vannak olyan események amik közbe nem merem mérni 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
😀 😀Nem tudom, megoldható-e: ha legközelebb felpakolsz valami hasonlót, kérlek, privátban küldj egy vérnyomásmérőt. Kösz!
r.baggio
több mint 5 éve
Ne! Maradjon az, ami van. Ehhez a seggnyalóhoz OV illik. (Jézusom, bazmeg...)😀 😀Legyen ez a kép?
r.baggio
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Erre nehezem találom a szavakat:Ő sem találja azota sem...
www.hatharom.com/2020/08/05/ez-a-megcsalasos-sztori-sokba-fajhat-az-atalantanak?h3_refsite=tf_atalantapsg_20200806&fbclid=IwAR1YSS21IxFQUwf0kY0Jt2IupRzABN7yMUpCaYSFa5lFMHd5NmCDYDHA768
empty taxi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Erre nehezem találom a szavakat:www.hatharom.com/2020/08/05/ez-a-megcsalasos-sztori-sokba-fajhat-az-atalantanak?h3_refsite=tf_atalantapsg_20200806&fbclid=IwAR1YSS21IxFQUwf0kY0Jt2IupRzABN7yMUpCaYSFa5lFMHd5NmCDYDHA768
Felcsúti indulónak meg ezt javasolnám:
www.youtube.com/watch?v=mfqBHDCeM6I

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
😀 😀Legyen ez a kép?
r.baggio
több mint 5 éve
😀 😀m.hvg.hu/itthon/20200806_szollosi_gyorgy_orban_viktor_csalad_nemzeti_sport_ner

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Szerintem az a gusztustalan hogy alapbol letezhet egy ilyen csapat.Közpénzcsap.
Egy milliardos kozpenztemeto a miniszterelnok hatso kertjeben.
Borbinho
Fontos ám, hogy honnan nézed.
több mint 5 éve
Egy vigyorral kevesebb a köpcös tolvajnak, és rabló bandájának az pont eggyel több nekünk. 😉Ilyen ínséges időkben meg kell becsülni minden apróságot.
több mint 5 éve
Az hogy a felcsutnak mennyi létjogosultsága van abban nincs vita köztünk.Szerintem az a gusztustalan hogy alapbol letezhet egy ilyen csapat.A mai világban ilyenről már nincs szó (pláne a szlovákokkal szemben), de nehogy már valaki csak a politika miatt egy steauat részesitsen előnyben BÁRMILYEN magyar csapattal szemben. Gusztustalan, nekem ez a véleményem.Jó jó, de ha magyar vagy, az alapelvárás, hogy utálni kell a románokat és a szlovákokat 😀Erdélyi (partiumi) unokabátyám olyan román nőt vett el feleségül, akinek a felmenői között nem voltak magyarok. A nyelvet sem beszélte egyáltalán. Aztán a férje kedvéért megtanult magyarul, méghozzá tökéletesen. Nála értelmesebb, kedvesebb, jóindulatúbb teremtést ritkán látni.én anyai ágról csíki vagyok, és jobban képben vagyok, mint az átlag, hogy milyen is a viszony manapság átlag román és magyar között (kb jobb a kintiek viszonya mint az itthoni magyaroké az erdélyi magyarokkal v székelyekkel). ezért írtam h remélem csak az ultráik miatt rühellik őket.Remélem a Steaua-t csak a köcsög ultrái miatt utáljátok és nem azért, mert egy román csapat.Otthon gyergyóban meglepődnél mennyien szurkolnak a Steaua-nak egyébként 😀 Főleg az idősebbek akik látták Bölöniéket BEK-et nyerni.
Az ultrák meg szinte mindenhol gyökerek (bár a balkán többnyire túltesz mindenkin), nálunk is van pl ustavka | (+ cigányozás, zsidózás, buzizás, újpest tábor szidása fradi-kispesten és vica versa, stb) |
Borbinho
Nyilván most hogy a Sepsi színre lépett ez csökkent valamelyest.
Viszont akkor se leszek divat, lassan 20 éve csak a VASUTAS!
eaglesmcnabb
mióta mamám meghalt ritkán járunk, előtte évi 2-3x voltunk, ezért nem tudom, h a Sepsihez hogy viszonyulnak jelenleg.
én is ceferés vagyok amúgy 😀
Borbinho
Az a mondatod, hogy a „kinti” magyarok és románok között jobb a viszony, mint az itthoni magyarok és az erdélyi magyarok/székelyek között, külön tanulmányt érdemelne. Nekem is vannak hasonló tapasztalataim. De ez már nagyon OFF, bocsánat.
nagylaza
dugo93
davemayer
Akademia amiben szinte magyar sincs. Tudod mi magyar abban a csapatban? A beleolt penz.
Szurkoljon nekik akinek ket anyja van. Elobb tanulnam meg a roman himnuszt mint annak a csapatnak csufolt valaminek az indulojat (mar ha van egyaltalan nekik).
Borbinho
Sok sikert a román himnuszhoz...
Erről amúgy egy régi magyar vicc jut eszembe:
Az öreg Kohnt beviszik az ÁVO-sok.
- Ismeri a Schwartzot?!
- Nem.
- És a Grünt?!
- ... ha lehet akkor mégis inkább a Schwarztot...
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Szerintem az a gusztustalan hogy alapbol letezhet egy ilyen csapat.A mai világban ilyenről már nincs szó (pláne a szlovákokkal szemben), de nehogy már valaki csak a politika miatt egy steauat részesitsen előnyben BÁRMILYEN magyar csapattal szemben. Gusztustalan, nekem ez a véleményem.Jó jó, de ha magyar vagy, az alapelvárás, hogy utálni kell a románokat és a szlovákokat 😀Erdélyi (partiumi) unokabátyám olyan román nőt vett el feleségül, akinek a felmenői között nem voltak magyarok. A nyelvet sem beszélte egyáltalán. Aztán a férje kedvéért megtanult magyarul, méghozzá tökéletesen. Nála értelmesebb, kedvesebb, jóindulatúbb teremtést ritkán látni.én anyai ágról csíki vagyok, és jobban képben vagyok, mint az átlag, hogy milyen is a viszony manapság átlag román és magyar között (kb jobb a kintiek viszonya mint az itthoni magyaroké az erdélyi magyarokkal v székelyekkel). ezért írtam h remélem csak az ultráik miatt rühellik őket.Remélem a Steaua-t csak a köcsög ultrái miatt utáljátok és nem azért, mert egy román csapat.Otthon gyergyóban meglepődnél mennyien szurkolnak a Steaua-nak egyébként 😀 Főleg az idősebbek akik látták Bölöniéket BEK-et nyerni.
Az ultrák meg szinte mindenhol gyökerek (bár a balkán többnyire túltesz mindenkin), nálunk is van pl ustavka | (+ cigányozás, zsidózás, buzizás, újpest tábor szidása fradi-kispesten és vica versa, stb) |
Borbinho
eaglesmcnabb
mióta mamám meghalt ritkán járunk, előtte évi 2-3x voltunk, ezért nem tudom, h a Sepsihez hogy viszonyulnak jelenleg.
Borbinho
Az a mondatod, hogy a „kinti” magyarok és románok között jobb a viszony, mint az itthoni magyarok és az erdélyi magyarok/székelyek között, külön tanulmányt érdemelne. Nekem is vannak hasonló tapasztalataim. De ez már nagyon OFF, bocsánat.
nagylaza
dugo93
davemayer
Akademia amiben szinte magyar sincs. Tudod mi magyar abban a csapatban? A beleolt penz.
Szurkoljon nekik akinek ket anyja van. Elobb tanulnam meg a roman himnuszt mint annak a csapatnak csufolt valaminek az indulojat (mar ha van egyaltalan nekik).
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
A mai világban ilyenről már nincs szó (pláne a szlovákokkal szemben), de nehogy már valaki csak a politika miatt egy steauat részesitsen előnyben BÁRMILYEN magyar csapattal szemben. Gusztustalan, nekem ez a véleményem.Jó jó, de ha magyar vagy, az alapelvárás, hogy utálni kell a románokat és a szlovákokat 😀Erdélyi (partiumi) unokabátyám olyan román nőt vett el feleségül, akinek a felmenői között nem voltak magyarok. A nyelvet sem beszélte egyáltalán. Aztán a férje kedvéért megtanult magyarul, méghozzá tökéletesen. Nála értelmesebb, kedvesebb, jóindulatúbb teremtést ritkán látni.én anyai ágról csíki vagyok, és jobban képben vagyok, mint az átlag, hogy milyen is a viszony manapság átlag román és magyar között (kb jobb a kintiek viszonya mint az itthoni magyaroké az erdélyi magyarokkal v székelyekkel). ezért írtam h remélem csak az ultráik miatt rühellik őket.Remélem a Steaua-t csak a köcsög ultrái miatt utáljátok és nem azért, mert egy román csapat.Otthon gyergyóban meglepődnél mennyien szurkolnak a Steaua-nak egyébként 😀 Főleg az idősebbek akik látták Bölöniéket BEK-et nyerni.
Borbinho
eaglesmcnabb
Borbinho
nagylaza
dugo93
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
www.football-italia.net/156860/official-friedkin-takes-over-roma

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"