Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
német a lelkemslowmotionTe áruló mennyiért adtad el 😛 😀
több mint 9 éve
Mikey
18 751
Dánke sün!7, 29, 40, 69, 70Eheti leendő ötöslottószámok, esetleg?MikeySzárnyal az USA! Előbb Hollandia, majd Németország. Izgis lesz a - még messze lévő - VB 😊 Az első gólnál lemásolták a Gera - AirSanyi gólt 😛JC6Kiesnek legkésőbb a negyeddöntőben.Amadeus91
Próbáld meg.Amadeus91
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 901
7, 29, 40, 69, 70Eheti leendő ötöslottószámok, esetleg?MikeySzárnyal az USA! Előbb Hollandia, majd Németország. Izgis lesz a - még messze lévő - VB 😊 Az első gólnál lemásolták a Gera - AirSanyi gólt 😛JC6Kiesnek legkésőbb a negyeddöntőben.Amadeus91
Próbáld meg.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
Idén én közepe fele megingott kicsit a bizalom Mignolet felé, de Jones sérülése után (2 meccset kezdet kb az ausztrál), remek formában jött vissza. Jót tett neki, hogy érezte kicsit a nyomást.Rogers mennyire szerelmes mignoletba? Bogdánnak lesz esélye tc harcban vagy sanszos a padozás?peachMegkérdőjelezhetetlen no.1 a belga. Ha csak nem lesz jövőre is olyan gyatra szezonkezdete mint tavaly, akkor Ádámunk max. kupameccseken kaphat szerepet. Bár tavaly azokon is Mignolet védett, szóval még az sem tuti.Mikey
Egyértelmű kezdő, és jól is van ez így, szerintem egy remek játékos.
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Mikey
18 751
Rogers mennyire szerelmes mignoletba? Bogdánnak lesz esélye tc harcban vagy sanszos a padozás?peachMegkérdőjelezhetetlen no.1 a belga. Ha csak nem lesz jövőre is olyan gyatra szezonkezdete mint tavaly, akkor Ádámunk max. kupameccseken kaphat szerepet. Bár tavaly azokon is Mignolet védett, szóval még az sem tuti.
több mint 9 éve
Rogers mennyire szerelmes mignoletba? Bogdánnak lesz esélye tc harcban vagy sanszos a padozás?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Mikey
18 751
Eheti leendő ötöslottószámok, esetleg?Szárnyal az USA! Előbb Hollandia, majd Németország. Izgis lesz a - még messze lévő - VB 😊 Az első gólnál lemásolták a Gera - AirSanyi gólt 😛JC6Kiesnek legkésőbb a negyeddöntőben.Amadeus91
több mint 9 éve
neki nem, mert ő nem ezt a labdatoszogatós stílust próbálja erőltetni, plusz német a lelkemMit gondolsz,Löw-nek mennie kell ugye?KennySzárnyal az USA! Előbb Hollandia, majd Németország. Izgis lesz a - még messze lévő - VB 😊 Az első gólnál lemásolták a Gera - AirSanyi gólt 😛JC6Kiesnek legkésőbb a negyeddöntőben.Amadeus91
több mint 9 éve
Mit gondolsz,Löw-nek mennie kell ugye?Szárnyal az USA! Előbb Hollandia, majd Németország. Izgis lesz a - még messze lévő - VB 😊 Az első gólnál lemásolták a Gera - AirSanyi gólt 😛JC6Kiesnek legkésőbb a negyeddöntőben.Amadeus91
több mint 9 éve
Szárnyal az USA! Előbb Hollandia, majd Németország. Izgis lesz a - még messze lévő - VB 😊 Az első gólnál lemásolták a Gera - AirSanyi gólt 😛JC6"barátságos"..A németek a 3. számú játékosaival álltak fel kb.
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 901
Szárnyal az USA! Előbb Hollandia, majd Németország. Izgis lesz a - még messze lévő - VB 😊 Az első gólnál lemásolták a Gera - AirSanyi gólt 😛JC6Kiesnek legkésőbb a negyeddöntőben.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Szárnyal az USA! Előbb Hollandia, majd Németország. Izgis lesz a - még messze lévő - VB 😊 Az első gólnál lemásolták a Gera - AirSanyi gólt 😛
több mint 9 éve
A mai német-USA meccs után sem lettem bizakodóbb a Nationalelf közvetlen utánpótlásával kapcsolatban. Podolski meg olyan szinten esik vissza, hogy már a Mennyeiben se nagyon tűnne ki....
több mint 9 éve
a Vidi ellenfelei lehetnek- The New Saints FC (walesi) / első körös ellenfele
- FK Sarajevo (bosnyák)
- FK Ventspils (lett)
- FC Dila Gori (grúz)
- AS Trencín (szlovák)
- FC Levadia Tallinn (észt) / első körös ellenfele
- FC Zalgiris Vilnius (litván)
- FC Astana (kazah)
- FC Milsami Orhei (moldáv)
- FC Pyunik Jereván (örmény) / első körös ellenfele
- FK Rudar Pljevlja (montenegrói)
- FK Vardar Skopje (macedón)
- Stjarnan FC (izlandi)
- FC Santa Coloma (andorrai) / első körös ellenfele
- CS Fola Esch (luxemburgi)
- Dundalk FC (ír)
- Hibernians FC (máltai)
ebből a Trencin, Astana akiktől lehetne tartani. ennek a körnek meg kell lennie
több mint 9 éve
igen, ez így szokott működni, az erősebb kutya b*szik... és ebben a helyzetben nem a MU diktálEnnek a kommentnek úgy nagyjából semmi értelme nem volt.
most ne kelljen amiatt hüledezni, mert a sztár csapatok, "beérett játékosokat" vesznek meg közép csapatoktól, most a MU van térdelő pozícióban, ennyi
(ezzel nem azt mondom, hogy a MU közép csapat lenne, de ők is kerülhetnek néha ilyen helyzetben)ZERO_L
több mint 9 éve
igen, ez így szokott működni, az erősebb kutya b*szik... és ebben a helyzetben nem a MU diktálmost ne kelljen amiatt hüledezni, mert a sztár csapatok, "beérett játékosokat" vesznek meg közép csapatoktól, most a MU van térdelő pozícióban, ennyi
(ezzel nem azt mondom, hogy a MU közép csapat lenne, de ők is kerülhetnek néha ilyen helyzetben)
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
cassillas meg navas láttuk mennyire voltak megoldások a jelenlegi helyzetben. Én láttam de Gea szezonját, a Realt egy ilyen kapus teljesítmény bajnoki címhez és bl-döntőhöz segítette volna idén is. Ha vártak volna 1 hónapot lehet már más feltételekkel lehetett volna megállapodni. A real szerencséje hogy a united sosem marasztalta azt a játékost aki komolyan el akart menni (kivéve cr-t, de őt anno észérvekkel meg lehetett győzni h próbálják meg megvédeni a bl-címet és csak egy év múlva menjen a realba). Mondom, ez a pénz bagó ahhoz az előnyhöz képest amihez így a real jut, de Gea olyan bravúrokra képes amik simán feljebb húzzák egy gyengébb védelem mutatóit (lásd utóbi 2 mu szezon), idén kb neki köszönheti a mu a 4. helyet a bajnokságban. Eleve ha jól emlékszem mi 22m-ért vettük anno és azóta még sokkal jobb lett és most adjuk tovább 25ért- kb olyan mintha a real azt mondaná "köszi hogy edzettétek a srácot és hogy beérett nálatok (nem mintha előtte nem lett volna már jó) most már átvesszük..."miért lennének elkeseredettek?ő nem bármilyen kapus, hanem top3 a világban jelenleg, és a következő 10 évben szinte biztosan az is marad. Én tuti inkább beletettem volna egy 60M+de Gea=Bale cserébe, aztán ha ebbe nem mennek bele kivártam volna addig amíg elég elkeseredettek annyira hogy megadják a min 30m fontot. Értem én h menni akart meg utolsó év de ez a realnak gyakorlatilag ingyen van ezt mindenki látja sztem. 25m euróért egy ilyen játékos ajándék.davemayerBale 100 milliós vételára ne legyen már viszonyítási alap. 😊 Illetve felőlem legyen, de csak ha a hülyeség mérőfokáról akarunk beszélgetni és nem egy bármilyen kapus értékéről. 😊Mikeyegy kapus aki a következő minimum 10 évben megoldja a kezdő posztot bármelyik top klubban igenis érjen többet (ha Bale 100at ér...), még utolsó évében is ér min 30-35M fontot (nem eurót)davemayerha a MU tényleg odaadja de Gea-t 25M euróért a Realnak és ez nem egy nagyobb alku része akkor az elég égő...davemayerEgy kapus ne is kerüljön már többe...Mikey
ott van nekik Casillas meg Navas... és jövőre jönne "egy kapus aki a következő minimum 10 évben megoldja a kezdő posztot bármelyik top klubban" totál INGYEN
vannak hülyeségei Pereznek, de azért fullba nem nyomja a kretént
inkább pont a MU van lépés kényszerben, mert két dolog között választhat áron alul elad egy top3-as kapust most, vagy egy év múlva ingyen... a közelmúltban (csatár poszton) két klubnál már felvetődött ez a dilemma, mindketten mást választottak és mindketten "rosszul" jártak
(mivel nem tudjuk mi lett volna ha így azt lehet megállapítani, hogy nem igen jártak jól)ZERO_L
Olvastam olyan cikket hogy először 15m eurót ajánlottak és hogy ez annyira arcátlan h én megkockáztattam volna h inkább húzzon le még egy évet aztán menjen ingyen ha annyira akar.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 901
Mit csinált?Az AS lap értesülései szerint 1,5M € kaukciót nyujtótt be .ZoliZoltánmit?eaglesmcnabb
több mint 9 éve
Mikey
18 751
Bogdán->Pool?Láttam azt, aki hallotta, amikor mondták.
hvg.hu/sport/20150610_A_Liverpool_elvitte_Bogdan_Adamotempty taxi
Komolyra véve: kicsit hitelesebb oldalak szerint a hét folyamán jelenthetik be. Háromból a harmadik is free transfer, lolcsi.
több mint 9 éve
miért lennének elkeseredettek?ő nem bármilyen kapus, hanem top3 a világban jelenleg, és a következő 10 évben szinte biztosan az is marad. Én tuti inkább beletettem volna egy 60M+de Gea=Bale cserébe, aztán ha ebbe nem mennek bele kivártam volna addig amíg elég elkeseredettek annyira hogy megadják a min 30m fontot. Értem én h menni akart meg utolsó év de ez a realnak gyakorlatilag ingyen van ezt mindenki látja sztem. 25m euróért egy ilyen játékos ajándék.davemayerBale 100 milliós vételára ne legyen már viszonyítási alap. 😊 Illetve felőlem legyen, de csak ha a hülyeség mérőfokáról akarunk beszélgetni és nem egy bármilyen kapus értékéről. 😊Mikeyegy kapus aki a következő minimum 10 évben megoldja a kezdő posztot bármelyik top klubban igenis érjen többet (ha Bale 100at ér...), még utolsó évében is ér min 30-35M fontot (nem eurót)davemayerha a MU tényleg odaadja de Gea-t 25M euróért a Realnak és ez nem egy nagyobb alku része akkor az elég égő...davemayerEgy kapus ne is kerüljön már többe...Mikey
ott van nekik Casillas meg Navas... és jövőre jönne "egy kapus aki a következő minimum 10 évben megoldja a kezdő posztot bármelyik top klubban" totál INGYEN
vannak hülyeségei Pereznek, de azért fullba nem nyomja a kretént
inkább pont a MU van lépés kényszerben, mert két dolog között választhat áron alul elad egy top3-as kapust most, vagy egy év múlva ingyen... a közelmúltban (csatár poszton) két klubnál már felvetődött ez a dilemma, mindketten mást választottak és mindketten "rosszul" jártak
(mivel nem tudjuk mi lett volna ha így azt lehet megállapítani, hogy nem igen jártak jól)
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Courtoiső nem bármilyen kapus, hanem top3 a világban jelenleg, és a következő 10 évben szinte biztosan az is marad. Én tuti inkább beletettem volna egy 60M+de Gea=Bale cserébe, aztán ha ebbe nem mennek bele kivártam volna addig amíg elég elkeseredettek annyira hogy megadják a min 30m fontot. Értem én h menni akart meg utolsó év de ez a realnak gyakorlatilag ingyen van ezt mindenki látja sztem. 25m euróért egy ilyen játékos ajándék.davemayerBale 100 milliós vételára ne legyen már viszonyítási alap. 😊 Illetve felőlem legyen, de csak ha a hülyeség mérőfokáról akarunk beszélgetni és nem egy bármilyen kapus értékéről. 😊Mikeyegy kapus aki a következő minimum 10 évben megoldja a kezdő posztot bármelyik top klubban igenis érjen többet (ha Bale 100at ér...), még utolsó évében is ér min 30-35M fontot (nem eurót)davemayerha a MU tényleg odaadja de Gea-t 25M euróért a Realnak és ez nem egy nagyobb alku része akkor az elég égő...davemayerEgy kapus ne is kerüljön már többe...Mikey
Bogdán
Dibusz
tessék, máris nem top3-as, és akkor Balajczát még meg sem említettem... 😉
több mint 9 éve
Bogdán->Pool?hvg.hu/sport/20150610_A_Liverpool_elvitte_Bogdan_Adamot
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
ő nem bármilyen kapus, hanem top3 a világban jelenleg, és a következő 10 évben szinte biztosan az is marad. Én tuti inkább beletettem volna egy 60M+de Gea=Bale cserébe, aztán ha ebbe nem mennek bele kivártam volna addig amíg elég elkeseredettek annyira hogy megadják a min 30m fontot. Értem én h menni akart meg utolsó év de ez a realnak gyakorlatilag ingyen van ezt mindenki látja sztem. 25m euróért egy ilyen játékos ajándék.Bale 100 milliós vételára ne legyen már viszonyítási alap. 😊 Illetve felőlem legyen, de csak ha a hülyeség mérőfokáról akarunk beszélgetni és nem egy bármilyen kapus értékéről. 😊Mikeyegy kapus aki a következő minimum 10 évben megoldja a kezdő posztot bármelyik top klubban igenis érjen többet (ha Bale 100at ér...), még utolsó évében is ér min 30-35M fontot (nem eurót)davemayerha a MU tényleg odaadja de Gea-t 25M euróért a Realnak és ez nem egy nagyobb alku része akkor az elég égő...davemayerEgy kapus ne is kerüljön már többe...Mikey
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Még jó ,hogy vannak ilyen csóri klubok...
több mint 9 éve
" Ibra újra a Milánóban!Ibrahimovic vissza tér a Milánhoz,annyi pénzt fizetünk neki amennyit ő szeretne,mondta a Milán elnöke,és jelezte hogy a bajnoki cím a cél a piros feketéknél! Ehhez még néhány milliót meg kell forgatnunk!"
Hmm..