Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 734 — Így remélem megfelelek nektek.....
német a lelkemslowmotion
Te áruló mennyiért adtad el 😛 😀
több mint 9 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 751
Szárnyal az USA! Előbb Hollandia, majd Németország. Izgis lesz a - még messze lévő - VB 😊 Az első gólnál lemásolták a Gera - AirSanyi gólt 😛JC6
Kiesnek legkésőbb a negyeddöntőben.Amadeus91
Eheti leendő ötöslottószámok, esetleg?Mikey
7, 29, 40, 69, 70

Próbáld meg.Amadeus91
Dánke sün!
több mint 9 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 901
Szárnyal az USA! Előbb Hollandia, majd Németország. Izgis lesz a - még messze lévő - VB 😊 Az első gólnál lemásolták a Gera - AirSanyi gólt 😛JC6
Eheti leendő ötöslottószámok, esetleg?Mikey
7, 29, 40, 69, 70

Próbáld meg.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Rogers mennyire szerelmes mignoletba? Bogdánnak lesz esélye tc harcban vagy sanszos a padozás?peach
Megkérdőjelezhetetlen no.1 a belga. Ha csak nem lesz jövőre is olyan gyatra szezonkezdete mint tavaly, akkor Ádámunk max. kupameccseken kaphat szerepet. Bár tavaly azokon is Mignolet védett, szóval még az sem tuti.Mikey
Idén én közepe fele megingott kicsit a bizalom Mignolet felé, de Jones sérülése után (2 meccset kezdet kb az ausztrál), remek formában jött vissza. Jót tett neki, hogy érezte kicsit a nyomást.
Egyértelmű kezdő, és jól is van ez így, szerintem egy remek játékos.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Rogers mennyire szerelmes mignoletba? Bogdánnak lesz esélye tc harcban vagy sanszos a padozás?peach
Megkérdőjelezhetetlen no.1 a belga. Ha csak nem lesz jövőre is olyan gyatra szezonkezdete mint tavaly, akkor Ádámunk max. kupameccseken kaphat szerepet. Bár tavaly azokon is Mignolet védett, szóval még az sem tuti.
több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 14 857 — a new hope (again)
Rogers mennyire szerelmes mignoletba? Bogdánnak lesz esélye tc harcban vagy sanszos a padozás?

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Eheti leendő ötöslottószámok, esetleg?
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 634 — Cowboys fan
Mit gondolsz,Löw-nek mennie kell ugye?Kenny
neki nem, mert ő nem ezt a labdatoszogatós stílust próbálja erőltetni, plusz német a lelkem
több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
Mit gondolsz,Löw-nek mennie kell ugye?

több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
"barátságos"..A németek a 3. számú játékosaival álltak fel kb.
több mint 9 éve
Kiesnek legkésőbb a negyeddöntőben.

több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Szárnyal az USA! Előbb Hollandia, majd Németország. Izgis lesz a - még messze lévő - VB 😊 Az első gólnál lemásolták a Gera - AirSanyi gólt 😛
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 841 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A mai német-USA meccs után sem lettem bizakodóbb a Nationalelf közvetlen utánpótlásával kapcsolatban. Podolski meg olyan szinten esik vissza, hogy már a Mennyeiben se nagyon tűnne ki....
több mint 9 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 909 — Csodabogár
a Vidi ellenfelei lehetnek
- The New Saints FC (walesi) / első körös ellenfele
- FK Sarajevo (bosnyák)
- FK Ventspils (lett)
- FC Dila Gori (grúz)
- AS Trencín (szlovák)
- FC Levadia Tallinn (észt) / első körös ellenfele
- FC Zalgiris Vilnius (litván)
- FC Astana (kazah)
- FC Milsami Orhei (moldáv)
- FC Pyunik Jereván (örmény) / első körös ellenfele
- FK Rudar Pljevlja (montenegrói)
- FK Vardar Skopje (macedón)
- Stjarnan FC (izlandi)
- FC Santa Coloma (andorrai) / első körös ellenfele
- CS Fola Esch (luxemburgi)
- Dundalk FC (ír)
- Hibernians FC (máltai)

ebből a Trencin, Astana akiktől lehetne tartani. ennek a körnek meg kell lennie

több mint 9 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
igen, ez így szokott működni, az erősebb kutya b*szik... és ebben a helyzetben nem a MU diktál

most ne kelljen amiatt hüledezni, mert a sztár csapatok, "beérett játékosokat" vesznek meg közép csapatoktól, most a MU van térdelő pozícióban, ennyi
(ezzel nem azt mondom, hogy a MU közép csapat lenne, de ők is kerülhetnek néha ilyen helyzetben)ZERO_L
Ennek a kommentnek úgy nagyjából semmi értelme nem volt.

több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
igen, ez így szokott működni, az erősebb kutya b*szik... és ebben a helyzetben nem a MU diktál

most ne kelljen amiatt hüledezni, mert a sztár csapatok, "beérett játékosokat" vesznek meg közép csapatoktól, most a MU van térdelő pozícióban, ennyi
(ezzel nem azt mondom, hogy a MU közép csapat lenne, de ők is kerülhetnek néha ilyen helyzetben)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
ha a MU tényleg odaadja de Gea-t 25M euróért a Realnak és ez nem egy nagyobb alku része akkor az elég égő...davemayer
Egy kapus ne is kerüljön már többe...Mikey
egy kapus aki a következő minimum 10 évben megoldja a kezdő posztot bármelyik top klubban igenis érjen többet (ha Bale 100at ér...), még utolsó évében is ér min 30-35M fontot (nem eurót)davemayer
Bale 100 milliós vételára ne legyen már viszonyítási alap. 😊 Illetve felőlem legyen, de csak ha a hülyeség mérőfokáról akarunk beszélgetni és nem egy bármilyen kapus értékéről. 😊Mikey
ő nem bármilyen kapus, hanem top3 a világban jelenleg, és a következő 10 évben szinte biztosan az is marad. Én tuti inkább beletettem volna egy 60M+de Gea=Bale cserébe, aztán ha ebbe nem mennek bele kivártam volna addig amíg elég elkeseredettek annyira hogy megadják a min 30m fontot. Értem én h menni akart meg utolsó év de ez a realnak gyakorlatilag ingyen van ezt mindenki látja sztem. 25m euróért egy ilyen játékos ajándék.davemayer
miért lennének elkeseredettek?
ott van nekik Casillas meg Navas... és jövőre jönne "egy kapus aki a következő minimum 10 évben megoldja a kezdő posztot bármelyik top klubban" totál INGYEN
vannak hülyeségei Pereznek, de azért fullba nem nyomja a kretént

inkább pont a MU van lépés kényszerben, mert két dolog között választhat áron alul elad egy top3-as kapust most, vagy egy év múlva ingyen... a közelmúltban (csatár poszton) két klubnál már felvetődött ez a dilemma, mindketten mást választottak és mindketten "rosszul" jártak
(mivel nem tudjuk mi lett volna ha így azt lehet megállapítani, hogy nem igen jártak jól)ZERO_L
cassillas meg navas láttuk mennyire voltak megoldások a jelenlegi helyzetben. Én láttam de Gea szezonját, a Realt egy ilyen kapus teljesítmény bajnoki címhez és bl-döntőhöz segítette volna idén is. Ha vártak volna 1 hónapot lehet már más feltételekkel lehetett volna megállapodni. A real szerencséje hogy a united sosem marasztalta azt a játékost aki komolyan el akart menni (kivéve cr-t, de őt anno észérvekkel meg lehetett győzni h próbálják meg megvédeni a bl-címet és csak egy év múlva menjen a realba). Mondom, ez a pénz bagó ahhoz az előnyhöz képest amihez így a real jut, de Gea olyan bravúrokra képes amik simán feljebb húzzák egy gyengébb védelem mutatóit (lásd utóbi 2 mu szezon), idén kb neki köszönheti a mu a 4. helyet a bajnokságban. Eleve ha jól emlékszem mi 22m-ért vettük anno és azóta még sokkal jobb lett és most adjuk tovább 25ért- kb olyan mintha a real azt mondaná "köszi hogy edzettétek a srácot és hogy beérett nálatok (nem mintha előtte nem lett volna már jó) most már átvesszük..."
Olvastam olyan cikket hogy először 15m eurót ajánlottak és hogy ez annyira arcátlan h én megkockáztattam volna h inkább húzzon le még egy évet aztán menjen ingyen ha annyira akar.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Az AS lap értesülései szerint 1,5M € kaukciót nyujtótt be .ZoliZoltán
mit?eaglesmcnabb
Mit csinált?

több mint 9 éve
Bogdán->Pool?

hvg.hu/sport/20150610_A_Liverpool_elvitte_Bogdan_Adamotempty taxi
Láttam azt, aki hallotta, amikor mondták.

Komolyra véve: kicsit hitelesebb oldalak szerint a hét folyamán jelenthetik be. Háromból a harmadik is free transfer, lolcsi.
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
ha a MU tényleg odaadja de Gea-t 25M euróért a Realnak és ez nem egy nagyobb alku része akkor az elég égő...davemayer
egy kapus aki a következő minimum 10 évben megoldja a kezdő posztot bármelyik top klubban igenis érjen többet (ha Bale 100at ér...), még utolsó évében is ér min 30-35M fontot (nem eurót)davemayer
Bale 100 milliós vételára ne legyen már viszonyítási alap. 😊 Illetve felőlem legyen, de csak ha a hülyeség mérőfokáról akarunk beszélgetni és nem egy bármilyen kapus értékéről. 😊Mikey
ő nem bármilyen kapus, hanem top3 a világban jelenleg, és a következő 10 évben szinte biztosan az is marad. Én tuti inkább beletettem volna egy 60M+de Gea=Bale cserébe, aztán ha ebbe nem mennek bele kivártam volna addig amíg elég elkeseredettek annyira hogy megadják a min 30m fontot. Értem én h menni akart meg utolsó év de ez a realnak gyakorlatilag ingyen van ezt mindenki látja sztem. 25m euróért egy ilyen játékos ajándék.davemayer
miért lennének elkeseredettek?
ott van nekik Casillas meg Navas... és jövőre jönne "egy kapus aki a következő minimum 10 évben megoldja a kezdő posztot bármelyik top klubban" totál INGYEN
vannak hülyeségei Pereznek, de azért fullba nem nyomja a kretént

inkább pont a MU van lépés kényszerben, mert két dolog között választhat áron alul elad egy top3-as kapust most, vagy egy év múlva ingyen... a közelmúltban (csatár poszton) két klubnál már felvetődött ez a dilemma, mindketten mást választottak és mindketten "rosszul" jártak
(mivel nem tudjuk mi lett volna ha így azt lehet megállapítani, hogy nem igen jártak jól)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 634 — Cowboys fan
Courtois
Bogdán
Dibusz

tessék, máris nem top3-as, és akkor Balajczát még meg sem említettem... 😉
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!
Bogdán->Pool?

hvg.hu/sport/20150610_A_Liverpool_elvitte_Bogdan_Adamot

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
ő nem bármilyen kapus, hanem top3 a világban jelenleg, és a következő 10 évben szinte biztosan az is marad. Én tuti inkább beletettem volna egy 60M+de Gea=Bale cserébe, aztán ha ebbe nem mennek bele kivártam volna addig amíg elég elkeseredettek annyira hogy megadják a min 30m fontot. Értem én h menni akart meg utolsó év de ez a realnak gyakorlatilag ingyen van ezt mindenki látja sztem. 25m euróért egy ilyen játékos ajándék.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 9 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 313 — E/1
Még jó ,hogy vannak ilyen csóri klubok...
több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
" Ibra újra a Milánóban!

Ibrahimovic vissza tér a Milánhoz,annyi pénzt fizetünk neki amennyit ő szeretne,mondta a Milán elnöke,és jelezte hogy a bajnoki cím a cél a piros feketéknél! Ehhez még néhány milliót meg kell forgatnunk!"

Hmm..