Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Ki tudja megállítani ezt a Pool-t?Közhely lesz, de jelenleg szerintem csak a Pool. Valami nekifutásból öntökönrúgással, ami két hónapig tart. Erre képes a csapat, láttuk nem egyszer, viszont az is tény, hogy idén eddig nagyon egyben van az egész. Fejben is, ami az egyik legfontosabb.
#JC6

több mint 6 éve
Ki tudja megállítani ezt a Pool-t?December
#JC6

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Ki tudja megállítani ezt a Pool-t?
több mint 6 éve
Tátem 9. percben 2-0. Lőtt már 9 perc alatt 2 gólt valaha mourinho csapata? 😀 mi lett az öreggel?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Everton 3as odsz felett ajándék volt végre Silva nélkük! 😊Hihetetlen, hogy eddig tartott kibaszni azt a kóklert.
alatriste
Kb háromszor olyan jó kerete van, mint amivel mondjuk anno Moyes európai porondra juttatta többször is a csapatot, ennek rerardáltnak meg sikerült kieső helyre navigálni a csapatot, respekt...
De Big Dunc elsőre odabaszott 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Everton 3as odsz felett ajándék volt végre Silva nélkük! 😊

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Több offot ide akkor ne, kíméletlen törlés lesz a végehomofób!
r.baggio
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 509
A malaga nyert yeah 😀Szoros a mezony . 6-7 pont a playoff hely bar eggyel tobb meccset jatszottak mas.
A depor kezd leszakadni nagyon az utolsok!
@r.baggio
az off , hogy mar nem pocchetino a spurs edzoje 😀
több mint 6 éve
Több offot ide akkor ne, kíméletlen törlés lesz a vége

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
mindenki magából indul kiEddig azt hittem trollkodik csak....Fordulj szakemberhez.Ha ezt tényleg ilyen komolyan gondolod, akkor csillagos ötös volt az elmúlt olyan fél-1 éves kommunikációd... Tragikus...
Sobri Jóska
| Mert azt tippelem nem most formálódott meg ez a vélemény teljesen benned. 😊 |
kristóf17
Sobri Jóska
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 6 éve
Ajax mifaszt csinál? 😳Tipszmikszet gyilkolnak. De megtehetik, ez a bajnoki cím már kb félidő előtt a zsebükben van.
warr_b
több mint 6 éve
A nagyon beharangozott Inter-Roma egy nagy nulla volt.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Ajax mifaszt csinál? 😳

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
A foci ma mar egy oriasi reklamfelulet. A Boredaux fociklub egyik vezetoje mondta, hogy a foci nem a sportbizniszben van, hanem a szorakoztatoiparban. Ennek megfeleloen kell ertekelni az ott megjeleno tarsadalmi celu hirdeteseket is.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Jogi egyenlőség miért ne lenne meg?Mindig egyenlőek, de felnőttként a tetteikkel ezt az egyenlőséget "elbaszhatják".De most akkor csak felnőtt korukig egyenlőek az emberek, vagy mindig? 😆Akkor nem értetted meg amit Heisman Trophy írt.És hol van a határ, ahonnét már "ér" a dolog? 🙂Egyéves csecsemőként pontosan.Engem speciel egy karszalag nem idegesít. Inkább az ha valaki többnek gondolja magát mert meleg vagy mert nő vagy mert férfi, csak ezen a jogon, na az nagyon felbasz. Nálam alap hogy minden ember egyenlő, de nem “egyenlőbb”. Humanizmus forever.Igen, Charlie Manson pont ugyanannyit ér, mint Einstein Albi 😊
Heisman Trophy
warr_b
Felnőtt emberként már a tettei, döntései, cselekedetei alapján itélődnek meg, a származás irreleváns.
Sobri Jóska
Az egyéves csecsemők melegek sem lesznek nyilván, ahogy briliáns tudósok vagy tömeggyilkosok sem.
Azt hittem felnőtt emberekről van szó, nem elméleti, idealista síkon beszélünk...
warr_b
Ott van a határ, ahol az ember felelősséget vállal, döntéseket hoz, tudatosan cselekszik.
Ezt köznyelvien felnőttnek hívják.
Országonként más életkortól szabályozzák, de átlagosan kb. 18-21 éves kornál van a határ.
Sobri Jóska
Bocs, nem áll össze.
warr_b
Pl. Manson a gyilkosságokkal elbaszta.
Ne keverd a jogi és az ezisztenciális egyenlőséget.
Sobri Jóska
Egy meleg sem kap több sittet rablásért vagy gyilkosságért, mint én 😝
De tudom mire gondolsz, a melegházasság meg ilyenek. De bakker, minden csoportra lehet találni olyat ahol valamennyire sérül valamilyen joga... A nőknek is, a férfiaknak is, időseknek, fiataloknak, fehéreknek, feketéknek.

több mint 6 éve
Fociról is legyen szó vagy mi a fene.. Ja Milwall, akkor beszéljünk a szurkolói attitűdről meg az erőszakról stb... 😀 😊 😉Tetézed vazzeg egy Millwall-lal, eszem megáll 😂😆Kijavítom amit mondani akartam, szóval alapvetően mindenki egyenlő, viszont a tetteik miatt nem ér ugyanannyit nyilván egy Manson és egy Einstein, ez nagyon kiforgatós. Viszont akárki csinál olyan dolgokat mint Manson vagy Einstein remélhetőleg ugyanolyan büntetést vagy "jutalmat" kapnak, de ezt is ki lehet forgatni. 😀Mindig egyenlőek, de felnőttként a tetteikkel ezt az egyenlőséget "elbaszhatják".De most akkor csak felnőtt korukig egyenlőek az emberek, vagy mindig? 😆Akkor nem értetted meg amit Heisman Trophy írt.És hol van a határ, ahonnét már "ér" a dolog? 🙂Egyéves csecsemőként pontosan.Engem speciel egy karszalag nem idegesít. Inkább az ha valaki többnek gondolja magát mert meleg vagy mert nő vagy mert férfi, csak ezen a jogon, na az nagyon felbasz. Nálam alap hogy minden ember egyenlő, de nem “egyenlőbb”. Humanizmus forever.Igen, Charlie Manson pont ugyanannyit ér, mint Einstein Albi 😊
Heisman Trophy
warr_b
Felnőtt emberként már a tettei, döntései, cselekedetei alapján itélődnek meg, a származás irreleváns.
Sobri Jóska
Az egyéves csecsemők melegek sem lesznek nyilván, ahogy briliáns tudósok vagy tömeggyilkosok sem.
Azt hittem felnőtt emberekről van szó, nem elméleti, idealista síkon beszélünk...
warr_b
Ott van a határ, ahol az ember felelősséget vállal, döntéseket hoz, tudatosan cselekszik.
Országonként más életkortól szabályozzák, de átlagosan kb. 18-21 éves kornál van a határ.
Sobri Jóska
Bocs, nem áll össze.
warr_b
Sobri Jóska
Közbe vezet a Millwall 😊
Heisman Trophy
warr_b
több mint 6 éve
Tetézed vazzeg egy Millwall-lal, eszem megáll 😂😆Kijavítom amit mondani akartam, szóval alapvetően mindenki egyenlő, viszont a tetteik miatt nem ér ugyanannyit nyilván egy Manson és egy Einstein, ez nagyon kiforgatós. Viszont akárki csinál olyan dolgokat mint Manson vagy Einstein remélhetőleg ugyanolyan büntetést vagy "jutalmat" kapnak, de ezt is ki lehet forgatni. 😀Mindig egyenlőek, de felnőttként a tetteikkel ezt az egyenlőséget "elbaszhatják".De most akkor csak felnőtt korukig egyenlőek az emberek, vagy mindig? 😆Akkor nem értetted meg amit Heisman Trophy írt.És hol van a határ, ahonnét már "ér" a dolog? 🙂Egyéves csecsemőként pontosan.Engem speciel egy karszalag nem idegesít. Inkább az ha valaki többnek gondolja magát mert meleg vagy mert nő vagy mert férfi, csak ezen a jogon, na az nagyon felbasz. Nálam alap hogy minden ember egyenlő, de nem “egyenlőbb”. Humanizmus forever.Igen, Charlie Manson pont ugyanannyit ér, mint Einstein Albi 😊
Heisman Trophy
warr_b
Sobri Jóska
warr_b
Sobri Jóska
Bocs, nem áll össze.
warr_b
Sobri Jóska
Közbe vezet a Millwall 😊
Heisman Trophy

több mint 6 éve
Kijavítom amit mondani akartam, szóval alapvetően mindenki egyenlő, viszont a tetteik miatt nem ér ugyanannyit nyilván egy Manson és egy Einstein, ez nagyon kiforgatós. Viszont akárki csinál olyan dolgokat mint Manson vagy Einstein remélhetőleg ugyanolyan büntetést vagy "jutalmat" kapnak, de ezt is ki lehet forgatni. 😀Mindig egyenlőek, de felnőttként a tetteikkel ezt az egyenlőséget "elbaszhatják".De most akkor csak felnőtt korukig egyenlőek az emberek, vagy mindig? 😆Akkor nem értetted meg amit Heisman Trophy írt.És hol van a határ, ahonnét már "ér" a dolog? 🙂Egyéves csecsemőként pontosan.Engem speciel egy karszalag nem idegesít. Inkább az ha valaki többnek gondolja magát mert meleg vagy mert nő vagy mert férfi, csak ezen a jogon, na az nagyon felbasz. Nálam alap hogy minden ember egyenlő, de nem “egyenlőbb”. Humanizmus forever.Igen, Charlie Manson pont ugyanannyit ér, mint Einstein Albi 😊
Heisman Trophy
warr_b
Sobri Jóska
warr_b
Sobri Jóska
Bocs, nem áll össze.
warr_b
Sobri Jóska
Közbe vezet a Millwall 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Eddig azt hittem trollkodik csak....Fordulj szakemberhez.Ha ezt tényleg ilyen komolyan gondolod, akkor csillagos ötös volt az elmúlt olyan fél-1 éves kommunikációd... Tragikus...
Sobri Jóska
kristóf17
több mint 6 éve
Mindig egyenlőek, de felnőttként a tetteikkel ezt az egyenlőséget "elbaszhatják".De most akkor csak felnőtt korukig egyenlőek az emberek, vagy mindig? 😆Akkor nem értetted meg amit Heisman Trophy írt.És hol van a határ, ahonnét már "ér" a dolog? 🙂Egyéves csecsemőként pontosan.Engem speciel egy karszalag nem idegesít. Inkább az ha valaki többnek gondolja magát mert meleg vagy mert nő vagy mert férfi, csak ezen a jogon, na az nagyon felbasz. Nálam alap hogy minden ember egyenlő, de nem “egyenlőbb”. Humanizmus forever.Igen, Charlie Manson pont ugyanannyit ér, mint Einstein Albi 😊
Heisman Trophy
warr_b
Sobri Jóska
warr_b
Sobri Jóska
Bocs, nem áll össze.
warr_b
több mint 6 éve
De most akkor csak felnőtt korukig egyenlőek az emberek, vagy mindig? 😆Akkor nem értetted meg amit Heisman Trophy írt.És hol van a határ, ahonnét már "ér" a dolog? 🙂Egyéves csecsemőként pontosan.Engem speciel egy karszalag nem idegesít. Inkább az ha valaki többnek gondolja magát mert meleg vagy mert nő vagy mert férfi, csak ezen a jogon, na az nagyon felbasz. Nálam alap hogy minden ember egyenlő, de nem “egyenlőbb”. Humanizmus forever.Igen, Charlie Manson pont ugyanannyit ér, mint Einstein Albi 😊
Heisman Trophy
warr_b
Sobri Jóska
warr_b
Sobri Jóska
Bocs, nem áll össze.

több mint 6 éve
...Fordulj szakemberhez.Ha ezt tényleg ilyen komolyan gondolod, akkor csillagos ötös volt az elmúlt olyan fél-1 éves kommunikációd... Tragikus...
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Akkor nem értetted meg amit Heisman Trophy írt.És hol van a határ, ahonnét már "ér" a dolog? 🙂Egyéves csecsemőként pontosan.Engem speciel egy karszalag nem idegesít. Inkább az ha valaki többnek gondolja magát mert meleg vagy mert nő vagy mert férfi, csak ezen a jogon, na az nagyon felbasz. Nálam alap hogy minden ember egyenlő, de nem “egyenlőbb”. Humanizmus forever.Igen, Charlie Manson pont ugyanannyit ér, mint Einstein Albi 😊
Heisman Trophy
warr_b
Sobri Jóska
warr_b
több mint 6 éve
Nem akartam én is beleszólni, mert minek, de hidd el, a normális keresztények nem a normális melegeket utálják, hanem akik elmennek egy Ellie Goulding koncertre szigeten, majd férfi létükre úgy viselkednek, mint pár retkes kis ribanc 😊 Nos, ha ezt egy nőtől látod, pont ugyanannyira tolerálod a legtöbb esetben. | mivel itt most a ribanckodás alatt nem a bőnyálas jóleső szopásra gondolok |Ráadásul minél többen vannak, annál több csaj jut nekünk heteroknak. Egyszerű matek...GON-DOL-KODJ!de ez csak akkor működik, ha a nők nem lehetnek leszbik. mert ugye ők meg a célsokaságot csökkentik 😊
eaglesmcnabb
egyébként en bloc nem igaz, hogy a keresztények nem utálják a melegeket, ez csak azokról mondható el, akik felfogják, amiről szól a tanítás.
slowmotion
Sőt, még a BKV-n is legszívesebben kifejelném a bugyijából a delikvens kislányt, ha éppen nem bír viselkedni, pedig este Pisti heréinek redőit vizsgálta meg.
Nem a buzit utálja, azt, amit nagyközönség előtt valamilyen késztetésből csinál, hogy kitűnjön talán? Ez igaz kedves heterónak mondott, szarháziként emlegetett embertársaimra is.
Felőlem felnyalhatja Kata a plafonra Petrát minden este, de ha pont hallom két emelettel fentebb, hogy úgy nyög, mint újszülött zebra a nílusi krokodil metszőfogán lehet elmondanám neki a harmadik szeánsz után, hogy inkább vakolták volna be anno kőműves kelemenné helyett.
Ugyanezt tenném ha ez lenne a vonzata amikor Árpi tesz ilyen mély benyomást Petra lelki békéjére.
Nos, ez azt hiszem nem vallástól függ, hanem emberi mivolttól. Neveltetéstől, intelligenciától, értelemtől, illemtől, meg ilyen hasonló eredendő bűnöktől, csak picit divat mostanság utálni a vallásokat a sok valóban retek vallásos ember miatt, ezért rájuk van ez kihegyezve. 😊 Közben pont ugyanannyi szarkupac van mindenhol valószínűleg.
több mint 6 éve
És hol van a határ, ahonnét már "ér" a dolog? 🙂Egyéves csecsemőként pontosan.Engem speciel egy karszalag nem idegesít. Inkább az ha valaki többnek gondolja magát mert meleg vagy mert nő vagy mert férfi, csak ezen a jogon, na az nagyon felbasz. Nálam alap hogy minden ember egyenlő, de nem “egyenlőbb”. Humanizmus forever.Igen, Charlie Manson pont ugyanannyit ér, mint Einstein Albi 😊
Heisman Trophy
warr_b
Sobri Jóska