Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Azért az a fejes h közben megnézte hol a kapus stb...
több mint 6 éve
ezzel a cserével szerintem sporttörténelmet írunk, több néger játékos a pályán a fradiban, mint amennyi magyarJaross Andor forog a sírjában
r.baggio
több mint 6 éve
Zubkov éllel találta el
több mint 6 éve
Komolyan, lassan azt mondom Rebrov megérdemelné, hogy kiessünk....
több mint 6 éve
Az éjjel soha nem érhet véget 😊ez egy sima MB1-es meccs. lesz fieszta ha W lesz? 😀Irány a körút!
petey
O1G
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
ez egy sima MB1-es meccs. lesz fieszta ha W lesz? 😀hol a fieszta?😂
petey
több mint 6 éve
Na és kitől indult megint a litván támadás?Már vissza szereztük csak Dvali kivágta ellenfélhez.
A válogatott Sigértől...
O1G
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
Rebrov gondolom arra készült, hogy vízilabda eredménnyel mennek csoportkörbe.Ti látjátok, hogy mi a mesterterv? Vagy csak annyi, hogy egyénieskedésből megoldják.
több mint 6 éve
ezzel a cserével szerintem sporttörténelmet írunk, több néger játékos a pályán a fradiban, mint amennyi magyar

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
ez egy sima MB1-es meccs. lesz fieszta ha W lesz? 😀Irány a körút!
petey
több mint 6 éve
Nem azt mondtam hogy nincs rendben 😊Knézy úgy üvolt mintha BLt nyertünk volna. Az a baj kb nekünk ez az is 😀Speciel ez rendben van szerintem.
dande
És lelkesedni ér.
Hajrá baszki.
kishaszi
több mint 6 éve
Knézy úgy üvolt mintha BLt nyertünk volna. Az a baj kb nekünk ez az is 😀Speciel ez rendben van szerintem.
dande
És lelkesedni ér.
Hajrá baszki.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Vargát hozta le... Gratulálok....
több mint 6 éve
Rebrov egy köcsög, h Rolit szedi.le
több mint 6 éve
milinte te szemét, tippsszmikszűltél ? 😀Na mondjuk ez a szitu jól állhat Rebrovnak, a brahi foci erre jó lehet, lesz ez még 3-2.Khömmm..... 🤪
Tony Adams
Tony Adams
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Nem olyan menő, mint amikor 2-0-nál megjósoltam a Tottenham továbjutását az Ajax ellen, de nem rossz... 😊Na mondjuk ez a szitu jól állhat Rebrovnak, a brahi foci erre jó lehet, lesz ez még 3-2.Khömmm..... 🤪
Tony Adams
Tony Adams
több mint 6 éve
TOKMAC mi meccs ez
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Tokmagon kivul amugy nemsok embernek van koze a focihoz a palyan.
több mint 6 éve
Knézy úgy üvolt mintha BLt nyertünk volna. Az a baj kb nekünk ez az is 😀
több mint 6 éve
csak négert a fradiba!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Erről Szívósékat kéne megkérdezni, Páncsicsot már nem lehet...Amugy ez nagyon elgondolkodtato a jovore nezve, hogy egy Suduva is kepes osszezavarni es hibara kesztetni minket.Nem az a lényeg. Mivel itt a Fradinál senki nem tud gondolkodni.
Kenny
A PÉNZ. Az a lényeg. Gondold el, hova forgatják majd Kubiék ezt a sok sok eurót...
O1G
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Az a borzasztó, hogy a Fradi 10 perc focival megfordìtja a meccset, majd visszaáll. A litvánok viszont kulturált összjátékkal összezavarják a védelmet..TÖKIIIII
több mint 6 éve
Na mondjuk ez a szitu jól állhat Rebrovnak, a brahi foci erre jó lehet, lesz ez még 3-2.Khömmm..... 🤪
Tony Adams
több mint 6 éve
Na Blazicrol megkaptuk a negyedik golunkat iden.az ilyen légiósokat én az mlsz helyében kétszeres szorzóval számolnám a kvótánál
Kenny

---