Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Na meglesz ami felment majd mkit ...Eddig nem a bírok meccse: benézett les és tizi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Csak nehogy Lókuki basszon ki velünk
több mint 6 éve
vak a bíró bazmeg
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Nem kell var
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Siger ignatyenkoi formában
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Hajrá Fradi! Aztán mindenkit honosítunk és tavasszal is megverjük a bolgárokat 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 509
Sztem Lovre nem megbizhato jobb hatvedkent.Azert Lovrencsics hianya nem rossz elojel nem?a ludogorecnek biztos 😀
😀
ZoliMP
Negritis
több mint 6 éve
Azert Lovrencsics hianya nem rossz elojel nem?a ludogorecnek biztos 😀
😀
ZoliMP
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 509
Sztrímöt nyom majd valaki? DánkeAs always
Vrij6
www.sport247.live/en/home
több mint 6 éve
Sztrímöt nyom majd valaki? Dánke
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 6 éve
Ancelottit állítólag megkereste az Arsenal.Menjen már a Milánba.
Hmmm...
empty taxi
több mint 6 éve
Na jó, ez kurvajó volt 😀 😀 😀 😀 😀FLZOLILiverpoolnál pl nem, de nem biztos, hogy örülnék neki, még akkor sem, ha Klopp 2022-ben megyAncelottit állítólag megkereste az Arsenal.Van olyan komoly klub ahol még nem volt edző? 😊
Hmmm...
empty taxi
FLZOLI
slowmotion
több mint 6 éve
Liverpoolnál pl nem, de nem biztos, hogy örülnék neki, még akkor sem, ha Klopp 2022-ben megyAncelottit állítólag megkereste az Arsenal.Van olyan komoly klub ahol még nem volt edző? 😊
Hmmm...
empty taxi
FLZOLI
slowmotion
több mint 6 éve
Liverpoolnál pl nem, de nem biztos, hogy örülnék neki, még akkor sem, ha Klopp 2022-ben megyAncelottit állítólag megkereste az Arsenal.Van olyan klub ahol még nem volt edző? 😊
Hmmm...
empty taxi
FLZOLI
több mint 6 éve
sokat isztok bebasztok!És magyarázhattad nekik, hogy mit jelent a Szevasztok parasztok!? 😊rosszabb mikor a magyarorszagi nyaralasbol visszaterve magyarul koszonsz a kulfoldi kollegaknak 😀kivéve északabbra ahol csak annyit mondanak hogy "Your right?" amire azt illik mondani hogy "all right"Ez így van.Amúgy ebben most tényleg igaza van. Ez egy udvariassági formula az angolszaszoknal, és gondolom Kloppnal már bevált szokas ez pár év Anglia után. Nem kellene ezt sehol fel fújni, sztem kb a cserepados salzburgi játékosnak is mondhatta.“ Jürgen Klopp Szoboszlai Dominikot dicsérte”Lofaszt szurkolsz te alig várod a következő ballépését.
NSO
“ Ha a lefújás után Jürgen Klopp odalép hozzám, és azt mondja, „Szép munka!”, talán mégsem járok annyira rossz úton.”
Szoboszlai Dominik
Az a helyzet tesó, hogy mindenkinek aki szembejött vele azt mondta: Good job.
Sebaj, én szurkolok és az elsők között fogok bocsánatot kérni, ha befutsz.
#JC6
Toca
csebi
Nagyjából ugyanaz, amikor minden nap köszönésként azt mondják, hogy Hi, how are you? Akkor igazából nem arra kíváncsiak, hogy minden reggel megmondd nekik, h Fine, thanks, hanem ez is egyfajta udvariassági szokás.
Duff
kurva égő volt hogy amikor hazajöttem bemenve egy üzletbe ezt nyomtam vissza a biztonsági őrnek megszokásból 😀
davemayer
ZoliMP
Matthew99
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Ez meglehet, de mondj még olyan edzőt jelenleg, akit le lehet igazolni és be lehet fogni vele a szurkolók száját, hogy tessék minőségi edzőt hoztunk a padra, megtettük amit lehet.Nem tom, nekem egyre ink olyan érzésem van h elment mellette az idő, ideje lenne nyugdíjba vonulni, persze cáfoljon rám.Ancelottit állítólag megkereste az Arsenal.Van olyan klub ahol még nem volt edző? 😊
Hmmm...
empty taxi
Amúgy legalább hosszú idő után egy értelmes edző ülne a padon, már csak játékosok kellenének, hogy sikeres projekt legyen ebből. Zidane is sokat tanult mellette, simán felnevelhet egy fiatal londoni kötődésű volt játékost az utódjának
FLZOLI
empty taxi
több mint 6 éve
És magyarázhattad nekik, hogy mit jelent a Szevasztok parasztok!? 😊rosszabb mikor a magyarorszagi nyaralasbol visszaterve magyarul koszonsz a kulfoldi kollegaknak 😀kivéve északabbra ahol csak annyit mondanak hogy "Your right?" amire azt illik mondani hogy "all right"Ez így van.Amúgy ebben most tényleg igaza van. Ez egy udvariassági formula az angolszaszoknal, és gondolom Kloppnal már bevált szokas ez pár év Anglia után. Nem kellene ezt sehol fel fújni, sztem kb a cserepados salzburgi játékosnak is mondhatta.“ Jürgen Klopp Szoboszlai Dominikot dicsérte”Lofaszt szurkolsz te alig várod a következő ballépését.
NSO
“ Ha a lefújás után Jürgen Klopp odalép hozzám, és azt mondja, „Szép munka!”, talán mégsem járok annyira rossz úton.”
Szoboszlai Dominik
#JC6
Toca
csebi
Nagyjából ugyanaz, amikor minden nap köszönésként azt mondják, hogy Hi, how are you? Akkor igazából nem arra kíváncsiak, hogy minden reggel megmondd nekik, h Fine, thanks, hanem ez is egyfajta udvariassági szokás.
Duff
kurva égő volt hogy amikor hazajöttem bemenve egy üzletbe ezt nyomtam vissza a biztonsági őrnek megszokásból 😀
davemayer
ZoliMP

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 509
rosszabb mikor a magyarorszagi nyaralasbol visszaterve magyarul koszonsz a kulfoldi kollegaknak 😀kivéve északabbra ahol csak annyit mondanak hogy "Your right?" amire azt illik mondani hogy "all right"Ez így van.Amúgy ebben most tényleg igaza van. Ez egy udvariassági formula az angolszaszoknal, és gondolom Kloppnal már bevált szokas ez pár év Anglia után. Nem kellene ezt sehol fel fújni, sztem kb a cserepados salzburgi játékosnak is mondhatta.“ Jürgen Klopp Szoboszlai Dominikot dicsérte”Lofaszt szurkolsz te alig várod a következő ballépését.
NSO
Szoboszlai Dominik
#JC6
Toca
csebi
Duff
davemayer
több mint 6 éve
Nem tom, nekem egyre ink olyan érzésem van h elment mellette az idő, ideje lenne nyugdíjba vonulni, persze cáfoljon rám.Ancelottit állítólag megkereste az Arsenal.Van olyan klub ahol még nem volt edző? 😊
Hmmm...
empty taxi
Amúgy legalább hosszú idő után egy értelmes edző ülne a padon, már csak játékosok kellenének, hogy sikeres projekt legyen ebből. Zidane is sokat tanult mellette, simán felnevelhet egy fiatal londoni kötődésű volt játékost az utódjának
FLZOLI

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Ancelottit állítólag megkereste az Arsenal.Van olyan klub ahol még nem volt edző? 😊
Hmmm...
empty taxi