Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Szóval az úgy kezdődik, hogy Carlos Valderrama, Roger Milla, Rene Higuita, Toto Schillacci, Peter Shilton, Lothar Mattheus, Rudi Völler, Jose Burucchaga, Sergio Goycochea, Claudio Canigga, Diego Maradona, Mv Basten stb....nálunk Kiprich, Pisont, Kovács K, a fiatal Lipcsei, Keller, Fodor, Wukovics, persze Simon Tibi.....ehhez csak annyit tudok, hozzátenni, hogy... Toto az Schillaci, Burruchaga Jorge volt, a szende szöszi meg Caniggia.
Akiket ti eddig írtatok, az már az én "kamaszkorom legszebb nyara" 😀
Ebből is látszik milyen vén vagyok 😛dande
és ha már kilencvenes vébé, akkor a legjobb arc nevét kihagyni megbocsáthatatlan bűn, mert legjobb arc csak egy van.
Éljen Tomas Skuhravy!
több mint 9 éve
Azért ha belegondolunk, hogy a szerbek az U20-s VB-n 1 percre voltak a kieséstől..............www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/u20-as-vb-a-jatekosok-a-vilag-tetejere-is-eljuthatnak-2421085
Kíváncsi vagyok a felnőttek között meddig jutnak majd.
több mint 9 éve
Az a Wuko, aki elötte évekig a Fradiban tolta, és vele válogatott meccsen sose kaptunk ki. 😊WukovicsdandeFerencváros–Újpest 0–3 (0–2) Üllői út, 16 000 néző. Vezette Kiss G.
FERENCVÁROS: Szeiler – Kuznyecov, Telek, Szekeres – Páling, Lisztes (Nagy, 46.), Lipcsei, Keller (Szűcs, 69.), Czéh – Christiansen, Neagoe. Edző: Novák Dezső
ÚJPEST: Praj – Molnár, Füzesi (Tomka, 33.), Bérczy – Jenei, Kozma, Véber, Túri, Szlezák – Wukovics, Egressy (Belvon, 19.). Edző: Garami József
Gólszerző: Wukovics 7., 53., Belvon 40.
😊Bazzani
több mint 9 éve
WukovicsdandeFerencváros–Újpest 0–3 (0–2) Üllői út, 16 000 néző. Vezette Kiss G.
FERENCVÁROS: Szeiler – Kuznyecov, Telek, Szekeres – Páling, Lisztes (Nagy, 46.), Lipcsei, Keller (Szűcs, 69.), Czéh – Christiansen, Neagoe. Edző: Novák Dezső
ÚJPEST: Praj – Molnár, Füzesi (Tomka, 33.), Bérczy – Jenei, Kozma, Véber, Túri, Szlezák – Wukovics, Egressy (Belvon, 19.). Edző: Garami József
Gólszerző: Wukovics 7., 53., Belvon 40.
😊
több mint 9 éve
Szóval az úgy kezdődik, hogy Carlos Valderrama, Roger Milla, Rene Higuita, Toto Schillacci, Peter Shilton, Lothar Mattheus, Rudi Völler, Jose Burucchaga, Sergio Goycochea, Claudio Canigga, Diego Maradona, Mv Basten stb....nálunk Kiprich, Pisont, Kovács K, a fiatal Lipcsei, Keller, Fodor, Wukovics, persze Simon Tibi.....Akiket ti eddig írtatok, az már az én "kamaszkorom legszebb nyara" 😀
Ebből is látszik milyen vén vagyok 😛
több mint 9 éve
megvolt most hétvégén, Stammal meg Edwinnel együtt 😊 (csak hogy irigyeljetek is egy kicsit 😛 )Az Andy Cole, Dwight Yorke tandemet szintén imádtam... meg az akkori Newcastle-t Shearerrel...Mikeydugo1993
A fél karomat odaadnám, ha újra élhetném azt az időszakot a mai helyett. 😀Mikey
pár kép a meccsről ha vkit érdekel: www.facebook.com/david.dabis.3/media_set?set=a.923159954397112.1073741830.100001093482279&type=3&pnref=story
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
És ami a lényeg, hogy akkor lehet, hogy az általános iskola 6-7. osztályos 12 éves kislányokat szűzként kapod el!A fél karomat odaadnám, ha újra élhetném azt az időszakot a mai helyett. 😀MikeyIván Helguera... hogy én mennyire rajongtam a játékáért. (L)MikeyMúltkor haveromnál toltuk a másnaposságot és ezzel jött rendbe a gyomrunk, hogy kb 2 órán keresztül ilyen neveket mondtuk, akiken felnőttünk.
Mendieta, Elber, Solskjaer, Overmars, Kluivert, Roy Keane, Viera, Ljungberg, Nedved, Jimmy-Floyd Hasselbaink, Maldini, Okocha (mekkora játékos volt), Zola, Thuram, Oliver Neuville, Nicky Butt...
Na abba is hagyom, mert megint elvesz 2 órát az életemből 😀😀dugo1993
Bezzeg ma, erre már esély sincs. 😀
több mint 9 éve
Mikey
18 751
Húú hát reggelig tudnám sorolni a neveket a nosztalgia jegyében, így inkább bele sem kezdek. 😀Iván Helguera... hogy én mennyire rajongtam a játékáért. (L)MikeyMúltkor haveromnál toltuk a másnaposságot és ezzel jött rendbe a gyomrunk, hogy kb 2 órán keresztül ilyen neveket mondtuk, akiken felnőttünk.
Mendieta, Elber, Solskjaer, Overmars, Kluivert, Roy Keane, Viera, Ljungberg, Nedved, Jimmy-Floyd Hasselbaink, Maldini, Okocha (mekkora játékos volt), Zola, Thuram, Oliver Neuville, Nicky Butt...
Hatalmas holland fanatikus voltam a kilencvenes évek végén... De Boerék, Davids, Bergkamp, Cocu, Kluivert, van Hooijdonk, Stam... micsoda nevek... 😊
Az Andy Cole, Dwight Yorke tandemet szintén imádtam... meg az akkori Newcastle-t Shearerrel...
A fél karomat odaadnám, ha újra élhetném azt az időszakot a mai helyett. 😀
több mint 9 éve
eaglesmcnabbKálnoki Kis mennyire jó játékos? Első blikkre jó igazolásnak tűnik Újpestre, de Te talán többet tudsz róla mondani.
több mint 9 éve
Múltkor haveromnál toltuk a másnaposságot és ezzel jött rendbe a gyomrunk, hogy kb 2 órán keresztül ilyen neveket mondtuk, akiken felnőttünk.Elő ne vegyem a '99es gombfocicsapataimat :cool:
több mint 9 éve
dugo93
4 225
Iván Helguera... hogy én mennyire rajongtam a játékáért. (L)MikeyMúltkor haveromnál toltuk a másnaposságot és ezzel jött rendbe a gyomrunk, hogy kb 2 órán keresztül ilyen neveket mondtuk, akiken felnőttünk.
Na abba is hagyom, mert megint elvesz 2 órát az életemből 😀😀
több mint 9 éve
Én szerintem Pepe-ben pont úgy benne volt a hiba mint Ramosban. Volt is olyan időszak, amikor bűn gyenge volt, és folyamatosan jöttek róla a gólok (lásd Dortmund meccsek például). Főleg a nem éppen emberevő Real középpálya miatt leginkább lendületből jönnek a védőkkel szembe a támadók, ott meg még inkább benne van a hiba. Arról nem is beszélve, hogy Marcelot legtöbbször az nem veri meg aki akarja (nem véletlen volt James/Isco kitolva oda hogy besegítsen)most Ramos a fő ellenség a védelemben. Mégis ki a jó francot kéne előkaparni, hogy elégedett legyen mindenki a védőkkel? 😊miről beszélsz? 😀 az átlag real drukker Pepét rakná a padra gondolkodás nélkül merthogy öreg és "durva". közben meg róla szopjuk a legkevesebb gólt, és 8. szezon volt zsinórban hogy kevesebb lapja volt mint ramosnak 😀ha Ramos fejel mondjuk 5 gólt a szezonban, de róla fejelnek 7-et, meg szopunk róla minimum 10-et akkor szerintem nem vagyunk vele előrébb... persze az egyszerű real szurker könnyen érvel mellette, hogyháde fejel egy csomó gólt, meg háde 92'48". És ha valaki kritizálni meri, akkor ezt mind elfelejtette, és nem igazi madridista.
.flzoli
és a kérdésedre válaszolva, senkit se kéne előkaparni, csak azokat kezdetni akikről a legkevesebb gólt kapjuk.
eaglesmcnabb
Kritizálhatjátok nyugodtan, ha úgy jobban érzitek magatokat, de amikor már itt Bonuccikat emlegetünk, mint jobb megoldás... Na abban én nem akarok részt venni.
több mint 9 éve
most Ramos a fő ellenség a védelemben. Mégis ki a jó francot kéne előkaparni, hogy elégedett legyen mindenki a védőkkel? 😊miről beszélsz? 😀 az átlag real drukker Pepét rakná a padra gondolkodás nélkül merthogy öreg és "durva". közben meg róla szopjuk a legkevesebb gólt, és 8. szezon volt zsinórban hogy kevesebb lapja volt mint ramosnak 😀ha Ramos fejel mondjuk 5 gólt a szezonban, de róla fejelnek 7-et, meg szopunk róla minimum 10-et akkor szerintem nem vagyunk vele előrébb... persze az egyszerű real szurker könnyen érvel mellette, hogyháde fejel egy csomó gólt, meg háde 92'48". És ha valaki kritizálni meri, akkor ezt mind elfelejtette, és nem igazi madridista.
.flzoli
és a kérdésedre válaszolva, senkit se kéne előkaparni, csak azokat kezdetni akikről a legkevesebb gólt kapjuk.
dr. Horváth elment a hajdúságiakhoz, sajnálom mert annak ellenére hogy eleinte nem kedveltem nagyon fontos eleme volt a támadógépezetnek. Gyors, és intelligens játékos.
Hátra jött egy horvát hátvéd Mate Grgic a Slaven Belupo csapatkapitánya volt, remélem ha Baki felépül elfelejtjük Vukmirt...
Csiki és Kispölő kihagyja az edzőtábort, ez tudjuk mit jelent... Remélem külföldre mennek
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
azért ha egy védőnél az a szempont hogy sok gólt lő az probléma 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Helguerra-Hierro nem volt jó, Samuel nem volt jó, Cannavaro sem, most Ramos a fő ellenség a védelemben. Mégis ki a jó francot kéne előkaparni, hogy elégedett legyen mindenki a védőkkel? 😊Nekem a felsoroltak közül max Cannavaroval votl gondom de ő inkább rendszeridegen volt.
De biztos ti látjátok jól, és ezért fizetne a Barca, MU, Chelsea, City 50+ milliókat Ramosért. Ráadásul egy Bonuccira lecserélni, egy világ és Európa bajnok (fix kezdő ott is), csapatkapitányt, aki magasan a leggólerősebb védő jelenleg a világon....flzoli
Tök jó, hogy bedobálsz neveket alaptalanul meg hangzatos számokat, ettől függetlenül rengeteget hibázik középen Ramos.
BL döntőn gólt lőtt igen, azt mindenki elfelejti, hogy amellett hogy Iker szarul jött ki, ő róla fejelték a gólt...
Kurva jó hogy gólerős, de ellenfél is az róla sokszor. Menjen kpnak akkor ott nem kell annyit figyelni mindenre.
több mint 9 éve
Mikey
18 751
Iván Helguera... hogy én mennyire rajongtam a játékáért. (L)
több mint 9 éve
Helguerra-Hierro nem volt jó, Samuel nem volt jó, Cannavaro sem, most Ramos a fő ellenség a védelemben. Mégis ki a jó francot kéne előkaparni, hogy elégedett legyen mindenki a védőkkel? 😊De biztos ti látjátok jól, és ezért fizetne a Barca, MU, Chelsea, City 50+ milliókat Ramosért. Ráadásul egy Bonuccira lecserélni, egy világ és Európa bajnok (fix kezdő ott is), csapatkapitányt, aki magasan a leggólerősebb védő jelenleg a világon....
több mint 9 éve
Az a gond, hogy oda már van jobb. Carvajal és Marcelo is más szint, remek labdaérzékkel és beadásokkal.egyébként Ramos nem jhv-ben kezdte? miért nem teszik oda? toszik futni? vkp?slowmotionNekem az a fura hogy itt hárman is vagyunk akik átlátjuk a helyzetet, a madridista oldalakon meg nagyítóval kell keresni. Bár szerintem nem kell Bonucci, csak konstansan kéne nyomatni a Pepe-Varane duót.eaglesmcnabbTök jó, hogy végre előjött a téma, már olyan rég volt erről parttalan vita 😀Örülök, hogy nem csak én làtom így Ramost. Igazi madridista és soha nem felejtem el neki a fejesét a bl döntőben, de egy középszerű védő. Bonuccinak tudnék örülni. Egy Varane-Bonucci kettős középen tetszene.FViktor93
Bonuccit szeretné Benitez ha meg meri tenni, hogy Ramos eltunteti belulrol kedvenc edzom lesz 😊Toca
Ramossal az a baj, hogy egyszerűen mintha baszna koncentrálni vagy ennyire segghülye a helyezkedésből. Rendszeresen beragad leshelyzeten, aláfut labdáknak. Előbbit VKP-ként talán ki lehet lőni, de hülye faltjai és helyezkedései miatt nem tudom, hogy előrébb lennénk vele. Mondjuk ha valahol lesz inkább legyen ott.
Mondjuk nem tudom elképzelni, hogy padra rakják sajnos.
Pedig egy
DeGea/Casilas -
Marcelo - Bonucci/Varane/Pepe trióból 2 - Carvajal -
Modric -
Bale - Kroos - James -
CR - Benzema felállás kedvemre való lenne.
Bár Benitez hadrendjébe Kroos visszább megy és helyére kerülne valaki visszább. CR középen? Kétlem. Benzema csak csatárt játszott életében, Isco meg hááááát akkor inkább Karim.
több mint 9 éve
egyébként Ramos nem jhv-ben kezdte? miért nem teszik oda? toszik futni? vkp?slowmotionelső 2-3 évében elfogadható szinten játszott szélen, csak sajnos a megnőtt arca erős teljesítményromlásoz vezetett. Meg hát szélső hátvédnél nem túl előnyös ha 10 beadásból 9 reklámtábla.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
egyébként Ramos nem jhv-ben kezdte? miért nem teszik oda? toszik futni? vkp?Nekem az a fura hogy itt hárman is vagyunk akik átlátjuk a helyzetet, a madridista oldalakon meg nagyítóval kell keresni. Bár szerintem nem kell Bonucci, csak konstansan kéne nyomatni a Pepe-Varane duót.eaglesmcnabbTök jó, hogy végre előjött a téma, már olyan rég volt erről parttalan vita 😀Örülök, hogy nem csak én làtom így Ramost. Igazi madridista és soha nem felejtem el neki a fejesét a bl döntőben, de egy középszerű védő. Bonuccinak tudnék örülni. Egy Varane-Bonucci kettős középen tetszene.FViktor93
Bonuccit szeretné Benitez ha meg meri tenni, hogy Ramos eltunteti belulrol kedvenc edzom lesz 😊Toca
több mint 9 éve
Nekem az a fura hogy itt hárman is vagyunk akik átlátjuk a helyzetet, a madridista oldalakon meg nagyítóval kell keresni. Bár szerintem nem kell Bonucci, csak konstansan kéne nyomatni a Pepe-Varane duót.Tök jó, hogy végre előjött a téma, már olyan rég volt erről parttalan vita 😀Örülök, hogy nem csak én làtom így Ramost. Igazi madridista és soha nem felejtem el neki a fejesét a bl döntőben, de egy középszerű védő. Bonuccinak tudnék örülni. Egy Varane-Bonucci kettős középen tetszene.FViktor93
több mint 9 éve
FViktor93
2 173
Tök jó, hogy végre előjött a téma, már olyan rég volt erről parttalan vita 😀Örülök, hogy nem csak én làtom így Ramost. Igazi madridista és soha nem felejtem el neki a fejesét a bl döntőben, de egy középszerű védő. Bonuccinak tudnék örülni. Egy Varane-Bonucci kettős középen tetszene.
több mint 9 éve
Tök jó, hogy végre előjött a téma, már olyan rég volt erről parttalan vita 😀Bonuccit szeretné Benitez ha meg meri tenni, hogy Ramos eltunteti belulrol kedvenc edzom lesz 😊
több mint 9 éve
Halkan megjegyzem román meccsre kell majd kártya, vagyis a stadionon belül csak olyanok lesznek akiknek van. Azok meg ugye nem balhéznak...inkább egy "hangulattalan" meccs ami után nem kapunk zártkaput vagy kizárást mint a te szerinted kiváló hangulatú meccsnézés (és büntetés). Az lenne a jó ha mehetne a hangulat és a kulturált viselkedés együtt, de ha nem akkor inkább ez.
szerintem majd a nem kártyásoknak lesz külön meccsnézés (ott lesz majd hangulat is😊 )NB2
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Halkan megjegyzem román meccsre kell majd kártya, vagyis a stadionon belül csak olyanok lesznek akiknek van. Azok meg ugye nem balhéznak...szerintem majd a nem kártyásoknak lesz külön meccsnézés (ott lesz majd hangulat is😊 )