Soccer

41 feliratkozó

több mint 6 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 112 — Illegális gyakorló
Tudom, hogy nem a számjegyek játszanak a pályán, de csak érdekességképp:

A Dinamo keretének összértéke 74,45m EUR. Láttuk, hogy mire mentünk velük.

Na ehhez képest a csoportunk így néz ki:

Ferencváros 20,48m EUR
Ludogorec 46,9m EUR
CSZKA Moszkva 135,55m EUR
Espanyol 147,85m EUR

Nagyfiúk játszótere ez már.

több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Sztem ez tök jó csoport, 4 olyan meccsel, ahol reális esély van a pontszerzésre. Persze ettől lehet nullázás a vége, de akár 7-8 pont is gyűjthető.
gabokocka
Bármibe fogadok hogy a 7-8 tuti nem lesz meg..
O1G
Bármibe is legyen tartom ☝☝☝☝
De minden mérkőzés előtt ki kell írnod hogy a Fradi milyen kúrva szar és gyenge meg hogy az általános iskolában jobban játszanak 😜😜
több mint 6 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 521 — Chiefs GM
Na de majd néz mindenki nagyot, amikor a csoportból továbbmennek.

Sobri Jóska

empty taxi
Simán benne van, nyer a Fradi Moszkvában, másnap meg bejelentik, hogy lesz Paks3 is... 😊

több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!

Sobri Jóska

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 537
Sztem ez tök jó csoport, 4 olyan meccsel, ahol reális esély van a pontszerzésre. Persze ettől lehet nullázás a vége, de akár 7-8 pont is gyűjthető.
gabokocka
Bármibe fogadok hogy a 7-8 tuti nem lesz meg..
több mint 6 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 648 — Csodabogár
Ez a 3 csapat is eros, de nem kozonsegcsalogatok szamomra.
ZoliMP
Ja, még ezt is beszopták, hogy nincs egy igazo rock'n'roll csapat a csoportban. No sebaj, mire jönnek a meccsek solmindent meg lehet majd tudni a királyiból az espanyolról és a csszka-ról is 😊
peach
leginkább a CSSZKA-ról. Ki tud többet a Szovjetunióról mintára 😀

több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott
gabokocka
Reálisan nézve maximum a Ludo, másik két csapat teljesen más kávéház számunkra. A bolgárokkal meg az a baj h ismernek minket és biztosan vissza akarnak vágni

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 530 — Keep pounding

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
ZoliMP
Ja, még ezt is beszopták, hogy nincs egy igazo rock'n'roll csapat a csoportban. No sebaj, mire jönnek a meccsek solmindent meg lehet majd tudni a királyiból az espanyolról és a csszka-ról is 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 405
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 146 — #NoStress
pedig azt hittem van olyan szabály, hogy ukrán csapat nem kerülhet össze orosszal
r.baggio
Miért össze került?
csebi
A fenti poén alapja, hogy a Fradi ukrán csapat. Innen indulj. 😉
Sobri Jóska
Jaaa. Azt hittem a szövegértés megy mkinek különben miért írna ilyet vki miután leírtuk h 3 azaz három db ukrán játékosa van a Fradinak ...
csebi
Na meg az edző és a stáb egy része is.
Én érzem a ManUnited elleni meccset a zsigereimben.
Sobri Jóska
A döntőben!!!
csebi
Nem érdemelné meg hazánk vezetése, akik időt, pénzt és energiát nem kímélve felemelték ezt a nemzetközi porondon bukdácsoló klubot?
De!

több mint 6 éve
Leginkább a D, E, F, G csoportok zorallok.

A H a Fradinak hozható.
Ludogorec oda-vissza, Espanyol ha szarik bele itthon győzelem, kint iksz vagy szopó, az oroszokkal meg ha az utolsó fordulóban játszanak, amikor már továbbmentek, még egy pont. Moszkvában zakó, az belefér.
Ez lehet így továbbjutás.
Sobri Jóska
jaja, kamutizikkel, meg ha Sigér esetleg saját emberhez passzol 😀
pont tavaly is láttuk utolsó fordulóban mennyire beleszart mindenki, hogy a Vidi jusson tovább 😀
és még mi álmodozunk Jóóóska.
petey
Ez egy gyenge csoport, hozható.
A részletekbe nem bonyolódnék, annyira nem ismerem a gurulós focit, de írtam egy szcenáriót, és ha nem úgy lesz, na bumm.
11 ponttal szerintem tovább lehet menni.

több mint 6 éve
pedig azt hittem van olyan szabály, hogy ukrán csapat nem kerülhet össze orosszal
r.baggio
Miért össze került?
csebi
Sobri Jóska
Jaaa. Azt hittem a szövegértés megy mkinek különben miért írna ilyet vki miután leírtuk h 3 azaz három db ukrán játékosa van a Fradinak ...
csebi
Sobri Jóska
A döntőben!!!

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
r.baggio
Miért össze került?
csebi
Sobri Jóska
csebi

több mint 6 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 648 — Csodabogár

A H a Fradinak hozható.
Ludogorec oda-vissza, Espanyol ha szarik bele itthon győzelem, kint iksz vagy szopó, az oroszokkal meg ha az utolsó fordulóban játszanak, amikor már továbbmentek, még egy pont. Moszkvában zakó, az belefér.
Sobri Jóska
jaja, kamutizikkel, meg ha Sigér esetleg saját emberhez passzol 😀
pont tavaly is láttuk utolsó fordulóban mennyire beleszart mindenki, hogy a Vidi jusson tovább 😀
és még mi álmodozunk Jóóóska.

több mint 6 éve
r.baggio
Miért össze került?
csebi
Sobri Jóska

több mint 6 éve
r.baggio
Miért össze került?
csebi

több mint 6 éve
r.baggio
Miért össze került?

több mint 6 éve
Ludo ellen 1-2 pont összejöhet de ennyi a max kb.

több mint 6 éve

A H a Fradinak hozható.

több mint 6 éve
Ha egy magyar csapat elindult az elmult 10 evben egy nemzetközi kupasorozatban, akkor 0 százalékban jutott BL-be, kb. 5 százalékban EL-be.
Eképp nyilvánvaló bravúr a Fradi teljesítménye, pláne annak fényében, hogy pont ez a csapat milyen gyatrán szerepelt a nemzetközi meccseken.
A szurkolók örülnek, a klub, a vezetőség, a játékosok örülnek.
Mi többet lehetett volna kihozni a nemzetközi indulásból? (BL-t, mikroszkopikus valószínűséggel.) Egy magyar klub mindig underdog nemzetközi meccsen.
A sok picsogás meg elégedetlenkedés, NER-ezés kb. olyan, mintha a segghülye gyereked az érettségin, ahol azt hitted tuti megbukik, hozna egy négyest, és ahelyett, hogy örülnél, hurráznál, döbbenten gratulálnál, fanyar arccal, arisztokratikus gőggel azt mondanád: nééégyes?! keveslem...
Sobri Jóska
Hát ha szerinted nincs különbség a mostani állami Fradi-Vidi szereplés és a sok évvel ezelőtti debreceni kaszinós (nyilván offshore és hasonló trükközős, de legalább magán) pénzes bejutás között akkor nem csodálom, hogy NER-ekciód van minden M1 hiradó láttán 😊
flzoli
Láttán?!? Nem is nézem, és még úgy is NERektálok 0-24-ben.

több mint 6 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 537
Szerintem kinéz itt 0 pont.
több mint 6 éve
A sok picsogás meg elégedetlenkedés, NER-ezés kb. olyan, mintha a segghülye gyereked az érettségin, ahol azt hitted tuti megbukik, hozna egy négyest, és ahelyett, hogy örülnél, hurráznál, döbbenten gratulálnál, fanyar arccal, arisztokratikus gőggel azt mondanád: nééégyes?! keveslem...
Sobri Jóska
Szóval az jobb, ha ner lovagként kiveszed a gyereked a suliból és magántanárral készítteted fel az érettségire ahol kap egy kettest , majd bemész a cégedhez , úgy adod elő a beosztottaidnak, hogy ez igazából csillagos ötös, ők pedig bőszen bólogatnak mert tudják, hogy tőled kapják a fizetésüket?
Félreérted a "picsogást". Itt páran csak azt szeretnénk , hogy a helyükön legyenek kezelve a dolgok.
gordon
Nehéz úgy válaszolni, ha nem írod meg, hogy minél jobb?
Annál, hogy megbukik? Simán.
Annál, hogy nem bólogatnak? Annál is jobb.
Annál, hogy nem én adom a fizetést? Még annál is.
A dolgok a helyükön vannak kezelve. Maximálisan. Attól függetlenül, hogy itt páran a valóságtól elrugaszkodott álomvilágban élnek, és amiatt picsognak, hogy a világ/ország nem úgy működik, ahogy megálmodták.

több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Ha egy magyar csapat elindult az elmult 10 evben egy nemzetközi kupasorozatban, akkor 0 százalékban jutott BL-be, kb. 5 százalékban EL-be.
Eképp nyilvánvaló bravúr a Fradi teljesítménye, pláne annak fényében, hogy pont ez a csapat milyen gyatrán szerepelt a nemzetközi meccseken.
A szurkolók örülnek, a klub, a vezetőség, a játékosok örülnek.
Mi többet lehetett volna kihozni a nemzetközi indulásból? (BL-t, mikroszkopikus valószínűséggel.) Egy magyar klub mindig underdog nemzetközi meccsen.
Sobri Jóska
Hát ha szerinted nincs különbség a mostani állami Fradi-Vidi szereplés és a sok évvel ezelőtti debreceni kaszinós (nyilván offshore és hasonló trükközős, de legalább magán) pénzes bejutás között akkor nem csodálom, hogy NER-ekciód van minden M1 hiradó láttán 😊

több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Szerintem a magyar foci mint olyan semmit sem profitál abból, hogy egy zsoldos csapat hét közben hülyére vereti magát egy nem csak látszat profi klubbal. Ha a mennyeiben nem a b csapat vitézkedne akkor talán az ellenfél magyarjai vagy a fiatalok fejlődhetnének úgy hogy a jobbak ellen játszanak és tanulnak. De persze pihentetni kell mindenkit.

Fel lehet hozni persze a kézilabdát példának, de ott a pénzelt csapatok legalább top szintet képviselnek Európában. Középszerű epizódista munkáscsapatot kitömni milliárdokkal, csak hogy a plebsz megkapja a cirkuszt a pénzégetés egy különösen prosztó önsorsrontó megoldás...

A Vidi tavaly legalább az EL szerepléssel Kovácsból értelmes focistát csinált, Pátkaiból meg kihozta az állatot, amiből később a válogatott sokat nyert
flzoli
azért ez így nem igaz
nemzetközi meccsek növelhetik a csapat és a bajnokság nézettségét is
valamint az sem baj ha nő az uefa coeff
Negritis
Gondolom ehez nem ártana, hogy a bajnokságban a B csapat ne kapjon egy 4-est a NER kedvenc csapattól. A Koef-hez nem ártana hosszú távú elképézelés és munka, amivel pont ellentételesen mennek most a fagyinál. És az a baj, hogy ezzel visszaigaolást is nyert a "munkájuk"