Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 732 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nézel Újpest meccset?Hányszor hallod őket a fradit szidni más ellen?

ellenben a fagyit minden meccsén pár fraaaaaa-di után lila szidás megy....ZoliZoltán
Jajj, ezt ne. A Hajrá Lilákra, mocskos fradi a válasz, hidd el, kijárok 😀gordon
Hidd el ő is kijár, csak az ilyen emberre mondják, hogy alkalmi süket 😛 😉
több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 541 — JAFL Tampa GM

ellenben a fagyit minden meccsén pár fraaaaaa-di után lila szidás megy....ZoliZoltán
Jajj, ezt ne. A Hajrá Lilákra, mocskos fradi a válasz, hidd el, kijárok 😀
több mint 9 éve
YoungZeeZee 8 561
A dvsc epona nyert.
Az Ftc jol bekezdett😊
Mondjuk az MTKe a nehezebb.

Kozben a Gibraltari almok az EL-ben elszalltak.
Priskin adott egy golpaszt....5-0 a felido elott a Slovannak.
A gibraltari csapatban nem igen van helyi.
több mint 9 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS

több mint 9 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 313 — E/1

ellenben a fagyit minden meccsén pár fraaaaaa-di után lila szidás megy....
több mint 9 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 205
Az azert vicces,hogy a Lilak ezer eve leszarjak a zoldeket...mas ellen nem szidjak oket.(nem sullyednek le arra a szintre).
A taknyok meg mindig ott tartanak...ez meg nem jutott el az agyuk helyeig...ZoliZoltán
Mondjuk ez a hozzászólás fantasztikus. 😀

Vagy te nem vagy "lila" vagy a "lilák" egy része mégis csak lesüllyed arra a szintre. 😀 😉
több mint 9 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 313 — E/1
Az azert vicces,hogy a Lilak ezer eve leszarjak a zoldeket...mas ellen nem szidjak oket.(nem sullyednek le arra a szintre).
A taknyok meg mindig ott tartanak...ez meg nem jutott el az agyuk helyeig...
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 24 944 — nabege2@yahoo.com
sőt be is ülhetsz majd lila sállal bárhova a Grupiban.petey
Miért a többség igazodjon a kevesekhez?
több mint 9 éve
az nem öngól? 😀
mindenesetre a srác lubickol a kukorica földeken 😀Negritis
Nem volt öngól.

több mint 9 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 909 — Csodabogár
 www.origo.hu/sport/magyarfoci/20150701-a-klubok-es-az-ultrak-reakcioja-az-mlsz-szurkoloi-kartyas-bejelentesere.html

"Hogy nem gyújthatok meg egy görögtüzet, nem mondhatom, hogy mocskos Fradi, vagy azt, hogy szarházi MLSZ, mert akkor kétmillióra megbüntetik a klubot, engem pedig kiemelnek a szektorból. Pedig nem balhézni akarunk, csak szurkolni.”

Na elmentek ti a pi***ba b+..... ez nem szurkolás, csak anyázni akartok egy jótflzoli
Szép dolog az őszinteség, de ha az hülyeséggel is párosul nem mindig nyerő. Kb ezzel támasztják alá tökéletesen azt ami eddig volt. De sebaj 😛 😀dande
a gond inkább azzal van hogy az ultrák úgy viselkednek hogy aztán itt ők csinálják a focit is, mert nélkülük nem rendeznek fordulót. bohócok, és most ezt a sztorit úgy adják el hogy ők nyertek...gondolom ezek után nem lesz majd szétverve semmi mert csak szurkolni fognak nem balhézni. sőt be is ülhetsz majd lila sállal bárhova a Grupiban.

több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 082 — The Mathematician
az nem öngól? 😀
mindenesetre a srác lubickol a kukorica földeken 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Spigo New England Patriots 1 120 — Patriots GM
 www.sportingkc.com/video/2015/07/01/goals-sporting-kc-6-2-fc-dallas-july-1-2015

azért Némó második gólja... :cool:
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
én inkább a rasszista rigmusokat tiltanám be, szerintem az sokkal nagyobb probléma, mint egy mocskos Fradi/Újpest, kurva anyázásZERO_L
részben más téma, de: én például nem értem, miért kell például egy Diósgyőr*-Fradin a lilákokat szidni. ennyire nincs fantázia a faszagyerekekben?

* igazából ide bármelyik magyar csapat neve behelyettesíthető, amelyik nem a Fradi és nem az Újpest.slowmotion
ez a szubkultúra része... ha fradista vagy, akkor utálod a lilákat, hétköznap és hétvégén, mindegy ki az ellenfél és mivel a legtöbb rigmus mindig is a legnagyobb riválishoz köthető így ez elkerülhetetlen (ráadásul az is megfigyelhető, hogy mennyivel hangosabban énekli a tömeg az ellenfelet/legnagyobb riválist szidó rigmusokat mint a sima csak saját csapatot/játékosokat éltetőket)

de ez megint nem magyar specifikus dolog, ahogy az előbb tárgyalt "alpáriság" sem (lehet a külföldön az intenzitása enyhébb, de ugyan úgy jelen van), külföldön ugyan úgy a meccs alatt, előtt, után a "hangosabb szurkolók" végig énekli a repertoárt és ezekben bizony benne vannak a nem aktuális ellenfelek leszólása

de azért az megfigyelhető, hogy csak a legnagyobb riválissal teszik ezt a szurkolók, szóval ha a Fradi játszik a Pakssal, nem fogják a Videotont vagy a Diósgyőrt szidalmazni
néha volt olyan, hogy a vezér szurkoló azt mondta a tábornak hogy x csapat szurkolói között voltak z csapat szurkolói is ezért szóljunk oda nekik is (ki tudja ebből mi volt igaz), de nem ez a jellemző

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 031 — Packers Suicide Squad

£0 ------------------ £3.5m ---------------- £0
£12.5m ------------- £0 ------------------ £29m

Bár Firmino egymaga "va drága lett, az átigazolási időszak előtt már 6 játékos érkezett. Ádám (bár kapusnál a 27év nem kor) és James kivételével jött két fiatal srác a kezdőbe és két még fiatalabb akikből szokás szerint akármi is lehet. Joe Gomez 18 éves és járja a korosztályos válogatottakat (középhátvéd), meglátjuk.

Eddigi távozók: Aspas £5m, Coates £4m.

Eddig tetszik az idei átigazolási terv. A keret nagy része kész lehet a felkészülési időszak kezdetére.
Továbbra is az olasz csatárok (+még esetleg Leiva és Lambert) távozását várom, és egy csatár érkezését, aki Daniel mögött lenne 2. számú.
Sterling eladása esetén pedig akár újabb nevek. Bár az utóbbi hetekben nagy a | vihar előtti | csönd.balazs799
azért Bogdán nevét leírhatták volna rendesen

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 307 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

£0 ------------------ £3.5m ---------------- £0
£12.5m ------------- £0 ------------------ £29m

Bár Firmino egymaga "va drága lett, az átigazolási időszak előtt már 6 játékos érkezett. Ádám (bár kapusnál a 27év nem kor) és James kivételével jött két fiatal srác a kezdőbe és két még fiatalabb akikből szokás szerint akármi is lehet. Joe Gomez 18 éves és járja a korosztályos válogatottakat (középhátvéd), meglátjuk.

Eddigi távozók: Aspas £5m, Coates £4m.

Eddig tetszik az idei átigazolási terv. A keret nagy része kész lehet a felkészülési időszak kezdetére.
Továbbra is az olasz csatárok (+még esetleg Leiva és Lambert) távozását várom, és egy csatár érkezését, aki Daniel mögött lenne 2. számú.
Sterling eladása esetén pedig akár újabb nevek. Bár az utóbbi hetekben nagy a | vihar előtti | csönd.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Toto21 Chicago Bears 5 953
Hallottam már pár napja, de elvileg ma lett hivatalos Clyne, hát mit ne mondjak Manchester pirosabbik felében is el tudtam volna képzelni.

Ja és én valamiért nem kívánom Sergio Ramos-t :-/ , szerintem a csapatnak inkább sikerre ( és nem pénzre) éhes playa-kra lenne szüksége. Ha már belsö védö akkor inkább Stefan de Vrij, a holland vonalat úgy is kedveli a mester...
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 633 — Cowboys fan
én inkább a rasszista rigmusokat tiltanám be, szerintem az sokkal nagyobb probléma, mint egy mocskos Fradi/Újpest, kurva anyázásZERO_L
részben más téma, de: én például nem értem, miért kell például egy Diósgyőr*-Fradin a lilákokat szidni. ennyire nincs fantázia a faszagyerekekben?

* igazából ide bármelyik magyar csapat neve behelyettesíthető, amelyik nem a Fradi és nem az Újpest.
több mint 9 éve
Nem hüledezni kell, de az alpáriság és a finom szúrka-piszka között baromi nagy a különbség. A mocskos XYZ és a ku***va anyázás nem éppen ez a kategóriaflzoli
és ha kimész egy meccsre a szotyizó öregek közé, nem ugyan ezt hallod vissza? (oké, ott nem az ellenfelet inkább a bírót és társait savazzák szanaszét, az jobb?)

álszent dolog ezzel érvelni, hogy alpáriság
nem ismerem minden nemzet futballkultúráját és csapat rigmusát, de nem hiszem hogy bárhol máshol fel lehetne fedezni a "finom szurka-piszkákat"
futballban több évtizedes komoly rivalizálásokról van szó, azt meg nem lehet ímmel-ámmal csinálni

én inkább a rasszista rigmusokat tiltanám be, szerintem az sokkal nagyobb probléma, mint egy mocskos Fradi/Újpest, kurva anyázás

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 24 944 — nabege2@yahoo.com
De pocsék volt Messi egy gólt sem rúgott.... ja, hogy kiosztott kb 6 gólpasszt, olyat mindenki tud 😀 😀 😀

Gyerünk, most már Chilet is meg kell verni, bár nem lesz egyszerű, aztán három év múlva jöhet a VB!dande
az egyébként hol lesz? 😊Gergőbácsi
papíron az oroszoknál, aztán valóságban majd meglátjuk 2018-ban😊NB2
Kizárt hogy elvegyék tőlük. És nem azért, mert ez a szavazás nem volt korrupt, hanem mert Oroszországban lehet egy normális vb-t rendezni, ellentétben Katarral.Schleck
Egyetértés!
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 732 — Így remélem megfelelek nektek.....
A piszok, hogy nem unja még 😀

Ne haragudjatok ez az utolsó a témában de tényleg zseniális a pali. Szerencsés vagyok, hogy pont Barca és argentín szurkoló lettem anno, és nem ellenfél szurkolójaként látom játszani. 😀
több mint 9 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 107 — farkas.l.zoltan@gmail.com
 www.origo.hu/sport/magyarfoci/20150701-a-klubok-es-az-ultrak-reakcioja-az-mlsz-szurkoloi-kartyas-bejelentesere.html

"Hogy nem gyújthatok meg egy görögtüzet, nem mondhatom, hogy mocskos Fradi, vagy azt, hogy szarházi MLSZ, mert akkor kétmillióra megbüntetik a klubot, engem pedig kiemelnek a szektorból. Pedig nem balhézni akarunk, csak szurkolni.”

Na elmentek ti a pi***ba b+..... ez nem szurkolás, csak anyázni akartok egy jótflzoli
jaj Istenem... a világ vicce, hogy mindenki hüledezik a mocskos Fradi/Újpest rigmusoktól (a szarházi MLSZ szerintem külön téma), tessék már felébredni hogy ez hozzá tartozik
(az lenne a szomorú ha csak erről szólna a meccs, de azért ez nem igen jellemző)

de már látom, hogy megint jönni fog a sok "mit mondjak a 3 éves gyerekemnek" komment 😀ZERO_L
Nem hüledezni kell, de az alpáriság és a finom szúrka-piszka között baromi nagy a különbség. A mocskos XYZ és a ku***va anyázás nem éppen ez a kategória

több mint 9 éve
De pocsék volt Messi egy gólt sem rúgott.... ja, hogy kiosztott kb 6 gólpasszt, olyat mindenki tud 😀 😀 😀

Gyerünk, most már Chilet is meg kell verni, bár nem lesz egyszerű, aztán három év múlva jöhet a VB!dande
az egyébként hol lesz? 😊Gergőbácsi
papíron az oroszoknál, aztán valóságban majd meglátjuk 2018-ban😊NB2
Kizárt hogy elvegyék tőlük. És nem azért, mert ez a szavazás nem volt korrupt, hanem mert Oroszországban lehet egy normális vb-t rendezni, ellentétben Katarral.

több mint 9 éve

Szép dolog az őszinteség, de ha az hülyeséggel is párosul nem mindig nyerő. Kb ezzel támasztják alá tökéletesen azt ami eddig volt. De sebaj 😛 😀
több mint 9 éve

jaj Istenem... a világ vicce, hogy mindenki hüledezik a mocskos Fradi/Újpest rigmusoktól (a szarházi MLSZ szerintem külön téma), tessék már felébredni hogy ez hozzá tartozik
(az lenne a szomorú ha csak erről szólna a meccs, de azért ez nem igen jellemző)

de már látom, hogy megint jönni fog a sok "mit mondjak a 3 éves gyerekemnek" komment 😀

több mint 9 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 107 — farkas.l.zoltan@gmail.com

Na elmentek ti a pi***ba b+..... ez nem szurkolás, csak anyázni akartok egy jót