Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 305 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
van Persie, Nani meg elvileg megy a Fenerbe... Lassan nemcsak a szurkolók miatt lesz kellemetlen látogatás a török klubcsapatokkal összekerülni. Tavaly az Arsenal is csak éppen éppen ment tovább a Besiktas ellen a BL csoportkörbe kerülés előtt, pedig ott nem volt ennyi "nagy" név. Hiába öregedő játékosokat vesznek, jó kis csapatok jönnek össze.

Andreas Beck
Hoffenheim -> Besiktas

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Egyetlen gondolat a kártyáról: senki nem gondolhatja, hogy nem lesz balhé például rögtön a románok ellen.. A tegnapi HFL-döntőn két olyan fradista állt be mellénk, akik a szabályokat kevésbé ismerték, viszont legalább lehetett mocskosszlovákozni. Ilyen emberek szeretnének sokan kimenni. Ne nagyon éljük bele magunkat a kártyanélküliségbe, mert szeptemberben már jön is vissza.berger90
Most mi a gond? Ők csak "hangulatot" akartak csinálni, arról nem tehetnek, hogy hiányoztak a görögtüzek és így nem volt teljes az összhatás.
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 081 — The Mathematician
nem mintha pont az amerikai major sportok (meg úgy még jópár egyéb esemény) nem azt igazolnák
hogy attól hogy van 11 klasszisod még rohadtul nem fogsz nyerni semmit ha a többi dolog nem klappol
aztán a semmiből jönnek a görögök és behúzzák az EB-t 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 031 — Packers Suicide Squad
Igen, a hollandok kimaradtak...

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 17 156
Hihetetlen.
100%-ig biztos vagyok benne, hogy ez az argentin csapat el van átkozva. Olyan nincs a világon, hogy ennyi nagy név ne nyerjen soha semmit...JC6
Szerintem a Zico, Socrates, Falcao fémjelezte brazilok is ilyenek voltakGergőbácsi
És akkor szegény hollandok is szót kérnek a 70-es évekből
több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 415 — #NoStress
Hihetetlen.
100%-ig biztos vagyok benne, hogy ez az argentin csapat el van átkozva. Olyan nincs a világon, hogy ennyi nagy név ne nyerjen soha semmit...JC6
Szerintem a Zico, Socrates, Falcao fémjelezte brazilok is ilyenek voltakGergőbácsi
Vagy Cruyffék.

több mint 9 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 107 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Nem nagyon követtem végig ezt a Copát, de az eredményekből és az összefoglalókból ítélve szánalmasra sikerült az idei torna. Nem tudom, hogy a fáradtságnak köszönhető-e vagy annak, hogy mindenhová szirsz*r argentin edzőket raknak, akik a jó öreg olasz "amíg nem kapunk gólt tuti az 1 pont" csecsen lógtak.... Hívták volna meg az USA-t, és lett volna pár szórakoztató meccs legalább

több mint 9 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 031 — Packers Suicide Squad
Hihetetlen.
Szerintem a Zico, Socrates, Falcao fémjelezte brazilok is ilyenek voltak

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 9 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 900
Egyetlen gondolat a kártyáról: senki nem gondolhatja, hogy nem lesz balhé például rögtön a románok ellen.. A tegnapi HFL-döntőn két olyan fradista állt be mellénk, akik a szabályokat kevésbé ismerték, viszont legalább lehetett mocskosszlovákozni. Ilyen emberek szeretnének sokan kimenni. Ne nagyon éljük bele magunkat a kártyanélküliségbe, mert szeptemberben már jön is vissza.berger90
Az semmi. Èn lusta voltam megkerülni a pàlyát mert meleg van, és a büfé amúgy is ott volt, beültem hát a szlovákok közé. In english megkérdeztem, hogy okés-e, mondták ja. Semmi nem volt, se egy beszólás, se egy mocskosmagyarozás, semmi. Ezek baszki ették a hotdogot, ittàk a sört, gyereikkel szórakoztak, fostak rá a politikára, trianonra meg a többi faszságra.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Hihetetlen.
100%-ig biztos vagyok benne, hogy ez az argentin csapat el van átkozva. Olyan nincs a világon, hogy ennyi nagy név ne nyerjen soha semmit...
több mint 9 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 313 — E/1
Ez mar hihetetlen....Mascherano is a vegen amekkora lufit rugott....edes istenem....ez a balfasz meg fole rugja 11 meterrol....nem tudom elhinni egyszeruen....
több mint 9 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
Egyetlen gondolat a kártyáról: senki nem gondolhatja, hogy nem lesz balhé például rögtön a románok ellen.. A tegnapi HFL-döntőn két olyan fradista állt be mellénk, akik a szabályokat kevésbé ismerték, viszont legalább lehetett mocskosszlovákozni. Ilyen emberek szeretnének sokan kimenni. Ne nagyon éljük bele magunkat a kártyanélküliségbe, mert szeptemberben már jön is vissza.

Mindig jövőre
több mint 9 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 900
Annyira de annyira tudtam, hogy ez a szerencsétlen szánalmas higany kihagyja, lőjje fejbe magát de tényleg... Banega már csak ráadás...... Romeróba meg persze nem tud elakadni az a nyavalyás labda.......................................................................................... szerencsétlen Messi az életbe nem nyer semmit a válogatottal ............ francba........ nem is értem Tevez miért nem kapott lehetőséget helyett ez a..... inkábnb nem mondok semmit.dande
Úgy, hogy Demichelis még mindig válogatott...

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 732 — Így remélem megfelelek nektek.....
Annyira de annyira tudtam, hogy ez a szerencsétlen szánalmas higany kihagyja, lőjje fejbe magát de tényleg... Banega már csak ráadás...... Romeróba meg persze nem tud elakadni az a nyavalyás labda.......................................................................................... szerencsétlen Messi az életbe nem nyer semmit a válogatottal ............ francba........ nem is értem Tevez miért nem kapott lehetőséget helyett ez a..... inkábnb nem mondok semmit.
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 632 — Cowboys fan
Higuain, pfff...
biztos Roby Baggio volt a példaképe 😊
több mint 9 éve
YoungZeeZee 8 561
Jo a mifocink oldal.Naponta olvasom.
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 24 944 — nabege2@yahoo.com
 www.mifocink.com/?p=5475
több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
 www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/uefa-ujra-szabadon-igazolhat-a-psg-es-a-man-city-2423685ozibozi
na,ezek után uefaloniazzon valaki 😀

több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 17 156
 www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/uefa-ujra-szabadon-igazolhat-a-psg-es-a-man-city-2423685
több mint 9 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 933 — Lucas Scott
Szóval minden posztra van két hasonló képességű játékosunk.
Mesélj még Pál.
Idegenbe jó az X?80.-ik percben cserélünk először?Több sebből vérzett ez a tegnapi meccs.Kenny
2 szélsőt előbb kellett volna behozni.
az már amúgy több, mint komikus, hogy az erősítésként idehozott Sestakot még keretbe sem tudjuk nevezni ...
plusz amíg Gyömbér kezdő ember, addig olyan sokat ne várjunk elcsebi
elmondták hogy Sestákot a keret leadási határideje után igazolták, tehát ebben a körben még nem játszhat (ugye előbb semmiképp sem tudott volna mert június végéig élő szerződése volt a bochummal)davemayer
jajj akkor erről nagyon lemaradtam, azt hittem sérült, a meccset fél füllel néztem. sok már nekem ez az ennyi meló mellett költözés és lakáskeresés ... köszi az infót

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
Mesélj még Pál.
Idegenbe jó az X?80.-ik percben cserélünk először?Több sebből vérzett ez a tegnapi meccs.Kenny
az már amúgy több, mint komikus, hogy az erősítésként idehozott Sestakot még keretbe sem tudjuk nevezni ...
plusz amíg Gyömbér kezdő ember, addig olyan sokat ne várjunk elcsebi
elmondták hogy Sestákot a keret leadási határideje után igazolták, tehát ebben a körben még nem játszhat (ugye előbb semmiképp sem tudott volna mert június végéig élő szerződése volt a bochummal)

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 9 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 933 — Lucas Scott
Mesélj még Pál.
plusz amíg Gyömbér kezdő ember, addig olyan sokat ne várjunk el

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
Mesélj még Pál.
Idegenbe jó az X?80.-ik percben cserélünk először?Több sebből vérzett ez a tegnapi meccs.

több mint 9 éve
Törölt felhasználó
A Láki eléggé megszenvedett otthon, 1-0 nagyon meleg lett volna, de az ellenfél védelme tett arról, hogy sima legyen. Azt hittem a harmadiknál Sidibe lába kiszáll a stadionból. Fel nem foghatom az az ember hogy juthatott el NB1-ig.

A Fradi örök talány lesz nekem. Nem rossz nevek, vannak szép dolgok, persze egy meccsből sok következtetést nem vonok le. Ha Zoli a sarkot veszi talán célba... akkor sima. Nem volt olyan rossz ez az Eagles, hajtós, iparos csapat, de ezeket ütni kellett volna.

Az MTK-nak nem sok esélyt adott kint, de talán ha bemákolnak egy gólt valahogy, akkor meglehet. Hogy az a fiatal srác mit hagyott ki...az ész megáll. Lehet azon megy el...
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 732 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nézel Újpest meccset?Hányszor hallod őket a fradit szidni más ellen?

ellenben a fagyit minden meccsén pár fraaaaaa-di után lila szidás megy....ZoliZoltán
Jajj, ezt ne. A Hajrá Lilákra, mocskos fradi a válasz, hidd el, kijárok 😀gordon
Hidd el ő is kijár, csak az ilyen emberre mondják, hogy alkalmi süket 😛 😉