Soccer

41 feliratkozó

több mint 6 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 106
Íme a tökéletes példa, hogyan tudnak csalni a VAR-ral együtt is.
Mikey
Semmi nem volt
Jakehomer
de, felszedte az ütőjét.
a szünetben mutatták a lassítást, azon tisztán látszott, hogy becsúszik Mané talpa alá, és azért nem találja el rendesen a labdát. piros és szabad.
slowmotion
Az ütőfelszedés szabályos 😀 Valóban volt kontakt, ha nem fújja be eredetileg a tizit, visszanézésnél tuti megadják a szabadot. Aztán ki tudja, ha kiállítják a brazilt, lehet, hogy beállnak full bunkerbe és akkor nincs a gól (feltételezve, hogy a szabad nem megy be).
Jakehomer
Ja, ez piros és szabadrúgás. Egyértelműen megrúgta Mané talpát a védő. Nem látványos szabálytalanság, de kontakt volt, és emiatt nem találta el a labdát rendesen Sadio. Ez, hogy semmi nem volt, ez ordas baromság.

Na, legyünk világbajnokok! 🏆

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 262 — Cowboys fan
Mikey
Semmi nem volt
Jakehomer
de, felszedte az ütőjét.
a szünetben mutatták a lassítást, azon tisztán látszott, hogy becsúszik Mané talpa alá, és azért nem találja el rendesen a labdát. piros és szabad.
slowmotion
Az ütőfelszedés szabályos 😀 Valóban volt kontakt, ha nem fújja be eredetileg a tizit, visszanézésnél tuti megadják a szabadot. Aztán ki tudja, ha kiállítják a brazilt, lehet, hogy beállnak full bunkerbe és akkor nincs a gól (feltételezve, hogy a szabad nem megy be).
Jakehomer
ja, a hokiban szabályos.
azt nem értem, hogy ha befújta a tizenegyest. attól még simán mondhatja azt, hogy ez nem is volt büntető, mert kívül volt. de akkor meg szabadrúgás és tizenegyes. amit itt ítélt, az azt jelenti, hogy szerinte nem történt szabálytalanság.

mondjuk az látszik, hogy nem tud felnőni a feladathoz.
több mint 6 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 664 — Panthers fan
Mikey
Semmi nem volt
Jakehomer
de, felszedte az ütőjét.
slowmotion

Tepper takarodj!
több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 262 — Cowboys fan
Mikey
Semmi nem volt
Jakehomer
de, felszedte az ütőjét.
több mint 6 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 664 — Panthers fan
Mikey
Semmi nem volt

Tepper takarodj!
több mint 6 éve

több mint 6 éve
Sok mindent eddig nem tudtunk kezdeni a Flamengóval. Gyakorlatilag támadni sem tudunk. 🤷‍♂️

több mint 6 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 676 — "Montoya por favor!"
Jamie Vardy ismét hihtetlen formában van, vezet a Leicester 😊

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 509
90+11 a lugo egyenlit
1-1 lett a malaga meccs
picsaba 😀

Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 509
ajanlottnak megjelent
 www.youtube.com/watch?v=-cfuY9IdiH0
több mint 6 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 676 — "Montoya por favor!"
Arteta lett az új edzőnk, remélem sokat fejlődött Pep alatt 😊

Szerkesztette: Heisman nádor

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 673
 444.hu/2019/12/19/csanyi-orban-nem-ertetett-egyet-pinter-attila-menesztesevel-es-dardai-kinevezesevel-2014-ben

Mindenhez IS ért!
Vrij6
Valamiért nem vagyok meglepve.

több mint 6 éve
ozibozi New York Giants 20 959
Ahogy öregszik, úgy egyre jobban látszanak az undorító cigány vonásai a pocakos tábornoknak. 😉
több mint 6 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 074 — Слава Україні! Героям слава!
 444.hu/2019/12/19/csanyi-orban-nem-ertetett-egyet-pinter-attila-menesztesevel-es-dardai-kinevezesevel-2014-ben

Mindenhez IS ért!

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 6 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 400 — Packers Suicide Squad
Na kérem. Az elmúlt évtized legjobbja még 34 évesen is kiköpeti velem a vacsimat. Imádom az ember mentalitását. Pedig soha nem tudtam szeretni, de nem tudom nem kedvelni a hozzáállása miatt, még ha egy ripacs is sokszor. Ez beszarás.
 www.youtube.com/watch?v=wj2lwSwp4j8#action=share
kristóf17
Van még min javítani. Kicsit túlugrotta 😀
dugo93
Fogalmam sincs leérkezéskor hogy maradt ép a jobb térde.. nem ember!

Más:
“....a meccs után a csapattal hazafele utaztak és Ronaldo arról érdeklődött Benatiánál, hogy mit fognak csinálni, amikor visszaérnek Torinóba.

„Este 11 óra van, megyek haza, miért?” – jött a választ a francia-marokkói játékostól.

„Nem akarsz egy rövid edzést csinálni velem? Meg se izzadtam a mérkőzésen. Edzenem kell. Nem akarsz csatlakozni?”

(Amikor visszaért a Juventus az edzőközpontba, mindenki átvette utcai ruháját, csak Ronaldo nem, aki fogta magát és lement a konditerembe edzeni.)

Iszonyat mennyire bírom ezt a csávót 😀😀😀DD
#JC6
mert a bal lábára érkezett! 😀

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 117 — je suis poloska
Azért remélem a casemiro-ramos kettőst elrettentő példaként fogják 10-20 év múlva mutogatni, hogy anno ezt nevezték top védekezésnek.
MarioAna
Ideje lenne más sportág után nézned, mert ezek alapján vak vagy ehez a játékhoz.
FLZOLI
mondjuk Ramos védőjátéka is az elmúlt 2-3 évben javult fel, előtte azért elég komoly helyezkedési és gondolkodásbeli problémái voltak. Pepe nem győzte javítani a hibáit, a díjakat meg a spanyol kapta helyette természetesen. Azóta meg sajnos a sebessége, és a gólfejelési képessége kopott meg, de inkább egy stabil védő aki az ellenfél kapujára kevésbé veszélyes mint egy szar aki sok gólt fejel.

Casemiroval én sem értem mi a gond, a csapat legfontosabb láncszeme, nemhiába nem meri padoztatni Zidane, világszinten lenne rá max 2-3 alternatíva. (A braziloknál a VB-n és a copán 1-1 meccset hagyott ki, a belgák ellen simán kikaptak a cseréje Fernandinho miatt, Paraguay ellen meg az egyetlen nyögvenyelős, tizenegyespárbajos meccsüket játszották a tornán, nyilván tök véletlen mindkettő meccs 😀)
A tegnapi sárgáját is a társak hibája miatt kapta. Ha anno az emberhátrányos clasicon Marcelonak a 90. percben lett volna annyi esze hogy félpályánál leütközze a labdás embert akkor nem szoptunk volna ki a hosszabbításban. Casemironak most volt esze.
Én ugyan már csak kispályán focizok, de sikerült belátnom, hogy vannak bizonyos posztok és meccsszituációk, ahol muszáj egy kicsit erélyesebben fellépni különben hülyét csinálnak belőled. Pechjére Casemiro pont egy ilyen poszton játszik 😀 Ha csak 80%-os odaadással lépsz fel Messihez aki lendületből hozza rád a labdát, akkor 10-ből 10-szer beszopat, ehhez nem kell atomfizikusnak lenni. Casemiro kemény, de sohasem alattomos (mint pl. amilyen egy Matterazzi, vagy egy csúcson levő Ramos volt.)

Ronaldo gólhoz meg csak ennyit fűznék hozzá:
 www.youtube.com/watch?v=lTXFZfECvVM

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 699 — Lucas Scott
Na kérem. Az elmúlt évtized legjobbja még 34 évesen is kiköpeti velem a vacsimat. Imádom az ember mentalitását. Pedig soha nem tudtam szeretni, de nem tudom nem kedvelni a hozzáállása miatt, még ha egy ripacs is sokszor. Ez beszarás.
kristóf17
dugo93

Más:
“....a meccs után a csapattal hazafele utaztak és Ronaldo arról érdeklődött Benatiánál, hogy mit fognak csinálni, amikor visszaérnek Torinóba.

„Este 11 óra van, megyek haza, miért?” – jött a választ a francia-marokkói játékostól.

„Nem akarsz egy rövid edzést csinálni velem? Meg se izzadtam a mérkőzésen. Edzenem kell. Nem akarsz csatlakozni?”

(Amikor visszaért a Juventus az edzőközpontba, mindenki átvette utcai ruháját, csak Ronaldo nem, aki fogta magát és lement a konditerembe edzeni.)

#JC6
Ez lehet csak PR szöveg, de belőle ki is nézem ezt a fanatizmust.
Félelmetes, hogy kevesebb nárcizmussal és kicsivel több ésszel mekkora ikon lehetne a fiatalok előtt (nyilván most is az, de inkább a divatikon mivolta). Baromi nagy alakja már a labdarúgásnak, és lehet egyébként pont az egoizmusa viszi állandóan előre, hogy ne az állott vízben királykodjon (alá Messi ugye)
FLZOLI
Van róla egy sztori, hogy anno még Manchesterben Rio megverte ping-pongban, és mivel a társak ezzel zrikálták és Riot "éltették" a csávó vett otthonra egy asztalt, 3 héten keresztül minden nap több órát gyakorolt majd kihívta Riot egy visszavágóra és szarrá verte.
Nárcisztikus, de a munkamorálja elképesztő és ha jobban belegondoltok ez egy nagyon jó kombináció ha a teljesítményét nézzük.
davemayer
Meg az a story is kemény mikor Evrat áthívta vacsorára erre csak nyúl kaja volt plusz C még egy jot le is edzett a franciával a kertben. Többet Evra nem ment Ronaldo haza közelébe sem 😊

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
warr_b Washington Commanders 29 044 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
kristóf17
B+, az mi emelkedés már? 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
davemayer Chicago Bears 15 474 — "Grammar maci"
kristóf17
dugo93

Más:

#JC6
Félelmetes, hogy kevesebb nárcizmussal és kicsivel több ésszel mekkora ikon lehetne a fiatalok előtt (nyilván most is az, de inkább a divatikon mivolta). Baromi nagy alakja már a labdarúgásnak, és lehet egyébként pont az egoizmusa viszi állandóan előre, hogy ne az állott vízben királykodjon (alá Messi ugye)
FLZOLI
Van róla egy sztori, hogy anno még Manchesterben Rio megverte ping-pongban, és mivel a társak ezzel zrikálták és Riot "éltették" a csávó vett otthonra egy asztalt, 3 héten keresztül minden nap több órát gyakorolt majd kihívta Riot egy visszavágóra és szarrá verte.
Nárcisztikus, de a munkamorálja elképesztő és ha jobban belegondoltok ez egy nagyon jó kombináció ha a teljesítményét nézzük.

Szerkesztette: davemayer

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 670 — farkas.l.zoltan@gmail.com
kristóf17
dugo93

Más:

#JC6

több mint 6 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 914
kristóf17
dugo93

Más:

több mint 6 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 532
kristóf17

több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 670 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Azért remélem a casemiro-ramos kettőst elrettentő példaként fogják 10-20 év múlva mutogatni, hogy anno ezt nevezték top védekezésnek.
MarioAna
Ideje lenne más sportág után nézned, mert ezek alapján vak vagy ehez a játékhoz.

több mint 6 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
több mint 6 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 162
Rég volt ilyen fos Classico.
Kenny
Isten áldja Andy Vajnát, hogy nem látom!