Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Annyira rossz játékos 😀XDAzon rohogunk, hogy kihagyta Sterling? Vagy, hogy masodszor is? 😀
Coolearie
ulpianus
több mint 6 éve
XDAzon rohogunk, hogy kihagyta Sterling? Vagy, hogy masodszor is? 😀
Coolearie

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
XD
több mint 6 éve
Robertson siman jobb TAAnal. Csak mivel az angoloknak kb. Neville ota nem volt normalis jobb bekjuk, masfel eve a csucsra van hyoe-olva TAA, Robertson meg ugye nem angol, igy ot nem koronazzak. Egyelore.Ne már hogy az LB poszt gyenge pont. Robertson kb. Top3 LB a világon.mivel "low key" így aki nem néz meccseket annak a szemében kuka
Mikey
Negritis
több mint 6 éve
Na, eddig bírta Bandibá.A magyar klubfutball sok rákfenéje közül csak kettő a nemtörődöm/hozzá nem értő tulajdonos és a játékosuralom.
Pedig ha Tőzsért kivágták volna, mint macskát szarni, biztos nem itt tartana a Loki...
#JC6
több mint 6 éve
Na, eddig bírta Bandibá.Pedig ha Tőzsért kivágták volna, mint macskát szarni, biztos nem itt tartana a Loki...
több mint 6 éve
Hát ez pont annyira volt kamutizenegyes, mint amennyire én vagyok Man Utd, Steelers és Red Sox fan. 😀
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
Igaza van Schmeichelnek, nullegynél meccsben voltak helyzet nélkül is, ha ők kapják a világkamuja tizenegyest a Liverpool helyett, máris iksz.Pedig Oliver még a jobb bírók közé tartozik, ő azért ritkán nyúl így bele meccsbe.
A tizenegyessszabálynál nincs rosszabb szabály a sportban, elképesztő, milyen nulla szituációkért jár ingyengól.
több mint 6 éve
Ne már hogy az LB poszt gyenge pont. Robertson kb. Top3 LB a világon.mivel "low key" így aki nem néz meccseket annak a szemében kuka
Mikey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Ne már hogy az LB poszt gyenge pont. Robertson kb. Top3 LB a világon.
több mint 6 éve
Eléggé csúcsra van járatva ez a Pool idén is. Alexander-Arnold, Mané duó instant jöhetne a Real jobb szélét turbózni 😊
Nem túl telített az RB poszt klasszisokkal világszinten de előbbi simán TOP1 lett idén...
Durva azért, hogy az LB és a CB posztokon kívűl kb nincs gyenge pont (és azok sem kirívóan gyengék) a csapatban. Mondjuk én Salah-t addig adnám el amíg még nagyot lehet kaszálni vele, baromi nagy lufi az egész játékos....
több mint 6 éve
lejcseszter kapott egy akkora reality checket itt hat nap alatt, hogy nem is bírták férfiként elviselniSchmeichel mennyire rossz vesztes, elképesztő. Egy 0-4-es meccs után bírózni. Az első félidőben kapura lövési kísérletük sem volt. De ő bírózik, mert a tizenegyes kamu volt. 😀
slowmotion
Szerkesztette: Mikey
több mint 6 éve
lejcseszter kapott egy akkora reality checket itt hat nap alatt, hogy nem is bírták férfiként elviselnimég lehet kikapnak ennek örömére a West Hamtől is 2 nap múlva 😊
slowmotion
Ami a Liverpool művel? Nincs mese, innen illene behúzni. Már tavaly is illett volna, de akkor fele ekkora volt az előnyük a Cityvel szemben. A BL engem sem érdekel (ahogy sok mást sem), PL-t kell nyerni. No persze ha februárban még lesz legalább ekkora előnyünk, akkor lehet tartalékolni a BL-re is 😊
több mint 6 éve
lejcseszter kapott egy akkora reality checket itt hat nap alatt, hogy nem is bírták férfiként elviselni
több mint 6 éve
Azert ezt a Poolt osszeraktak szo se rola.Azért ne siessünk ennyire. Az utóbbi hetekben egy győzelemre egy sérülés jut. Ha ez így folytatódik, akkor lesznek bajok.
Gratulalok, kemeny csata volt, remelem jovore azert egy kicsit szorosabb lesz! 😀
Coolearie
több mint 6 éve
Azert ezt a Poolt osszeraktak szo se rola.Igen. Az a durva, hogy gyakorlatilag teljesen mindegy ki jatszik, ugyanolyan jok. (Na, Salah nem jo pelda erre ma.)
Gratulalok, kemeny csata volt, remelem jovore azert egy kicsit szorosabb lesz! 😀
Coolearie

több mint 6 éve
Azert ezt a Poolt osszeraktak szo se rola. Gratulalok, kemeny csata volt, remelem jovore azert egy kicsit szorosabb lesz! 😀
több mint 6 éve
Alexander-Arnold 1+2. 👏😊
több mint 6 éve
Jöttök itt nekem a decemberrel... hagyjuk már.Ennek a Pool-nak nincs ellenfele ebben a szezonban.
több mint 6 éve
Csak 2-0. A Leicter bajnoki eselyeit arnyalja, ha a City utan most a Pooltol is kikapnak. Mindamellett persze, ez akkor is nagy szezon toluk.

több mint 6 éve
OK, les volt előtte, de hogy Salah ezt is kihagyta... 🙆♂️😂
több mint 6 éve
Firmino mindig jó helyen van, 0-1salah sztem kihagyta volna 😀
Heisman Trophy
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Firmino mindig jó helyen van, 0-1
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Salahhhhhhh 11 perc alatt többet szerencsétlenkedett, mint más 180 perc alatt.