Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
YoungZeeZee
8 561
a leirtak alapjan igen.a bosnyakok vettek nekik jegyet.
több mint 9 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
a fifa dobta oda a labdát a fradinak, nem?Ráadásul a meccs előtt napokkal kiadtak egy közleményt, hogy aki nem a Fradin keresztül vett jegyet, az ne is induljon útnak, mert nem mehet be. Ezek után min csodálkoznak? Megint meg akarták mutatni, hogy ők okosabbak, de ráb..tak.
a fradi ha azt mondja hogy menjenek be akkor vállalja azt hogy egy rajta kívül álló csoport balhéiért felelősségre vonható
elhiszem h szar ha az ember ott van és nem tud bemenni, de megértem azt is h a fradi nem vállalta be a dolgotNegritis
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 898
volt jegyük?Mert anyagi és erkölcsi kár ért, ha jeggyel nem mehettem be.jorgeCsakhogy ez nem a Fradi lakása volt, hanem a bosnyákoké. Ók voltak a rendezők. A Fradi milyen jogcímen tiltja meg, hogy bárki jegyet vegyen egy Zeljo meccsre? Úgy tudom, volt, aki jeggyel nem jutott be. Az szerintem simán megérne egy polgári pert. Illetve dehogy érné meg... Köszi a választ, azért ilyenkor a jogvédő szervezetek viszonylag csendben vannak.jorgeÉs miért perelnél?Amadeus91
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
Mert anyagi és erkölcsi kár ért, ha jeggyel nem mehettem be.Csakhogy ez nem a Fradi lakása volt, hanem a bosnyákoké. Ók voltak a rendezők. A Fradi milyen jogcímen tiltja meg, hogy bárki jegyet vegyen egy Zeljo meccsre? Úgy tudom, volt, aki jeggyel nem jutott be. Az szerintem simán megérne egy polgári pert. Illetve dehogy érné meg... Köszi a választ, azért ilyenkor a jogvédő szervezetek viszonylag csendben vannak.jorgeÉs miért perelnél?Amadeus91
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 898
Csakhogy ez nem a Fradi lakása volt, hanem a bosnyákoké. Ók voltak a rendezők. A Fradi milyen jogcímen tiltja meg, hogy bárki jegyet vegyen egy Zeljo meccsre? Úgy tudom, volt, aki jeggyel nem jutott be. Az szerintem simán megérne egy polgári pert. Illetve dehogy érné meg... Köszi a választ, azért ilyenkor a jogvédő szervezetek viszonylag csendben vannak.jorgeÉs miért perelnél?
több mint 9 éve
a fifa dobta oda a labdát a fradinak, nem?a fradi ha azt mondja hogy menjenek be akkor vállalja azt hogy egy rajta kívül álló csoport balhéiért felelősségre vonható
elhiszem h szar ha az ember ott van és nem tud bemenni, de megértem azt is h a fradi nem vállalta be a dolgot
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Csakhogy ez nem a Fradi lakása volt, hanem a bosnyákoké. Ók voltak a rendezők. A Fradi milyen jogcímen tiltja meg, hogy bárki jegyet vegyen egy Zeljo meccsre? Úgy tudom, volt, aki jeggyel nem jutott be. Az szerintem simán megérne egy polgári pert. Illetve dehogy érné meg... Köszi a választ, azért ilyenkor a jogvédő szervezetek viszonylag csendben vannak.
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 898
Semmit, így járt. Sobri anno levezette, hogy a tulajdonos - aka fradika - mit tehet, meg mit nem. Ha te utazol hozzám 1200 km-t, de én utállak mint a szart, akkor nem foglak beengedni a lakásomba. Még csak megindokolni sem vagyok köteles. Ha volt kifizetett jegyük az már más kérdés lenne.Szegény Feri is széthypózta az agyát, kár, hogy egészségesen sem volt agysebész a legendák szerint. Tartom a véleményem, hogy Kubatovnak jár a pacsi, amiért kitakarította a söpredéket a lelátóról.Amadeus91a vizi e. szilveszternek meg elég szar, löttyedt segge van.
amúgy mint jogász, mit gondolsz arról, hogy valaki utazik 1200 km-t, majd mondva csinált okokkal kitiltják a meccsről? már most a söpredékről beszélek persze, de akkor is érdekel, hogy ezt hogy látod?jorge
több mint 9 éve
Nem kell magyar, Pogba kell ide. Nem véletlenül kosarazza ki sorra a csapatokat a Juve, mert egy BIZONYOS telefonhívásra vár.
több mint 9 éve
Ha magyar akkor Elek, Tőzsér, Zsidai, Hidi ha magyar mezőny akkor az mtk-s Thiam gyerekTöbbféleképpen is érthető a magyar mezőny kifejezés 😊SchleckÍgy van, de ő meg nem magyar mezőny 😊peachElek Ákos tökéletesen alkalmas erre. Csak őt kétlem, hogy olcsón elengednék a kínaiak.SchleckEz igaz, de mivel hajnal totál súlytalan gera meg attól függ milyen lábbal kel fel. Ez az el-hez nagyon kevés.A fradinak egy jó box to box kp kéne. A magyar mezőnyből tud bárki bárkit mondani aki megütné az el szintet? Naugye... Ez kurva nagy probléma.peach1 már van aki szerintem jelenleg a Fradi legjobb játékosa, Somaliagordon
Varga józsi meg rombolni tud, focizni már kevésbé szal ő nem opció szvsz.peach
több mint 9 éve
Többféleképpen is érthető a magyar mezőny kifejezés 😊Így van, de ő meg nem magyar mezőny 😊peachElek Ákos tökéletesen alkalmas erre. Csak őt kétlem, hogy olcsón elengednék a kínaiak.SchleckEz igaz, de mivel hajnal totál súlytalan gera meg attól függ milyen lábbal kel fel. Ez az el-hez nagyon kevés.A fradinak egy jó box to box kp kéne. A magyar mezőnyből tud bárki bárkit mondani aki megütné az el szintet? Naugye... Ez kurva nagy probléma.peach1 már van aki szerintem jelenleg a Fradi legjobb játékosa, Somaliagordon
több mint 9 éve
Így van, de ő meg nem magyar mezőny 😊Elek Ákos tökéletesen alkalmas erre. Csak őt kétlem, hogy olcsón elengednék a kínaiak.SchleckEz igaz, de mivel hajnal totál súlytalan gera meg attól függ milyen lábbal kel fel. Ez az el-hez nagyon kevés.A fradinak egy jó box to box kp kéne. A magyar mezőnyből tud bárki bárkit mondani aki megütné az el szintet? Naugye... Ez kurva nagy probléma.peach1 már van aki szerintem jelenleg a Fradi legjobb játékosa, Somaliagordon
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Elek Ákos tökéletesen alkalmas erre. Csak őt kétlem, hogy olcsón elengednék a kínaiak.Ez igaz, de mivel hajnal totál súlytalan gera meg attól függ milyen lábbal kel fel. Ez az el-hez nagyon kevés.A fradinak egy jó box to box kp kéne. A magyar mezőnyből tud bárki bárkit mondani aki megütné az el szintet? Naugye... Ez kurva nagy probléma.peach1 már van aki szerintem jelenleg a Fradi legjobb játékosa, Somaliagordon
több mint 9 éve
Ez igaz, de mivel hajnal totál súlytalan gera meg attól függ milyen lábbal kel fel. Ez az el-hez nagyon kevés.A fradinak egy jó box to box kp kéne. A magyar mezőnyből tud bárki bárkit mondani aki megütné az el szintet? Naugye... Ez kurva nagy probléma.peach1 már van aki szerintem jelenleg a Fradi legjobb játékosa, Somaliagordon
Varga józsi meg rombolni tud, focizni már kevésbé szal ő nem opció szvsz.
több mint 9 éve
Jajj szegény tomi... 😀alfahir.hu/dajcstomi_az_ujpesti_fideszes_polgarmester_lila_majom_lajkkurva
több mint 9 éve
A fradinak egy jó box to box kp kéne. A magyar mezőnyből tud bárki bárkit mondani aki megütné az el szintet? Naugye... Ez kurva nagy probléma.peach1 már van aki szerintem jelenleg a Fradi legjobb játékosa, Somalia
több mint 9 éve
Szegény Feri is széthypózta az agyát, kár, hogy egészségesen sem volt agysebész a legendák szerint. Tartom a véleményem, hogy Kubatovnak jár a pacsi, amiért kitakarította a söpredéket a lelátóról.Amadeus91a vizi e. szilveszternek meg elég szar, löttyedt segge van.
amúgy mint jogász, mit gondolsz arról, hogy valaki utazik 1200 km-t, majd mondva csinált okokkal kitiltják a meccsről? már most a söpredékről beszélek persze, de akkor is érdekel, hogy ezt hogy látod?
több mint 9 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-az-el-bucsu-utan-elkoszonhetnek-dibusztol-2428041Nem baj, majd az árából igazolunk egy minőségi játékost, mint Besic után tettük...
zseniális. Dibusz tartotta a Fradit életben tavaly, erre eladnák. hogy is volt ez a Burcsa maradjon csak Fehérváron? 😀petey
több mint 9 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-az-el-bucsu-utan-elkoszonhetnek-dibusztol-2428041zseniális. Dibusz tartotta a Fradit életben tavaly, erre eladnák. hogy is volt ez a Burcsa maradjon csak Fehérváron? 😀
több mint 9 éve
A fradinak egy jó box to box kp kéne. A magyar mezőnyből tud bárki bárkit mondani aki megütné az el szintet? Naugye... Ez kurva nagy probléma.peachVarga Józsi!
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
A fradinak egy jó box to box kp kéne. A magyar mezőnyből tud bárki bárkit mondani aki megütné az el szintet? Naugye... Ez kurva nagy probléma.
több mint 9 éve
Tony
885
Pakson támadóközép volt és a góljai nagy részét a 16oson kívülről szerezte, a Fradiban center akiket kiugratni nem tudsz mert lassú, elvileg a beadásokra kell érkeznie.gordonAhhoz viszont elengedhetetlen lenne, hogy egyáltalán be tudják adni neki a labdát, de még ez sem megy. Hiába verekszik elöl, ha szabálytalankodnak ellene, akkor a szabadból nagyon veszélyeztetni nem tudnak, az általa esetlegesen nyitott résekbe senki nem érkezik, ő maga cselezni nem tud és nem is a mozgékonysága miatt igazolták. Így marad az, hogy harcol, de nem egyszer sok lúd disznót győz alapon szerelik vagy épp kínjában cselezni akar és egy ember szereli.
több mint 9 éve
Pakson támadóközép volt és a góljai nagy részét a 16oson kívülről szerezte, a Fradiban center akiket kiugratni nem tudsz mert lassú, elvileg a beadásokra kell érkeznie.Hát igen, az azért látszik, hogy Gyömbér, Hajnal már rég nem EL szint. Böde meg maximum verekedni jó ott elől....Ez egy érdekes dolog. Tudod Böde amíg Pakson volt, sok gólt lőtt, vitte a csapatot, és -ha jól emlékszem- amikor csúcsformában volt, a válogatottnak közelébe sem került. (A Paks meg 3 kört ment az EL-ben, csak magyar játékosokkal)
Egyedül a Lamah, Somalia duóban van valami dinamika, még szerencse, hogy az "igazszívű" "ultrák" épp durciznak és nem tudják banánnal dobálni őket...flzoli
Nekem inkább az a kérdés, miért nem tudja Böde azt a teljesítményt hozni mint Pakson? Mert egyébként ő képes arra hogy húzzon egy csapatot, azt láttuk.Jan
több mint 9 éve
mire szegény kapitány lenne visszavonul 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Tudom, hogy naponta lehetne születésnapos posztokat kitenni, de itt más aspektusból is érdekes a dolog.Daniele De Rossi ma lett 32 éves, és az AS Roma történetének egyik legjobb, és leghűségesebb középpályása még mindig, ahogy egész karrierje alatt, CSK helyettesként kezdi a következő szezont, a Roma történetének legnagyobb legendája miatt. 😊
Gerrard mellett a másik hatalmas kedvencem. Szegény lehet, hogy hasonló sorsra jut mint Steve G, és bajnoki cím nélkül maradhat. /A 2001-es bajnok Romának még épp nem volt tagja, csak a korosztályos csapatokban játszott. De ahogy SG-nek a BL neki egy VB arany pihen azért otthon a vitrinben./
Isten éltessen capitano futuro! ^ ^
Liverpool Fc