Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
YoungZeeZee 8 561
a leirtak alapjan igen.a bosnyakok vettek nekik jegyet.
több mint 9 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
a fifa dobta oda a labdát a fradinak, nem?
a fradi ha azt mondja hogy menjenek be akkor vállalja azt hogy egy rajta kívül álló csoport balhéiért felelősségre vonható

elhiszem h szar ha az ember ott van és nem tud bemenni, de megértem azt is h a fradi nem vállalta be a dolgotNegritis
Ráadásul a meccs előtt napokkal kiadtak egy közleményt, hogy aki nem a Fradin keresztül vett jegyet, az ne is induljon útnak, mert nem mehet be. Ezek után min csodálkoznak? Megint meg akarták mutatni, hogy ők okosabbak, de ráb..tak.
több mint 9 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 898
Csakhogy ez nem a Fradi lakása volt, hanem a bosnyákoké. Ók voltak a rendezők. A Fradi milyen jogcímen tiltja meg, hogy bárki jegyet vegyen egy Zeljo meccsre? Úgy tudom, volt, aki jeggyel nem jutott be. Az szerintem simán megérne egy polgári pert. Illetve dehogy érné meg... Köszi a választ, azért ilyenkor a jogvédő szervezetek viszonylag csendben vannak.jorge
És miért perelnél?Amadeus91
Mert anyagi és erkölcsi kár ért, ha jeggyel nem mehettem be.jorge
volt jegyük?

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
jorge Philadelphia Eagles 491 — kill, maim and destroy
Csakhogy ez nem a Fradi lakása volt, hanem a bosnyákoké. Ók voltak a rendezők. A Fradi milyen jogcímen tiltja meg, hogy bárki jegyet vegyen egy Zeljo meccsre? Úgy tudom, volt, aki jeggyel nem jutott be. Az szerintem simán megérne egy polgári pert. Illetve dehogy érné meg... Köszi a választ, azért ilyenkor a jogvédő szervezetek viszonylag csendben vannak.jorge
És miért perelnél?Amadeus91
Mert anyagi és erkölcsi kár ért, ha jeggyel nem mehettem be.
több mint 9 éve
És miért perelnél?

több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 036 — The Mathematician
a fifa dobta oda a labdát a fradinak, nem?
a fradi ha azt mondja hogy menjenek be akkor vállalja azt hogy egy rajta kívül álló csoport balhéiért felelősségre vonható

elhiszem h szar ha az ember ott van és nem tud bemenni, de megértem azt is h a fradi nem vállalta be a dolgot

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Csakhogy ez nem a Fradi lakása volt, hanem a bosnyákoké. Ók voltak a rendezők. A Fradi milyen jogcímen tiltja meg, hogy bárki jegyet vegyen egy Zeljo meccsre? Úgy tudom, volt, aki jeggyel nem jutott be. Az szerintem simán megérne egy polgári pert. Illetve dehogy érné meg... Köszi a választ, azért ilyenkor a jogvédő szervezetek viszonylag csendben vannak.
több mint 9 éve
Szegény Feri is széthypózta az agyát, kár, hogy egészségesen sem volt agysebész a legendák szerint. Tartom a véleményem, hogy Kubatovnak jár a pacsi, amiért kitakarította a söpredéket a lelátóról.Amadeus91
a vizi e. szilveszternek meg elég szar, löttyedt segge van.

amúgy mint jogász, mit gondolsz arról, hogy valaki utazik 1200 km-t, majd mondva csinált okokkal kitiltják a meccsről? már most a söpredékről beszélek persze, de akkor is érdekel, hogy ezt hogy látod?jorge
Semmit, így járt. Sobri anno levezette, hogy a tulajdonos - aka fradika - mit tehet, meg mit nem. Ha te utazol hozzám 1200 km-t, de én utállak mint a szart, akkor nem foglak beengedni a lakásomba. Még csak megindokolni sem vagyok köteles. Ha volt kifizetett jegyük az már más kérdés lenne.

több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
Nem kell magyar, Pogba kell ide. Nem véletlenül kosarazza ki sorra a csapatokat a Juve, mert egy BIZONYOS telefonhívásra vár.

több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 540 — JAFL Tampa GM
A fradinak egy jó box to box kp kéne. A magyar mezőnyből tud bárki bárkit mondani aki megütné az el szintet? Naugye... Ez kurva nagy probléma.peach
1 már van aki szerintem jelenleg a Fradi legjobb játékosa, Somaliagordon
Ez igaz, de mivel hajnal totál súlytalan gera meg attól függ milyen lábbal kel fel. Ez az el-hez nagyon kevés.
Varga józsi meg rombolni tud, focizni már kevésbé szal ő nem opció szvsz.peach
Elek Ákos tökéletesen alkalmas erre. Csak őt kétlem, hogy olcsón elengednék a kínaiak.Schleck
Így van, de ő meg nem magyar mezőny 😊peach
Többféleképpen is érthető a magyar mezőny kifejezés 😊Schleck
Ha magyar akkor Elek, Tőzsér, Zsidai, Hidi ha magyar mezőny akkor az mtk-s Thiam gyerek
több mint 9 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
A fradinak egy jó box to box kp kéne. A magyar mezőnyből tud bárki bárkit mondani aki megütné az el szintet? Naugye... Ez kurva nagy probléma.peach
Ez igaz, de mivel hajnal totál súlytalan gera meg attól függ milyen lábbal kel fel. Ez az el-hez nagyon kevés.
Elek Ákos tökéletesen alkalmas erre. Csak őt kétlem, hogy olcsón elengednék a kínaiak.Schleck
Így van, de ő meg nem magyar mezőny 😊peach
Többféleképpen is érthető a magyar mezőny kifejezés 😊

több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 14 854 — a new hope (again)
Így van, de ő meg nem magyar mezőny 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Elek Ákos tökéletesen alkalmas erre. Csak őt kétlem, hogy olcsón elengednék a kínaiak.

több mint 9 éve
Varga józsi meg rombolni tud, focizni már kevésbé szal ő nem opció szvsz.

több mint 9 éve
Jajj szegény tomi... 😀
 alfahir.hu/dajcstomi_az_ujpesti_fideszes_polgarmester_lila_majom_lajkkurva
több mint 9 éve
1 már van aki szerintem jelenleg a Fradi legjobb játékosa, Somalia
több mint 9 éve
Szegény Feri is széthypózta az agyát, kár, hogy egészségesen sem volt agysebész a legendák szerint. Tartom a véleményem, hogy Kubatovnak jár a pacsi, amiért kitakarította a söpredéket a lelátóról.Amadeus91
a vizi e. szilveszternek meg elég szar, löttyedt segge van.

amúgy mint jogász, mit gondolsz arról, hogy valaki utazik 1200 km-t, majd mondva csinált okokkal kitiltják a meccsről? már most a söpredékről beszélek persze, de akkor is érdekel, hogy ezt hogy látod?
több mint 9 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
 www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-az-el-bucsu-utan-elkoszonhetnek-dibusztol-2428041

zseniális. Dibusz tartotta a Fradit életben tavaly, erre eladnák. hogy is volt ez a Burcsa maradjon csak Fehérváron? 😀petey
Nem baj, majd az árából igazolunk egy minőségi játékost, mint Besic után tettük...
több mint 9 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 868 — Csodabogár
 www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-az-el-bucsu-utan-elkoszonhetnek-dibusztol-2428041

zseniális. Dibusz tartotta a Fradit életben tavaly, erre eladnák. hogy is volt ez a Burcsa maradjon csak Fehérváron? 😀

több mint 9 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 495 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Varga Józsi!

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
A fradinak egy jó box to box kp kéne. A magyar mezőnyből tud bárki bárkit mondani aki megütné az el szintet? Naugye... Ez kurva nagy probléma.

több mint 9 éve
Pakson támadóközép volt és a góljai nagy részét a 16oson kívülről szerezte, a Fradiban center akiket kiugratni nem tudsz mert lassú, elvileg a beadásokra kell érkeznie.gordon
Ahhoz viszont elengedhetetlen lenne, hogy egyáltalán be tudják adni neki a labdát, de még ez sem megy. Hiába verekszik elöl, ha szabálytalankodnak ellene, akkor a szabadból nagyon veszélyeztetni nem tudnak, az általa esetlegesen nyitott résekbe senki nem érkezik, ő maga cselezni nem tud és nem is a mozgékonysága miatt igazolták. Így marad az, hogy harcol, de nem egyszer sok lúd disznót győz alapon szerelik vagy épp kínjában cselezni akar és egy ember szereli.
több mint 9 éve
Hát igen, az azért látszik, hogy Gyömbér, Hajnal már rég nem EL szint. Böde meg maximum verekedni jó ott elől....
Egyedül a Lamah, Somalia duóban van valami dinamika, még szerencse, hogy az "igazszívű" "ultrák" épp durciznak és nem tudják banánnal dobálni őket...flzoli
Ez egy érdekes dolog. Tudod Böde amíg Pakson volt, sok gólt lőtt, vitte a csapatot, és -ha jól emlékszem- amikor csúcsformában volt, a válogatottnak közelébe sem került. (A Paks meg 3 kört ment az EL-ben, csak magyar játékosokkal)

Nekem inkább az a kérdés, miért nem tudja Böde azt a teljesítményt hozni mint Pakson? Mert egyébként ő képes arra hogy húzzon egy csapatot, azt láttuk.Jan
Pakson támadóközép volt és a góljai nagy részét a 16oson kívülről szerezte, a Fradiban center akiket kiugratni nem tudsz mert lassú, elvileg a beadásokra kell érkeznie.
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 036 — The Mathematician
mire szegény kapitány lenne visszavonul 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 305 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Tudom, hogy naponta lehetne születésnapos posztokat kitenni, de itt más aspektusból is érdekes a dolog.
Daniele De Rossi ma lett 32 éves, és az AS Roma történetének egyik legjobb, és leghűségesebb középpályása még mindig, ahogy egész karrierje alatt, CSK helyettesként kezdi a következő szezont, a Roma történetének legnagyobb legendája miatt. 😊

Gerrard mellett a másik hatalmas kedvencem. Szegény lehet, hogy hasonló sorsra jut mint Steve G, és bajnoki cím nélkül maradhat. /A 2001-es bajnok Romának még épp nem volt tagja, csak a korosztályos csapatokban játszott. De ahogy SG-nek a BL neki egy VB arany pihen azért otthon a vitrinben./
Isten éltessen capitano futuro! ^ ^

Liverpool Fc