Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
valóban, a Livorno szöges ellentéteiés nem libsik😊Nagyon jó nótáik vannak...Én se nézek, de nyilvánvaló, hogy Lazio.Nálam ugyanez. Mondjuk koubfocit alapból is csak ritkán nézek már jópár éve.Lazio?....Én drukkolok a Lazionak, de mostanában talán ezt a csapatot hagytam el a legjobban, eredményeket követem de meccset ritkán látok elejétől végéig.
Senki?
zemanla
csebi
peach
Nincs még egy csapat, amelyiknek magyar ihletettségű klubhimnusza lenne.
youtu.be/dbp4bjaiwjo
Sobri Jóska
zemanla
(és akkor finom voltam 😀 )
NB2
több mint 6 éve
Dani Olmo---> LipcseMeg is van a bajnoki címük ha most télen megy a srác
Ha valóban igaz akkor ez hatalmas fogás.
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Dani Olmo---> LipcseHa valóban igaz akkor ez hatalmas fogás.
több mint 6 éve
Így ahogy írtátok is, jelenleg nem Ole a legnagyobb probléma csapatnál (bár ezt a focit nehezen emészti az ember sajnos), hanem a Woodward féle brigád, akik kellően rosszul költöttek el több százmillió eurót játékosokra, ennek a hatását még mindig érezni sajnos. Wolves, Leicester csak kettő példa akiknél mérföldekkel jobb középpálya van mint nálunk és akkor ők még nem is az igazi "top" csapatok....Nyári átigazolásokban végre volt koncepció,talán lesz folytatása és a takarításnak is! Pochettino jobb edző mint Ole, de ő is egy színtelen szagtalan fazon, személy szerint nem látom benne azt a személyt, aki győzelmekre,kupasikerekre vezetné a csapatot. Talán kétséges hogy Ole a megfelelő edző hosszútávon, de egyelőre kapja meg a támogatást,átigazolásokat és ha már minőségibb keret van, és úgy sem megy na akkor kellene váltani. Lingard helyett is pl nyugodtan bedobhatná a mély vízbe az utánpótlásból Levittet v. Garnert rosszabbak nehezen tudnának lenni mint az a pökhendi angol pojáca.....
Szerkesztette: manuszka86
több mint 6 éve
😀 Hát, igen....és nem libsik😊Nagyon jó nótáik vannak...Én se nézek, de nyilvánvaló, hogy Lazio.Nálam ugyanez. Mondjuk koubfocit alapból is csak ritkán nézek már jópár éve.Lazio?....Én drukkolok a Lazionak, de mostanában talán ezt a csapatot hagytam el a legjobban, eredményeket követem de meccset ritkán látok elejétől végéig.
Senki?
zemanla
csebi
peach
youtu.be/dbp4bjaiwjo
Sobri Jóska
zemanla
NB2

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 6 éve
és nem libsik😊Nagyon jó nótáik vannak...Én se nézek, de nyilvánvaló, hogy Lazio.Nálam ugyanez. Mondjuk koubfocit alapból is csak ritkán nézek már jópár éve.Lazio?....Én drukkolok a Lazionak, de mostanában talán ezt a csapatot hagytam el a legjobban, eredményeket követem de meccset ritkán látok elejétől végéig.
Senki?
zemanla
csebi
peach
youtu.be/dbp4bjaiwjo
Sobri Jóska
zemanla
több mint 6 éve
Nagyon jó nótáik vannak...Én se nézek, de nyilvánvaló, hogy Lazio.Nálam ugyanez. Mondjuk koubfocit alapból is csak ritkán nézek már jópár éve.Lazio?....Én drukkolok a Lazionak, de mostanában talán ezt a csapatot hagytam el a legjobban, eredményeket követem de meccset ritkán látok elejétől végéig.
Senki?
zemanla
csebi
peach
youtu.be/dbp4bjaiwjo
Sobri Jóska

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 6 éve
Én se nézek, de nyilvánvaló, hogy Lazio.Nálam ugyanez. Mondjuk koubfocit alapból is csak ritkán nézek már jópár éve.Lazio?....Én drukkolok a Lazionak, de mostanában talán ezt a csapatot hagytam el a legjobban, eredményeket követem de meccset ritkán látok elejétől végéig.
Senki?
zemanla
csebi
peach
youtu.be/dbp4bjaiwjo
több mint 6 éve
Nálam ugyanez. Mondjuk koubfocit alapból is csak ritkán nézek már jópár éve.Lazio?....Én drukkolok a Lazionak, de mostanában talán ezt a csapatot hagytam el a legjobban, eredményeket követem de meccset ritkán látok elejétől végéig.
Senki?
zemanla
csebi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Egyáltalán nem megbantva senkit. De ez a mostani PL nem erős a BL helyek körül.A Bundesliga, a La Liga, a Ligue 1, a Serie A es a tobbi bajnoksag pontosan ugyanannyira gyenge a 3.hely korul mar, mint mondjuk a Chelsea/Leicester paros. Sot, gyengebb is. A Bundesligaban elszorakozta a Bayern az elso honapokat, ezert nem vezet epp, de azert komolyan nem lehet venni tovabbra sem a "kihivokat". Az angol bajnoksag szvsz "vastagabb" is most, mert ott a top3 es a top6-7 kozott nem igazan van különbség, es azert rohadt jo keretek ezek mind egy szalig. Szerintem itt a leggyengebb roster is lehet 400 millio euro korul, de az is lehet, hogy tobb. A fos MU is 600 milliot nyom asszem, mondjuk Pogba ballaszt, de gobdolom a transfermarkton azert lehet 80-100 millio az erteke, szoval mondjuk 500 millio kb az MU realisan.
Van egy Pool aki agyonveri a ligát. Ok.
De utánuk van egy Guardiola alatt eddigi leggyengébb City.
Egy Leicester akik nagyon benne vannak a lendületben, de mostanában azért már ők se hozták folyton a bravúr pontokat de mondjuk, hogy ők a Pool mellett a liga masik felül teljesítő csapata.
Majd van egy Mu, Chelsea, Arsenal, Tottenham sor akik mindegyike gödörben. Ki kisebben ki nagyobban. Szerintem ha az utóbbi 4 csapat barmelyike is kicsit jobban ki tudna kevdredni a helyzetéből a bajnoki 2. hely se lenne messze. De mindenki bukdácsol.
Vannak jó hetek/honapok de mind a 4 még epitkezik, nem állt össze, csak keresi 2010es évek önmagát.
Szerintem most pont, hogy nem olyan erős a PL. Sőt a top 7 (10-15 év alatt a top4 után már lassan itt tartunk durva) körül 2 teljesít igazán felül csak.
alatriste
több mint 6 éve
jó, de Roy alatt nem volt pénz, Rodgers... a '13-14-es szezon után két csatárt kellett volna pótolni (nyáron még csak az egyik volt nyilvánvaló), de azok a jó játékosok, akiket mozdítani lehetett volna, azok mind túl drágák lettek volna. azért jött Benteke meg Balotelli meg ilyen emberek.én se akarok kárörvendeni 😀Most nem akarok mkibe beleszallni de komoly invesztalas kell a csapatba?általános igazság, hogy ha valaki úgy kezdi a mondanivalóját, hogy "nem akarok", akkor ennek pontosabn az ellenkezőjét szándékozik 😊
Utóbbi években következő összegeket költöttek (euró)
19/20:159 M
18/19: 83 M
17/18: 199 M
16/17: 185 M
15/16: 156 M
A tulajok nem sajnálták a pénzt és ennyiből Klopp már BL esélyes csapatot építene pl. De még talán Niko Kovac is több sikert érne el ennyi pénzből.
csebi
slowmotion
de emlékszem mikor Roy papa meg BR alatt cisnáltuk a hülyébbnél hülyébb igazolásokat milyen oltást kaptunk
jól esik most a másik oldalról nézni 😀
Negritis
több mint 6 éve
És mi a helyzet Joviccal? Kiszorította már Benzint?A Királyt nem lehet.
csebi
Mellesleg ő se kedvenc, az arab meg igen 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
én se akarok kárörvendeni 😀Most nem akarok mkibe beleszallni de komoly invesztalas kell a csapatba?általános igazság, hogy ha valaki úgy kezdi a mondanivalóját, hogy "nem akarok", akkor ennek pontosabn az ellenkezőjét szándékozik 😊
A tulajok nem sajnálták a pénzt és ennyiből Klopp már BL esélyes csapatot építene pl. De még talán Niko Kovac is több sikert érne el ennyi pénzből.
csebi
slowmotion
de emlékszem mikor Roy papa meg BR alatt cisnáltuk a hülyébbnél hülyébb igazolásokat milyen oltást kaptunk
jól esik most a másik oldalról nézni 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Most nem akarok mkibe beleszallni de komoly invesztalas kell a csapatba?általános igazság, hogy ha valaki úgy kezdi a mondanivalóját, hogy "nem akarok", akkor ennek pontosabn az ellenkezőjét szándékozik 😊
csebi
több mint 6 éve
csak a diznilendben mindig lesz pénz. pénz nélkül azért sokkal nehezebb az építkezés.Kíváncsi vagyok Gúnárnál mikor fogy el türelem... a Burnley majdnem kieső volt a forduló előtt.Mu szurkolóként lassan már elsüllyed az ember szégyenében amilyen focit játszik a csapat évek óta,idén már legalább a selejtes játékosok egy részét elpaterolták, ez a keret eléggé vékonyka is, meg minőségileg is eléggé hurka, nem voltam eddig se híve annak hogy évente kirúgjuk az edzőket, de lassan nálam is betelik a pohár Ole edzői tevékenységét látván. Középmezőnynél nem jobb a csapat(5-10. hely), na de b......kiesőjelölt csapatoktól kapunk ki 😕
Valami nem oké Manchester piros felén..
LoveSobri
Itt Ed Woodwarddal kezdvel,Ole mesterig kellene mindenkit elzavarni jó messzire, visszatalálni a megfelelő útra lehet Manchester vörös felén is eltart majd addig mint a Liverpoolnak.Mondjuk arra kíváncsi leszek, hogy Ole kap e esélyt úgy, hogy mondjuk érkezik értelmes, minőségi 2 db középpályás és úgy nekifutnak a következő évnek v. ennyi volt és lefőtt a kávé.
manuszka86
több mint 6 éve
Lazio?....Én drukkolok a Lazionak, de mostanában talán ezt a csapatot hagytam el a legjobban, eredményeket követem de meccset ritkán látok elejétől végéig.
Senki?
zemanla
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
És mi a helyzet Joviccal? Kiszorította már Benzint?
több mint 6 éve
Egyetértek.Egyébként én egy dolgot nem értek Zidane-ban. Brahim miért nem játszik többet? Baromira sok potenciál van a kölyökben, jól cselez, jól lát a pályán, kapura is veszélyes. Én szvsz sokkal többet látok benne, mint mondjuk Vinicius-ban (és akkor Lukács Vázkez-ről nem is beszéltünk). Vagy ha már nem játszik legalább kölcsönbe lehetne adni, hogy ott folyamatosan játékban legyen. De ez a félévente 2 meccs... Semmi értelme.kb. minden madridista ismerősömben, és bennem is felmerült ez a kérdés.
roberto23
Szerintem Zidane legnagyobb hibája, hogy sajnos vannak nála kedvencek és nem kedvencek, és sokszor ez alapján állítja össze a csapatát, nem pedig teljesítmény alapon.
Ezen a téren nem eléggé profi szerintem.
eaglesmcnabb
Ugyan ez van Mariano-val is. Nem mondom, hogy a világ csatártehetsége, de ő legalább akármikor kerül pályára szétfutja a belét. Plusz sokkal gólerősebb is lenne, ha nem szökőévente kerülne pályára 5 percre.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 6 éve
Egyébként én egy dolgot nem értek Zidane-ban. Brahim miért nem játszik többet? Baromira sok potenciál van a kölyökben, jól cselez, jól lát a pályán, kapura is veszélyes. Én szvsz sokkal többet látok benne, mint mondjuk Vinicius-ban (és akkor Lukács Vázkez-ről nem is beszéltünk). Vagy ha már nem játszik legalább kölcsönbe lehetne adni, hogy ott folyamatosan játékban legyen. De ez a félévente 2 meccs... Semmi értelme.kb. minden madridista ismerősömben, és bennem is felmerült ez a kérdés.
roberto23
Szerintem Zidane legnagyobb hibája, hogy sajnos vannak nála kedvencek és nem kedvencek, és sokszor ez alapján állítja össze a csapatát, nem pedig teljesítmény alapon.
Ezen a téren nem eléggé profi szerintem.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
engem egyedül a Tottenham lep meg idén ezek közül, őket vártam előrébb ennél, mindenki más a helyén van, az arsenal és a MU kerete sem jobb ennél, a MU kerete semmiképp sem.Ne csak az idei évből indulj ki, illetve abban igazad van hogy ha felnőne vki még a feladathoz az simán odaérne a 3.-4. helyre de jelenleg az első 2 hely be van csukva kb miden csapat előtt (most az hogy idén nem megy a citynek annyira az nem azt jelenti hogy ők kiszállnak a bajnoki címért folyó versenyből stabilan, jó lenne de nem így lesz). Ha most ránézel a PLre lehet hogy jogosan ezt a következtetést vonod le amit tettél de a jövő nem ez.Természetesen idei évről beszélek. Keret erősségre a City > Pool még mindig.
davemayer
De ott most kicsit (saját szintükön) vannak gödörben ők is. Nem túl mélyben és azon a szinten a gödör azt jelenti, ha nem lenne ilyen sose látott szériája a Poolnak ugyan úgy szorosnak lehetne mondani a bajnokságot is.
Inkább arra utaltam, hogy a 2 nagy mögött akikből IDÉN az egyik picit kevésbé domináns mint az elmúlt években ott a kiadó 3. hely (idén akár 2. is de persze a City nem rossz sőt). Erre a nagy 4 csapat szenved és a Leicester ér oda. Nem tartom rossz csapatnak őket Rodgers pedig szerintem pont az ilyen szintű csapatokhoz kiválló edző, de azért merész lett volna szezon előtt azt állítani, hogy mind a 3 londoni és a vörös manchesteri csapatot is stabilan maguk mögött tudják majd.
alatriste
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 6 éve
Végre volt esze a spanyol szövetségnek, és kidobták a f@szba ezt az oda-visszavágós ökörséget. Éppen ideje volt. Egyébként én egy dolgot nem értek Zidane-ban. Brahim miért nem játszik többet? Baromira sok potenciál van a kölyökben, jól cselez, jól lát a pályán, kapura is veszélyes. Én szvsz sokkal többet látok benne, mint mondjuk Vinicius-ban (és akkor Lukács Vázkez-ről nem is beszéltünk). Vagy ha már nem játszik legalább kölcsönbe lehetne adni, hogy ott folyamatosan játékban legyen. De ez a félévente 2 meccs... Semmi értelme.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 6 éve
Ne csak az idei évből indulj ki, illetve abban igazad van hogy ha felnőne vki még a feladathoz az simán odaérne a 3.-4. helyre de jelenleg az első 2 hely be van csukva kb miden csapat előtt (most az hogy idén nem megy a citynek annyira az nem azt jelenti hogy ők kiszállnak a bajnoki címért folyó versenyből stabilan, jó lenne de nem így lesz). Ha most ránézel a PLre lehet hogy jogosan ezt a következtetést vonod le amit tettél de a jövő nem ez.Természetesen idei évről beszélek. Keret erősségre a City > Pool még mindig.
davemayer
De ott most kicsit (saját szintükön) vannak gödörben ők is. Nem túl mélyben és azon a szinten a gödör azt jelenti, ha nem lenne ilyen sose látott szériája a Poolnak ugyan úgy szorosnak lehetne mondani a bajnokságot is.
Inkább arra utaltam, hogy a 2 nagy mögött akikből IDÉN az egyik picit kevésbé domináns mint az elmúlt években ott a kiadó 3. hely (idén akár 2. is de persze a City nem rossz sőt). Erre a nagy 4 csapat szenved és a Leicester ér oda. Nem tartom rossz csapatnak őket Rodgers pedig szerintem pont az ilyen szintű csapatokhoz kiválló edző, de azért merész lett volna szezon előtt azt állítani, hogy mind a 3 londoni és a vörös manchesteri csapatot is stabilan maguk mögött tudják majd.

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Ne csak az idei évből indulj ki, illetve abban igazad van hogy ha felnőne vki még a feladathoz az simán odaérne a 3.-4. helyre de jelenleg az első 2 hely be van csukva kb miden csapat előtt (most az hogy idén nem megy a citynek annyira az nem azt jelenti hogy ők kiszállnak a bajnoki címért folyó versenyből stabilan, jó lenne de nem így lesz). Ha most ránézel a PLre lehet hogy jogosan ezt a következtetést vonod le amit tettél de a jövő nem ez.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 6 éve
Egyáltalán nem megbantva senkit. De ez a mostani PL nem erős a BL helyek körül.Van egy Pool aki agyonveri a ligát. Ok.
De utánuk van egy Guardiola alatt eddigi leggyengébb City.
Egy Leicester akik nagyon benne vannak a lendületben, de mostanában azért már ők se hozták folyton a bravúr pontokat de mondjuk, hogy ők a Pool mellett a liga masik felül teljesítő csapata.
Majd van egy Mu, Chelsea, Arsenal, Tottenham sor akik mindegyike gödörben. Ki kisebben ki nagyobban. Szerintem ha az utóbbi 4 csapat barmelyike is kicsit jobban ki tudna kevdredni a helyzetéből a bajnoki 2. hely se lenne messze. De mindenki bukdácsol.
Vannak jó hetek/honapok de mind a 4 még epitkezik, nem állt össze, csak keresi 2010es évek önmagát.
Szerintem most pont, hogy nem olyan erős a PL. Sőt a top 7 (10-15 év alatt a top4 után már lassan itt tartunk durva) körül 2 teljesít igazán felül csak.

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Én Maguire-rel is elégedett vagyok,ha normális párja lesz középen az ő teljesítménye is sokkal jobb lesz ennél is. Ha Vidic vagy Rio lenne Lindelof mellett akkor az ő teljesítményüket is lehúzta volna ebben biztos vagyok.Wan-Bissaka hatalmas vétel volt. Ha csak a védekezést nézzük nem sok jobb játékos van a posztján. Támadásban tehetne hozzá többet, de mostanában azért felmerészkedik.Azért az edzők is partnerek ebben de igen alapvetően Woodward a hibás. James nagy vétel volt de a másik két játékos főleg ennyi pénzért megint wtf.Most nem akarok mkibe beleszallni de komoly invesztalas kell a csapatba?Woodward felel az átigazolásokért, hahó. Ezt mind ő költötte el, látod hogy mire...
csebi
Az aki bután vásárol többször vásárol és többért, alapszabály.
davemayer
Glazer beleteszi a pénzt csak eredmény nincsen ...
csebi
dugo93
A nyári igazolásainkkal nincs gond, az a gond hogy a középpályát ugyanígy meg kell erősíteni, és nem ér rá később ha eredményt akarnak.
Nálam jelenleg így néz ki a kezdőcsapat:
de Gea- Williams , Maguire, ??? ,Wan-Bissaka - McTominay, ??? (Pogba...) - Martial, ??? , ??? (James) - Rashford
Ha a 4 helyre minőségi játékost hozol ez a csapat simán top4 még ebben a PL mezőnyben is.
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal