Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Aranyos volt, ahogy a Bayern meccsen kb. 2 másodpercre ráfókuszált a kamera az egyik "Fuck UEFA" zászlóra. Az ember azt hinné, hogy a 21. században, ahol már külön szabály van arra, hogy pl. a pályára berohanó idiótát sem szabad mutatni, ilyen nem történhet meg.Szimpátia zászló a honvéd mai meghallgatása miatt 😉
Kampman
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
Kiegyenlitett az Atletico.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Aranyos volt, ahogy a Bayern meccsen kb. 2 másodpercre ráfókuszált a kamera az egyik "Fuck UEFA" zászlóra. Az ember azt hinné, hogy a 21. században, ahol már külön szabály van arra, hogy pl. a pályára berohanó idiótát sem szabad mutatni, ilyen nem történhet meg.
Szerkesztette: Kampman
több mint 6 éve
Jó ma a real.🙂
több mint 6 éve
A Zágráb azért vágott egy félidő alatt hármat 😮Az Atalanta vegre eloszor bejutott a Bajnokok ligajaba! Tobbet nem is akarnak.
gamerkr

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
A Zágráb azért vágott egy félidő alatt hármat 😮
több mint 6 éve
Életed egyik legfeleslegesebb kommentje után mégis mit vártál? Mert ha támogatást, akkor bravó, nagy hozzászólás volt, haladjunk tovább 😊Igen látszódott a tweet-en. A manipulációra meg a valóság köz és média általi torzítására volt példa, de tényleg nem lényeg.Ha már Ramos állandóan kapta az ekét mindenért, ez is elférne azért:Azt ugye tudod, hogy ez tavaly decemberben volt?
twitter.com/ZeMbBla/status/1174093963428552705
Persze az aranylabda kampánynak biztos nem tenne jót...
flzoli
Zolika
Vicc, hogy a Pool hittudomány már a magas röptű CR vs Messi viták szintjén mozog.
flzoli
Szerkesztette: kristóf17
több mint 6 éve
Viszont ha senki sem utazik, akkor másra használnák az összeget, ami elképzelhető h a társadalom számára hasznosabb költés lenne.Ez azért hibás megközelítés, mert ha senki se utazik, te akkor is ugyanannyi adót, járulékot, illetéket, stb. fizetsz.Te meg én többek között.először én is azt mondtam, hogy wtf, de ha meg különgép volt, akkor meg kellett tölteni a gépet98 fős Fradi küldöttség, hát hova mennek, nyaralni? 😀nyugi, mostanra kivették a cikkből a 98-as számot, annyira gáz volt
O1G
eaglesmcnabb
kérdés ki fizetett érte 😊
NB2
somoskovig
Sobri Jóska

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Ez azért hibás megközelítés, mert ha senki se utazik, te akkor is ugyanannyi adót, járulékot, illetéket, stb. fizetsz.Te meg én többek között.először én is azt mondtam, hogy wtf, de ha meg különgép volt, akkor meg kellett tölteni a gépet98 fős Fradi küldöttség, hát hova mennek, nyaralni? 😀nyugi, mostanra kivették a cikkből a 98-as számot, annyira gáz volt
O1G
eaglesmcnabb
NB2
somoskovig
több mint 6 éve
Ez a cím???biztos anno volt próbajátékon mint Shevchenko 😀
m.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/bl-na-de-mi-koze-a-ferencvarosnak-haaland-triplajahoz-2722507
És wait for it a cikkben...
csebi
több mint 6 éve
Te meg én többek között.először én is azt mondtam, hogy wtf, de ha meg különgép volt, akkor meg kellett tölteni a gépet98 fős Fradi küldöttség, hát hova mennek, nyaralni? 😀nyugi, mostanra kivették a cikkből a 98-as számot, annyira gáz volt
O1G
eaglesmcnabb
NB2
több mint 6 éve
először én is azt mondtam, hogy wtf, de ha meg különgép volt, akkor meg kellett tölteni a gépet98 fős Fradi küldöttség, hát hova mennek, nyaralni? 😀nyugi, mostanra kivették a cikkből a 98-as számot, annyira gáz volt
O1G
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Ez a cím???m.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/bl-na-de-mi-koze-a-ferencvarosnak-haaland-triplajahoz-2722507
És wait for it a cikkben...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
98 fős Fradi küldöttség, hát hova mennek, nyaralni? 😀nyugi, mostanra kivették a cikkből a 98-as számot, annyira gáz volt
O1G
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Ha már Ramos állandóan kapta az ekét mindenért, ez is elférne azért:Ezzel szeretnéd igazolni, hogy van Dijk akkora suttyó, mint Ramos?
flzoli
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
Ha már Ramos állandóan kapta az ekét mindenért, ez is elférne azért:Mi nem tenne jót? Elvitte a labdát, ott volt a láb. Persze piros, de Messi és CR is kapott pirosat már aranylabdánál, hogy jön a kettő össze? Pláne ha védőről van szó.
flzoli
több mint 6 éve
Az egész soccer úgy legalja ahogy van, min csodálkozol?Igen látszódott a tweet-en. A manipulációra meg a valóság köz és média általi torzítására volt példa, de tényleg nem lényeg.Ha már Ramos állandóan kapta az ekét mindenért, ez is elférne azért:Azt ugye tudod, hogy ez tavaly decemberben volt?
flzoli
Zolika
Vicc, hogy a Pool hittudomány már a magas röptű CR vs Messi viták szintjén mozog.
flzoli

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Igen látszódott a tweet-en. A manipulációra meg a valóság köz és média általi torzítására volt példa, de tényleg nem lényeg.Ha már Ramos állandóan kapta az ekét mindenért, ez is elférne azért:Azt ugye tudod, hogy ez tavaly decemberben volt?
flzoli
Zolika
több mint 6 éve
Psszt, ne zavard össze. Mertens haja erre az egy esetre besötétedett, na. Tegnap vót.Ha már Ramos állandóan kapta az ekét mindenért, ez is elférne azért:Azt ugye tudod, hogy ez tavaly decemberben volt?
flzoli
Zolika

több mint 6 éve
Ha már Ramos állandóan kapta az ekét mindenért, ez is elférne azért:Azt ugye tudod, hogy ez tavaly decemberben volt?
flzoli
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=HVSntBoEx64Ezt berakom, és ennyi elég is volt ebből a témából.igen, tavaly lényegében nem ment el senki Van Dijk mellett. (idén igen, de tavaly nem). Van Dijknak meg a Liverpoolban lejátszott 70-80 meccsén ez volt talán az egyetlen olyan megmozdulása, ami egyáltalán veszélyes volt, eleve szabálytalankodni sem szokott sokat, de egyből jössz a piedesztállal.Nincs frusztráció, csak az álszent csak fekete és csak fehér szemléletmódot próbáltam bemutatni.Ha már Ramos állandóan kapta az ekét mindenért, ez is elférne azért:grat, megint sikerült megnyerni a nap legfeleslegesebb hozzászólása címet 😊
flzoli
Neked egyébként valami frusztrációd van, vagy egyáltalán ez most így hogy jutott eszedbe? (tovább megyek, annak a barszás csávónak, akinek a twitteréről beágyaztad, hogy jutott éppen most eszébe?)
slowmotion
Minden védő elkövet ilyesmit, ez ezzel jár, még vannak kinevezett suttyók (pl. Pepe, Ramos) és vannak a piedesztálra emelt emberek (pl. Van Dijk és a kicselezhetetlenség).
flzoli
Pepe és Ramos meg nem kinevezett suttyó, őket nem kellett kinevezni, a megmozdulásaikkal kiérdemelték ezt többszörösen is.
slowmotion
flzoli
nézz szét otthon előbb ...
és ott is elvitte a labdát, szabálytalan volt? igen
nyújtott láb? igen
sztem kevés védőnek nem volt életében nyújtott lábú csúszása a labdára
amúgy ha ilyen megmozdulásokra vágysz
nézd Fabinho mit művel, sajnos vele vannak ilyen gondok
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Ezt berakom, és ennyi elég is volt ebből a témából.igen, tavaly lényegében nem ment el senki Van Dijk mellett. (idén igen, de tavaly nem). Van Dijknak meg a Liverpoolban lejátszott 70-80 meccsén ez volt talán az egyetlen olyan megmozdulása, ami egyáltalán veszélyes volt, eleve szabálytalankodni sem szokott sokat, de egyből jössz a piedesztállal.Nincs frusztráció, csak az álszent csak fekete és csak fehér szemléletmódot próbáltam bemutatni.Ha már Ramos állandóan kapta az ekét mindenért, ez is elférne azért:grat, megint sikerült megnyerni a nap legfeleslegesebb hozzászólása címet 😊
flzoli
Neked egyébként valami frusztrációd van, vagy egyáltalán ez most így hogy jutott eszedbe? (tovább megyek, annak a barszás csávónak, akinek a twitteréről beágyaztad, hogy jutott éppen most eszébe?)
slowmotion
Minden védő elkövet ilyesmit, ez ezzel jár, még vannak kinevezett suttyók (pl. Pepe, Ramos) és vannak a piedesztálra emelt emberek (pl. Van Dijk és a kicselezhetetlenség).
flzoli
Pepe és Ramos meg nem kinevezett suttyó, őket nem kellett kinevezni, a megmozdulásaikkal kiérdemelték ezt többszörösen is.
slowmotion
több mint 6 éve
igen, tavaly lényegében nem ment el senki Van Dijk mellett. (idén igen, de tavaly nem). Van Dijknak meg a Liverpoolban lejátszott 70-80 meccsén ez volt talán az egyetlen olyan megmozdulása, ami egyáltalán veszélyes volt, eleve szabálytalankodni sem szokott sokat, de egyből jössz a piedesztállal.Nincs frusztráció, csak az álszent csak fekete és csak fehér szemléletmódot próbáltam bemutatni.Ha már Ramos állandóan kapta az ekét mindenért, ez is elférne azért:grat, megint sikerült megnyerni a nap legfeleslegesebb hozzászólása címet 😊
flzoli
slowmotion
flzoli
több mint 6 éve
Nincs frusztráció, csak az álszent csak fekete és csak fehér szemléletmódot próbáltam bemutatni.Ha már Ramos állandóan kapta az ekét mindenért, ez is elférne azért:grat, megint sikerült megnyerni a nap legfeleslegesebb hozzászólása címet 😊
flzoli
slowmotion