Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
és ki is egyenlítettEzt az utolsó húsz percet gusztustalanul fogjuk végigcigánykodni...gabokockaa legvégén már azért tényleg szánalmas volt, megérdemelték volna hogy kiegyenlítsen a Lokikaszo
több mint 9 éve
Ezt az utolsó húsz percet gusztustalanul fogjuk végigcigánykodni...gabokockaa legvégén már azért tényleg szánalmas volt, megérdemelték volna hogy kiegyenlítsen a Loki
szerk: úgy is van 😊 ilyen hányinger időhúzásnak bárcsak mindig ez lenne a vége.
több mint 9 éve
A bajnokság két leggyengébb csapatát vertük meg. Maradjunk a földön.Még a végén elhiszem, hogy odaérhetünk a dobogóra vazze 😀gordonlehet én néztem be valamit, de ez most komoly, hogy a mai meccsek összefoglalóját csak hétfő este adják le???Vasárnap 20óra M4.Bazzani
és azt is 23.15-kor, remek műsorszerkesztésZERO_L
több mint 9 éve
Ezt az utolsó húsz percet gusztustalanul fogjuk végigcigánykodni...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Kurva gyenge ez a Chelsea, ami azért vicces, mert Diego Costa nem számít azért ennyit. De hogy ennyire ötlettelen játékot toljanak...
több mint 9 éve
Jó kis meccs ez a Karlsruhe-Sankt Pauli.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 9 éve
Még a végén elhiszem, hogy odaérhetünk a dobogóra vazze 😀lehet én néztem be valamit, de ez most komoly, hogy a mai meccsek összefoglalóját csak hétfő este adják le???Vasárnap 20óra M4.Bazzani
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 897
Mea culpaMi kell mèg ahhoz, hogy Csabi Alonsot elfelejtsük végre?Amadeus91mi jinx volt 😀Borbinho
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
Mi kell mèg ahhoz, hogy Csabi Alonsot elfelejtsük végre?Amadeus91mi jinx volt 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 897
Tuti, hogy nem.Mi kell mèg ahhoz, hogy Csabi Alonsot elfelejtsük végre?Amadeus91egy elbukott szuperkupa döntő sem lesz elég?gamerkr
több mint 9 éve
Mi kell mèg ahhoz, hogy Csabi Alonsot elfelejtsük végre?Amadeus91egy elbukott szuperkupa döntő sem lesz elég?
több mint 9 éve
Mi kell mèg ahhoz, hogy Csabi Alonsot elfelejtsük végre?Amadeus91az ivás segít 😊
más: Fradi meccs...Radó a 16oson belül..elesett 😀
kemény ez a ződ szurkolás
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 897
Mi kell mèg ahhoz, hogy Csabi Alonsot elfelejtsük végre?
több mint 9 éve
rostertölteléknek jó volt, de sztem ha 1,80 magas lett volna meg nem 53as a lába akkor soha nem jut válogatottig sem 😀 6'8 234. kis izom és mehet Fauria 2nek 😀 vagy Toiloloazért Jan Koller ha nem is volt egy labdazsonglőr de nem is kellett aggódni ha nála a lasztide baz Koller tudott focizni, itt a gólem megijedt a kapustól 1-1-ben, azt hittem sírok xDpeteyháááááát 😀Borbinho
+ kapuba is elfért ugye 😀Negritis
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
azért Jan Koller ha nem is volt egy labdazsonglőr de nem is kellett aggódni ha nála a lasztide baz Koller tudott focizni, itt a gólem megijedt a kapustól 1-1-ben, azt hittem sírok xDpeteyháááááát 😀Borbinho
+ kapuba is elfért ugye 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
de baz Koller tudott focizni, itt a gólem megijedt a kapustól 1-1-ben, azt hittem sírok xDpeteyháááááát 😀
több mint 9 éve
de baz Koller tudott focizni, itt a gólem megijedt a kapustól 1-1-ben, azt hittem sírok xDa magyar Jan Koller!Borbinhoaz az egyik, a másik hogy továbbvitték a Szivics féle rugdosást is. már marhára megérdemelte a Vidi, több helyzetünk is volt de az istennek sem mentek be(Maréval, Gyurma, Ivanovszki), és hát mikor máskor rúgtuk volna ezeket wazze 😀Miért kell egy Videoton elleni meccsen 1-0nál és tűrhető játéknál folyamatosan anyázni és fütyülni? De hát borsod...SchleckA paraszt diósgyőri szurkolók kurvára megérdemlik ezt...Schleckmi volt? (vagy csak a szokásos? 😀)
nincs DunaWorld-öm 😕ZERO_L
Pátkai elbacta Koman tipszmikszét 😀😀😀
ez a Takács ki a Dióknál? semmi futballistára emlékeztető mozgása sincs.petey
több mint 9 éve
a magyar Jan Koller!az az egyik, a másik hogy továbbvitték a Szivics féle rugdosást is. már marhára megérdemelte a Vidi, több helyzetünk is volt de az istennek sem mentek be(Maréval, Gyurma, Ivanovszki), és hát mikor máskor rúgtuk volna ezeket wazze 😀Miért kell egy Videoton elleni meccsen 1-0nál és tűrhető játéknál folyamatosan anyázni és fütyülni? De hát borsod...SchleckA paraszt diósgyőri szurkolók kurvára megérdemlik ezt...Schleckmi volt? (vagy csak a szokásos? 😀)
ez a Takács ki a Dióknál? semmi futballistára emlékeztető mozgása sincs.petey
több mint 9 éve
az az egyik, a másik hogy továbbvitték a Szivics féle rugdosást is. már marhára megérdemelte a Vidi, több helyzetünk is volt de az istennek sem mentek be(Maréval, Gyurma, Ivanovszki), és hát mikor máskor rúgtuk volna ezeket wazze 😀Miért kell egy Videoton elleni meccsen 1-0nál és tűrhető játéknál folyamatosan anyázni és fütyülni? De hát borsod...SchleckA paraszt diósgyőri szurkolók kurvára megérdemlik ezt...Schleckmi volt? (vagy csak a szokásos? 😀)
ez a Takács ki a Dióknál? semmi futballistára emlékeztető mozgása sincs.
több mint 9 éve
lehet én néztem be valamit, de ez most komoly, hogy a mai meccsek összefoglalóját csak hétfő este adják le???Vasárnap 20óra M4.
több mint 9 éve
lehet én néztem be valamit, de ez most komoly, hogy a mai meccsek összefoglalóját csak hétfő este adják le???és azt is 23.15-kor, remek műsorszerkesztés
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
médiaklikken HD-ban tudod nézni DunaWorldot is többek között (minden MB1es közvetített meccset lehet, m4est is). Rádugod hdmi-vel TV-re és szebb mint az eredeti adás 😀A paraszt diósgyőri szurkolók kurvára megérdemlik ezt...Schleckmi volt? (vagy csak a szokásos? 😀)
több mint 9 éve
Koman gól + gólpassz, not bad. Elég régen láttam utoljára ilyen hosszabbítást (talán a City-QPR 😀), éreztem hogy egyet fog kotorni a vidi, de hogy kettőt? 10 emberrel ,idegenben...
A DVTK edző meg nem tudom, hogy tényleg ennyire higgadt, vagy annyira idegben van, hogy semmit nem tud mondani.
De ilyet, hogy ilyen a foci, előfordul, meg hogy "ez van"...omg egy Véber Gyuri szerintem széttörte volna a kamerát valamelyik játékosa fején
több mint 9 éve
Miért kell egy Videoton elleni meccsen 1-0nál és tűrhető játéknál folyamatosan anyázni és fütyülni? De hát borsod...A paraszt diósgyőri szurkolók kurvára megérdemlik ezt...Schleckmi volt? (vagy csak a szokásos? 😀)