Soccer

41 feliratkozó

több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 617 — The Mathematician
Ezt olvasva én sem érzem suttyónak. Vagy lehet az, amit mi is látunk a TV-ben, nem hangzik olyan jól lenyilatkozva?
Robertsonében érzek fölösleges arroganciát, amit én sosem szerettem, de nem üti a bunkó szintet szerintem egyik sem. Aztán lehet másnál ez már az persze.
kristóf17
sztem ez a sima önbizalom amitől duzzad a csapat, és úgy érzi hogy ez nekik a legszarabb a madridnak a legjobb teljesítménye
aztán persze ez nem teljesen a realitás

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 852 — no es importante
Amúgy Mbappe szerintem meg jobb, de lassan ez a norvég gyerek is eljut oda hogy valamelyik nagy all-int mondjon rá...
FLZOLI
tudtommal ő mondott nemet vkinek a PL-be
Negritis
MU

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Ezt olvasva én sem érzem suttyónak. Vagy lehet az, amit mi is látunk a TV-ben, nem hangzik olyan jól lenyilatkozva?
Robertsonében érzek fölösleges arroganciát, amit én sosem szerettem, de nem üti a bunkó szintet szerintem egyik sem. Aztán lehet másnál ez már az persze.
több mint 6 éve
Elég sutyerák stílusban nyilatkozik Kloop meg a játékosok. Félévente azért ki lehet kapni anélkül, hogy mindenki és minden hibás legyen rajtuk kívül.
FLZOLI
ez hol sutyerák?

„Felkészültünk a kemény harcra, tudtuk, ilyenek lesznek odahaza, a szurkolóikkal a hátuk mögött. Nem segített bennünket éppen az sem, hogy hamar gólt kaptunk, egy balszerencsés gólt, amely nem kidolgozott akcióból esett. A második félidőre azt a tanácsot kaptuk, hogy ott folytassuk, ahol abbahagytuk, általában nálunk volt a labda. Nem volt igazi helyzetünk, de van még kilencven percünk, készen kell állnunk a visszavágóra” – értékelt a lefújás után a Liverpool védője, Virgil van Dijk.

„Egy gellert kapott szögletből szereztek gólt, ez a legjobb forgatókönyv volt számukra. Szerintem jól reagáltunk erre, tudjuk, hogy mi vagyunk a jobb csapat, szerencsére van esélyünk ezt bebizonyítani. A végén úgy ünnepeltek, mint akik már továbbjutottak...” – tette hozzá Andy Robertson.

„Egy olyan csapat ellen kerültünk egygólos hátrányba, amelyik semmi mást nem akart, mint ezt megőrizni, de még a nulla nullával is elégedett lett volna – értékelt Jürgen Klopp, a vendégek menedzsere. – Ezt most el kell fogadnunk, várom a visszavágót. Jordan Hendersonnak meghúzódott a combizma, remélem, nem komoly a sérülése, de nem tudok semmi biztosat erről még. Hogy Diego Simeone folyamatosan hergelte a hazai közönséget? Nem hiszem, hogy nekem is ezt kellene tennem az Anfielden. Ez a párharc még nem ért véget.”

több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 670 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Elég sutyerák stílusban nyilatkozik Kloop meg a játékosok. Félévente azért ki lehet kapni anélkül, hogy mindenki és minden hibás legyen rajtuk kívül.

több mint 6 éve
Amúgy Mbappe szerintem meg jobb, de lassan ez a norvég gyerek is eljut oda hogy valamelyik nagy all-int mondjon rá...
FLZOLI
tudtommal ő mondott nemet vkinek a PL-be

több mint 6 éve
warr_b Washington Commanders 29 064 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Ki a pöcsöm ez a Haaland?
LoveSobri
 streamable.com/97al4
A fehér Usain Bolt.
Kenny
Najo.Najooo. Ez egy gep.

Kenny
Jó nagy lehet ez a kezdőkör ha 60 métert futott amíg átért rajta 😊
FLZOLI
9,15 méter. Kb az alapvonalon állt. Eléggé pontos mateknak tűnik.

Szerk.: Amúgy pár éve Ronaldo tolt ilyeneket. Félelmetes a gyerek ilyen korban.
dugo93
6.34 a világcsúcs 60-on, btw...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve

több mint 6 éve
 twitter.com/BlackYellow/status/1229880827611316224?s=09

több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 509
 index.hu/sport/futball/2020/02/19/tao_mlsz_ellenorzes_emmi_nsi_nav_feljelentes/

😀
több mint 6 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 533
LoveSobri
 streamable.com/97al4
A fehér Usain Bolt.
Kenny
Najo.Najooo. Ez egy gep.

Kenny
FLZOLI
9,15 méter. Kb az alapvonalon állt. Eléggé pontos mateknak tűnik.

Szerk.: Amúgy pár éve Ronaldo tolt ilyeneket. Félelmetes a gyerek ilyen korban.

Szerkesztette: dugo93

több mint 6 éve
LoveSobri
 streamable.com/97al4
A fehér Usain Bolt.
Kenny
Najo.Najooo. Ez egy gep.

Kenny

több mint 6 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 514 — Omar's Coming Yo!
LoveSobri
 streamable.com/97al4
A fehér Usain Bolt.
Kenny
Najo.Najooo. Ez egy gep.

több mint 6 éve
Úgy értettem, hogy nem emberi amit csinál. Zseniális. Egyből a rosszindulat, ti képtelenek vagytok a változásra?
LoveSobri
tanulj meg értelmesen fogalmazni és akkor nem lesz gond
Negritis
Hát, most magyarázhatod a bizonyítványt, de bárki más ezt leírja, nem jössz neki az értelmes fogalmazással. 😉
kristóf17
szted ha én írom be h ki a pöcsöm Haaland akkor nem kapom a nyakamba a szar cunamit hogy jöjjek ki a kő alól ahol lakok?
dehogynem

viszont ha azt írom hogy:
honnan a tökömből húzta elő ezt Halaand minjár más

több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 269 — Cowboys fan
Szar ez a vereség, de Klopp majd akkor fog először kiesni oda-visszavágón, amikor ez megtörténik, és az még minimum két hét
több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 269 — Cowboys fan
Eddig szerintem elég gyenge meccs.
Sokmindenki becsülte le az Atletit
shagi0206
Nem becsulte le senki az Atletit, a Poolt becsuli fel mindenki a PL-meneteles miatt. De a BL-ben azert tobb csapat is van, amelyik stilusa pont nem fekszik a Liverpoolnak, a PL-ben konnyebb dolguk van, konnyebben felorolnek barkit.

Meg azert halékan jegyezzuk meg, a Poolnal kis tulzassal ugyanaz a mag jatssza vegig az idenyt, nem tudom elkepzelni, hogy ne dogoljenek meg nehany heten belul, meg ugy is, hogy a PL-ben elkezdhet majd rotalni Klopp. De hat ez az iram valami felelmetes igy is, ezt nem lehet birni.
Stez
Most volt másfél hét teljes szünet
több mint 6 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Úgy értettem, hogy nem emberi amit csinál. Zseniális. Egyből a rosszindulat, ti képtelenek vagytok a változásra?
LoveSobri
Negritis
Hát, most magyarázhatod a bizonyítványt, de bárki más ezt leírja, nem jössz neki az értelmes fogalmazással. 😉
több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 239 — NFL bracket champion '26
LoveSobri
Valtozik a fene. Ha mar egyszer kurva jo vagyok, nem akarok rossz lenni. 😀
Stez

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 920
Akkor elnézést kérek, figyelni fogok.
több mint 6 éve
CharlieF Minnesota Vikings Notre Dame Fighting Irish 779
Ez az Athletico remekül öli a focit. Remélem a visszavágón kapnak négyet
több mint 6 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 677 — "Montoya por favor!"
LoveSobri
hidd el engem nem érdekelnek Sobrival a vitáid meg amik voltak ezelőtt amit rohadtul nem tudom mik mert nem voltam itt a fórumon, de rohadtul leszarom.
csak olvasd vissza amit írtál, hogy igen néha jobb megfogalmazni a dolgokat 😉

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 514 — Omar's Coming Yo!
LoveSobri
Én nem akarok beleszólni meg ilyenek, de kurvasokat tettél érte, hogy egy elejtett félmondatodra is ugorjon a fél fórum 😀

Szerkesztette: Kenny

több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 47 674 — Whoops, looks like something went wrong.
LoveSobri
Valtozik a fene. Ha mar egyszer kurva jo vagyok, nem akarok rossz lenni. 😀

több mint 6 éve
LoveSobri

több mint 6 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 920

Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)