Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Elég sutyerák stílusban nyilatkozik Kloop meg a játékosok. Félévente azért ki lehet kapni anélkül, hogy mindenki és minden hibás legyen rajtuk kívül.
több mint 6 éve
Amúgy Mbappe szerintem meg jobb, de lassan ez a norvég gyerek is eljut oda hogy valamelyik nagy all-int mondjon rá...tudtommal ő mondott nemet vkinek a PL-be
FLZOLI
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
6.34 a világcsúcs 60-on, btw...9,15 méter. Kb az alapvonalon állt. Eléggé pontos mateknak tűnik.Jó nagy lehet ez a kezdőkör ha 60 métert futott amíg átért rajta 😊Najo.Najooo. Ez egy gep.Ki a pöcsöm ez a Haaland?streamable.com/97al4
LoveSobri
A fehér Usain Bolt.
Kenny
Kenny
FLZOLI
Szerk.: Amúgy pár éve Ronaldo tolt ilyeneket. Félelmetes a gyerek ilyen korban.
dugo93

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
Amúgy Mbappe szerintem meg jobb, de lassan ez a norvég gyerek is eljut oda hogy valamelyik nagy all-int mondjon rá...
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 509
index.hu/sport/futball/2020/02/19/tao_mlsz_ellenorzes_emmi_nsi_nav_feljelentes/😀
több mint 6 éve
9,15 méter. Kb az alapvonalon állt. Eléggé pontos mateknak tűnik.Jó nagy lehet ez a kezdőkör ha 60 métert futott amíg átért rajta 😊Najo.Najooo. Ez egy gep.Ki a pöcsöm ez a Haaland?streamable.com/97al4
LoveSobri
A fehér Usain Bolt.
Kenny
Kenny
FLZOLI
Szerk.: Amúgy pár éve Ronaldo tolt ilyeneket. Félelmetes a gyerek ilyen korban.
Szerkesztette: dugo93
több mint 6 éve
Jó nagy lehet ez a kezdőkör ha 60 métert futott amíg átért rajta 😊Najo.Najooo. Ez egy gep.Ki a pöcsöm ez a Haaland?streamable.com/97al4
LoveSobri
A fehér Usain Bolt.
Kenny
Kenny
több mint 6 éve
Najo.Najooo. Ez egy gep.Ki a pöcsöm ez a Haaland?streamable.com/97al4
LoveSobri
A fehér Usain Bolt.
Kenny
több mint 6 éve
szted ha én írom be h ki a pöcsöm Haaland akkor nem kapom a nyakamba a szar cunamit hogy jöjjek ki a kő alól ahol lakok?Hát, most magyarázhatod a bizonyítványt, de bárki más ezt leírja, nem jössz neki az értelmes fogalmazással. 😉Úgy értettem, hogy nem emberi amit csinál. Zseniális. Egyből a rosszindulat, ti képtelenek vagytok a változásra?tanulj meg értelmesen fogalmazni és akkor nem lesz gond
LoveSobri
Negritis
kristóf17
dehogynem
viszont ha azt írom hogy:
honnan a tökömből húzta elő ezt Halaand minjár más
több mint 6 éve
Szar ez a vereség, de Klopp majd akkor fog először kiesni oda-visszavágón, amikor ez megtörténik, és az még minimum két hét
több mint 6 éve
Most volt másfél hét teljes szünetEddig szerintem elég gyenge meccs.Nem becsulte le senki az Atletit, a Poolt becsuli fel mindenki a PL-meneteles miatt. De a BL-ben azert tobb csapat is van, amelyik stilusa pont nem fekszik a Liverpoolnak, a PL-ben konnyebb dolguk van, konnyebben felorolnek barkit.
Sokmindenki becsülte le az Atletit
shagi0206
Meg azert halékan jegyezzuk meg, a Poolnal kis tulzassal ugyanaz a mag jatssza vegig az idenyt, nem tudom elkepzelni, hogy ne dogoljenek meg nehany heten belul, meg ugy is, hogy a PL-ben elkezdhet majd rotalni Klopp. De hat ez az iram valami felelmetes igy is, ezt nem lehet birni.
Stez
több mint 6 éve
Hát, most magyarázhatod a bizonyítványt, de bárki más ezt leírja, nem jössz neki az értelmes fogalmazással. 😉Úgy értettem, hogy nem emberi amit csinál. Zseniális. Egyből a rosszindulat, ti képtelenek vagytok a változásra?tanulj meg értelmesen fogalmazni és akkor nem lesz gond
LoveSobri
Negritis
több mint 6 éve
Úgy értettem, hogy nem emberi amit csinál. Zseniális. Egyből a rosszindulat, ti képtelenek vagytok a változásra?Valtozik a fene. Ha mar egyszer kurva jo vagyok, nem akarok rossz lenni. 😀
LoveSobri
Stez

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Akkor elnézést kérek, figyelni fogok.
több mint 6 éve
Ez az Athletico remekül öli a focit. Remélem a visszavágón kapnak négyet
több mint 6 éve
Úgy értettem, hogy nem emberi amit csinál. Zseniális. Egyből a rosszindulat, ti képtelenek vagytok a változásra?hidd el engem nem érdekelnek Sobrival a vitáid meg amik voltak ezelőtt amit rohadtul nem tudom mik mert nem voltam itt a fórumon, de rohadtul leszarom.
LoveSobri
csak olvasd vissza amit írtál, hogy igen néha jobb megfogalmazni a dolgokat 😉
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Úgy értettem, hogy nem emberi amit csinál. Zseniális. Egyből a rosszindulat, ti képtelenek vagytok a változásra?Én nem akarok beleszólni meg ilyenek, de kurvasokat tettél érte, hogy egy elejtett félmondatodra is ugorjon a fél fórum 😀
LoveSobri
Szerkesztette: Kenny
több mint 6 éve
Úgy értettem, hogy nem emberi amit csinál. Zseniális. Egyből a rosszindulat, ti képtelenek vagytok a változásra?Valtozik a fene. Ha mar egyszer kurva jo vagyok, nem akarok rossz lenni. 😀
LoveSobri
több mint 6 éve
Úgy értettem, hogy nem emberi amit csinál. Zseniális. Egyből a rosszindulat, ti képtelenek vagytok a változásra?tanulj meg értelmesen fogalmazni és akkor nem lesz gond
LoveSobri
több mint 6 éve
Úgy értettem, hogy nem emberi amit csinál. Zseniális. Egyből a rosszindulat, ti képtelenek vagytok a változásra?
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 6 éve
Amennyi belsős infója a magyar fociról hogy a külföldire már nincs ideje.Meg persze így a Szoboszlai kritikáidat nem tudom mire alapozod, ugyanis ha akár egy Salzburgos meccsét megnézted volna akkor feltűnt volna mellette ez az Erling nevű srác hamár értesz a gurulóshoz.
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Ki a pöcsöm ez a Haaland?Ezt komolyan kerdezed?
LoveSobri