NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Török lapinformációk szerint a török élvonalbeli bajnokság, a Süper Lig közvetítései jogait kívánja megszerezni a Sport TV. A csatorna döntésében nyilvánvalóan nagy szerepet játszik az, hogy Dzsudzsák Balázs a napokban a Bursaspor együtteséhez szerződött, de így képernyőre kerülhetnek itthon a Besiktas, a Fenerbahce és a Galatasaray mérkőzései is többek között.

Balázs meccseibe lehet, hogy belenéznék meg a rangadókba a hangulat miatt.
Remélem nem esik bele az NFL sávba. Lényeg, hogy az maradjon meg este 7-re is. 😊
Bazzani
Pedig nagyon sok meccs van vasárnap este a török bajnokságban, szóval benne van.

több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 643 — Axel Foley
Török lapinformációk szerint a török élvonalbeli bajnokság, a Süper Lig közvetítései jogait kívánja megszerezni a Sport TV. A csatorna döntésében nyilvánvalóan nagy szerepet játszik az, hogy Dzsudzsák Balázs a napokban a Bursaspor együtteséhez szerződött, de így képernyőre kerülhetnek itthon a Besiktas, a Fenerbahce és a Galatasaray mérkőzései is többek között.

Balázs meccseibe lehet, hogy belenéznék meg a rangadókba a hangulat miatt.
Remélem nem esik bele az NFL sávba. Lényeg, hogy az maradjon meg este 7-re is. 😊

több mint 9 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 224
Itt nem kupákról beszéltem... egyszerűen a mutatott játék tetszett. Legalábbis ha hozzávesszük, hogy a legtöbben közel sincsenek még csúcsformában. Ráadásul ez a Brugge felér simán egy angol középcsapathoz, amikkel az elmúlt 2 évben sokszor gondunk volt. Ráadásul a védelem tűnik végre stabilnak, ezt pedig pár éve egyáltalán nem lehetett látni.
dugo1993
azért ez nagyon messze áll a valóságtól... akár a klub lehetőségeit nézve, akár azt, hogy milyen játékosok alkotják

egyébként is az eddig lejátszott 2 bajnokin összesen 4 kaput eltaláló lövése volt a MU-nak, ez minden csak nem biztató, már ami a támadójátékot illeti, hatalmas szerencséjük van hogy ebből 6 pontot tudtak hozni

pár hét múlva jön nekik, a Swansea-Pool-S'oton hármas, azt már jobban megmutatja a jelenlegi Mu erejét
ZERO_L
A Tottenham azért nem egy rossz csapat, ha már nagyon ezzel kapálózunk. Egyébként is én főleg a védelem és a védekező középpálya stabilitását dicsértem. Főleg a hátsó alakzat munkája tetszik eddig nagyon. Sokkal jobban teljesítenek, mint azt előre vártam. Shaw kezd beérni, Darmian jó fogás volt, viszont engem még mindig Smalling az aki a legjobban lenyűgöz eddig idén. Már kezdtem róla teljesen lemondani, nem tartottam United szintnek, de kedden pl olyan stabilitást hozott, amilyet a Rio-Nemanja párostól láttam utoljára. Egy rossz mozdulata nem volt. Ráadásul a másik két meccsen is teljesen meggyőző volt.

A támadó szekció is szvsz össze fog állni. Nem mondom, hogy sírnék egy jó csatár igazolása hallatán, de akkor sem lennék elszomorodva, ha nem érkezne senki. Annak is örülnék, ha Hernandez több szerepet kapna.

Egyébként az idei évben nálam már az is a "jó eredmény" kategóriába tartozna, ha a csapat megcsípne mondjuk egy második helyet a pl-ben, meg mondjuk a 8 közé jutna a bl-ben. Nem kell egyből visszaülni a világ tetejére, elég ha látszódik a határozott előrelépés.

több mint 9 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 739
FC Liverpool, FC Valencia, FC Paris Saint-Germain, Juventus Turin, AC Mailand. Az ilyenektől mindig agybajt kapok, idióta németek.

Abba inkább bele sem kezdek, hogy mennyit érnek az efféle "melyik csapat mennyiért igazolt játékosokat?" című statisztikák. Esetleg ha kivonnák belőle az eladásokat, és a különbözetet vennék, na akkor kiderülne, ki mennyire szórta a pénzt... enyhén más lenne a sorrend...
több mint 9 éve
dr0725 New England Patriots 482

nem csak a pl-ben szórják a pénzt 😀 valencia 107 millája ilyen Negredo féle emberekért az elég WTF 😀
több mint 9 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 313 — E/1
Tényleg nagyon jó meccs volt!Így már sanszos,hogy a valencica továbbment.De még nem fogadnék rájuk! 😊
több mint 9 éve
YoungZeeZee 8 554
Jo volt a Valencia - Monaco.
Martial meg oriasi jatekos.Elvezet volt nezni.

Lehangolo h egy kazah egy ciprusi es egy alban csapat is eselyes a fotablara.
több mint 9 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Kezd alakulna a csapat azt elismerem. Bastian elhozatala hatalmas húzás szerintem, bőven benne van még vagy 3-4 jó év. Így már Rooney és De Gea mellett van még egy top kaliber a csapatban. Ami viszont még mindig nagyon kevés.
(Halkan tenném hozzá, hogy ez kb. egy Atletico Madrid szint)

Beérhetnek a fiatalok idővel, de addig is egy jobb féle csatár és egy középső védő (Cavani/Hummels mondjuk) nagyon kellene még ebbe a csapatba.
flzoli
Pont ezaz, hogy Rooney és De Gea helyére kéne 1-1 ember. De Gea nem akar itt játszani, Rooney meg már kurva lassú, labdát is alig bír kezelni. A középpálya játékosállományra szerintem messze a legjobb a PL-ben, míg a védelem meglepően jól teljesít, ez a Darmian gyerek hatalmas fogás volt.
több mint 9 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 867 — Csodabogár
na akkor Casoni au revoir

több mint 9 éve
Törölt felhasználó
A MAGYAR VÁLOGATOTT KERETE

KAPUSOK:
Bogdán Ádám (Liverpool), Dibusz Dénes (Ferencváros), Gulácsi Péter (RB Leipzig), Király Gábor (Haladás), Megyeri Balázs (Getafe)

VÉDŐK:

Botka Endre (Budapest Honvéd), Fiola Attila (Puskás Akadémia), Guzmics Richárd (Wisla Kraków), Juhász Roland (Videoton FC), Kádár Tamás (Lech Poznan), Lang Ádám (Videoton FC), Leandro (Ferencváros), Pintér Ádám (Ferencváros), Szolnoki Roland (Videoton FC), Vanczák Vilmos (FC Sion)

KÖZÉPPÁLYÁSOK

Elek Ákos (Csangcsun Jataj), Gera Zoltán (Ferencváros), Hajnal Tamás (Ferencváros), Kalmár Zsolt (RB Leipzig), Nagy Ádám (Ferencváros), Simon Ádám (Videoton FC), Tőzsér Dániel (klub nélkül), Varga József (Debrecen), Vida Máté (Vasas)

TÁMADÓK:

Böde Dániel (Ferencváros), Dzsudzsák Balázs (Bursaspor), Lovrencsics Gergő (Lech Poznan), Mervó Bence (MTK Budapest), Nikolics Nemanja (Legia Warsawa), Németh Krisztián (Sporting Kansas City), Priskin Tamás (Slovan Bratislava), Stieber Zoltán (Hamburger SV), Szalai Ádám (Hoffenheim)
------------------------------------
Tudom, bő keret, de..

- Gulácsi helyett örülnék ha egyszer Köteles is meghívót kapna. Gulával most valami nincs rendben... De hát tökmindegy, Mackó véd majd úgyis még 10 év múlva, járókerettel.

- Botka. Ki ez? Pintér mikor játszott utoljára?

- Simon Ádám szerintem MOST nem válogatott szint. Annak ellenére sem, hogy 10 éve haverom 😀 Tőzsér, klub nélkül, nem baj 😀 Vida nem rossz, de még ő sem válogatott szint...

- Támadókból iszonyat jól állunk viszont. Kár hogy csak 1, max 2 lesz a pályán...
több mint 9 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 106 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Kezd alakulni ez a MU. Tegnap gyakorlatilag momentuma se volt a Bruggenek. Volt az a hihetetlen szerencsetlen Carrick öngól, de ennyi. Igaz Rooneynak még nagyon nem megy, de így is volt egy zseniális megmozdulása, kár hogy Depay kihagyta. De ezen kívül a Basti, Schneiderlin, Carrick trióból nagyon jó szűrő kp-t lehet csinálni egymást rotálva. Így is uralták a pályát, csak még van pár buta hiba. Ja és Memphis duzzad az önbizalomtól, ezt is jó látni.

Viszont ami a legjobban tetszett az a védelem. Semmi nyoma az elmúlt évek bizonytalanságának. 4ük közül is kitűnt Smalling. Egyetlen rossz mozdulata sem volt a meccsen, hihetetlen magabiztos volt végig. Pedig én már kezdtem őt leírni.
dugo1993
Azért nézzük már meg ki volt az ellenfél... Majd ha egy komolyabb csapat ellen is helyt állnak akkor lehet beszélni esetleg kupákról.
flzoli
Itt nem kupákról beszéltem... egyszerűen a mutatott játék tetszett. Legalábbis ha hozzávesszük, hogy a legtöbben közel sincsenek még csúcsformában. Ráadásul ez a Brugge felér simán egy angol középcsapathoz, amikkel az elmúlt 2 évben sokszor gondunk volt. Ráadásul a védelem tűnik végre stabilnak, ezt pedig pár éve egyáltalán nem lehetett látni.
dugo1993
Kezd alakulna a csapat azt elismerem. Bastian elhozatala hatalmas húzás szerintem, bőven benne van még vagy 3-4 jó év. Így már Rooney és De Gea mellett van még egy top kaliber a csapatban. Ami viszont még mindig nagyon kevés.
(Halkan tenném hozzá, hogy ez kb. egy Atletico Madrid szint)

Beérhetnek a fiatalok idővel, de addig is egy jobb féle csatár és egy középső védő (Cavani/Hummels mondjuk) nagyon kellene még ebbe a csapatba.

több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots 4 547 — situational football
dugo1993
azért ez nagyon messze áll a valóságtól... akár a klub lehetőségeit nézve, akár azt, hogy milyen játékosok alkotják

egyébként is az eddig lejátszott 2 bajnokin összesen 4 kaput eltaláló lövése volt a MU-nak, ez minden csak nem biztató, már ami a támadójátékot illeti, hatalmas szerencséjük van hogy ebből 6 pontot tudtak hozni

pár hét múlva jön nekik, a Swansea-Pool-S'oton hármas, azt már jobban megmutatja a jelenlegi Mu erejét

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
Kezd alakulni ez a MU. Tegnap gyakorlatilag momentuma se volt a Bruggenek. Volt az a hihetetlen szerencsetlen Carrick öngól, de ennyi. Igaz Rooneynak még nagyon nem megy, de így is volt egy zseniális megmozdulása, kár hogy Depay kihagyta. De ezen kívül a Basti, Schneiderlin, Carrick trióból nagyon jó szűrő kp-t lehet csinálni egymást rotálva. Így is uralták a pályát, csak még van pár buta hiba. Ja és Memphis duzzad az önbizalomtól, ezt is jó látni.

Viszont ami a legjobban tetszett az a védelem. Semmi nyoma az elmúlt évek bizonytalanságának. 4ük közül is kitűnt Smalling. Egyetlen rossz mozdulata sem volt a meccsen, hihetetlen magabiztos volt végig. Pedig én már kezdtem őt leírni.
dugo1993
Azért nézzük már meg ki volt az ellenfél... Majd ha egy komolyabb csapat ellen is helyt állnak akkor lehet beszélni esetleg kupákról.
flzoli
dugo1993
Jó, de eddig végig kik voltak az ellenfelek...
Ezeken a meccseken nem is szabadna gólt kapnia egy MU-nak ilyen védelemmel és középpályával, az meg vicc, hogy egy gólokkal tudja hozni ez a támadósor a meccseket. Ebbe a csapatba nagyon kéne egy Ibra vagy egy Kane, hogy meglegyen az a 20 gólos csatárja is Van Gaalnak, amihez kevés volt Van Persie vagy Falcao. Csak a két PL-meccsen ki kellett volna tömnie az ellenfelét az MU-nak, Depay meg azért kérdőjel, mert a bajnokságban nem volt annyira jó, a BL meg egy más világ. Sok játékos van, aki BL-re specializálódott, de Van Gaalnak nagyon kéne egy jó, gólerős Depay a PL-re is.

De azért kíváncsi leszek arra, hogy egy City vagy egy Chelsea ellen milyen lesz a csapat, hiába PL, hiába középcsapatok, az eddigi meccseket röhögve nyerni is kellett.

több mint 9 éve

dugo1993
flzoli

több mint 9 éve

dugo1993

több mint 9 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 867 — Csodabogár
Lehető legjobb döntés.
Kenny
ugye ez csak vicc?
JC6
Ha egyszer hagynák hogy végigvigye amit akar,hidd el lenne belőle eredmény.
Kenny
és mit akar?

több mint 9 éve

több mint 9 éve
Nem volt túl acélos a Galata elleni meccse a Realnak a tingli-tangli kupában (Bernabeu kupa hivatalosan), de azért jó újra egyszerre látni a pályán a Modric-Kroos duót.
Egy jól fejelő brusztolós magas cserecsatár azért még elférne a padra (Szalai? 😛)
Llorente, Negredo, Gomez, Klose, Adebayor, Berbatov... jöhet bárki, csak tűrje a padot, és verjen be abból a 2-3 ziccerből meccsenként legalább 1-et 😊

több mint 9 éve
deyell Las Vegas Raiders 11 702
Kvajó meccs volt ez a lazio-leverkusen mégis kicsit szomorú voltam magyar szempontból. Az u20 vb-s 9M urós szerb az 50., a német a 80. percben, a szenegáli a félidőben állt be egy bl playoffban, míg nálunk kalmár a bundes2ben padozik, mervó meg gólkirályként eljutott az mtkba...iszonyú a különbség, brutál pl h ez a keita gyerek mennyire robbanékony erős és gyors már 20 évesen a mieinkkel ellentétben...
peach
jó meccs volt valóban. Lazio szimpatizánsként el kell ismernem, hogy a Leverkusen jelenleg jobb csapat, és nagy fölényben játszottak, tehát idegenben meleg lehet a pite. szerencsére azonban a kontrajáték menni szokott, így jónak érzem a Lazio esélyeit a főtáblára jutásra.

Keitával meg nem vagyok kibékülve, taktikailag még elég fogalmatlan, persze az ég áldja a gólért.

choose life
több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 14 854 — a new hope (again)
Kvajó meccs volt ez a lazio-leverkusen mégis kicsit szomorú voltam magyar szempontból. Az u20 vb-s 9M urós szerb az 50., a német a 80. percben, a szenegáli a félidőben állt be egy bl playoffban, míg nálunk kalmár a bundes2ben padozik, mervó meg gólkirályként eljutott az mtkba...iszonyú a különbség, brutál pl h ez a keita gyerek mennyire robbanékony erős és gyors már 20 évesen a mieinkkel ellentétben...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 24 910 — nabege2@yahoo.com
hát nagy csoda lenne, ha ezt a Lazio lehozná kapott gól nélkül.
deyell
csodák pedig vannak😊
több mint 9 éve
deyell Las Vegas Raiders 11 702
hát nagy csoda lenne, ha ezt a Lazio lehozná kapott gól nélkül.

choose life
több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 025 — Omar's Coming Yo!
Lehető legjobb döntés.
Kenny
ugye ez csak vicc?
JC6
Ha egyszer hagynák hogy végigvigye amit akar,hidd el lenne belőle eredmény.

több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Lehető legjobb döntés.
Kenny
ugye ez csak vicc?
több mint 9 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 313 — E/1
Tegnap;

Antoine Griezmann mindenidők legdrágább Atlético Madrid játékosa. A vezetőség 80 millió eurós kivásárlási záradékot állapított meg amely klubtörténelem írja a Marca.com

Ma;

Angol lapértesülések szerint, José Mourinho továbbra sem tett le Antoine Griezmann szerződtetéséről.

most már takarodhatna az Atleti közeléből....