NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 739
Oké még csak 3 fordultó ment le, de akkor is..Egy újonc csapattól elég szép teljesítmény.
 abload.de/img/1xcs61.pngCoolearie
S közülük melyik az újonc csapat?
több mint 9 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 306 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
édesjóisten. Csoda lenne ha Diego Lopez nem bontaná fel a szerződését azt menne valahova máshova...

több mint 9 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Oké még csak 3 fordultó ment le, de akkor is..Egy újonc csapattól elég szép teljesítmény.
 abload.de/img/1xcs61.png
Coolearie
mintha tavaly hasonló lett volna a németeknél a Paderborn helyzete, feljutóként 4 forduló után 8 ponttal az élen (?) álltak, aztán sikerült visszaesni tökutolsó helyre szép lassan 😊

Szerkesztette: r.baggio
több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 17 142
dzsuzsika a jobboldalra került
több mint 9 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 312 — E/1
Terry jo nagy bolond volt...
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots 4 546 — situational football
 abload.de/img/1xcs61.png (Mért nincsen kép linkelési funkció?)
Coolearie
inkább az a meglepő hogy ilyen edzővel sikerül ezt elérni... 😀

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 739
Pedronak meg is van az 1. gólja....ZoliZoltán
+ első gólpassz is 😀 soha rosszabb első meccset!Borbinho
még szerencse, hogy első meccs csak egy van. 😋

azért Terry is roppant okos, hogy kétgólos előnyben kiállíttatja magát.
több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
 abload.de/img/1xcs61.png

Szerkesztette: r.baggio
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 397 — Lájkold a zsűrit!
Ha ez így megy tovább kb akkor lehet bajnokot hirdetni itthon, mire az utolsó magyar csapat is kiesik a nemzetközi kupából.

A tavalyi két kiesőjelölt (Hali, Honvéd) meg a tabella 2. és 3. fokán található meg 3 hónappal később. És az NB1ben nem az NB2ben. Mennyei én így szeretlek. 😀
iktriad
Amikor Rossi visszajött mondta h a cél a bentmaradás és az építkezés. A bentmaradás meglett, idénre már jó játékot és eredményeket szeretne a csapattól, amit a látottak alapján eddig hozunk is . Nem minden meccset láttam, de amit igen, ott tényleg volt elképzelés a játékunkban, kár azért a 4 elhullajtott pontért, jobban kell koncentrálni a végén és reális cél lehet a dobogó!
Borbinho
Na ezt se hittem volna szezonkezdetkor. Kamber pl., remek igazolás volt. Remélem Hemibá rájön, hogy inkább a minőségre és nem a mennyiségre kell rámenni. És ezek az új fiatalokat a csapatba segítő rendeletek eddig nagyon a Honvéd malmára hajtják a vizet. Prosszer ma pl 3. gólpasszt adott. Igaz a hírek szerint pl Youla-Gyula megsérült, remélem nem komoly.

a Békéscsaba meccsről jutott eszembe, hogy Laczkó szóban már elígérkezett a Honvédba, aztán végül a Viharsarokba igazolt. Vajon 6 forduló után bánja a döntést?
iktriad
Laczko szegedi gyerek azert igazolt csabara mert igy kozelebb van a csaladjahoz

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 495 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Pedronak meg is van az 1. gólja....
ZoliZoltán
+ első gólpassz is 😀 soha rosszabb első meccset!

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Pedronak meg is van az 1. gólja....
több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
Pedro meg is szerezte az első gólját az első Chelsea-s meccsén.
több mint 9 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 376 — no es importante
az EL-ben a csoportkörig szinte semmi pénz nincs, ha a Zeljeznicart sikerül is kiütni, a Standard vagy a Molde ellen ugyanúgy nem a Fradi lett volna az esélyes, még az erősítések után sem

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 24 910 — nabege2@yahoo.com
csak elkéstek vele másfél hónapot, ezt a posványt így is megnyeritek, EL-re kellettek volna emberek...
több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 025 — Omar's Coming Yo!
Gera nélkül ennyire dominálni,ez igen.
Ha hazajön Tőzsér akkor igen brutális kp lehet,még nemzetközi szinten is.

több mint 9 éve
Lilakat inkabb nem kommentalnam...nem sokat lattam a meccsbol.

Viszont az esti Atleti...ennyi helyzetet elkurni...Torres miutan bejott,mintha egy emberel kevesebben lettunk volna kb.Mi a franc lett ezzel az emberrel?Correa nagyon jo volt.Helyzeteket be kell vagni...a vedelem stabil.Kapuban Oblak nagyon jo.
3pont megvan.Ennyi a lenyeg.Jovo heten Sevilla idegenben...na az kemeny lesz.Aztan jon a Barca....9 ponttal kezdunk. 😀
több mint 9 éve

Viszont az esti Atleti...ennyi helyzetet elkurni...Torres miutan bejott,mintha egy emberel kevesebben lettunk volna kb.Mi a franc lett ezzel az emberrel?Correa nagyon jo volt.Helyzeteket be kell vagni...a vedelem stabil.Kapuban Oblak nagyon jo.
3pont megvan.Ennyi a lenyeg.Jovo heten Sevilla idegenben...na az kemeny lesz.Aztan jon a Barca....9 ponttal kezdunk. 😀
több mint 9 éve

több mint 9 éve

több mint 9 éve

több mint 9 éve

több mint 9 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Azért nem semmi taktikus ez a Kondás, egy meccsen három gólt kapni "ugyanúgy" (védők mögé beadott labda) nem semmi...
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 838 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ha ez így megy tovább kb akkor lehet bajnokot hirdetni itthon, mire az utolsó magyar csapat is kiesik a nemzetközi kupából.

A tavalyi két kiesőjelölt (Hali, Honvéd) meg a tabella 2. és 3. fokán található meg 3 hónappal később. És az NB1ben nem az NB2ben. Mennyei én így szeretlek. 😀
iktriad
Amikor Rossi visszajött mondta h a cél a bentmaradás és az építkezés. A bentmaradás meglett, idénre már jó játékot és eredményeket szeretne a csapattól, amit a látottak alapján eddig hozunk is . Nem minden meccset láttam, de amit igen, ott tényleg volt elképzelés a játékunkban, kár azért a 4 elhullajtott pontért, jobban kell koncentrálni a végén és reális cél lehet a dobogó!
Borbinho
Na ezt se hittem volna szezonkezdetkor. Kamber pl., remek igazolás volt. Remélem Hemibá rájön, hogy inkább a minőségre és nem a mennyiségre kell rámenni. És ezek az új fiatalokat a csapatba segítő rendeletek eddig nagyon a Honvéd malmára hajtják a vizet. Prosszer ma pl 3. gólpasszt adott. Igaz a hírek szerint pl Youla-Gyula megsérült, remélem nem komoly.

a Békéscsaba meccsről jutott eszembe, hogy Laczkó szóban már elígérkezett a Honvédba, aztán végül a Viharsarokba igazolt. Vajon 6 forduló után bánja a döntést?
több mint 9 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 495 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

iktriad

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 838 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner