Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
minden héten más sportágban csapnak össze 😀Jah, Cutler volt az a langesz.Persze, lesz kezilabda csapat is, ha jol emlekszem vmelyik qb, mondta hogy jatszva nyerne keziben.Es akkor a Colts is bekerul ebbe a szuper bajnoksagba a Barca melle?Dehogyis.nem tudom pontosan mikor futnak ki a mostani TV-s szerződések5?szerintem 3.És sokkal minőségibb lesz a közvetítés.5 éven belül meg jön az hogy minden bajnokság 1 streaming és fizetsz különOk csak ez nem UK piac. Mindegy, tudom, hogy úgyis én füstölgök ok nélkül 😛Szórakozzanak most már a tudják kivel, még egy sport csatorna, hogy megint lehessen szívatni a népet............tipikus magyar mentalitás, ha én nem lehet kiskirály vhol megcsinálom a magam királyságát mert csak azért is, de, hogy közben mással mi van, vagy együtt is lehetne dolgozni az kit érdekel..........Semmi köze nincs a magyar mentalitáshoz...UK-ban még durvább a helyzet ilyen téren.
dande
Ne az legyen a kiinduló pont, hogy volt egy sport1 meg egy Eurosport 15 évvel ezelőtt és a köztévék meg adta az összes BL/EL meccset, azóta kicsit nagyobb kereskedelmi szerepe van a sportkozvetiteseknek.
MarioAna
Közben kiderült, hogy Szon is kiesett tavaszra.... Szuper... Se Szon se Kane, ez így nagy kín 😕
Moura megint előléphet, meg Lamela ne csak lamentáljon a pályán...
dande
jobb lesz?
Negritis
Kenny
de sztem egy idő után jön az mint most a tv streamingnél hogy idegesítő a sok szolgáltató
úgy idegesítő lesz a
bl, el, pl, la liga, bundás, bl, seria a, ... külön szolgáltatás
aztán ugye jön a kézilabda ...
és ott vagy hogy ha szeretnéd követni rendesen akkor 15-20 szolgáltatásra kéne előfizetni, szóval inkább fogod magad és illegal streaming
Negritis
Jon a szuper bajnoksag top csapatokkal es akkor csak egy tv fogja adni es mindenki lathatja a angyokat egy helyen 😀
szoval 1 tv a szuper bajnoksagnak es 1 egy az NB1-nek.
szoval 2 😀
ZoliMP
Stez
Pick-szeged, Colts, Barca egy csoportban nem lenne semmi.
ZoliMP
Ez a csoport nem lenne rossz, adnam.
Stez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Jah, Cutler volt az a langesz.Persze, lesz kezilabda csapat is, ha jol emlekszem vmelyik qb, mondta hogy jatszva nyerne keziben.Es akkor a Colts is bekerul ebbe a szuper bajnoksagba a Barca melle?Dehogyis.nem tudom pontosan mikor futnak ki a mostani TV-s szerződések5?szerintem 3.És sokkal minőségibb lesz a közvetítés.5 éven belül meg jön az hogy minden bajnokság 1 streaming és fizetsz különOk csak ez nem UK piac. Mindegy, tudom, hogy úgyis én füstölgök ok nélkül 😛Szórakozzanak most már a tudják kivel, még egy sport csatorna, hogy megint lehessen szívatni a népet............tipikus magyar mentalitás, ha én nem lehet kiskirály vhol megcsinálom a magam királyságát mert csak azért is, de, hogy közben mással mi van, vagy együtt is lehetne dolgozni az kit érdekel..........Semmi köze nincs a magyar mentalitáshoz...UK-ban még durvább a helyzet ilyen téren.
dande
Ne az legyen a kiinduló pont, hogy volt egy sport1 meg egy Eurosport 15 évvel ezelőtt és a köztévék meg adta az összes BL/EL meccset, azóta kicsit nagyobb kereskedelmi szerepe van a sportkozvetiteseknek.
MarioAna
Közben kiderült, hogy Szon is kiesett tavaszra.... Szuper... Se Szon se Kane, ez így nagy kín 😕
dande
jobb lesz?
Negritis
Kenny
de sztem egy idő után jön az mint most a tv streamingnél hogy idegesítő a sok szolgáltató
úgy idegesítő lesz a
és ott vagy hogy ha szeretnéd követni rendesen akkor 15-20 szolgáltatásra kéne előfizetni, szóval inkább fogod magad és illegal streaming
Negritis
Jon a szuper bajnoksag top csapatokkal es akkor csak egy tv fogja adni es mindenki lathatja a angyokat egy helyen 😀
szoval 2 😀
ZoliMP
Stez
ZoliMP
Ez a csoport nem lenne rossz, adnam.
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 509
Persze, lesz kezilabda csapat is, ha jol emlekszem vmelyik qb, mondta hogy jatszva nyerne keziben.Es akkor a Colts is bekerul ebbe a szuper bajnoksagba a Barca melle?Dehogyis.nem tudom pontosan mikor futnak ki a mostani TV-s szerződések5?szerintem 3.És sokkal minőségibb lesz a közvetítés.5 éven belül meg jön az hogy minden bajnokság 1 streaming és fizetsz különOk csak ez nem UK piac. Mindegy, tudom, hogy úgyis én füstölgök ok nélkül 😛Szórakozzanak most már a tudják kivel, még egy sport csatorna, hogy megint lehessen szívatni a népet............tipikus magyar mentalitás, ha én nem lehet kiskirály vhol megcsinálom a magam királyságát mert csak azért is, de, hogy közben mással mi van, vagy együtt is lehetne dolgozni az kit érdekel..........Semmi köze nincs a magyar mentalitáshoz...UK-ban még durvább a helyzet ilyen téren.
dande
MarioAna
dande
jobb lesz?
Negritis
Kenny
úgy idegesítő lesz a
Negritis
szoval 2 😀
ZoliMP
Stez
több mint 6 éve
Es akkor a Colts is bekerul ebbe a szuper bajnoksagba a Barca melle?Dehogyis.nem tudom pontosan mikor futnak ki a mostani TV-s szerződések5?szerintem 3.És sokkal minőségibb lesz a közvetítés.5 éven belül meg jön az hogy minden bajnokság 1 streaming és fizetsz különOk csak ez nem UK piac. Mindegy, tudom, hogy úgyis én füstölgök ok nélkül 😛Szórakozzanak most már a tudják kivel, még egy sport csatorna, hogy megint lehessen szívatni a népet............tipikus magyar mentalitás, ha én nem lehet kiskirály vhol megcsinálom a magam királyságát mert csak azért is, de, hogy közben mással mi van, vagy együtt is lehetne dolgozni az kit érdekel..........Semmi köze nincs a magyar mentalitáshoz...UK-ban még durvább a helyzet ilyen téren.
dande
MarioAna
dande
jobb lesz?
Negritis
Kenny
úgy idegesítő lesz a
Negritis
szoval 2 😀
ZoliMP
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 509
Dehogyis.nem tudom pontosan mikor futnak ki a mostani TV-s szerződések5?szerintem 3.És sokkal minőségibb lesz a közvetítés.5 éven belül meg jön az hogy minden bajnokság 1 streaming és fizetsz különOk csak ez nem UK piac. Mindegy, tudom, hogy úgyis én füstölgök ok nélkül 😛Szórakozzanak most már a tudják kivel, még egy sport csatorna, hogy megint lehessen szívatni a népet............tipikus magyar mentalitás, ha én nem lehet kiskirály vhol megcsinálom a magam királyságát mert csak azért is, de, hogy közben mással mi van, vagy együtt is lehetne dolgozni az kit érdekel..........Semmi köze nincs a magyar mentalitáshoz...UK-ban még durvább a helyzet ilyen téren.
dande
MarioAna
dande
jobb lesz?
Negritis
Kenny
úgy idegesítő lesz a
Negritis
szoval 2 😀
több mint 6 éve
nem tudom pontosan mikor futnak ki a mostani TV-s szerződések5?szerintem 3.És sokkal minőségibb lesz a közvetítés.5 éven belül meg jön az hogy minden bajnokság 1 streaming és fizetsz különOk csak ez nem UK piac. Mindegy, tudom, hogy úgyis én füstölgök ok nélkül 😛Szórakozzanak most már a tudják kivel, még egy sport csatorna, hogy megint lehessen szívatni a népet............tipikus magyar mentalitás, ha én nem lehet kiskirály vhol megcsinálom a magam királyságát mert csak azért is, de, hogy közben mással mi van, vagy együtt is lehetne dolgozni az kit érdekel..........Semmi köze nincs a magyar mentalitáshoz...UK-ban még durvább a helyzet ilyen téren.
dande
MarioAna
dande
jobb lesz?
Negritis
Kenny
úgy idegesítő lesz a
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 6 éve
5?szerintem 3.És sokkal minőségibb lesz a közvetítés.5 éven belül meg jön az hogy minden bajnokság 1 streaming és fizetsz különOk csak ez nem UK piac. Mindegy, tudom, hogy úgyis én füstölgök ok nélkül 😛Szórakozzanak most már a tudják kivel, még egy sport csatorna, hogy megint lehessen szívatni a népet............tipikus magyar mentalitás, ha én nem lehet kiskirály vhol megcsinálom a magam királyságát mert csak azért is, de, hogy közben mással mi van, vagy együtt is lehetne dolgozni az kit érdekel..........Semmi köze nincs a magyar mentalitáshoz...UK-ban még durvább a helyzet ilyen téren.
dande
MarioAna
dande
jobb lesz?
Negritis
több mint 6 éve
Geszti féle kín rímen szocializálódtál látom 😊Ok csak ez nem UK piac. Mindegy, tudom, hogy úgyis én füstölgök ok nélkül 😛Szórakozzanak most már a tudják kivel, még egy sport csatorna, hogy megint lehessen szívatni a népet............tipikus magyar mentalitás, ha én nem lehet kiskirály vhol megcsinálom a magam királyságát mert csak azért is, de, hogy közben mással mi van, vagy együtt is lehetne dolgozni az kit érdekel..........Semmi köze nincs a magyar mentalitáshoz...UK-ban még durvább a helyzet ilyen téren.
dande
MarioAna
dande
több mint 6 éve
5 éven belül meg jön az hogy minden bajnokság 1 streaming és fizetsz különOk csak ez nem UK piac. Mindegy, tudom, hogy úgyis én füstölgök ok nélkül 😛Szórakozzanak most már a tudják kivel, még egy sport csatorna, hogy megint lehessen szívatni a népet............tipikus magyar mentalitás, ha én nem lehet kiskirály vhol megcsinálom a magam királyságát mert csak azért is, de, hogy közben mással mi van, vagy együtt is lehetne dolgozni az kit érdekel..........Semmi köze nincs a magyar mentalitáshoz...UK-ban még durvább a helyzet ilyen téren.
dande
MarioAna
dande
jobb lesz?
több mint 6 éve
Ok csak ez nem UK piac. Mindegy, tudom, hogy úgyis én füstölgök ok nélkül 😛Szórakozzanak most már a tudják kivel, még egy sport csatorna, hogy megint lehessen szívatni a népet............tipikus magyar mentalitás, ha én nem lehet kiskirály vhol megcsinálom a magam királyságát mert csak azért is, de, hogy közben mással mi van, vagy együtt is lehetne dolgozni az kit érdekel..........Semmi köze nincs a magyar mentalitáshoz...UK-ban még durvább a helyzet ilyen téren.
dande
MarioAna
több mint 6 éve
Ezt többen olvassák mint a tv rádió topicot😊lehet érdemes lesz figyelemmel követni az nfl közvetítések jogainak vándorlását is 😊
www.csakfoci.hu/nemzetkozi-foci/angol-foci/tv-kozvetitesek-uj-csatornan-is-lathatoak-lesznek-angol-focimeccsek
Gondolom Makából nem lehet infót kihúzni😊
NB2
több mint 6 éve
Szórakozzanak most már a tudják kivel, még egy sport csatorna, hogy megint lehessen szívatni a népet............tipikus magyar mentalitás, ha én nem lehet kiskirály vhol megcsinálom a magam királyságát mert csak azért is, de, hogy közben mással mi van, vagy együtt is lehetne dolgozni az kit érdekel..........
több mint 6 éve
Ezt többen olvassák mint a tv rádió topicot😊www.csakfoci.hu/nemzetkozi-foci/angol-foci/tv-kozvetitesek-uj-csatornan-is-lathatoak-lesznek-angol-focimeccsek
Gondolom Makából nem lehet infót kihúzni😊
több mint 6 éve
ez a Maguire a szájába vette a komplett bírói kart? szűk tizenhárom hónap alatt ez már a második eset, amikor simán ki kellett volna állítani, ehelyett lő egy gólt
több mint 6 éve
Szabadrúgásokra még ott van Rashi,Ő valami arab gyerek?
dugo93
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
Szabadrúgásokra még ott van Rashi, de ő meg nagyon Ronaldo technikát használ, ami abszolút kiszámíthatatlan. Ritkán eredményes, de akkor nagyon.Tehát szar. 😀
dugo93
Eddig egyértelmű Mata volt a legjobb free kick taker, Bruno nem tudom, hogy lövi.
több mint 6 éve
Az a kemény, hogy eddig nem volt ember a csapatban, aki tudna szögletet(!) rúgni... Nem gondoltam, hogy ezen a szinten ilyen lehetséges, de úgy tűnik, hogy igen.igen ez így van, mondjuk valahogy érdekes módon ebben az utolsó 2 átigazolási szezonban látszik némi logika és valamiféle irányvonal hogy mit szeretne a klub. Egy biztos hatalmas minőségi ugrást jelent Fernandes, remek passzok, jó pontrúgások stb...hmmm ez a Bruno jó vételnek tűnik egyelőreSportingban is God Mode-ban tolta, EL-ben is, bár az a portugál liga. Az biztos hogy egy tökéletes vásárlás volt, még szerintem az ára is reális.
manuszka86
Heisman Trophy
manuszka86
Szabadrúgásokra még ott van Rashi, de ő meg nagyon Ronaldo technikát használ, ami abszolút kiszámíthatatlan. Ritkán eredményes, de akkor nagyon.
több mint 6 éve
igen ez így van, mondjuk valahogy érdekes módon ebben az utolsó 2 átigazolási szezonban látszik némi logika és valamiféle irányvonal hogy mit szeretne a klub. Egy biztos hatalmas minőségi ugrást jelent Fernandes, remek passzok, jó pontrúgások stb...hmmm ez a Bruno jó vételnek tűnik egyelőreSportingban is God Mode-ban tolta, EL-ben is, bár az a portugál liga. Az biztos hogy egy tökéletes vásárlás volt, még szerintem az ára is reális.
manuszka86
Heisman Trophy
több mint 6 éve
hmmm ez a Bruno jó vételnek tűnik egyelőreSportingban is God Mode-ban tolta, EL-ben is, bár az a portugál liga. Az biztos hogy egy tökéletes vásárlás volt, még szerintem az ára is reális.
manuszka86
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Jó a spori na. De ettől eltekintve is gyenge a cselzi. Meddő fölényHetek óta ugyanez a baj. Meddő fölény, kevés igazi helyzet, nulla kapusteljesítmény.
dugo93
több mint 6 éve
Jó a spori na. De ettől eltekintve is gyenge a cselzi. Meddő fölénykét gyenge csapat gyűri egymást összességében
dugo93
több mint 6 éve
Eddig azt gondoltam, hogy azért jó a videóbíró, mert nem lehet elcsalni egy meccset. Tévedtem.
több mint 6 éve
hát az nem volt olyan kontakt előtte (angol közvetítésen is ezt mondták be), simán ellökte a spanyol két kézzel Willams-t.Elég természetes reakció ha futás közben hátulról belelöknek az előtted álló emberbeSporinak is fizet a MUra a 3.9 látom...azért volt ott egy kétkezes lökés is a rövid saroknál....
Hanni
manuszka86
Borbinho
Szerkesztette: manuszka86