NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 616
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Meg nincs vege...
több mint 9 éve
Ja akkor bocs.ezért írtam :--)m.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/real-de-gea-oriasi-bakloves-miatt-marad-az-mu-nal-sajtohir-2435575 😀fasza ráfizetünk 40 miskát de geára, és odaadjuk a topformában levő navast. pofám leszakad.Finita la commedia
eaglesmcnabb
ozibozi
Matthew99
ozibozi
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
ozibozi
17 142
ezért írtam :--)m.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/real-de-gea-oriasi-bakloves-miatt-marad-az-mu-nal-sajtohir-2435575 😀fasza ráfizetünk 40 miskát de geára, és odaadjuk a topformában levő navast. pofám leszakad.Finita la commedia
eaglesmcnabb
ozibozi
Matthew99
több mint 9 éve
Dummervil #2 😀m.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/real-de-gea-oriasi-bakloves-miatt-marad-az-mu-nal-sajtohir-2435575 😀fasza ráfizetünk 40 miskát de geára, és odaadjuk a topformában levő navast. pofám leszakad.Finita la commedia
eaglesmcnabb
ozibozi
Matthew99
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
sport.hir24.hu/foci-eredmenyek/2015/09/01/itt-egy-erdekes-kimutatas-a-magyar-futballszakma-tejesitmenyerol/
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
m.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/real-de-gea-oriasi-bakloves-miatt-marad-az-mu-nal-sajtohir-2435575 😀fasza ráfizetünk 40 miskát de geára, és odaadjuk a topformában levő navast. pofám leszakad.Finita la commedia
eaglesmcnabb
ozibozi
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
ozibozi
17 142
fasza ráfizetünk 40 miskát de geára, és odaadjuk a topformában levő navast. pofám leszakad.Finita la commedia
eaglesmcnabb
több mint 9 éve
Kizárt, hogy így legyen. Navas megy a kispadra az 100%. Egyszerűen annyival jobb játékos nála Silva és De Bruyne is, hogy nem lehet őket leültetni, hiába stimmelne jobban a posztjuk.De Bruyne közepén sokkal hatékonyabb, mint a szélén szvsz.Navassal nem sűrűn fognak szórakozni, mivel ugyanazon a poszton játszanak. Kurvára értelmetlen igazolás volt ez. Így most ott tart Pellegrini, hogy vagy ki kell vennie a középpályáról az elég jól teljesítő Fernandinhót, esetleg a trilliárdokért hozott Sterlinget, aki szintén szélen játszik vagy Navast. Mivel utóbbi az, aki jobb oldalon van szinte folyamatosan, így ő lesz az áldozat, mert De Bruyne csak jobb szélen tud valamit felmutatni.De Bruyne -> ManCitySzerintem jól járt Bruyne is, meg a City is. Jól fognak szórakozni Navasal és Silvával.
empty
Coolearie
Törölt
Fernandinho, Yaya lesz a két vkp
Egy sorral előrébb meg Navas és Sterling lesz a két széle középütt De Bruyne, cserének meg Silva meg Nasri, akik mind3 helyén elfociznak. Szűrőben meg Fernando és Delph lesz a két csere.
empty
több mint 9 éve
Kuba Błaszczykowski a Fiorentinában folytatja. Helyette az Unitedből jön kölcsönbe Adnan Januzaj.
több mint 9 éve
fasza ráfizetünk 40 miskát de geára, és odaadjuk a topformában levő navast. pofám leszakad.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Ez a Coman gyerek, ez ki ez?Koman Vologya gyenge másolata, ráadásul még külsőleg is van némi eltérés köztük
Amadeus91
több mint 9 éve
De Bruyne közepén sokkal hatékonyabb, mint a szélén szvsz.Navassal nem sűrűn fognak szórakozni, mivel ugyanazon a poszton játszanak. Kurvára értelmetlen igazolás volt ez. Így most ott tart Pellegrini, hogy vagy ki kell vennie a középpályáról az elég jól teljesítő Fernandinhót, esetleg a trilliárdokért hozott Sterlinget, aki szintén szélen játszik vagy Navast. Mivel utóbbi az, aki jobb oldalon van szinte folyamatosan, így ő lesz az áldozat, mert De Bruyne csak jobb szélen tud valamit felmutatni.De Bruyne -> ManCitySzerintem jól járt Bruyne is, meg a City is. Jól fognak szórakozni Navasal és Silvával.
empty
Coolearie
Törölt
Fernandinho, Yaya lesz a két vkp
Egy sorral előrébb meg Navas és Sterling lesz a két széle középütt De Bruyne, cserének meg Silva meg Nasri, akik mind3 helyén elfociznak. Szűrőben meg Fernando és Delph lesz a két csere.
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
több mint 9 éve
Navassal nem sűrűn fognak szórakozni, mivel ugyanazon a poszton játszanak. Kurvára értelmetlen igazolás volt ez. Így most ott tart Pellegrini, hogy vagy ki kell vennie a középpályáról az elég jól teljesítő Fernandinhót, esetleg a trilliárdokért hozott Sterlinget, aki szintén szélen játszik vagy Navast. Mivel utóbbi az, aki jobb oldalon van szinte folyamatosan, így ő lesz az áldozat, mert De Bruyne csak jobb szélen tud valamit felmutatni.De Bruyne -> ManCitySzerintem jól járt Bruyne is, meg a City is. Jól fognak szórakozni Navasal és Silvával.
empty
Coolearie
több mint 9 éve
444.hu/2015/08/31/egy-futballokos-nemzet-futballokos-miniszterelnokenek-legjobb-joslatai/?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201508
Madden hates me.
több mint 9 éve
jejejewww.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/videoton-a-burcsa-era-ket-legiosatol-is-elkoszonnek-ujabb-visszatero-2435385
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Ha Pintér Attilát annak idején elküldték (vagy legalábbis el akarták küldeni) kommunikációs tréningre, az utóbbi napok nyilatkozatai (Böde, Kondás, Pető) alapján a fél mennyeit el lehetne.ki az a Pető? 😀 ő csak visszaszólt Casoninak, nem mintha az meg követné a mennyeit szerintem.
Kampman
amúgy sem lesz remélem sokáig az interim HC 😀
több mint 9 éve
Kampman
28 304
Ha Pintér Attilát annak idején elküldték (vagy legalábbis el akarták küldeni) kommunikációs tréningre, az utóbbi napok nyilatkozatai (Böde, Kondás, Pető) alapján a fél mennyeit el lehetne.
több mint 9 éve
Szóval akkor eddig Kovács Z. "ámokfutása":tehát a legfontosabb még hátravan.
- jól cselező, előrefele hasznos szélső pipa
- balhátvéd pipa
- jobb hátvéd pipa
Ha sikerül hozni egy jó edzőt meglesz az a 2. hely simán.
flzoli
| azt hallottam, Klopp épp szabad | 😀
több mint 9 éve
Szóval akkor eddig Kovács Z. "ámokfutása":- jól cselező, előrefele hasznos szélső pipa
- balhátvéd pipa
- jobb hátvéd pipa
Ha sikerül hozni egy jó edzőt meglesz az a 2. hely simán.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Pető, inkább te vagy a szar 😀
több mint 9 éve
Azért ez a Roma-Juve meccs nagyon rendben volt. Az új szezon idáig legjobb meccse volt szerintem amit láttam.(nem csak olaszokat beleértve)Munka miatt nem láttam sajnos, de le fogom tölteni szerintem!
ozibozi
Forza Roma!
Ha már a pool nem adott okot az örömre... még szerencse, hogy azt se láttam.
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Gomis a komisz, 2-1 a 70. percben meg a végén a Swa-MUilyenkor még idegesítőbb a WHU elleni vereség
ozibozi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
ozibozi
17 142
Azért ez a Roma-Juve meccs nagyon rendben volt. Az új szezon idáig legjobb meccse volt szerintem amit láttam.(nem csak olaszokat beleértve)
több mint 9 éve
De Bruyne -> ManCitySzerintem jól járt Bruyne is, meg a City is. Jól fognak szórakozni Navasal és Silvával.
empty