NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 313 — E/1
Meg nincs vege...
több mint 9 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 643 — Invisible man
fasza ráfizetünk 40 miskát de geára, és odaadjuk a topformában levő navast. pofám leszakad.
eaglesmcnabb
Finita la commedia
ozibozi
 m.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/real-de-gea-oriasi-bakloves-miatt-marad-az-mu-nal-sajtohir-2435575 😀
Matthew99
ezért írtam :--)
ozibozi
Ja akkor bocs.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 17 142
fasza ráfizetünk 40 miskát de geára, és odaadjuk a topformában levő navast. pofám leszakad.
eaglesmcnabb
Finita la commedia
ozibozi
 m.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/real-de-gea-oriasi-bakloves-miatt-marad-az-mu-nal-sajtohir-2435575 😀
Matthew99
ezért írtam :--)
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 023 — The Mathematician
eaglesmcnabb
Finita la commedia
ozibozi
Matthew99
Dummervil #2 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 397 — Lájkold a zsűrit!
 sport.hir24.hu/foci-eredmenyek/2015/09/01/itt-egy-erdekes-kimutatas-a-magyar-futballszakma-tejesitmenyerol/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 643 — Invisible man
eaglesmcnabb
Finita la commedia
ozibozi

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
eaglesmcnabb
Finita la commedia
több mint 9 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
De Bruyne -> ManCity
empty
Szerintem jól járt Bruyne is, meg a City is. Jól fognak szórakozni Navasal és Silvával.
Coolearie
Navassal nem sűrűn fognak szórakozni, mivel ugyanazon a poszton játszanak. Kurvára értelmetlen igazolás volt ez. Így most ott tart Pellegrini, hogy vagy ki kell vennie a középpályáról az elég jól teljesítő Fernandinhót, esetleg a trilliárdokért hozott Sterlinget, aki szintén szélen játszik vagy Navast. Mivel utóbbi az, aki jobb oldalon van szinte folyamatosan, így ő lesz az áldozat, mert De Bruyne csak jobb szélen tud valamit felmutatni.
Törölt
De Bruyne közepén sokkal hatékonyabb, mint a szélén szvsz.
Fernandinho, Yaya lesz a két vkp
Egy sorral előrébb meg Navas és Sterling lesz a két széle középütt De Bruyne, cserének meg Silva meg Nasri, akik mind3 helyén elfociznak. Szűrőben meg Fernando és Delph lesz a két csere.
empty
Kizárt, hogy így legyen. Navas megy a kispadra az 100%. Egyszerűen annyival jobb játékos nála Silva és De Bruyne is, hogy nem lehet őket leültetni, hiába stimmelne jobban a posztjuk.

több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
Kuba Błaszczykowski a Fiorentinában folytatja. Helyette az Unitedből jön kölcsönbe Adnan Januzaj.
több mint 9 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 497 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 630 — Cowboys fan
Ez a Coman gyerek, ez ki ez?
Amadeus91
Koman Vologya gyenge másolata, ráadásul még külsőleg is van némi eltérés köztük
több mint 9 éve
De Bruyne -> ManCity
empty
Szerintem jól járt Bruyne is, meg a City is. Jól fognak szórakozni Navasal és Silvával.
Coolearie
Navassal nem sűrűn fognak szórakozni, mivel ugyanazon a poszton játszanak. Kurvára értelmetlen igazolás volt ez. Így most ott tart Pellegrini, hogy vagy ki kell vennie a középpályáról az elég jól teljesítő Fernandinhót, esetleg a trilliárdokért hozott Sterlinget, aki szintén szélen játszik vagy Navast. Mivel utóbbi az, aki jobb oldalon van szinte folyamatosan, így ő lesz az áldozat, mert De Bruyne csak jobb szélen tud valamit felmutatni.
Törölt
De Bruyne közepén sokkal hatékonyabb, mint a szélén szvsz.
Fernandinho, Yaya lesz a két vkp
Egy sorral előrébb meg Navas és Sterling lesz a két széle középütt De Bruyne, cserének meg Silva meg Nasri, akik mind3 helyén elfociznak. Szűrőben meg Fernando és Delph lesz a két csere.

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
De Bruyne -> ManCity
empty
Coolearie

több mint 9 éve
 444.hu/2015/08/31/egy-futballokos-nemzet-futballokos-miniszterelnokenek-legjobb-joslatai/?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201508

Madden hates me.
több mint 9 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 394 — no es importante
jejeje

www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/videoton-a-burcsa-era-ket-legiosatol-is-elkoszonnek-ujabb-visszatero-2435385

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 867 — Csodabogár
Ha Pintér Attilát annak idején elküldték (vagy legalábbis el akarták küldeni) kommunikációs tréningre, az utóbbi napok nyilatkozatai (Böde, Kondás, Pető) alapján a fél mennyeit el lehetne.
Kampman
ki az a Pető? 😀 ő csak visszaszólt Casoninak, nem mintha az meg követné a mennyeit szerintem.
amúgy sem lesz remélem sokáig az interim HC 😀

több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 304
Ha Pintér Attilát annak idején elküldték (vagy legalábbis el akarták küldeni) kommunikációs tréningre, az utóbbi napok nyilatkozatai (Böde, Kondás, Pető) alapján a fél mennyeit el lehetne.
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 630 — Cowboys fan
Szóval akkor eddig Kovács Z. "ámokfutása":
- jól cselező, előrefele hasznos szélső pipa
- balhátvéd pipa
- jobb hátvéd pipa

Ha sikerül hozni egy jó edzőt meglesz az a 2. hely simán.
flzoli
tehát a legfontosabb még hátravan.
| azt hallottam, Klopp épp szabad | 😀
több mint 9 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 106 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Szóval akkor eddig Kovács Z. "ámokfutása":
- jól cselező, előrefele hasznos szélső pipa
- balhátvéd pipa
- jobb hátvéd pipa

Ha sikerül hozni egy jó edzőt meglesz az a 2. hely simán.

több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Pető, inkább te vagy a szar 😀
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 305 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Azért ez a Roma-Juve meccs nagyon rendben volt. Az új szezon idáig legjobb meccse volt szerintem amit láttam.(nem csak olaszokat beleértve)
ozibozi
Munka miatt nem láttam sajnos, de le fogom tölteni szerintem!
Forza Roma!
Ha már a pool nem adott okot az örömre... még szerencse, hogy azt se láttam.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 023 — The Mathematician
Gomis a komisz, 2-1 a 70. percben meg a végén a Swa-MU
ozibozi
ilyenkor még idegesítőbb a WHU elleni vereség

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Azért ez a Roma-Juve meccs nagyon rendben volt. Az új szezon idáig legjobb meccse volt szerintem amit láttam.(nem csak olaszokat beleértve)
több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
De Bruyne -> ManCity
empty
több mint 9 éve
Gomis a komisz, 2-1 a 70. percben meg a végén a Swa-MU

Szerkesztette: ozibozi