Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Csak a WBA!!!WBA? a Fulham sem áll szarul, ugye náluk alkotott nagyobbat Gera Zoli
LoveSobri
több mint 6 éve
Csak a WBA!!!
több mint 6 éve
Csak a Stoke és a WBA vissza ne jusson🙏🏻 Vagy Pulis vonuljon visszaNegyed órával a vége előtt sok edző nem a szurkolókat akarja kiszolgálni, és megy előre, hanem próbál idegenben egy pontocskát csippenteni, ami lehet a bentmaradás jelentheti majd a végén. Elképzelhető akkor is hogy kikapnak, de az esély is nagyobb lett volna statisztikailag, hogy talán kihúzzák.szerintem is kár lenne egy újabb olyan csapatért, ami méterekről csúszik be nyújtott lábbal, talppal előre, mer' ez a férfias, meg mer' az idióta bíró is vevő rá.
Kár lenne ha kiesnének...
ozibozi
ja nem.
slowmotion
Szerk : megneztem a WBA vezeti a ligát, mögötte a Leeds.
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Negyed órával a vége előtt sok edző nem a szurkolókat akarja kiszolgálni, és megy előre, hanem próbál idegenben egy pontocskát csippenteni, ami lehet a bentmaradás jelentheti majd a végén. Elképzelhető akkor is hogy kikapnak, de az esély is nagyobb lett volna statisztikailag, hogy talán kihúzzák.szerintem is kár lenne egy újabb olyan csapatért, ami méterekről csúszik be nyújtott lábbal, talppal előre, mer' ez a férfias, meg mer' az idióta bíró is vevő rá.
Kár lenne ha kiesnének...
ozibozi
ja nem.
több mint 6 éve
Negyed órával a vége előtt sok edző nem a szurkolókat akarja kiszolgálni, és megy előre, hanem próbál idegenben egy pontocskát csippenteni, ami lehet a bentmaradás jelentheti majd a végén. Elképzelhető akkor is hogy kikapnak, de az esély is nagyobb lett volna statisztikailag, hogy talán kihúzzák. Kár lenne ha kiesnének...
Szerkesztette: ozibozi
több mint 6 éve
De en es a fantasym megerdemelne. 😆Na, akkor most meg egy gol Szalahtol.nem érdemli meg. A labdaértékesítők is elsülyedhetnek szégyenükben, Salah kenterbe verte őket.
Stez
shagi0206
több mint 6 éve
Na, akkor most meg egy gol Szalahtol.nem érdemli meg. A labdaértékesítők is elsülyedhetnek szégyenükben, Salah kenterbe verte őket.
Stez
több mint 6 éve
Na, akkor most meg egy gol Szalahtol.
több mint 6 éve
csak kár, hogy les :/
több mint 6 éve
TAA 3 gólpassz...nem szar
több mint 6 éve
A fenebe. Szalah-gol kellett volna a fantasym miatt, nem Mane-dupla.
több mint 6 éve
Imádom, mikor regélnek arról, hogy Salah gyors. Kis területen igen, de a végsebessége szerintem az enyémmel vetekszik. + ez a kapitulálós duma...minden Liverpool meccsen elsütik.
több mint 6 éve
Engem nem izgat az egykapuzas, en imadom, hogy csusznak-masznak a palyan 22en es a West Ham is egybol rohan kontrazni, ahogy labdahoz jut. Mindenki mint az orult.De jo meccs.Elég 1kapuzós lett teljesen a végére, de eseménydús, ez vitathatatlan.
Stez
shagi0206
több mint 6 éve
De jo meccs.Elég 1kapuzós lett teljesen a végére, de eseménydús, ez vitathatatlan.
Stez
több mint 6 éve
Persze, hogy amikor nincs egy jó megmozdulása jószerivel akkor is Mo egyenlít ki - egy potyával.

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Fabianskinak masodik potyaja ma. Es siman lehetne a harmadik is amugy.
több mint 6 éve
Szent szar, mekkora fogalmatlan bagázs itt a kommentátori gárda...és ezeknek még fizetnek is 😀
több mint 6 éve
1-2 😀de hát "Henderson nem is Liverpool szint"
Nincs Hendo és egyből jön az első lose?
alatriste
több mint 6 éve
Végülis Kocsis is csak 11 gólt lőtt az 54-es VB 5 meccsén, az előző világbajnoknak csak kettőt, a következőnek négyet, de a döntőn nullát.Nem elég hatékony... illetve a nagy számok...
több mint 6 éve
1-2 😀Nincs Hendo és egyből jön az első lose?

Liverpool Fc
több mint 6 éve
másik része persze a dolognak, hogy a helyzetet nem elég kihagyni, odáig el is kell jutni. és a nagy számok törvénye alapján azért ez-az beakad.Eredmenyes... Persze, ha a kanadai tablazatot nezed. De ha megnezed, hany elveszitett labdaja van, hany helyzetbol lo golt, mennyire hatekony, akkor szerintem a beka popsija alatt lehet. Egeszen elkepeszto, minden heten nezem es nem igazan van meccse, ahol nincs legalabb tiz rossz megmozdulasa.101 masodperc alatt Szalah ket elveszitett lavda es egy rossz passz. Acelos formaban nyomja.Egész szezonban ez van. És még így is relatív eredményes tud lenni. A rendszer segíti. De a támadásokat tekinte idén Mané az ász. Firmino meg minden évben a "motor".
Stez
shagi0206
Stez
több mint 6 éve
100 ponttal vezettek, élvezzétek már picit Pool-fanok. Szalah így, Szalah úgy... el vagytok egész szezonban kényeztetve 😛attól még vannak hibák, főleg Salah játékában. Én ha veretlenül lehozzák a bajnokságot, akkor is kritikus leszek velük. Ahogy mindig is voltam kedvenceimmel minden sportágban (kivéve teniszben Rafaval, vele nem nagyon tudok 😀 )
LoveSobri