NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 684
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 897
Alapból nem megyek olyan helyre, ahol a falhoz préselnek. Valamièrt a Szabó Ervinben még nem löktek közénk könnygázt és nem préseltek minket a falhoz.Te mit csináltál volna amikor folyamatosan préselnek a falhoz? Jajj rendes rendőrbácsi ne csinálja már ugyan.Szegények, hát nem érted? Meg kellett dobálni a rendőröket. 😕ott a nem balhézni érkezők is igencsak szorult helyzetben voltak és kezdték dobálni a rendőröket.Érdekes.
Bazzani
Hanni
Amadeus91
Remélem csak játszod a hülyét.
Bazzani
Többit már Józsi leírta.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
Josszi
3 365
jelenleg:Törökország 12 pont 8 meccs (11-9) -6 pont a Kazahok ellen = 6 pont
Izrael 13 pont 8 meccs (14-9) -6 pont Andorra elleni = 5 pont
Ukrajna 15 pont 7 meccs (12-3) -3 pont tuti de lehet -6 lesz =12 pont
Írország 12 pont 7 meccs (16-5) -6 pont Gibraltár ellen = 6 pont
F nagy valószínűség szerint kilőve, szinte mind a 3 csoport3. esélyes játszik még az utolsóval legyen 6-7 pont
Oroszország 11 pont 7 meccs (10-4) -1 pont Moldova ellen de még játszanak velük = 10 pont
Horvátország 15 pont 8 meccs (16-5) -3 pont Málta ellen = 12 pont
Albánia 11 pont 5 meccs (7-2) - bár egy ellenféllel kevesebb
Szerkesztette: Josszi
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Te mit csináltál volna amikor folyamatosan préselnek a falhoz? Jajj rendes rendőrbácsi ne csinálja már ugyan.Szegények, hát nem érted? Meg kellett dobálni a rendőröket. 😕ott a nem balhézni érkezők is igencsak szorult helyzetben voltak és kezdték dobálni a rendőröket.Érdekes.
Bazzani
Hanni
Amadeus91
Remélem csak játszod a hülyét.
több mint 9 éve
Hollandok rendesen hajtják a szopó rollert...simán benne van, hogy nem jutnak ki 😕A HLSZ-nek bezzeg nem volt annyi esze, hogy a maga Pintérét időben lecserélje.
peach
Biztos a buta Robben és RvP nem tud tolódni.
több mint 9 éve
Tegnap én is szorult helyzetben voltam.Szegények, hát nem érted? Meg kellett dobálni a rendőröket. 😕ott a nem balhézni érkezők is igencsak szorult helyzetben voltak és kezdték dobálni a rendőröket.Érdekes.
Bazzani
Hanni
Amadeus91
Tanakodtam magamban, most mit tegyek, de hamar rájöttem: megyek, oszt hozzábaszok valamit egy rendőrhöz.
Először egy nektarinra gondoltam, mert épp az volt nálam, de aztán elvetettem az ötletet. Aztán a Nike cipőmre, de az meg túl jó, úgyhogy azt is dobtam. Egy volt a biztos, hogy balhézni nem akarok, de ugye a szorult helyzet kötelez, így nem tehettem mást, mint azt ordítottam, hogy "tibüdösfaszszopógecirománbérencmenekültbarátgecikakurvaanyátokat".
Persze csak magamban.
És ez be is jött.
Már nem szorul a helyzetem.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
igen, plusz nekik még nehezebb a sorsolásuk is.Hát, eldőlt, hogy a legjobb csoport harmadikhoz holnap 3 pont kell. Ami szerintem nem lesz meg.. de ne legyen igazam, mert akkor óriási antimagyar vagyok.az ukránoknak 15 pontjuk van 7 meccsből és a gólkülönbségük is jobb, tuti elég lesz a 3 pont?
JC6
ja most látom a csop utolsó elleni eredmények nem számítanak...
Josszi
jelenleg:
Törökország 12 pont 8 meccs (11-9)
Izrael 13 pont 8 meccs (14-9)
Ukrajna 15 pont 7 meccs (12-3)
Írország 12 pont 7 meccs (16-5)
F nagy valószínűség szerint kilőve
Oroszország 11 pont 7 meccs (10-4)
Horvátország 15 pont 8 meccs (16-5)
Albánia 11 pont 5 meccs (7-2) - bár egy ellenféllel kevesebb
és még lejönnek a csoport utolsók elleni eredmények. nagyon meleg. törökök felszívták magukat, horvátok biztos nem engednek ki többet, de a többi se kutya...
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 897
Szegények, hát nem érted? Meg kellett dobálni a rendőröket. 😕ott a nem balhézni érkezők is igencsak szorult helyzetben voltak és kezdték dobálni a rendőröket.Érdekes.
Bazzani
Hanni
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
Josszi
3 365
Hát, eldőlt, hogy a legjobb csoport harmadikhoz holnap 3 pont kell. Ami szerintem nem lesz meg.. de ne legyen igazam, mert akkor óriási antimagyar vagyok.az ukránoknak 15 pontjuk van 7 meccsből és a gólkülönbségük is jobb, tuti elég lesz a 3 pont?
JC6
ja most látom a csop utolsó elleni eredmények nem számítanak...
Szerkesztette: Josszi
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Hát, eldőlt, hogy a legjobb csoport harmadikhoz holnap 3 pont kell. Ami szerintem nem lesz meg.. de ne legyen igazam, mert akkor óriási antimagyar vagyok.
több mint 9 éve
Hollandok rendesen hajtják a szopó rollert...simán benne van, hogy nem jutnak ki 😕
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Buraaaaaak!
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Tejesember
256
DubEgyáltalán nem az időtartammal van a baj, ameddig ott vannak, hanem azzal, amit csinálnak az alatt, míg ott vannak. Ahogy írtam ezzel az önkényes polgárőrködéssel egyet szoktak elérni: felhergelik azt a bizonyos réteget, akik ellen mennek ,,nagy magyarkodni", akik utána helyieken vezetik le a hergelés által felgyülemlett feszültséget. Ennyi az eredménye csak. Lehet példálózni, hogy a ,,hős huligánok" miatt megszűntek a terménylopások, besurranások, stb. addig, amíg ott voltak. Igen ám, de pusztán azért, mert azok, akiket ezt csinálták éppen azzal volt elfoglalva, hogy felhergelik őket. Lényegében azalatt a pár nap alatt többet ártottak a ,,hős önkéntes polgárőrök", mint amennyit segítettek.
Részemről lezártam a témát, pusztán annyit kérek, hogy a jövőben az ilyen és ehhez hasonló tetteket ne állítsd be dicső hőstettként és utána nem lesz semmi bajom veled.
több mint 9 éve
Bányász - Puskás II. 0-4majd ha Rocchi beáll... oh wait
borzalom volt...
ZoliZoltán
Szerkesztette: slowmotion
több mint 9 éve
Dub
1 019
Legalább addig a pár napig-hétig megszűntek a terménylopások, besurranások, esetleg később is még egy ideig nagyobb nyugalom lett, legalább addig amíg élt még az emléke az elbeszélgetéseknek vagy a beígért esetleges visszatérésnek. A legtöbb esetben azért csak ennyi ideig tartott a dolog, mert bármilyen hihetetlen, ezen emberek többsége is dolgozik. Lehet persze kritizálni, de akkor miért nem mutatjátok meg ti, vagy azok a "valakik". Az ilyen közbiztonsági jellegű problémákat véleményem szerint egy egészséges öntudatú országban akár a helyi közösségeknek kellene tudni rendezni összefogással, ha már a rendőrség, akarat/törvényi lehetőségek híján nem tudja. De valahogy a "valakik" soha nincsenek ott, soha nem érnek rá ilyesmire. Amíg személy szerint őt nem érinti, csak mondjuk 2 házzal odébb surrantak be, addig szarik az egészre. A liberalizmus egyik legnagyobb rákfenéjének tartom, hogy csak az egyéni kis saját érdek számít, mindenki más le van szarva, mindenki csak magának hajt, a közösségi szellem 0. Lehet persze kritizálni (sok esetben jogosan) a szurkolókat/ultrákat/huligánokat/szélsőjobboldali elemeket (húzza alá mindenki a neki tetszőt), de egyelőre én még más jellegű társaságtól soha nem láttam hasonló szintű összeállást, semmilyen ügy érdekében. Pár hónapja talán Erdélyben valami faluban volt rá példa, hogy a falubéliek egyszerűen felgyújtották az antiszociális elemek házát (putriját), aztán fel is út, le is út. Na de elmentünk nagyon off-ba, csak még egyszer reagálni szerettem volna erre a témára.Legyen szó szeretett kisebbségünk áldásos tevékenységéről valamely faluban például.Szeretem az ilyeneket. Verjük a mellünket, mert lementünk egy faluba összebalhézni a kisebbséggel, szítani a tűzet, majd, ha elfogyott a sör meg a pálinka, akkor megyünk haza. Mit számít az, hogy utána a helyi lakosok szívnak, hisz a felhergelt kisebbségnek valakiken le kell vezetnie a feszültséget. Az nem számít, pusztán az, hogy a foci ,,drukkerek" végig mentek egyszer-kétszer a falun, közben akinek tudtak beszóltak és ettől ők a f*sza gyerekek.
Dub
Többiektől bocsi, de ez most muszáj volt kiadnom magamból.
Tejesember
több mint 9 éve
A hollandok nagyik vannak a narancslekvárban. Sőt lehet már a fejük búbja se látszik ki belőle...
több mint 9 éve
elég faszányos a hangulat a török-hollandon, pláne hogy cumiznak eddig a vendégek
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 9 éve
Tejesember
256
Legyen szó szeretett kisebbségünk áldásos tevékenységéről valamely faluban például.Szeretem az ilyeneket. Verjük a mellünket, mert lementünk egy faluba összebalhézni a kisebbséggel, szítani a tűzet, majd, ha elfogyott a sör meg a pálinka, akkor megyünk haza. Mit számít az, hogy utána a helyi lakosok szívnak, hisz a felhergelt kisebbségnek valakiken le kell vezetnie a feszültséget. Az nem számít, pusztán az, hogy a foci ,,drukkerek" végig mentek egyszer-kétszer a falun, közben akinek tudtak beszóltak és ettől ők a f*sza gyerekek.
Dub
Többiektől bocsi, de ez most muszáj volt kiadnom magamból.
több mint 9 éve
ott a nem balhézni érkezők is igencsak szorult helyzetben voltak és kezdték dobálni a rendőröket.Érdekes.
Bazzani
több mint 9 éve
Beszélgettem egy haverommal aki fenn volt a meccsen, pontosabban a kivetítős részen ahol a balhé volt.Annyit mondott a rendőrökről, hogy az őket ért támadások ellenére teljesen korrektül viselkedtek a huligánokkal, ennél sokkal erőteljesebb fellépést sem talált volna meglepőnek.
Ellenben a békésebb drukkerek (a kivetítő előtt meccset néző emberek/családok/drukkerek) közé minden indok nélkül úgy lőtték a könnygáz bombát, hogy az teljesen érthetetlen volt.
A Szöglet kocsmánál várakozó embertömeget pedig minden ok nélkül három oldalról a söröző oldalfalához kezdték szorítani, ott a nem balhézni érkezők is igencsak szorult helyzetben voltak és kezdték dobálni a rendőröket.
Én kurvára elítélem ezt az egész rongálást meg háborús állapotot, remélem akit elkaptak azt úgy megbüntetik, hogy egy életre elmenjen a kedve az ilyentől. Ellenben tudom (minket is ért már ilyen atrocitás sajnos), hogy a rendőrök/biztonsági őrök minden indok nélkül képesek balhét kreálni egy békés szituációból. (most nem a román meccshez hasonlóra gondolok)
Szerkesztette: Bazzani
több mint 9 éve
Csak annyit, hogy aki valaki, az valamit csinál is egyébiránt az életben. Leginkább pénzt.Őszintén szólva nekem ez így nagyon zavaros, hogy mit akartál ezzel mondani.Nyilván tisztába vagyok vele, hogy a szemét média, meg a tetü politika miatt van ez így, csak kurvára idegesít.miert idegesit ?
Senki nem képzeli magát különleges alakulatnak, csak valahogy az a tapasztalat, hogy ahol gond van, ott a legtöbb esetben ezekből a körökből kikerülő figurák szoktak megjelenni. Legyen szó szeretett kisebbségünk áldásos tevékenységéről valamely faluban például.
Én készséggel elhiszem neked, hogy az igazán komoly figurák le sem szarnak egy meccset, csak ők valahogy soha nincsenek ott abban a faluban sem, sem máshol.
Dub
hat ezaz. ennek a rakat haszontalan bohocnak ez az eletvitele/gondolkodasmodja. h ok kergetnek bele egy csapatot a gyozelembe (aminek meg ha igy is lenne, tarsadalmi hasznossaga 0), h ok tesznek rendet, ha kell, h ok rendes dolgozo allampolgarok, hagyjuk mar ezt az elbaszott rizsat. te is tudod, meg en is, h a javareszuk egy elbaszott vadbarom, akik se adot nem fizetnek, se mas hasznukat nem latja senki. utalok ilyen miatt itelkezni, de nekem eleg furcsa nezopont az, h vki arra kolti az idejet/penzet, h fekete magyarorszag poloban fenyegetoen uljon a gruppenban 40 meterre egy rakat romantol, ugy h kozben a tengernyi zsaru miatt tulajdonkeppen csak nagyjabol latja az "ellenseget". tehat sokmindent felre lehet magyarazni, meg kilehet szinezni, de a hosies ellenallast nem futballszurkoloktol fogod latni te sem, meg en sem, ha valoban tre van, hanem olyan emberektol, akiket egyreszt azert nem latsz, mert egyenlore (en is ugy gondolom, h csak ido kerdese) megteheti, h a sajat dolgaval foglalkozzon es ne az utcan jarorozzon. mint a szomszed 2 kislany 3x eves apukaja, mint a sajat faterod, a 19 eves full parasztgyerek satobbi. a tru gangstak meg abban a helyzetben is csak a lovet fogjak hajtani es vastagon leszarjak a tarsadalom problemait. ezert nem latsz ilyen formakat. penzt keresnek, nem bohockodnak.
(mondjuk van meg egy reteg, az elkeseredett os-hoolok, ejszakai emberek, a 40+os korosztaly akik nem hajtanak semmifele penzt, csak szimplan nem kozoskodnek ezekkel az altalad emlegetett macskajancsikkal. nyilvan a macskak az en pofamat vigan bevernek, de ismerve a nagybatyam ismeroseit, bennuk mar annyira nem vagyok biztos 😀)
MMMS
flzoli
A senkik meg pozőrködnek és verik a nyálukat, de valójában csak azért, mert a valakik ezt megengedik számukra, mivel leginkább le se szarják őket. Momentán.
több mint 9 éve
Őszintén szólva nekem ez így nagyon zavaros, hogy mit akartál ezzel mondani.Nyilván tisztába vagyok vele, hogy a szemét média, meg a tetü politika miatt van ez így, csak kurvára idegesít.miert idegesit ?
Senki nem képzeli magát különleges alakulatnak, csak valahogy az a tapasztalat, hogy ahol gond van, ott a legtöbb esetben ezekből a körökből kikerülő figurák szoktak megjelenni. Legyen szó szeretett kisebbségünk áldásos tevékenységéről valamely faluban például.
Én készséggel elhiszem neked, hogy az igazán komoly figurák le sem szarnak egy meccset, csak ők valahogy soha nincsenek ott abban a faluban sem, sem máshol.
Dub
hat ezaz. ennek a rakat haszontalan bohocnak ez az eletvitele/gondolkodasmodja. h ok kergetnek bele egy csapatot a gyozelembe (aminek meg ha igy is lenne, tarsadalmi hasznossaga 0), h ok tesznek rendet, ha kell, h ok rendes dolgozo allampolgarok, hagyjuk mar ezt az elbaszott rizsat. te is tudod, meg en is, h a javareszuk egy elbaszott vadbarom, akik se adot nem fizetnek, se mas hasznukat nem latja senki. utalok ilyen miatt itelkezni, de nekem eleg furcsa nezopont az, h vki arra kolti az idejet/penzet, h fekete magyarorszag poloban fenyegetoen uljon a gruppenban 40 meterre egy rakat romantol, ugy h kozben a tengernyi zsaru miatt tulajdonkeppen csak nagyjabol latja az "ellenseget". tehat sokmindent felre lehet magyarazni, meg kilehet szinezni, de a hosies ellenallast nem futballszurkoloktol fogod latni te sem, meg en sem, ha valoban tre van, hanem olyan emberektol, akiket egyreszt azert nem latsz, mert egyenlore (en is ugy gondolom, h csak ido kerdese) megteheti, h a sajat dolgaval foglalkozzon es ne az utcan jarorozzon. mint a szomszed 2 kislany 3x eves apukaja, mint a sajat faterod, a 19 eves full parasztgyerek satobbi. a tru gangstak meg abban a helyzetben is csak a lovet fogjak hajtani es vastagon leszarjak a tarsadalom problemait. ezert nem latsz ilyen formakat. penzt keresnek, nem bohockodnak.
(mondjuk van meg egy reteg, az elkeseredett os-hoolok, ejszakai emberek, a 40+os korosztaly akik nem hajtanak semmifele penzt, csak szimplan nem kozoskodnek ezekkel az altalad emlegetett macskajancsikkal. nyilvan a macskak az en pofamat vigan bevernek, de ismerve a nagybatyam ismeroseit, bennuk mar annyira nem vagyok biztos 😀)
MMMS
több mint 9 éve
Most ha te komolyan gondolod, hogy 1-2 "jó cselekedettel" (persze a saját kordinátarendszeren belül, a rendőr verés nem minden kultúrában nagy érdem) magyarázható a hitvány és barbár életvitel. Hát akkor gratulálni tudok csak.Nem akarok belemenni meddő vitába...de ha keletinél a migránsok üvegekkel, kövekkel, meg mindenféle szarral hajigálnák a rendőröket ott is ez lenne a válasz...a népligetben lévő társaság egy része nem szurkoló, hanem csürhe....akik erősre isszák magukat és csuklyával a fejükön csordában azt hiszik nekik mindent lehet és legyőzhetetlenek...pedig nem...Üveggel, kővel talán még valóban nem, de cipővel, műanyag-palackkal már igen. Lökdösődni, arcba mászva követelőzni szintén. Most ne mond, hogy ha ugyanezt te, én vagy Gipsz Jakab előadja, akkor ugyanez lenne a rendőri reakció, hogy semmi következmény, kérlelés, tárgyalgatás.
Keano
Nézd úgy, hogyha esetleg a muszlim bevándorlók elkezdenek komolyabban lázadozni, esetleg a franciaországihoz hasonló jelenetek kezdenének itt is lejátszódni, és netán a rendőrség se állna a helyzet magaslatán (amire volt már példa), akkor jó eséllyel ez a részeges csürhe fog először fellépni ellenük (ami nekik nem lesz túl jó). De ez a téma ebben a topicban valóban eléggé off-kategória.
szerk.: Egyébként, aki úgy megy oda, hogy a balhéra, verekedésre készül, azok pont, hogy nem igazán szoktak előtte italozni, hogy "képbe legyenek".
Dub
több mint 9 éve
Thrasher
1 100
Ha elolvasod az idézett hozzászólásom első felét is, akkor ott leírtam, hogy a fő problémám nem a rendőri fellépés, hanem a kettős mérce. Magyarokra nem ugyanolyan rendőri fellépés vonatkozik mint a bevándorlókra. A legelső fellépésük egyébként szerintem totál indokolatlan volt, utánna már 100% volt hogy ez lesz belőle. Nap mint nap látni a hírekbe, hogy a lázongó bevándorlókkal is úgy bánnak mint a hímes tojással, egy meccsen meg egyből könnygáz és oszlatás, úgy hogy először nem tudom milyen indok volt rá, mert elég közel voltam, de akkor még nem dobálta senki a rendőröket. Egy ilyen felfokozott meccsen, az ismert körülmények mellett, én nem tudom elítélni azokat sem, akiknél elszakadt a cérna és eldobtak 1-2 követ, üveget, petárdát a rendőrök felé.normális országban az ilyen embereket a stadionba se engedik be, csak úgy mondom, nemhogy még elnézzék nekik, hogy "jójó, fejbe akart baszni valakit egy kővel, megesik az ilyen"
Dub