Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 35 041
Nekem nagy kedvencem Tevez. Elől Tevez és Ibra mögéjük Boa, amellett h mind a 3 technikás mind a 3 bivalyerős is.empty taxi
és Boa kivételével a másik 2 hülye is.
több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 408 — NFL bracket champion '26
Nekem nagy kedvencem Tevez. Elől Tevez és Ibra mögéjük Boa, amellett h mind a 3 technikás mind a 3 bivalyerős is.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Én meg de szeretem Tevez-t....Stez
😀 hát igen...
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 50 044 — Whoops, looks like something went wrong.
Én meg de szeretem Tevez-t....

több mint 14 éve
de nem szeretem Tevez-t....
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 50 044 — Whoops, looks like something went wrong.
A calciomercato.it arról számolt be, hogy Tévezzel állítólag a Milan már megállapodott, így könnyen elképzelhető, hogy az olasz bajnokcsapatban folytatná karrierjét az argentin világklasszis csatár.

Az internetes lap úgy tudja, hogy a megállapodás 6 hónapra szól, a játékos 3,5 millió eurót kapna (ezzel Tevez arányosan a Milan második legjobban fizetett játékosa lenne, csak Zlatan Ibrahimovic fizetése nagyobb ennél). A Milannak még a City-vel is meg kell egyezni, ami Raiola kapcsolatrendszerét ismerve vélhetően puszta formalitás.

Carlos Alberto Martínez Tévez Buenos Airesben született 1984-ben. Hazájában az All Boys és a Boca Juniors csapatában futott be. A Bocából a brazil Corinthianshoz távozott, ahol 2005-ben bajnokságot nyert. 2006-ban a Cortól igazolt a West Ham Unitedhez. A londoni csapatnál eltöltött szezon után a Manchester United, majd a városi rivális City futballistája lett.

Az angol együttes csapatkapitányaként azonban megromlott a viszonya a klub vezetőivel és többször is hangot adott a távozási szándékának, mondván közelebb szeretne lenne Argentínában élő gyerekeihez: múlt decemberben átadólistára tetette magát, ám ezt később visszavonta.

Októberben a klub 600 ezer fontos bírságot szabott ki a 27 éves játékosra, mert állítólag nem akart beállni csereként a Bayern München elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen. Tévez továbbra is azt mondja, hogy egy félreértés miatt nem lépett pályára a Bayern München elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen.

Később az angol hivatásos futballisták szervezetének nyomására a City megfelezte a büntetést, ám az edzéseket azóta sem látogathatta.

Ügynöke szerint Tévez – aki korábban bejelentette, hogy a bírsága miatt pert fontolgat a szerinte őt megrágalmazó Roberto Mancini vezetőedző ellen – a januári átigazolási időszakban elhagyja a manchesterieket. A múlt hét végén a PL listavezetőjének edzője, Roberto Mancini közölte: nincs visszaút Téveznek! Kiemelte: nem változott a helyzet azok után sem, hogy az argentin játékos a múlt héten engedély nélkül hazarepült. “Tudom, hogy Argentínában van, de azt nem tudom, hogy mit csinál ott” - mondta Mancini.

A klub ugyanakkor fenntartja, hogy csak akkor adja el Tévezt 2012 elején, ha megfizetik a 40 millió fontos árát. A játékos szerződése még csaknem három évig él.

Mind hazudik, ki nem mond igazat!

több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 911
A Galaxy az MLS bajnoka.
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 13 193
azon se csodálkoznék, ha valaki a tv előtt felvágná az ereit, egy ilyen meccsen mint az ftc - laposvárJC6
mondjuk ezzel inkább ne vicceljünk, mert pont egy érfelvágás miatt maradt el egy német bajnoki tegnap..Hurka
Pedig ő még nem is láthatta :rolleyes:
több mint 14 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 650 — Volt egy kis zápor
Ma lesz az MLS-döntő. Készülök a legrosszabbra, szerintem gazdagék idén meg fogják nyerni, nehéz elképzelni, hogy ne így történjen, olyan média hype nyalja körbe őket, hogy az valami undorító. Lehet a Dynamo-t ki se fogják engedni a pályára, nehogy megzavarják Beckham-ék divatkurvulását. 😛

Egy kis magyar nyelvű előzetes, aztán hajnali 3-tól lehet szurkolni az őszinte igazságért az összevásárolt marketingemberekkel szemben:
http://denversports.blog.hu/2011/11/19/mls_cup_final_2011_los_angeles_galaxy_vs_houston_dynamoTheMileHighCity
Robbie Keane remélem eldönti 😛

több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
azon se csodálkoznék, ha valaki a tv előtt felvágná az ereit, egy ilyen meccsen mint az ftc - laposvárJC6
mondjuk ezzel inkább ne vicceljünk, mert pont egy érfelvágás miatt maradt el egy német bajnoki tegnap..
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
azon se csodálkoznék, ha valaki a tv előtt felvágná az ereit, egy ilyen meccsen mint az ftc - laposvár
több mint 14 éve
kristof New York Giants USC Trojans 9 187 — Browns GM
erről a meccsről elég annyit mondani hogy jövőhéten irány miskolc-afrikaJoci
na ja. nyilasi is megmondta, hogy Számotokra ez lesz az év meccse 😊kristof
ezt mondta? ő is totál megőrült akkor 😀
a legfontosabb meccs mindig az újpesti dózsa elleniJoci
szerencsére nálunk mindig év meccse van, hisz a Diósgyőr játszik 😊

Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 14 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
Ma lesz az MLS-döntő. Készülök a legrosszabbra, szerintem gazdagék idén meg fogják nyerni, nehéz elképzelni, hogy ne így történjen, olyan média hype nyalja körbe őket, hogy az valami undorító. Lehet a Dynamo-t ki se fogják engedni a pályára, nehogy megzavarják Beckham-ék divatkurvulását. 😛

Egy kis magyar nyelvű előzetes, aztán hajnali 3-tól lehet szurkolni az őszinte igazságért az összevásárolt marketingemberekkel szemben:
http://denversports.blog.hu/2011/11/19/mls_cup_final_2011_los_angeles_galaxy_vs_houston_dynamo

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
2-0?

|
több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
na ja. nyilasi is megmondta, hogy Számotokra ez lesz az év meccse 😊kristof
ezt mondta? ő is totál megőrült akkor 😀
a legfontosabb meccs mindig az újpesti dózsa elleni

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve
kristof New York Giants USC Trojans 9 187 — Browns GM
na ja. nyilasi is megmondta, hogy Számotokra ez lesz az év meccse 😊

Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
erről a meccsről elég annyit mondani hogy jövőhéten irány miskolc-afrika

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 817 — Amerikai sportok rajongója
Mi van Döme csak mindig a nyertes meccsek után nyilatkozik, máskor meg Nagy Tomi beszél? 😊
több mint 14 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 650 — Volt egy kis zápor
Alkmaar meccsel mi lett? :oHanni
Köd miatt félbeszakadt.Vrijbloed
puhányok
mi U 18-ban most szerdán a ZTE ellen játszottunk, a pálya felét nem lehetett belátni, de mégis lejátszottuk 😛Hurka
Pedig akkor már pont nem lehetne lejátszani a szabályok szerint 😛

több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
Köd miatt félbeszakadt.Vrijbloed
puhányok
mi U 18-ban most szerdán a ZTE ellen játszottunk, a pálya felét nem lehetett belátni, de mégis lejátszottuk 😛
több mint 14 éve
Duff Seattle Seahawks 3 580
Glen Johnson már régóta az egyik kedvenc játékosom, ezzel a góllal megint meggyőzött 😛
több mint 14 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Köd miatt félbeszakadt.
több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 801 — Poloska confirmed
Alkmaar meccsel mi lett? :o
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
digitv kommentátor FAIL 😂 😂 😂 😂
több mint 14 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 817 — Amerikai sportok rajongója
2. helyen van a csapat, errefel egy haloványabb meccsükön szól a "kurva gyenge"... meg amikor lecserélték pl. Ji-Paranát, kifütyülték stb... egy "Hajrá ETO" nem volt az egész meccsen, de a szidás az megy...Hurka
Tényleg érthetetlen hogy ilyen szereplés mellett, ilyen stadionban, ilyen körülmények között miért ilyen kevesen vannak, és hangulattalanok a meccseik.zavi27
mert egy szal szurkolojuk nincs mivel ez a barom tarsoly rendesen az agyaba vette h egy focimeccs
az csaladi osszhepajkodas kell h legyen igy 14 es 45 kozott senkit sem enged be a stadionba csalad nelkul ! az igenyes gyori kozonseg meg nem ehhez a teljesitmenyhez van szokva !Fake
Ennek egyik felét sem értem igazán. Most nehogy már a 4-5 gólos Verebes korszakot várják vissza, és azért nem mennek mikor végre jól szerepelnek. A korosztályos részt sem értem, akinek nincs családja nem mehet be?! Hülyeség ez.