Sorozatok
32 feliratkozó
1 napja
Bróker Marcsinem sokat vágok az eredeti ügyről, a sorozat amit elém rakott mint történet érdekes
viszont maga a történet vezetés, színészi játék és casting is legjobb esetben mid
ha nem 6 részes lett volna lehet dobom 2 rész után
1nek amúgy elment
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 napja
Starr Starr, o remek, de igazabol Homelander meg elment egy olyan iranyba, hogy Soldier Boy visszateresevel eleg nagy kerdes, marad-e o a villain, es igazabol neki ez a jofiu dolog szerintem nem all jol.The Boys Final TrailerMegelőztél. 🙂
😮
youtu.be/XNQbH1SDPRk?si=Sgbrcra7a8IUKKRj
KeyG
Nálam nagyon gyenge lett a 4.évad, alig emlékszem bármire is.
Antony Starr nagyon éli Homelander szerepét, de a többiek és a sztori nálam gyenge lett.
Majd most jól telepakolják SupNat szereplőkkel aztán mehet a dara.
Talán még pokolkutyák is lesznek benne.
steelwolf
De alapbol az elozo evad mar eleg verszegeny volt nalam, Moriarty meg egyenesen nezhetetlen lett ezzel a teljes szetplasztikazott, totalisan erzelemmentesre plasztikazott arcaval, nagyon remelem, az utolso evadra ismet elokapnak nemi kreativitast Kripkeek, es nagy durranas lesz ez a zaras. Varom.
2 napja
nekem a 2. és a 7. rész nem jött be annyira nézve a pontozásom 😀Nálam az első 2-3-4 rész volt gyengébb, de a többi szerintem hozta a szintet.The Boys Final TrailerMegelőztél. 🙂
😮
KeyG
Antony Starr nagyon éli Homelander szerepét, de a többiek és a sztori nálam gyenge lett.
steelwolf
Várom nagyon, dara lesz az tuti.
KeyG
de még azok is bejöttek alapvetően 😀
Szerkesztette: Negritis, a vajda
2 napja
Nálam az első 2-3-4 rész volt gyengébb, de a többi szerintem hozta a szintet.The Boys Final TrailerMegelőztél. 🙂
😮
KeyG
steelwolf
Várom nagyon, dara lesz az tuti.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
2 napja
The Boys Final TrailerMegelőztél. 🙂
😮
KeyG
2 napja
The Boys Final Trailer😮
We are just the Ravens!
2 napja
Még 2 hét youtu.be/ZmXJnIGPNh8?si=QrjPJZC3ktTPnMxO
3 napja
Jónak tűnik, viszont remélem nem akarják leegyszerűsíteni a karaktert a Zöld Lámpás kozmikus karakter.LanternsAlig várom 😁
youtu.be/Z1jcPlGXnMo?si=U5I-qezkI301673_
Negritis, a vajda
steelwolf
We are just the Ravens!
3 napja
LanternsAlig várom 😁
youtu.be/Z1jcPlGXnMo?si=U5I-qezkI301673_
Negritis, a vajda
3 napja
Lanterns youtu.be/Z1jcPlGXnMo?si=U5I-qezkI301673_
3 napja
Most konstatáltam, hogy az HBO-n fent van a Fargo antológiasorozat mind az öt évada.A negyedikből én is csak az első részt láttam, de az ötödik évad egyértelműen hozza az első szintjét, bár nekem a második és a harmadik is nagyon tetszett.
Az első nagyon tetszett, a második nem, a harmadik egynek elment, de a negyediket, ötödiket nem láttam, és érdekel, hogy érdemes e, visszatér az első szintjére, vagy ez a negyedik, ötödik évad már teljesen a leszállóág?
Az IMDb-n a negyedik évad legjobb része se éri el a 8 pontot, az ötödikben minden rész 8 fölött van.
Őszentsége Sobri Jóska

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 napja
Most konstatáltam, hogy az HBO-n fent van a Fargo antológiasorozat mind az öt évada.a negyedik évad szerintem nagyon megosztó, nekem inkább tetszett, de igazából kihagyható. viszont az 5. tényleg megint jó, mondjuk nekem a 2. évad is bejött 😊
Az első nagyon tetszett, a második nem, a harmadik egynek elment, de a negyediket, ötödiket nem láttam, és érdekel, hogy érdemes e, visszatér az első szintjére, vagy ez a negyedik, ötödik évad már teljesen a leszállóág?
Az IMDb-n a negyedik évad legjobb része se éri el a 8 pontot, az ötödikben minden rész 8 fölött van.
Őszentsége Sobri Jóska

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 napja
Most konstatáltam, hogy az HBO-n fent van a Fargo antológiasorozat mind az öt évada.Az első nagyon tetszett, a második nem, a harmadik egynek elment, de a negyediket, ötödiket nem láttam, és érdekel, hogy érdemes e, visszatér az első szintjére, vagy ez a negyedik, ötödik évad már teljesen a leszállóág?
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
3 napja
Mondjuk imadom, hogy most jott ki ennek a Marshalnak a pilotja tegnap vagy tegnapelott, de instan mar beajanlott total randomra egy akkora kurva nagy spoilert, hogy bassza meg magat az egesz. Nem, nem altalam kovetett oldal, teljesen ismeretlen hulladek.Kurva anyad algoritmus. Xd
3 napja
same, sajnos engem sem fogott meg 😕nekem nem jött ne, ha jól emlékszem a masodik évad körül elengedtemMindenesetre engem kikapcsol, és szeretem mindkettot, fuggetlenul, hogy nemileg elrugaszkodik (bar értem, hogy kell az izgalom).Kb. mint Tulsában maffiaakció hegyek (Tulsa King), korrupciós szövevények (Lowdown) és szuperhős csapatok (Watchmen).Marshal: Egy Yellowstone történet a teljes pilot rész a youtube-n.Nagyon vartam, hamarosan meg is nézem. Habár szerintem érdekes, hogy a félig kietlen montana allamban ilyen akciók fognak zajlani.
youtu.be/2Dsms6Xw5wg?si=JTQ_GBK_fWJ24Nsh
steelwolf
Ventura
Dzsokijuing
Most a deadwood-ot nezem (első evad, utolsó resz), elég nehezen haladok, mert zavar, hogy az egész sztori a városban jatszodik. Maga nemében egyebkent bejonne.
Ventura
peach

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
4 napja
nekem nem jött ne, ha jól emlékszem a masodik évad körül elengedtemMindenesetre engem kikapcsol, és szeretem mindkettot, fuggetlenul, hogy nemileg elrugaszkodik (bar értem, hogy kell az izgalom).Kb. mint Tulsában maffiaakció hegyek (Tulsa King), korrupciós szövevények (Lowdown) és szuperhős csapatok (Watchmen).Marshal: Egy Yellowstone történet a teljes pilot rész a youtube-n.Nagyon vartam, hamarosan meg is nézem. Habár szerintem érdekes, hogy a félig kietlen montana allamban ilyen akciók fognak zajlani.
steelwolf
Ventura
Dzsokijuing
Most a deadwood-ot nezem (első evad, utolsó resz), elég nehezen haladok, mert zavar, hogy az egész sztori a városban jatszodik. Maga nemében egyebkent bejonne.
Ventura
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
4 napja
Ha-ha, mindenesetre jó lett volna, ha van legalább vagokep mashonnan. Azthiszem tan az első vagy masodik részben lovagoltak ki a városhoz közeli uthoz, illetve mikor kivittek az öreget meghalni. De azt hiszem ennyi. 😁Most a deadwood-ot nezem (első evad, utolsó resz), elég nehezen haladok, mert zavar, hogy az egész sztori a városban jatszodik. Maga nemében egyebkent bejonne.Hát később se fognak elzarándokolni Hawaii-ra vagy Floridába, de jók lesznek a további részek anélkül is 😉
Ventura
r.baggio
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
4 napja
Én régimódi vagyok lassan befejezem The Suitsot.... Szerintem kurvajó
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 napja
Már kint az 1. rész /február 27/Jaja, 6an indulMonarch az a Godzillás? Lesz új évada?Kemény hónapok jönnek majd most sorozatok terén, kurva gyorsan el fog menni ez a pár hónap NFL nélkül.Invincible
Amennyire várom, annyira nem is, mert a kedvenc karaktereim halála közeleg.
| Soldier Boy, Caraxes, Daemon Targaryen |
From, Daredevil, The Boys, House of the Dragon csak a kövi 3-4 hónapban.
KeyG
Monarch
For all mankind
Meg jó hogy a tavaszi anime szezon nem tetszik, sok a hype folytatás de semmit nem néztem
Egyedül a Yomi no Tsugai van felirva
Negritis, a vajda
warr_b
Negritis, a vajda
4 napja
Jaja, 6an indulMonarch az a Godzillás? Lesz új évada?Kemény hónapok jönnek majd most sorozatok terén, kurva gyorsan el fog menni ez a pár hónap NFL nélkül.Invincible
KeyG
Monarch
For all mankind
Meg jó hogy a tavaszi anime szezon nem tetszik, sok a hype folytatás de semmit nem néztem
Negritis, a vajda
warr_b
4 napja
Monarch az a Godzillás? Lesz új évada?Kemény hónapok jönnek majd most sorozatok terén, kurva gyorsan el fog menni ez a pár hónap NFL nélkül.Invincible
KeyG
Monarch
For all mankind
Negritis, a vajda

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
4 napja
Most a deadwood-ot nezem (első evad, utolsó resz), elég nehezen haladok, mert zavar, hogy az egész sztori a városban jatszodik. Maga nemében egyebkent bejonne.Hát később se fognak elzarándokolni Hawaii-ra vagy Floridába, de jók lesznek a további részek anélkül is 😉
Ventura

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
4 napja
Mindenesetre engem kikapcsol, és szeretem mindkettot, fuggetlenul, hogy nemileg elrugaszkodik (bar értem, hogy kell az izgalom).Kb. mint Tulsában maffiaakció hegyek (Tulsa King), korrupciós szövevények (Lowdown) és szuperhős csapatok (Watchmen).Marshal: Egy Yellowstone történet a teljes pilot rész a youtube-n.Nagyon vartam, hamarosan meg is nézem. Habár szerintem érdekes, hogy a félig kietlen montana allamban ilyen akciók fognak zajlani.
steelwolf
Ventura
Dzsokijuing
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
4 napja
Igen, még én se kezdtem el őketAnimébe nem vagyok jártas.Kemény hónapok jönnek majd most sorozatok terén, kurva gyorsan el fog menni ez a pár hónap NFL nélkül.Invincible
KeyG
Monarch
For all mankind
Negritis, a vajda
Az Invincible abba maradt nekem valamikor.
A másik kettőt meg még nem kezdtem el, az gondolom a két Alma tévés.
KeyG
Csak tudom hogy jönnek és sokan szeretik
Animét csak azért említettem mert így kicsit több időm lesz
Most azért a heti 9 rész nem kevés 😊
Jah és jön a mi kis falunk új évada is
Nem magas művészet de fun
Szerkesztette: Negritis, a vajda