Sorozatok
32 feliratkozó
9 órája
Valószínűleg ez lesz az:Azt nem is adták ki itthon.Az első nagyon jó, a másodikról most hallok előszörnem olvastam oket es nem kell hogy kesz muvet kovessenek le, de megleszek nelkule is, ahogy irtam rengeteg hasonlo van. Ha kijon akkor megnezemgesztenyeember 2:Az nem ma lesz.
Meg mindig jo. megint vannak aprosagok amit lehetne jobban megcsinalni foleg a vegeredmenyt nezve. De ezek csak idegesito aprosagok. De meg mindig allitom hogy a world of drama-nal 100+ ilyen van ahol a karekterek jobban vannak megirva/eljatszva/ es hangilag meg sokkal jobbak. De az evadok tortenetei es nyomozasuk jok. Nekem a svedek jobban tetszenek, de ebbol is meg fogom nezni a harmadikat is.
no
Az első könyv 2018-ban jelent meg, a második 2024-ben, de harmadik még nincs.
Őszentsége Sobri Jóska
Amugy milyenek voltak a konyvek?
no
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Én is akkor szembesültem vele, hogy egyáltalán létezik, amikor kijött egy sima befejezett regényadaptació második évada. Rá is csodálkoztam.
Őszentsége Sobri Jóska
bookline.hu/product/home.action?_v=Sveistrup_Soren_Hide_and_Seek&type=200&id=7097696
Jobban szeretem először elolvasni a könyvet, utána megnézni a filmet/sorozatot, de ki tudja mikor jelenik meg.
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
9 órája
Azt nem is adták ki itthon.Az első nagyon jó, a másodikról most hallok előszörnem olvastam oket es nem kell hogy kesz muvet kovessenek le, de megleszek nelkule is, ahogy irtam rengeteg hasonlo van. Ha kijon akkor megnezemgesztenyeember 2:Az nem ma lesz.
Meg mindig jo. megint vannak aprosagok amit lehetne jobban megcsinalni foleg a vegeredmenyt nezve. De ezek csak idegesito aprosagok. De meg mindig allitom hogy a world of drama-nal 100+ ilyen van ahol a karekterek jobban vannak megirva/eljatszva/ es hangilag meg sokkal jobbak. De az evadok tortenetei es nyomozasuk jok. Nekem a svedek jobban tetszenek, de ebbol is meg fogom nezni a harmadikat is.
no
Őszentsége Sobri Jóska
no
Én is akkor szembesültem vele, hogy egyáltalán létezik, amikor kijött egy sima befejezett regényadaptació második évada. Rá is csodálkoztam.
10 órája
A konyvekrol en semmit nem tudtam/tudok, a 2. evad par napja jott ki.Az első nagyon jó, a másodikról most hallok előszörnem olvastam oket es nem kell hogy kesz muvet kovessenek le, de megleszek nelkule is, ahogy irtam rengeteg hasonlo van. Ha kijon akkor megnezemgesztenyeember 2:Az nem ma lesz.
no
Őszentsége Sobri Jóska
no
12 órája
Az első nagyon jó, a másodikról most hallok előszörnem olvastam oket es nem kell hogy kesz muvet kovessenek le, de megleszek nelkule is, ahogy irtam rengeteg hasonlo van. Ha kijon akkor megnezemgesztenyeember 2:Az nem ma lesz.
no
Őszentsége Sobri Jóska
no
13 órája
nem olvastam oket es nem kell hogy kesz muvet kovessenek le, de megleszek nelkule is, ahogy irtam rengeteg hasonlo van. Ha kijon akkor megnezemgesztenyeember 2:Az nem ma lesz.
no
Őszentsége Sobri Jóska
14 órája
gesztenyeember 2:Az nem ma lesz.
no
15 órája
gesztenyeember 2:Meg mindig jo. megint vannak aprosagok amit lehetne jobban megcsinalni foleg a vegeredmenyt nezve. De ezek csak idegesito aprosagok. De meg mindig allitom hogy a world of drama-nal 100+ ilyen van ahol a karekterek jobban vannak megirva/eljatszva/ es hangilag meg sokkal jobbak. De az evadok tortenetei es nyomozasuk jok. Nekem a svedek jobban tetszenek, de ebbol is meg fogom nezni a harmadikat is.
16 órája
Attack on Titan2. évad közepénél tartok.
Hát eddig nagyon tetszik, nem is gondoltam volna h így le fog kötni egy anime. Kb 10 éve néztem utoljára, talán a Code Geass-t.
Na vissza az AoT-)
Szépen halad a sztori, nagyon jó fordulatokkal. Elég jól elmélyíti a karaktereket. A zene az baromi erős. Szóval eléggé egybe van.
1 napja
DD: BA S2nekem tetszett a bírósági finálé
az is hagyon Fisk megkattan és előjjön az állat belőle
túl lett húzva a szála, de nekem tetszett ahogy lezárták | értem hogy a halála "jobb" lett volna, de nekem így jobban működött |
kiváncsi vagyok a 3. évadot milyen irányba viszik, van jópár minden felvezetve
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 napja
meg nem, de az a kovetkezo.Regi sorozatokrolGesztenyeembernék a 2. évad is megvolt? Ha igen, milyen?
Vegig ertem a netflixes ajanlott sorozatokkal. Egy par szot sem erdemel es egy par ugye nem netflix csak atvette es azokat hagyom. Es szamomra ez a sorrend is.
Boots- nezheto limonade kikepzos kornyezetben, de semmivel sem tobb
Boy swallows universe- Ez nekem pont olyan mint a rig film. A 80-as evek aussie kornyezet es csaladi kep tetszett, de amikor azt gondoljak ez nem eleg eros magaban es behozzak hwood-ot az viszont gyotrelmesen szar. Az utolso resz teljesen lehuzza az egeszet.
Dark- az elso evad, a nemet vissza tekintes az idoben es az otlet maga nagyon jol meg volt csinalva es kitalalva. Sajnos a 2. es 3. evad cserebe gyenge, sok ismetlessel es ertelmetlenseggel es megmagyarazhatatlan motivaciokkal. Vagyis egy szereplo szempontjabol nezve mukodik csak, a tobbiek teljesen elhanyagolva es ertelmetlen. Pont megint mint a Rig, ahogy nem ebbol a szempontbol nezi az ember akkor maris gagyinak tunnek ezek az evadok. Kerdes ki hogy nezi.
Midnight mass- Szerintem jo a hangulat es erdekesen szempontbol jatszik el egy agyonhasznalt gondolattal es az utolso reszig jo, bar itt is tul van tolva a magyarazat, es ezekkel lehetne rovidebb. De a vegso cel miatt oriasi baromsagok vannak benne es az utolso resz itt is orult gagyi.
american primeval- Teljesen jol megcsinalva, par jo karekterrel de klises az egesz. Egynek elment
Innentol jonnek a szamomra jok amit ujra is neznek vagy neznek meg belole.
Rezidencia- ezt mar lattam es light SHolmes, de ebbol neztem volna meg.
run away Akinek ez tetszett annak ajanlom a rengeteg hasonlot a britektol.
Gesztenyeember- Na ez teljesen popec volt, nagyon jo sorozat. Tokeletes lett volna ha meghalnak a hazban es mas rendorokkel folytatjak. Akinek ez tetszet annak ilyenbol is van rengeteg, sot meg jobb is mert eredeti hanggal felirattal megy ( lehet itt is be lehet allitani ). Itt vilagdrama neven 100+ valogatott sorozat van ilyenekbol.
Usher haz bukasa Ez nagyon jo volt, az otlet EAPOE csavaras, utalasok ez akar hosszabb is lehetett volna a karakterek meg jobban valo kibontasaval.
no
dugo93
1 napja
Regi sorozatokrolGesztenyeembernék a 2. évad is megvolt? Ha igen, milyen?
Vegig ertem a netflixes ajanlott sorozatokkal. Egy par szot sem erdemel es egy par ugye nem netflix csak atvette es azokat hagyom. Es szamomra ez a sorrend is.
Boy swallows universe- Ez nekem pont olyan mint a rig film. A 80-as evek aussie kornyezet es csaladi kep tetszett, de amikor azt gondoljak ez nem eleg eros magaban es behozzak hwood-ot az viszont gyotrelmesen szar. Az utolso resz teljesen lehuzza az egeszet.
Dark- az elso evad, a nemet vissza tekintes az idoben es az otlet maga nagyon jol meg volt csinalva es kitalalva. Sajnos a 2. es 3. evad cserebe gyenge, sok ismetlessel es ertelmetlenseggel es megmagyarazhatatlan motivaciokkal. Vagyis egy szereplo szempontjabol nezve mukodik csak, a tobbiek teljesen elhanyagolva es ertelmetlen. Pont megint mint a Rig, ahogy nem ebbol a szempontbol nezi az ember akkor maris gagyinak tunnek ezek az evadok. Kerdes ki hogy nezi.
Midnight mass- Szerintem jo a hangulat es erdekesen szempontbol jatszik el egy agyonhasznalt gondolattal es az utolso reszig jo, bar itt is tul van tolva a magyarazat, es ezekkel lehetne rovidebb. De a vegso cel miatt oriasi baromsagok vannak benne es az utolso resz itt is orult gagyi.
american primeval- Teljesen jol megcsinalva, par jo karekterrel de klises az egesz. Egynek elment
Gesztenyeember- Na ez teljesen popec volt, nagyon jo sorozat. Tokeletes lett volna ha meghalnak a hazban es mas rendorokkel folytatjak. Akinek ez tetszet annak ilyenbol is van rengeteg, sot meg jobb is mert eredeti hanggal felirattal megy ( lehet itt is be lehet allitani ). Itt vilagdrama neven 100+ valogatott sorozat van ilyenekbol.
Usher haz bukasa Ez nagyon jo volt, az otlet EAPOE csavaras, utalasok ez akar hosszabb is lehetett volna a karakterek meg jobban valo kibontasaval.
no
1 napja
Regi sorozatokrolVegig ertem a netflixes ajanlott sorozatokkal. Egy par szot sem erdemel es egy par ugye nem netflix csak atvette es azokat hagyom. Es szamomra ez a sorrend is.
1 napja
Soldier boy kurta ugye Clarat (Stormfront), aki amugy Vought felesege volt, tehat altala is tudhat rengeteg dolgot, amit masok nem. Mar csak azert is, mert ahogy mondta, evtizedekig voltak egymas mellett, es nem csak kavartak, hanem nagy volt a love.Tesóm azt mondja hogy szerinte ez egy sötétebb V1 volt mint amit korábban mutattak illetve nem akkor nézett gyanúsan félre Soldier Boy amikor megkapta, hanem amikor meglátta pedig tudta mi volt benne.
Nem azt mondom, hogy tuti lesz valami | mellekhatasa a szernek, de azt latom jonni, hogy a v1-gyel netan nem minden olyan egyertelmu, mint amit nehany mondatban elmondtak, es lesz valami olyan negativ oldala is, amivel viszont a korabbiaknal sebezhetobbe valik Homelander. |
Stez
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
2 napja
Euforia s3e4Nekem ez megint nagyon gyenge resz volt. A harmadik picit mar jobb volt, hogy egyutt volt mindenki, tortentek a dolgok, de most a negyedik resz ismet olyan semmilyen volt. Eroltetett es ertelmetlen.
2 napja
Soldier boy kurta ugye Clarat (Stormfront), aki amugy Vought felesege volt, tehat altala is tudhat rengeteg dolgot, amit masok nem. Mar csak azert is, mert ahogy mondta, evtizedekig voltak egymas mellett, es nem csak kavartak, hanem nagy volt a love.Nem azt mondom, hogy tuti lesz valami | mellekhatasa a szernek, de azt latom jonni, hogy a v1-gyel netan nem minden olyan egyertelmu, mint amit nehany mondatban elmondtak, es lesz valami olyan negativ oldala is, amivel viszont a korabbiaknal sebezhetobbe valik Homelander. |
2 napja
Ja még annyi hogy ha a V1-nek lennének olyan mellékhatásai amiről Soldier Boy tud, akkor arról Bombazónak is tudnia kellett aki be akarta adni a Gésának és rosszat nem akart neki. Ebből nekem az a logikus, ha nincs mellékhatása.
We are just the Ravens!
2 napja
The boys s5e6Úgy gondolom, hogy a Fiúk ismét több csapatban fognak próbálkozni Homelanderék ellen, és talán Butcher ellen is. Butcher nagyon mondogatja a vírust de azt sokan a csapatból se akarják és utalás is volt rá, hogy ugyanolyan tömeggyilkosok lennének.
Biztos vagyok benne, hogy itt a zaro jelenet kapcsan lesz valami cliffhanger, es nem teljesen ugy nez ez ki, aminek tunik, | azzal a V1 formulaval vagy lesz valami, vagy valami mellekhatas, amirol Soldier boy tud, mert meglepne, ha egy halott no es egy ilyen hirtelen gondolat utan ekkora valtozas allna be egy perc alatt Soldier boy gondolkodasaban | .
Maga a resz megint sok sallanggal ment le, ez a The Deep-Black Noir vonal teljesen ertelmetlen es faszsag | szerencsere lezarult | .
Mostmar, hogy ket resz van, varom, hogy beinduljon rendesen a dolog. Raadasul az elmult harom-negy resz kb mindegyikebol vagy husz perc egy marketing, apro epitkezes volt az onallo Soldier boy sorozatra. Szamos utalasra elobb is lett volna lehetoseg szerintem, kar most ezekkel elvinni az idot.
Nekem Sage is nagyon meh amugy. O a vilag legokosabb embere, aztan kozben minden harmadik huzasanal jon valami oda nem illo meglepetes, amire nem szamitott. Ilyen teren verhetetlen Snyder Ozymandiasa a Watchmenbol.
Igazabol nagyon kifulladt igy a vegere szinte mindket oldal. Viszont szepen dobaljak az utalasokat, hogy kik halnak meg/aldozzak fel magukat, Kripketol azt varom, hogy ezekkel atver, es jo reszben olyanok is aldozatok lesznek, akiknek kevesbe dobtak be ezt a lehetoseget, mondjuk abban, hogy | Soldier boy peldaul meghal, es fel fogja magat aldozni | , abban biztos vagyok.
Stez
A finálénál minden szál össze fog érni. A pokol királya részben Butcher nagyon nézett egy 86-os videót ahol szerintem Soldier Boy feküdt és sugárzást mértek rajta. Tippem szerint ezt a fajta energia-löket képességet újra akarja alkotni valakiben Bölcs segítségével tippre Kimikót mondanám. Abban a részben egyébként Soldier Boys fullra elvesztette az eszét amikor használta a képességet, szóval lehet hogy akin használta abból is megpróbálnak kinyerni valami DNS-t.
Marie a vérmágia képességgel jön a képbe, nem tudom Godolkint mennyire nevezhetjük V1-nek, de elbánt vele de úgy gondolom ha képes lenne elbánni velük akkor bevetették volna már viszont valahogy mégis szerepe lesz.
Nem tudom mi lesz de úgyis minden össze fog érni és nem fog sikerülni a tervek szerint, aztán majd valahogy elintéződik. 😀
We are just the Ravens!
2 napja
The boys s5e6Biztos vagyok benne, hogy itt a zaro jelenet kapcsan lesz valami cliffhanger, es nem teljesen ugy nez ez ki, aminek tunik, | azzal a V1 formulaval vagy lesz valami, vagy valami mellekhatas, amirol Soldier boy tud, mert meglepne, ha egy halott no es egy ilyen hirtelen gondolat utan ekkora valtozas allna be egy perc alatt Soldier boy gondolkodasaban | .
Maga a resz megint sok sallanggal ment le, ez a The Deep-Black Noir vonal teljesen ertelmetlen es faszsag | szerencsere lezarult | .
Mostmar, hogy ket resz van, varom, hogy beinduljon rendesen a dolog. Raadasul az elmult harom-negy resz kb mindegyikebol vagy husz perc egy marketing, apro epitkezes volt az onallo Soldier boy sorozatra. Szamos utalasra elobb is lett volna lehetoseg szerintem, kar most ezekkel elvinni az idot.
Nekem Sage is nagyon meh amugy. O a vilag legokosabb embere, aztan kozben minden harmadik huzasanal jon valami oda nem illo meglepetes, amire nem szamitott. Ilyen teren verhetetlen Snyder Ozymandiasa a Watchmenbol.
Igazabol nagyon kifulladt igy a vegere szinte mindket oldal. Viszont szepen dobaljak az utalasokat, hogy kik halnak meg/aldozzak fel magukat, Kripketol azt varom, hogy ezekkel atver, es jo reszben olyanok is aldozatok lesznek, akiknek kevesbe dobtak be ezt a lehetoseget, mondjuk abban, hogy | Soldier boy peldaul meghal, es fel fogja magat aldozni | , abban biztos vagyok.
3 napja
Ezt akkor nem tudtam 😊Kábé annyi köze van a filmhez a sorozatnak, mint mondjuk a Daredevil sorozatnak a Ben Affleckes Daredevil filmhez.Kedvenc Denzel Washington filmem a Tűzben edzett férfi, most ugyanezzel a címmel van sorozat a Netflixen, 7 rész, lezárt, kerek egész (de valószínű lesz folytatás másik sztori máshol), nem a film elnyújtott változata, csak ugyanazt a volt CIA-s faszacsávó karaktert használja egy másik történethez, de semmi köze a filmhez. Nekem tetszett, pörgős akciósorozat, jó mellékkarakterek, riói feeling (luxuskecóktól favellákig), nincs túlbonyolítva, halad szépen lineárisan, néhol persze túlzó, mégis, én több keménykedést elbírtam volna, de így is teljesen elégedett voltam, a kategóriájában hozott mindent, amit kellett.hétvégén terveztem ránézni, ugye ezért néztem meg az eredeti filmet
Őszentsége Sobri Jóska
de "sajnos" kocsmázás lesz szombaton 😀
Negritis, a vajda
Nem is tartozik egy "univerzumba" a két Creasy.
Őszentsége Sobri Jóska
3 napja
Kábé annyi köze van a filmhez a sorozatnak, mint mondjuk a Daredevil sorozatnak a Ben Affleckes Daredevil filmhez.Kedvenc Denzel Washington filmem a Tűzben edzett férfi, most ugyanezzel a címmel van sorozat a Netflixen, 7 rész, lezárt, kerek egész (de valószínű lesz folytatás másik sztori máshol), nem a film elnyújtott változata, csak ugyanazt a volt CIA-s faszacsávó karaktert használja egy másik történethez, de semmi köze a filmhez. Nekem tetszett, pörgős akciósorozat, jó mellékkarakterek, riói feeling (luxuskecóktól favellákig), nincs túlbonyolítva, halad szépen lineárisan, néhol persze túlzó, mégis, én több keménykedést elbírtam volna, de így is teljesen elégedett voltam, a kategóriájában hozott mindent, amit kellett.hétvégén terveztem ránézni, ugye ezért néztem meg az eredeti filmet
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
Nem is tartozik egy "univerzumba" a két Creasy.
3 napja
Kedvenc Denzel Washington filmem a Tűzben edzett férfi, most ugyanezzel a címmel van sorozat a Netflixen, 7 rész, lezárt, kerek egész (de valószínű lesz folytatás másik sztori máshol), nem a film elnyújtott változata, csak ugyanazt a volt CIA-s faszacsávó karaktert használja egy másik történethez, de semmi köze a filmhez. Nekem tetszett, pörgős akciósorozat, jó mellékkarakterek, riói feeling (luxuskecóktól favellákig), nincs túlbonyolítva, halad szépen lineárisan, néhol persze túlzó, mégis, én több keménykedést elbírtam volna, de így is teljesen elégedett voltam, a kategóriájában hozott mindent, amit kellett.hétvégén terveztem ránézni, ugye ezért néztem meg az eredeti filmet
Őszentsége Sobri Jóska
3 napja
Kedvenc Denzel Washington filmem a Tűzben edzett férfi, most ugyanezzel a címmel van sorozat a Netflixen, 7 rész, lezárt, kerek egész (de valószínű lesz folytatás másik sztori máshol), nem a film elnyújtott változata, csak ugyanazt a volt CIA-s faszacsávó karaktert használja egy másik történethez, de semmi köze a filmhez. Nekem tetszett, pörgős akciósorozat, jó mellékkarakterek, riói feeling (luxuskecóktól favellákig), nincs túlbonyolítva, halad szépen lineárisan, néhol persze túlzó, mégis, én több keménykedést elbírtam volna, de így is teljesen elégedett voltam, a kategóriájában hozott mindent, amit kellett.
3 napja
A Daredevil utolsó rész se volt rossz viszont mint a The Boys tele hibával, logikátlansággal, időhúzással. 9.6-ra értékelik jelenleg a 2x8-at, nagyon magas.
We are just the Ravens!
3 napja
The Boys S05E06 Hát jó..
We are just the Ravens!
5 napja
lesz még egy évad Scrubs 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!