Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 423 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!

Negritis
..és 24900 ft az éves.
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 122 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Brotesz Indianapolis Colts 123
Megnéztem a Halo első részét. nekem eddig tetszik bár az is tény, hogy a játékkal nem sokat játszottam, így talán független szemmel tudom majd végignézni. Igazából amit nem értek, hogy | a Covenantnál mit keres ott az a nő, vagy akárki is legyen. Nem emlékszem, hogy youtubeos játékvideókban szembe jött volna velem, de majd valaki okos hátha felvilágosít róla 😀 |
több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 578 — Colts Fan
A Starstruck elég gyorsan lecsúszott, aranyos kis sorozat.
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 24 172 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Besúgó első két része elsején reggel nyoctól a MAXon.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
nem tudom mióta, de netflixen már az it crowd is darálható
r.baggio
nem sokkal azután hogy bejött itthonra a netflix darálható volt
aztán asszem egy időre eltűnt

több mint 2 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 433 — no es importante
Ma jön végre az Atlanta harmadik évada!

Zseniális sorozat, mindenképp pótoljátok ha kimaradt volna (és nem tudom mióta, de netflixen már az it crowd is darálható)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
HBO max már két hete elindult, azóta került fel vmi új tartalom? Én nem találok. Elég ergya az egész.
braxa88
én örülök hogy a supernatural fent van

amúgy sztem sokkal jobb mint a go
Negritis
még nem láttad végig? 😮
csebi
nem, még mindig nem fejeztem be 😀
megint elkezdtem gw2-zni (sőt solozni is) és egy mmo mellett nehéz időt találni rendesen sorozatokat is nézni
szal 1-1 évadot burstökben nézem de már a 14. közepénél tartok

több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 950 — Lucas Scott
HBO max már két hete elindult, azóta került fel vmi új tartalom? Én nem találok. Elég ergya az egész.
braxa88

Negritis
még nem láttad végig? 😮

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
 www.pcguru.hu/hirek/18-as-karikas-lesz-az-evil-dead-rise/70182?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 753
Snowpiercer s04e09

| alig vártam, hogy ez a kibaszott Melanie eltakarodjon, erre vosszahozzák a semmiből, és instant beleszarik a lecsóba |
Hanni
Igazán eltörhetne már a sín a -80°C-ban. 😀
több mint 2 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 309 — Je suis kobranadrág
Snowpiercer s04e09

| alig vártam, hogy ez a kibaszott Melanie eltakarodjon, erre vosszahozzák a semmiből, és instant beleszarik a lecsóba |
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 423 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
 youtu.be/SFj5K7WmwqI
több mint 2 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
braxa88
winnie a twitteren is teljesen kivan, hogy teljesen hülyén jelzik, de jelzik 😀
 twitter.com/sorozatjunkie/status/1504732011226882053?t=ncaigjEzgjVJcRyH7iePQQ

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 2 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 752 — StuG Life
braxa88
Peacemaker, Made for love hirtelen ezek jutottak eszembe, amik nem voltak a GO-n!
steelwolf
szerintem nem az volt a kérdés h maxon mi van ami go-n nem volt, hanem h max indulás óta került e fel új cucc

több mint 2 éve
braxa88
Peacemaker, Made for love hirtelen ezek jutottak eszembe, amik nem voltak a GO-n!
több mint 2 éve
braxa88

több mint 2 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
több mint 2 éve
Peyton utazásai nagyon jó cucc!
Tele érdekes történettel és rengeteg legendával!
több mint 2 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
 index.hu/kultur/2022/03/22/nagy-ervin-zambo-jimmy-sorozat-rtl-klub/

végre az aranyélet után egy értelmes magyar sorozat!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
Nezem ezt a Successiont.

Nekem nagyon adja. Persze aki nem birja ezt, hogy mindenki geci, mindenki patkany es a masik bukasaval akar elorebb jutni, meg az allando sunyiskodas, etc, annak biztosan nem fog tetszeni.

De szerintem azert szepen bemutatja, hogy milyen lehet a mediamogulok, meg a csalad elete. Az elkenyeztetett gyerekek, akiknem nem letezik nemleges valasz, akik barmit megkaphatnak, barmit elsikalhatnak, sosem lesz problemajuk semmibol... Viszont a masik oldalrol meg azt, hogy a cegek hogy probaljak legyilkolni es ellehetitleniteni egymast.

Mindenki sunyi, geci es senki sem erdekli, egy jo uzletert meg a csaladjat is odaadna, ha azon mulna.

Szoval nekem bejon amugy, most jarok a masodik evadnal, de eddig abszolut lekotott.
Stez
Tökéletes sorozat. Imádni fogod végig. Így, hogy darálod könnyű, én hétről hétre néztem kb végig, na az elég idegörlő és várós 😀

Nagyon kíváncsi vagyok hova fut ki az utolsó évad.

több mint 2 éve
topin New England Patriots 2 007
From elég jól indul, két részt néztünk eddig belőle. Az alapján nagyon sok van benne. Remélem ki is fut valahova és nem egy újabb Lost lesz belőle..
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 24 172 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Kijött a Last kingdom utolsó évada 😊
Remélem nem kúrták el, és a hosszú hétvégén le tudjuk nyomni.
warr_b
Hat szerintem király kis évad lett. Mondjuk nekem alapból nagy kedvenc volt ez a sorozat, de ez az utolsó évad nekem különösen nagyon ült.

Szép zárás volt! Soha rosszabb sorozat finisht.
roberto23
Nah letudtuk mi is. Nem volt rossz végül is (asszony azért itt-ott húzta a száját), szerintem nem volt rosszabb, mint a korábbi évadok. Persze volt itt-ott egy-egy faszság, na de hol nem.
A végén a visszaemlékezős rész odavert, nem volt ez rossz kis sori, főleg ebben a trágyadomb mezőnyben.
Mondjuk a sok tökegyforma névtől (Aethelstan, Aethelred, Aethelwold, Aelfled, Aelfwynn, stb stb) agyfaszt kaptam, tököm se tudta időnként éppen melyik melyik vagy kiről van szó 😀

több mint 2 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Sobri kedvence lehet 😄
warr_b
Én csak lezárt sorozatokat nézek.

több mint 2 éve
Sobri kedvence lehet 😄