Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 2 éve
Spin-off -ja!Ez a yellowstone ugye?Kurvajó a 1883 !!Nekem 10/10 eddig (7) 😊
Hangulat nagyon rendben van, casting pedig kiváló! 4. részén vagyok túl, eddig egy nagy utazás az évad, de rendkívül élvezem!
Ja és Sam Elliottal karakterével pedig közel 100 (78) évesen se találkoznék szívesen! 🙂
steelwolf
greenboy
Elméletileg még az idén elindul itthon is a skyshowtime, amiben benne lesz a paramount kínálata
r.baggio
youtu.be/dbyxdYKhC7U
youtu.be/jr32f0rnK1o
Mind2 ajánlott! 😉
több mint 2 éve
Ez a yellowstone ugye?Kurvajó a 1883 !!Nekem 10/10 eddig (7) 😊
Hangulat nagyon rendben van, casting pedig kiváló! 4. részén vagyok túl, eddig egy nagy utazás az évad, de rendkívül élvezem!
Ja és Sam Elliottal karakterével pedig közel 100 (78) évesen se találkoznék szívesen! 🙂
steelwolf
greenboy
Elméletileg még az idén elindul itthon is a skyshowtime, amiben benne lesz a paramount kínálata
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
greenboy
267
Kurvajó a 1883 !!Nekem 10/10 eddig (7) 😊
steelwolf
több mint 2 éve
asszem darálni kell maqjd egybeNo one asked for Sopranos. No one asked for freaking Star Wars. When Hollywood only tells stories the public is asking for, the chances of being surprised & delighted are minimized. No one asked for #Peacemaker & that makes me all the prouder it’s touched so many of you. ❤️ https://t.co/1D3lMFGxgm
— James Gunn (@JamesGunn) February 11, 2022
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Kurvajó a 1883 !!Hangulat nagyon rendben van, casting pedig kiváló! 4. részén vagyok túl, eddig egy nagy utazás az évad, de rendkívül élvezem!
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
www.vanityfair.com/hollywood/2022/02/amazon-the-rings-of-power-series-first-look
több mint 2 éve
ozibozi
17 183
Epic drama ChannelAzért suttyomban azigen, igen? hol? bótban fent van?
Oxfordi gyilkosságok /Endeavour/új évada elindult.
Epic
ozibozi
slowmotion
Ma 21.00
Az 8/1 ismétlése
több mint 2 éve
Azért suttyomban azigen, igen? hol? bótban fent van?
Oxfordi gyilkosságok /Endeavour/új évada elindult.
Epic
ozibozi
több mint 2 éve
Meglepően kellemes dara volt a Young Wallander!Magyar premier – Netflix: 02.17 Az ifjú Wallander (Young Wallander) 2. évad (Az ifjú Wallander: A gyilkos árnyéka: Young Wallander: Killer’s Shadow
Ellise Chappell pedig nagggyon meggyőző volt.
Tony Adams
/Sorozatjunkie/
több mint 2 éve
Ekkor ennek adok egy esélyt 😊@edsbs
The Marshawn Lynch episode of Murderville is the greatest episode of television ever made
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Az Ozark qrva jó volt, de lassan eljutnak oda, hogy mindig az a három fordulat ismétlődik benne ‘váratlanul’.En igy vagyok a You-val. Ugyanaz ismetlodik, masfel evad volt meg belole eddig, de mar most unom. Egy evadban is sok volt mar hallgatni a csavo elmebeteg gondolkodasat, de tobben... Nekem sok.
ozibozi
több mint 2 éve
Melyik regényre, regényekre épült a Reacher sorozat?1 évad 1 könyv a terv. Be is rendelték a 2. könyvet 😊
Vagy teljesen új sztori?
Sobri Jóska
több mint 2 éve
Meglepően kellemes dara volt a Young Wallander!Ellise Chappell pedig nagggyon meggyőző volt.
több mint 2 éve
Az Ozark qrva jó volt, de lassan eljutnak oda, hogy mindig az a három fordulat ismétlődik benne ‘váratlanul’.
ozibozi
nekem meg az Ozark volt meg, nagyon jo sorozat sztem, alig varom a 2. felet az evadnak (ezt a baromsagot ...)Ruth nagyon adja!
csebi
Kár Ben karakteréért, mondjuk mindent is kihoztak belőle!
több mint 2 éve
ozibozi
17 183
Az Ozark qrva jó volt, de lassan eljutnak oda, hogy mindig az a három fordulat ismétlődik benne ‘váratlanul’.
több mint 2 éve
nekem meg az Ozark volt meg, nagyon jo sorozat sztem, alig varom a 2. felet az evadnak (ezt a baromsagot ...)
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Melyik regényre, regényekre épült a Reacher sorozat?Nem mindegy? Végre nem a 160 centis tomkrúz személyesíti meg 😃
Vagy teljesen új sztori?
Sobri Jóska
több mint 2 éve
Melyik regényre, regényekre épült a Reacher sorozat?S1 = Killing Floor pár változással
Vagy teljesen új sztori?
Sobri Jóska
több mint 2 éve
Melyik regényre, regényekre épült a Reacher sorozat?Vagy teljesen új sztori?
több mint 2 éve
Na, megvolt a Reacher. Rendben van szerintem, abszolut vegig lekotott. Nem valtja meg a vilagot, nem mutat ujat, de szorakoztato volt.
több mint 2 éve
Snowpiercer – Túlélők viadala
Valaki vélemény?
VvAlekosz
Snowpiercer – Túlélők viadalaNézhető, de minek.
Valaki vélemény?
VvAlekosz
több mint 2 éve
Nyilvan. Ha Negri occsenek bejon, az tuti jo. 😀Főszereplő nem vmi szimpatikus, karakteresebb is lehetne!Nem én vagyok negri öccse, de mi is imádjuk.Snowpiercer – Túlélők viadalaöcsém szereti
Valaki vélemény?
VvAlekosz
Negritis
Hanni
De a sztori jó.
Amúgy én se Negri öccse vagyok 😄
nekem adta, kb azonnal ledaráltam volna 10 évadnyitKorrekt lett. 😀Vártam, neki is kezdek amint lehet. Jókat olvastam róla máshol is.
youtu.be/GSycMV-_Csw
steelwolf
bcsarli
briareosKözben be is rendelték a 2. évadot!Most nezem. Nekem tetszik, csak Thad szineszi jateka... Hat neha total koxos egyugyu buta kukinak tunik Reacher, neha meg valami zseninek. Kicsit azt erzem, hogy a szinesz maga kuzd az egyensullyal, nem talalja meg, milyennek is kellene lennie a karakternek.Korrekt lett. 😀Vártam, neki is kezdek amint lehet. Jókat olvastam róla máshol is.
youtu.be/GSycMV-_Csw
steelwolf
bcsarli
De meg csak harom reszen vagyok tul. Eddig abszolut elvezheto. Rendben van.
Stez
steelwolf