Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 2 éve
Főszereplő nem vmi szimpatikus, karakteresebb is lehetne!Nem én vagyok negri öccse, de mi is imádjuk.Snowpiercer – Túlélők viadalaöcsém szereti
Valaki vélemény?
VvAlekosz
Negritis
Hanni
De a sztori jó.
Amúgy én se Negri öccse vagyok 😄
nekem adta, kb azonnal ledaráltam volna 10 évadnyitKorrekt lett. 😀Vártam, neki is kezdek amint lehet. Jókat olvastam róla máshol is.
youtu.be/GSycMV-_Csw
steelwolf
bcsarli
briareos
Közben be is rendelték a 2. évadot!Most nezem. Nekem tetszik, csak Thad szineszi jateka... Hat neha total koxos egyugyu buta kukinak tunik Reacher, neha meg valami zseninek. Kicsit azt erzem, hogy a szinesz maga kuzd az egyensullyal, nem talalja meg, milyennek is kellene lennie a karakternek.Korrekt lett. 😀Vártam, neki is kezdek amint lehet. Jókat olvastam róla máshol is.
youtu.be/GSycMV-_Csw
steelwolf
bcsarli
De meg csak harom reszen vagyok tul. Eddig abszolut elvezheto. Rendben van.
Stez
több mint 2 éve
Nem én vagyok negri öccse, de mi is imádjuk.Snowpiercer – Túlélők viadalaöcsém szereti
Valaki vélemény?
VvAlekosz
Negritis
több mint 2 éve
Mikey
18 753
Snowpiercer – Túlélők viadalaSzerintem egész jó lett a sorozat, a filmhez képest a sztori jelentősen eltér idővel, de jól megvan csinálva.
Valaki vélemény?
VvAlekosz
A legnagyobb sci-fi benne, hogy hét év alatt sem tört el egyszer sem a sín abban a kurva hidegben... 😀 A mávosok tanulhatnának belőle.
több mint 2 éve
Most nezem. Nekem tetszik, csak Thad szineszi jateka... Hat neha total koxos egyugyu buta kukinak tunik Reacher, neha meg valami zseninek. Kicsit azt erzem, hogy a szinesz maga kuzd az egyensullyal, nem talalja meg, milyennek is kellene lennie a karakternek.Korrekt lett. 😀Vártam, neki is kezdek amint lehet. Jókat olvastam róla máshol is.
youtu.be/GSycMV-_Csw
steelwolf
bcsarli
De meg csak harom reszen vagyok tul. Eddig abszolut elvezheto. Rendben van.
több mint 2 éve
Snowpiercer – Túlélők viadalaöcsém szereti
Valaki vélemény?
VvAlekosz
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Snowpiercer – Túlélők viadalaValaki vélemény?
több mint 2 éve
nekem adta, kb azonnal ledaráltam volna 10 évadnyitKorrekt lett. 😀Vártam, neki is kezdek amint lehet. Jókat olvastam róla máshol is.
youtu.be/GSycMV-_Csw
steelwolf
bcsarli
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
1883 7.rész Valami baszott jó volt
Csak szuperlatívuszokban tudnék/nák róla beszélni ha tudnám mit jelent a szó maga.
Iszonyat bomba ez a sorozat.
több mint 2 éve
Korrekt lett. 😀Vártam, neki is kezdek amint lehet. Jókat olvastam róla máshol is.
youtu.be/GSycMV-_Csw
steelwolf
több mint 2 éve
Még említés szintjén sem láttam, itt szóval most ezt pótlom.Időbevándorlók S2 lement Hbo Go-n. Nekem tetszett, az évadzáróra szépen összeértek a szálak.
Egy próbát mindenképp megér.
több mint 2 éve
Azóta változott a csávó 🙂Korrekt lett. 😀Thad-et nem tudom komolyan venni. 😀
youtu.be/GSycMV-_Csw
steelwolf
Toca
több mint 2 éve
Korrekt lett. 😀Thad-et nem tudom komolyan venni. 😀
youtu.be/GSycMV-_Csw
steelwolf
több mint 2 éve
All of us are dead: Fura hogy még senki nem említette, pedig szerintem az egyik legjobb zombis sorozat amit valaha készítettek. Ahol kapunk rá választ arra hogy honnan indult, és a katonaság nem dilettánsok gyülekezete, akik azonnal atomot dobnának az egész városra. Van még pár gondolatom de az már ki kéne takarni. Itt is vannak hibák, de én kellemesen csalódtam benne.
több mint 2 éve
Jó volt ez az Expanse záró évad, | de a kislányos szállnak nem volt értelme |
több mint 2 éve
több mint 2 éve
xrace77
4 515
Valaki bepróbálta már? Érdekesen tűnik. 😀 www.youtube.com/watch?v=4IBi7gN2THE
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
youtu.be/mRnS2yCsmi0Mindenképpen erre számítok én is. Túl sok az arra utaló rész, hogy Grogu inkább a | Mando által készítetett páncélt fogja választani. Továbbá:Boba Fett E06Vagy Grogu kilép a Jedi rendből és Mandoval tovább folytatódik közös sorozatuk.
Ezt odabaszták, de rendesen. Évadzáró részben h mi történik...kicsit bővültek az opciók. Abban viszont egyre biztosabb vagyok, hogy a Mando S03 Mandalore és a Darksaber körül fog forogni.
Beki
Nekem már csak Hondo hiányzik innen.
És teljes lenne a banda.
Plusz az az érzésem az utolsó részben Bobáék kapnak egy kis Jedi segítséget.
VvAlekosz
1. a Naboo típusú hajón Mandoék készítettek helyett Grogunak
2. Luke megkérdezi Ahsokától h mihez kezdjen Groguval és ehhez a tökéletes módszert alkalmazza
Hozzátenném, hogy tudomásom szerint a jelenlegi kánonban Kylo Ren Luke első tanítványa, ez is beszédes.
Így vmi olyan várható évadzáróban h Bobáékat elp*csázzák a pyke-ok és bandája, majd Luke "hazatér" Groguval és gyorsan pontot tesznek az ügy végére. El nem tudom képzelni h a világ pénzét beleölték Luke arcának "deep fake technikázására" csak egy rész erejéig.
Aztán mindenki megy a dolgára, Luke akadémiázni, Boba + Din meg gondolom Mandalore. |
Beki
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Mindenképpen erre számítok én is. Túl sok az arra utaló rész, hogy Grogu inkább a | Mando által készítetett páncélt fogja választani. Továbbá:Boba Fett E06Vagy Grogu kilép a Jedi rendből és Mandoval tovább folytatódik közös sorozatuk.
Ezt odabaszták, de rendesen. Évadzáró részben h mi történik...kicsit bővültek az opciók. Abban viszont egyre biztosabb vagyok, hogy a Mando S03 Mandalore és a Darksaber körül fog forogni.
Beki
És teljes lenne a banda.
VvAlekosz
1. a Naboo típusú hajón Mandoék készítettek helyett Grogunak
2. Luke megkérdezi Ahsokától h mihez kezdjen Groguval és ehhez a tökéletes módszert alkalmazza
Hozzátenném, hogy tudomásom szerint a jelenlegi kánonban Kylo Ren Luke első tanítványa, ez is beszédes.
Így vmi olyan várható évadzáróban h Bobáékat elp*csázzák a pyke-ok és bandája, majd Luke "hazatér" Groguval és gyorsan pontot tesznek az ügy végére. El nem tudom képzelni h a világ pénzét beleölték Luke arcának "deep fake technikázására" csak egy rész erejéig.
Aztán mindenki megy a dolgára, Luke akadémiázni, Boba + Din meg gondolom Mandalore. |
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Boba Fett E06Vagy Grogu kilép a Jedi rendből és Mandoval tovább folytatódik közös sorozatuk.
Beki
És teljes lenne a banda.
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Akkor lehet keverlek valakivelErős túlzás a szidás.Boba Fett E06Na mi történt ?
Beki
Eddig szidtad mint a bokrot
VvAlekosz
Beki
De mint ha úgy rémlett volna te kérdezted mik a vélemények erre valaki írta hogy szót se érdemel erre meg egyetértettél vele.
Bár mondom lehet csak az emlékeim tévesek
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Erős túlzás a szidás.Boba Fett E06Na mi történt ?
Beki
VvAlekosz
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Boba Fett E06Na mi történt ?
Beki
több mint 2 éve
24.hu/tech/2022/02/02/disney-plus-letoltes-okosteve-mobil-tablet-kompatibilitas/24.hu/tech/2022/02/01/hbo-max-letoltes-okosteve-kompatibilitas-operacios-rendszer/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!