Sorozatok

32 feliratkozó

több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 27 865 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Archive 81 - maga a sztori is jó, elég egyedi, de főleg az atmoszférája viszi el. Remekül kelti és tartja a feszültséget, kellően paráztató is helyenként, amúgy found footage-dzsel kevert nyomozós, szektás, démonos cucc. A végét én máshogy csináltam volna meg (szerintem ezzel folytatni fogják, én inkább lezártam volna), de amúgy bőven nézhető és szórakoztató, különösen Netflix mércével. Nem egy Haunting of Hill House vagy Midnight mass, de 7,5-8 pontot megkaphat a 10-ből. A Mark nevű podcastes barát/segítő volt a kedvencem 😊

The rig - északi-tengeri skót olajfúrótorony, hirtelen hatalmas köd, kommunikáció elvágva, majd fura, megmagyarázhatatlan események kezdenek el történni. Mindössze hat rész (szerintem ezt is jó eséllyel folytatni fogják), és bár elég vegyes kritikákat olvastam róla, nekem bejött. Nyilván vannak hibái és logikátlanságai, de ezeken én simán tovább tudtam lépni, vagy fel se tűnt, amíg valami elemzésben ki nem emelték. Ez is kicsit kutyulék műfajilag, de engem végig lekötött (a skót dialektus külön nagy plusz pont, imádom 😊 ), elnéztem volna még. Aktuális problémákat is feszeget, kellően misztikus is, mondjuk a melósok közötti konfliktust, a klasuztrofób érzést én simán elviseltem volna, ha bővebben meg lett volna mutatva, elbírt volna szerintem még pár részt. Így egy kicsit kevés volt szerintem a fontosabb szereplő, akiknek szerepe is volt a történet alakulásában, a személyzet nagy része sajnos csak biodíszletként funkcionált pár jelenetnél. Ismertebb szereplői mind a Trónok harcából lehetnek ismerősek: Iain Glen, Owen Teale és Mark Addy.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 27 865 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Mondtam hogy max középszerű...
Kétségkívül megvoltak a jó pillanatai, de összességében ez nagyon kevés volt, főleg ekkora hype mellett.
A két filler epizód 9 rész mellett külön szánalom.

És Jóska, sajnos a befejező részben sem volt semmi váratlan vagy kiszámíthatatlan. Totál feleslegesnek érzem, de úgyis folytatni fogják...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 592
The Last of Us

Szerintem elég közepesre sikerült a lezárás. A játék katarzisát megközelíteni se tudta, emiatt kár nekiállni a sorozatnak olyanok számára, akik játszottak a játékot.
Egyedül a Bill&Frank epizód volt plusz.
több mint 2 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 569 — 🏈🐬🐂🤘🏽
major of kingstown.
na ekkora faszságot is ritkán látni, 5 rész után kaszáltam. shariden se tévedhetetlen úgy néz ki.
peach
Pont gondolkodtam hogy megnézem, de akkor skippelem. 😀
Toca
Én is mostanság akartam nekikezdeni...
Mikey
Tulsa King-et a népnek!
Éppen most daràlom, rém egyszerű sztorival, Stallone lubickol a szerepben. Kellemes kikapcsolodás!
steelwolf
várom is a folytatást, ám még az elején kevésbé zavart, a közepére már sokalltam a poénkodást. jobban kedvelném, ha elvinnék dráma-akció irányba.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 893 — The Mathematician
Anno elaludtam z utolsó részt, azóta tervezem befejezni. 😀
Toca
az utolsó talán a leggyengébb
a 4. a legsúlyosabb
és a 2. v 3. a legjobb

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 331 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Támad az Alma együttes!

www.youtube.com/watch?v=bBMajXwi6Cs

www.youtube.com/watch?v=9TIZZhFOY6E

www.youtube.com/watch?v=IAdCsNtEuBU

www.youtube.com/watch?v=2QP-xrG0kZk
több mint 2 éve
Toca Minnesota Vikings 20 109 — Vikings fan
végül a chernobylnak álltam neki, és nemtom hogy van-e ennél jobb sorozat
Negritis, a vajda
h maradhatott ez ki eddig neked????
csebi
évente nézem újra 😀
Negritis, a vajda
Anno elaludtam z utolsó részt, azóta tervezem befejezni. 😀
több mint 2 éve
Negritis, a vajda
csebi
évente nézem újra 😀

több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 912 — Lucas Scott
Negritis, a vajda

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
major of kingstown.
na ekkora faszságot is ritkán látni, 5 rész után kaszáltam. shariden se tévedhetetlen úgy néz ki.
peach
A Shield-hez és a Sons of Anarchy-hoz hasonlít, azok ilyen véres-romantikus-nevetséges "drámák" 😀
ender1112
Mondjuk két top10-es sorozathoz hasonlít akkor jó lehet.
Toca
Már akinek top 10. Nálam mind a három 'röhej' kategória.
ender1112
Ízlések és pofonok. 😊
Ha téged nem kap el a közeg akkor nyilván rossz. De azért két kult sorozatról beszélünk.
több mint 2 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 604 — Víí aaaar dö cseempjönsz.
major of kingstown.
peach
A Shield-hez és a Sons of Anarchy-hoz hasonlít, azok ilyen véres-romantikus-nevetséges "drámák" 😀
ender1112
Toca
Már akinek top 10. Nálam mind a három 'röhej' kategória.
több mint 2 éve

több mint 2 éve
major of kingstown.
peach
ender1112
több mint 2 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 604 — Víí aaaar dö cseempjönsz.
major of kingstown.
peach
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Én a Liaisont kezdtem el, Vincent Cassel - Eva Green tandem viszi a prímet, ügyesen keltik a feszkót, politikai thriller, kémdráma.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
major of kingstown.
peach
Toca
Mikey
Tulsa King-et a népnek!
Éppen most daràlom, rém egyszerű sztorival, Stallone lubickol a szerepben. Kellemes kikapcsolodás!
steelwolf
vagy azt vagy a vinland sagát tervezem elkezdeni most

több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 331 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
major of kingstown.
peach
Toca
Mikey
Tulsa King-et a népnek!
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 576
major of kingstown.
peach
Toca

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
major of kingstown.
peach
több mint 2 éve
aranybulla
minden szinten elbukik, kár érte pedig a téma adta volna magát

a király
egész jó lett a hangulatot nagyon eltalálták, az alakítások ülnek főleg Nagy Ervin

south park
az első 2 rész iszonyat jó volt, a 3. véleményes a mostani inkább jobb

több mint 2 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
major of kingstown.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Én csak most pótoltam a Halo-t és azt kell mondjam tetszett, pedig nem bírom az ilyen sci-fi cuccokat. Vannak benne nagyon gagyi dolgok (Madrigal kompletten) vagy elég gyér színészek (pl Makee) meg kicsit tultoljak az erős női vonalat de amúgy működik a cucc. Érdekes volt azt a pár Budapesti forgatási helyszínt látni ami volt 🙂

több mint 2 éve
nézem a királyt és kifejezetten jól elkapta a hangulatot és az embereket
nyilván vannak sorozatos túlzások és marhaságok
Renátó nem volt rossz a szerepében, de túl "szépfiú" volt ahhoz hogy igazán adhassa
Nagy Ervin viszont zseniális
Döbrösi Laurát imádom, ha már szóba kerültek a színésznő crushok, nah ő is azok között van nekem 😀

több mint 2 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
tulsa king eddig eléggé adja 😀

több mint 2 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 209
nemtudom ti milyen moziba jártok, de legutóbb a két ünnep között kínzott meg a család mentem el a családdal a krokodilire, a 4 jegy-üccsi-nasi kombó szerintem jó ha megállt 12k-ból. szóval inkább egy az a kettő.
peach
Az üdítő-nasit direkt nem vettem bele, mert azt a streaming mellett is meg kell venni, szóval azt nem helyettesíti.
Jughead
egy jegy az 2-3k szóval alsó hangon 10k 4 főre 2 gyerekkel
a nasi-üccsi meg azért otthon kicsit olcsóbb
Negritis, a vajda
Egyrészt nem ez volt az üzenet lényege, másrészt 1 gyerekem van (aki még nagyon kicsi, szóval nem is mozi kompatibilis), szóval elsőre 2 felnőtt + 1 gyerekből indultam ki. De akkor legyen egy mozijegy ára az összes streaming, nekem mindegy, csak még jobban alátámasztja a véleményem. 😀