Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 2 éve
meglepően hátul van a pinky and the brain.de hát mindenki mást szeret
több mint 2 éve
Mesék ügyben nagyon ajánlott videók:www.youtube.com/watch?v=fTZgncbv1Y0
www.youtube.com/watch?v=21l6v7xZ9AM
több mint 2 éve
Néhány éve megpróbáltam beadagolni a gyerekeknek gyermekkorom kedvenc mesesorozatait.nálunk az Egyszer volt az élet nem ment nagyot, a hatodik résznél abbahagyták.
Fiam hét évesen még elutasította, kilenc évesen viszont beleszeretett! Érdekes a testvéri kötelék és megfelelés, mert az öt éves lányom kedvenc meséje is ezek lettek mostanra 😊
Gyerekes szülőként egy-két próbát megér!
Egyszer volt… az élet - Il était une fois... la Vie
Egyszer volt… az ember - Il était une fois… l'homme
clbass
viszont a Nils Holgerssont végigülték, a Misi Mókust dettó, a Pompomot is szerették, meg a Süsüt is.
nemrég gondolkoztunk el a Nyolcvan nap alatt a Föld körül megszerzésén is...
több mint 2 éve
Megtekintésre ajánlott mesék:Krisztofóró
Varjúdombi mesék
és az adu ász: Menő Manó
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
ozibozi
17 183
A mikort kell jól eltalálni.
több mint 2 éve
Ну, погоди!Jajj, a kengyelfutó gyalogkakukkot is imádják... 🙄🥴
( Nu, págágyí)
Nehéz hibázni vele 😉
ozibozi
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Mása és a medve nagy kedvenc volt 🙂
több mint 2 éve
Első gyerekes friss szülők mindig lelkesek és világmegváltóak, majd jönnek a dolgos hétköznapok és a második gyerek. És így tovább. 😉Mi ezek szerint már az első gyerekkel átléptünk ebbe a fázisba 😀 😀
ozibozi
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 2 éve
ozibozi
17 183
Első gyerekes friss szülők mindig lelkesek és világmegváltóak, majd jönnek a dolgos hétköznapok és a második gyerek. És így tovább. 😉
több mint 2 éve
Így idővel már ők is úgy gondolják, nem lett volna muszáj 2 évig visszatartani az elsőt sem.fontos a mérték is persze, de az nagyon nincs rendben, hogy ezt már másképp gondolják, mert a többi gyereknél már sokat kompenzált az idősebb(ek) példája, az elsőnél ez nyilván nem adott
topin
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
btw már nem is a TV meg yigazán nagyot ...napidroid.hu/megvan-az-elso-video-amelyik-atlepte-10-milliard-megtekintest-youtube/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
topin
2 007
16 hónapnyi full képernyőmentesség után én már azon vagyok, hogy bárcsak ott tartanánk, hogy nyugodtan le merem ültetni a gyereket mancs őrjáratot nézni... 2 éves korig nálunk max zenét hallgathat, így is megdöbbenve olvastam, hogy egy átlagos amerikai 2 éves naponta 5 (!) órát tévézik, úgy azért némileg könnyebb dolga van a szülőnek, ha a gyerek a képernyő előtt nő felTesómék ugyanezt vallották, hogy 2 éves korig nincs tévé. Aztán a második és a harmadik gyereknél már annyira nem tartották fontosnak ezt betartani. Nem is nagyon lehet, amikor a kisebb mindig azt akarja, amit a nagyobb.
r.baggio
És bár kicsi a minta, mert 7,5,2 évesek de nem látszik különbség egyelőre. Mindegyik szuper okos és belevaló gyerek.
Így idővel már ők is úgy gondolják, nem lett volna muszáj 2 évig visszatartani az elsőt sem.
több mint 2 éve
16 hónapnyi full képernyőmentesség után én már azon vagyok, hogy bárcsak ott tartanánk, hogy nyugodtan le merem ültetni a gyereket mancs őrjáratot nézni... 2 éves korig nálunk max zenét hallgathat, így is megdöbbenve olvastam, hogy egy átlagos amerikai 2 éves naponta 5 (!) órát tévézik, úgy azért némileg könnyebb dolga van a szülőnek, ha a gyerek a képernyő előtt nő felöcsémék gyereke is elég sok mesét néz, mondjuk ő már elmúlt 2 de előtte is
r.baggio
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
16 hónapnyi full képernyőmentesség után én már azon vagyok, hogy bárcsak ott tartanánk, hogy nyugodtan le merem ültetni a gyereket mancs őrjáratot nézni... 2 éves korig nálunk max zenét hallgathat, így is megdöbbenve olvastam, hogy egy átlagos amerikai 2 éves naponta 5 (!) órát tévézik, úgy azért némileg könnyebb dolga van a szülőnek, ha a gyerek a képernyő előtt nő fel
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Egyébként régen (értsd az én gyerekkoromban) is volt barba trükk, azt szerettem is, de ez a boostolt verzió szerintem szörnyűEleinte idegesitett nagyon a Barba család.Bezzeg nálunk még mindig a mancs őrjárat/peppa malac/barba család trió ül tort az ép elmém teteme felett 😤Néhány éve megpróbáltam beadagolni a gyerekeknek gyermekkorom kedvenc mesesorozatait.Nálunk is szeretik. Most épp a Süsüt kezdték el nézni, imádják 😀
Fiam hét évesen még elutasította, kilenc évesen viszont beleszeretett! Érdekes a testvéri kötelék és megfelelés, mert az öt éves lányom kedvenc meséje is ezek lettek mostanra 😊
clbass
De az elmúlt hetekben néztek Hupikék törpikéket, Kacsameséket, Balu kapitány kalandjait is... 😀
warr_b
peach
A lányok szerették.
Aztán egyik nap megunták, nekem viszont nagyon megtetszett az a rész, vicces volt.
Azóta szánalomból velem nézik 😃😃😃
#JC6
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
- JC6
6 990
Eleinte idegesitett nagyon a Barba család.Bezzeg nálunk még mindig a mancs őrjárat/peppa malac/barba család trió ül tort az ép elmém teteme felett 😤Néhány éve megpróbáltam beadagolni a gyerekeknek gyermekkorom kedvenc mesesorozatait.Nálunk is szeretik. Most épp a Süsüt kezdték el nézni, imádják 😀
clbass
De az elmúlt hetekben néztek Hupikék törpikéket, Kacsameséket, Balu kapitány kalandjait is... 😀
warr_b
peach
A lányok szerették.
Aztán egyik nap megunták, nekem viszont nagyon megtetszett az a rész, vicces volt.
Azóta szánalomból velem nézik 😃😃😃
több mint 2 éve
Én tök értelmesnek, aranyosnak tartom ezeket a meséket amúgy. Féltem korábban, hogy ma már a mesék nagy része degenerált, bugyuta csitt-csatt, de vannak kellemes meglepetések.Ugh, ezeken szerencsére már túl vagyunk 😀dettó, kiegészítve Láng és a szuperverdák még.Bezzeg nálunk még mindig a mancs őrjárat/peppa malac/barba család trió ül tort az ép elmém teteme felett 😤Néhány éve megpróbáltam beadagolni a gyerekeknek gyermekkorom kedvenc mesesorozatait.Nálunk is szeretik. Most épp a Süsüt kezdték el nézni, imádják 😀
clbass
warr_b
peach
zavi27
Bár a kutyikat még bírtam is, legalábbis az első kb 3 évadot, az szerintem nem szar.
warr_b
több mint 2 éve
Ugh, ezeken szerencsére már túl vagyunk 😀dettó, kiegészítve Láng és a szuperverdák még.Bezzeg nálunk még mindig a mancs őrjárat/peppa malac/barba család trió ül tort az ép elmém teteme felett 😤Néhány éve megpróbáltam beadagolni a gyerekeknek gyermekkorom kedvenc mesesorozatait.Nálunk is szeretik. Most épp a Süsüt kezdték el nézni, imádják 😀
clbass
warr_b
peach
zavi27
Bár a kutyikat még bírtam is, legalábbis az első kb 3 évadot, az szerintem nem szar.
több mint 2 éve
dettó, kiegészítve Láng és a szuperverdák még.Bezzeg nálunk még mindig a mancs őrjárat/peppa malac/barba család trió ül tort az ép elmém teteme felett 😤Néhány éve megpróbáltam beadagolni a gyerekeknek gyermekkorom kedvenc mesesorozatait.Nálunk is szeretik. Most épp a Süsüt kezdték el nézni, imádják 😀
clbass
warr_b
peach
több mint 2 éve
Bezzeg nálunk még mindig a mancs őrjárat/peppa malac/barba család trió ül tort az ép elmém teteme felett 😤Néhány éve megpróbáltam beadagolni a gyerekeknek gyermekkorom kedvenc mesesorozatait.Nálunk is szeretik. Most épp a Süsüt kezdték el nézni, imádják 😀
clbass
warr_b
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
Néhány éve megpróbáltam beadagolni a gyerekeknek gyermekkorom kedvenc mesesorozatait.Nálunk is szeretik. Most épp a Süsüt kezdték el nézni, imádják 😀
clbass
több mint 2 éve
Néhány éve megpróbáltam beadagolni a gyerekeknek gyermekkorom kedvenc mesesorozatait.Fiam hét évesen még elutasította, kilenc évesen viszont beleszeretett! Érdekes a testvéri kötelék és megfelelés, mert az öt éves lányom kedvenc meséje is ezek lettek mostanra 😊
több mint 2 éve
Durva cliffhanger volt ez a phins s2021 post credit scene kíváncsi vagyok innen hova mennek a writerek