Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 2 éve
Kicsit már kezd megfaradni a trió, de még mindig bírom amit összehülyéskednek a Grand Tourban 😊Tényleg nézte valaki Clarkson farmos sorozatát? Baromi jó, aki csípi a stílusát ki ne hagyja 🙂
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Yellowstone1 évad első rész
Eddig nagyon fasza odabaszós
több mint 2 éve
Hát h nincs összefüggés a 2 sorozat között, bármelykkel kezdheti!Ezt nem értemTeljesen mindegy!2 nap alatt bedaráltam a Yellowstone 4. évadát. Eszméletlen jó, még mindig!Hogy kezdjem el nézni ?
#JC6
Előzmény vagy a sima ?
VvAlekosz
Közel 140 év van a kettő között!
steelwolf
#JC6
1883 az eredettörténet, míg a Yellowstone a modern Duttonékról szól!
több mint 2 éve
- JC6
6 990
Ezt nem értemTeljesen mindegy!2 nap alatt bedaráltam a Yellowstone 4. évadát. Eszméletlen jó, még mindig!Hogy kezdjem el nézni ?
#JC6
Előzmény vagy a sima ?
VvAlekosz
steelwolf
több mint 2 éve
Teljesen mindegy!2 nap alatt bedaráltam a Yellowstone 4. évadát. Eszméletlen jó, még mindig!Hogy kezdjem el nézni ?
#JC6
Előzmény vagy a sima ?
VvAlekosz
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
???
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
2 nap alatt bedaráltam a Yellowstone 4. évadát. Eszméletlen jó, még mindig!Hogy kezdjem el nézni ?
#JC6
Előzmény vagy a sima ?
több mint 2 éve
- JC6
6 990
2 nap alatt bedaráltam a Yellowstone 4. évadát. Eszméletlen jó, még mindig!
több mint 2 éve
ozibozi
17 183
A Fasziról nem gondoltam volna hogy egy színész, de kiderült, hogy az.
több mint 2 éve
youtu.be/jGy8uzPegCghttps://youtu.be/jGy8uzPegCg
több mint 2 éve
Persze.Taylor Sheridan aki megalkotta a zseniális Wind Rivert-t, és még a Sicario, Hell or High Water is a nevéhez köthető, csinált egy remek kis sorozatot, amely már a 4. évadjánál jár! Közben pedig a spin-offja most decemberben indult!engem csak az igazi western a spinoff érdekel, gondolom magabában is élvezhető ugye?
youtu.be/suobrMPBLlo
youtu.be/oTG2yZeVDIA
steelwolf
Dexter visszatérését imádom, hozza az első 4 évad hangulatát,színvonalát.
braxa88
több mint 2 éve
braxa88
12 534
Taylor Sheridan aki megalkotta a zseniális Wind Rivert-t, és még a Sicario, Hell or High Water is a nevéhez köthető, csinált egy remek kis sorozatot, amely már a 4. évadjánál jár! Közben pedig a spin-offja most decemberben indult!engem csak az igazi western a spinoff érdekel, gondolom magabában is élvezhető ugye?
youtu.be/suobrMPBLlo
youtu.be/oTG2yZeVDIA
steelwolf
Dexter visszatérését imádom, hozza az első 4 évad hangulatát,színvonalát.
több mint 2 éve
Sajnos 3 műszakban dolgozók!Home Office? 😊Tavaly 68 sorozatot tudtam elfogyasztani! 😁hogy van ra ennyi idod?😀
steelwolf
YoungZeeZee
bcsarli
Délután, éjszakás héten család nincs itthon, így marad a sorozatozás!
több mint 2 éve
Home Office? 😊Tavaly 68 sorozatot tudtam elfogyasztani! 😁hogy van ra ennyi idod?😀
steelwolf
YoungZeeZee
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 566
Tavaly 68 sorozatot tudtam elfogyasztani! 😁hogy van ra ennyi idod?😀
steelwolf
több mint 2 éve
Nagyon várom az utolsó évadot. Remélem, hogy méltó lezárása lesz.En is, de megsem. Polly nelkul sajnos... 😕
www.youtube.com/watch?v=2nsT9uQPIrk
xrace77
több mint 2 éve
xrace77
4 515
Nagyon várom az utolsó évadot. Remélem, hogy méltó lezárása lesz. www.youtube.com/watch?v=2nsT9uQPIrk
több mint 2 éve
Mikey
18 753
Nekem is ez volt az érzésem. Ha sikerül megvalósítani, akkor nekem tetszeni fog.Így egy rész alapján az a koncepció h csinálni egy Mandaloriant egy ismert figurával a SW-univerzumból.Engem nagyon beszippant ez a világ nagyjából 2 perc alatt. A jelmezek, a zene szinte már tökéletes. Kiváncsi vagyok itt is lesz-e a Mandalorian második évadához hasonló cameo esetleg.Boba ?Fett
VvAlekosz
Sobri Jóska
Kenny
empty taxi
több mint 2 éve
Hogy kész az ebéd?🤣Szólt az asszony 🙃Tavaly 68 sorozatot tudtam elfogyasztani! 😁És miért áltál meg pont a 69 előtt? Fura...
steelwolf
Sobri Jóska
steelwolf
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
Szólt az asszony 🙃Tavaly 68 sorozatot tudtam elfogyasztani! 😁És miért áltál meg pont a 69 előtt? Fura...
steelwolf
Sobri Jóska
több mint 2 éve
Tavaly 68 sorozatot tudtam elfogyasztani! 😁És miért áltál meg pont a 69 előtt? Fura...
steelwolf
több mint 2 éve
Tavaly 68 sorozatot tudtam elfogyasztani! 😁Én ezt inkább tagadnám 😊
steelwolf
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
Tavaly 68 sorozatot tudtam elfogyasztani! 😁
több mint 2 éve
Így egy rész alapján az a koncepció h csinálni egy Mandaloriant egy ismert figurával a SW-univerzumból.Engem nagyon beszippant ez a világ nagyjából 2 perc alatt. A jelmezek, a zene szinte már tökéletes. Kiváncsi vagyok itt is lesz-e a Mandalorian második évadához hasonló cameo esetleg.Boba ?Fett
VvAlekosz
Sobri Jóska
Kenny
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Engem nagyon beszippant ez a világ nagyjából 2 perc alatt. A jelmezek, a zene szinte már tökéletes. Kiváncsi vagyok itt is lesz-e a Mandalorian második évadához hasonló cameo esetleg.Boba ?Fett
VvAlekosz
Sobri Jóska