Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 2 éve
Január 14-én jön a Ray Donovan film, ami lezárást ad az egész sztorinak. Hihetetlen hogy megcsinálták végül. 😊Az kurva jó hír
Mikey
több mint 2 éve
pedig a 2 története sztem kurvajóNo Vaják 2. évad ennyire nem? 😊 fenn van már napok óta. Ma ledaráltam az első 3 részt (egy szem könyvet nem olvastam) és abszolút jobb mint az első. Összeszedettebb, logikusabb végre Cavillnek is többet adnak 3 szónál, a harci jelenetek meg a szörnyek eddig faszák. A Yenneferes helyszín meh, néha - sokszor - vontatott de annyi üresjárat kell. Szóval nekem bejött, jobban mint az első évad.Persze, mert nagyjából egy-az-egyben az első regény (a 3. könyv, az első két könyv rövid történetekből áll, azokat használták a az első évadban), és mivel ez már egy komplett történet, így logikusabb 😊 És ez a leggyengébb egyébként az 5 könyvből, de "sajnos" a 3. és a 4. könyv a legjobb, szóval bízni kell benne hogy eljut odáig. Elnézve az előzmény sorozatot, a rajzfilmet a minden szart, szinte 100%, hogy az egész sztorit megcsinálják, és akkor még ott van a 3. játék teljes története, ami simán 1-2 évad még, mivel az ugye némileg eltér a könyvektől, de az író és a CD Games megállapodása alapján a 3. játék kánonnak számít, az 1.-2. nem.
MC12
Gyurma Pappa
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Mikey
18 753
Január 14-én jön a Ray Donovan film, ami lezárást ad az egész sztorinak. Hihetetlen hogy megcsinálták végül. 😊
több mint 2 éve
en most nyomom (amennyire lehet baba mellett) a nagy penzrablast. talan 5. resz kozepen vagyok de eddig nekem igazabol jo iparos munkanak tunik. fog ez meg feljebb menni? ha jol emlekszem nagyon jo a sajtoja es itt sokan dicsertetek. nem vitatom, hogy tok erdekes az egesz, de eddig nem nagyon volt semmi uj, amit mar mashol nem lattam volna.Nyugi, első évad után csak lejjebb megy 😀
csebi
több mint 2 éve
No Vaják 2. évad ennyire nem? 😊 fenn van már napok óta. Ma ledaráltam az első 3 részt (egy szem könyvet nem olvastam) és abszolút jobb mint az első. Összeszedettebb, logikusabb végre Cavillnek is többet adnak 3 szónál, a harci jelenetek meg a szörnyek eddig faszák. A Yenneferes helyszín meh, néha - sokszor - vontatott de annyi üresjárat kell. Szóval nekem bejött, jobban mint az első évad.Persze, mert nagyjából egy-az-egyben az első regény (a 3. könyv, az első két könyv rövid történetekből áll, azokat használták a az első évadban), és mivel ez már egy komplett történet, így logikusabb 😊 És ez a leggyengébb egyébként az 5 könyvből, de "sajnos" a 3. és a 4. könyv a legjobb, szóval bízni kell benne hogy eljut odáig. Elnézve az előzmény sorozatot, a rajzfilmet a minden szart, szinte 100%, hogy az egész sztorit megcsinálják, és akkor még ott van a 3. játék teljes története, ami simán 1-2 évad még, mivel az ugye némileg eltér a könyvektől, de az író és a CD Games megállapodása alapján a 3. játék kánonnak számít, az 1.-2. nem.
MC12
több mint 2 éve
en most nyomom (amennyire lehet baba mellett) a nagy penzrablast. talan 5. resz kozepen vagyok de eddig nekem igazabol jo iparos munkanak tunik. fog ez meg feljebb menni? ha jol emlekszem nagyon jo a sajtoja es itt sokan dicsertetek. nem vitatom, hogy tok erdekes az egesz, de eddig nem nagyon volt semmi uj, amit mar mashol nem lattam volna.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Nem lesz Axe. Na bazz akkor kar érte kiváló sorozat volt.Fú a Succession 3x09 része...Nálam most abszolút kedvenc volt a Billions-szal együtt.
Mestermű ez a sorozat, utoljára a House of Cards csúcsán élveztem ennyire az aljas hataloméhes szarkavarást 🙂
FLZOLI
De utóbbi Axelrod nélkül kevés lesz.Giamatti egyedül nem lesz elég.
Kenny
több mint 2 éve
dugo93
4 232
Elborult egy sorozat ez a White Lines és elég sok logikátlan dolog van benne, de azért tetszett. Főleg az ibizai hangulat miatt 😀
több mint 2 éve
No Vaják 2. évad ennyire nem? 😊 fenn van már napok óta. Ma ledaráltam az első 3 részt (egy szem könyvet nem olvastam) és abszolút jobb mint az első. Összeszedettebb, logikusabb végre Cavillnek is többet adnak 3 szónál, a harci jelenetek meg a szörnyek eddig faszák. A Yenneferes helyszín meh, néha - sokszor - vontatott de annyi üresjárat kell. Szóval nekem bejött, jobban mint az első évad.jók a Vajak, zsír
MC12
demost mökkő néznem egybe a kétévadot
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
MC12
6 378
No Vaják 2. évad ennyire nem? 😊 fenn van már napok óta. Ma ledaráltam az első 3 részt (egy szem könyvet nem olvastam) és abszolút jobb mint az első. Összeszedettebb, logikusabb végre Cavillnek is többet adnak 3 szónál, a harci jelenetek meg a szörnyek eddig faszák. A Yenneferes helyszín meh, néha - sokszor - vontatott de annyi üresjárat kell. Szóval nekem bejött, jobban mint az első évad.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Fú a Succession 3x09 része...Nálam most abszolút kedvenc volt a Billions-szal együtt.
Mestermű ez a sorozat, utoljára a House of Cards csúcsán élveztem ennyire az aljas hataloméhes szarkavarást 🙂
FLZOLI
De utóbbi Axelrod nélkül kevés lesz.Giamatti egyedül nem lesz elég.
több mint 2 éve
www.youtube.com/watch?v=e8YBesRKq_U
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
The Last Czars (netflix)Kellemes, 6 részes dokujellegű drámasorozat az utolsó Romanov cárról, II. Miklósról és családjáról, Raszputyinnal (is) karöltve.
Vannak benne eredeti fekete-fehér felvételek is, amik nagyon érdekesek!
Az egyik történész aki magyarázza az eseményeket, az Simon Sebag Montefiore, aki a Romanovokról írt egy laza 800 oldalas könyvet, ami felkeltette az érdeklődésem. 😀
Ajánlom.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
rokaur
869
Ha nem tavozik a sorozatbol soha nem kapjuk meg a reszt ahol Creed a fonok! Na ott kellett volna vegeterjen 😀azért amikor michael felbukkan h best man legyen.Én tegnap fejeztem be az Office-t, de kb minden egyes percért megérte, jó döntés volt 2 hónapja belekezdeni.Szamomra nezhetetlenne valt Michael tavozasa utan. Ledaraltam anno, de annyira tucat lett, hogy igazabol nem is sok minden maradt meg bennem.
zacknorb
Stez
feels bro feels
briareos
több mint 2 éve
Fú a Succession 3x09 része...Mestermű ez a sorozat, utoljára a House of Cards csúcsán élveztem ennyire az aljas hataloméhes szarkavarást 🙂
több mint 2 éve
Ráadásul megint belementek dolgokba amit nem kellett volna széthúzni. Megoldottak olyan dolgoakt 10 perc alatt ami elég összecsapottnak hatott, főleg az utolsó két részbenBefejeztük a Miney heistot. Nekem az 5. évad is bejött. Nyilván nem olyan jó, mint az első két évad, de nem volt rossz.Mi is végeztünk, de ez már dög unalmas volt, csomót tekertünk bele. Látszik, hogy teljes egészében a fan service-re lett építve ez az évad.
Amúgy Marquez és Sainz melyik jelenetben voltak benne? Lehet hülye vagyok, de nem tűnt fel 😀
dugo93
FLZOLI
több mint 2 éve
Befejeztük a Miney heistot. Nekem az 5. évad is bejött. Nyilván nem olyan jó, mint az első két évad, de nem volt rossz.Mi is végeztünk, de ez már dög unalmas volt, csomót tekertünk bele. Látszik, hogy teljes egészében a fan service-re lett építve ez az évad.
Amúgy Marquez és Sainz melyik jelenetben voltak benne? Lehet hülye vagyok, de nem tűnt fel 😀
dugo93
több mint 2 éve
azért amikor michael felbukkan h best man legyen.Én tegnap fejeztem be az Office-t, de kb minden egyes percért megérte, jó döntés volt 2 hónapja belekezdeni.Szamomra nezhetetlenne valt Michael tavozasa utan. Ledaraltam anno, de annyira tucat lett, hogy igazabol nem is sok minden maradt meg bennem.
zacknorb
Stez
feels bro feels
több mint 2 éve
dugo93
4 232
Befejeztük a Miney heistot. Nekem az 5. évad is bejött. Nyilván nem olyan jó, mint az első két évad, de nem volt rossz. Amúgy Marquez és Sainz melyik jelenetben voltak benne? Lehet hülye vagyok, de nem tűnt fel 😀
több mint 2 éve
Én tegnap fejeztem be az Office-t, de kb minden egyes percért megérte, jó döntés volt 2 hónapja belekezdeni.Szamomra nezhetetlenne valt Michael tavozasa utan. Ledaraltam anno, de annyira tucat lett, hogy igazabol nem is sok minden maradt meg bennem.
zacknorb
több mint 2 éve
index.hu/kultur/cinematrix/2021/12/12/netflix-hbo-go-2021-december-sorozatok-bucsuznak-lista-tv-streaming/
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Jó is az! De rég láttam...Az amerikaitÉn tegnap fejeztem be az Office-t, de kb minden egyes percért megérte, jó döntés volt 2 hónapja belekezdeni.Melyiket?:
zacknorb
www.imdb.com/title/tt0290978/?ref_=nv_sr_srsg_6
www.imdb.com/title/tt0386676/?ref_=vp_vi_tt
bcsarli
zacknorb
több mint 2 éve
Az amerikaitÉn tegnap fejeztem be az Office-t, de kb minden egyes percért megérte, jó döntés volt 2 hónapja belekezdeni.Melyiket?:
zacknorb
bcsarli
több mint 2 éve
Én tegnap fejeztem be az Office-t, de kb minden egyes percért megérte, jó döntés volt 2 hónapja belekezdeni.Melyiket?:
zacknorb
több mint 2 éve
Én tegnap fejeztem be az Office-t, de kb minden egyes percért megérte, jó döntés volt 2 hónapja belekezdeni.