Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 2 éve
yepp, mind alapműOz, Félig üres, Törtetők, Sírhant Művek, Elit alakulat, Róma…öregek vagyunk.amikor az HBO sorozatmunkássága csak GOT és Chernobylig megy vissza egy példában hirtelen kurvaöregnek érzem magam ( the wire, sopranos, deadwood csak h komolyakat említsek)Mindkettő rakott már le jó sorozatokat nekünk. HBO GOT és Chernobyl , Netflix Stranger Things és Witcher.Jó hát az egyik egy HBO sorozat, a másik meg Netflix. 😊Én bevallom nem játszottam a játékokkal és nem olvastam a könyveket sem ( Amit tervezek a sorozat után ) de nekem elképesztően tetszik.Ja, papiron hasznaljak alapul, a masodik evad viszont megis katyvasz lett, elkepesztoen nullaba veve fontos dolgokat a konyvbol.Ez ennél azért bonyolultabb. Nem láttam még végig a második évadot, így csak a könyvek alapján spekulálok. | Ha tényleg a könyveket használják alapul, a Wild Hunt viszonylag korán megtalálja Cirit, de igazán jelentősége tényleg csak az utolsó könyvben van. A játékban ezt az ötletet dolgozták át, gondolták tovább. Azt gyanítom, hogy a könyvben, ahol sokat beszélnek róla, és így sok infó csak dialógusokban van meg, azt "megmutatják" |nemMondom ezt úgy, hogy eddig nem játszottam a játékokkal egyáltalán, de most rányúltam a teljes bundle-ra steamen. | Jól értettem, hogy a harmadik évad lesz a Wild Hunt? |Én élveztem. Érthetőbb volt mint az első. Jól fel lett építve. Várom a 3.-at.Nem volt olyan rossz ez a Witcher, ha igy haladnak kult sorozat is lehet belole.Szerintem meg szar. Es mondom ezt Witcher-fankent. Azzal indítottak a masodik evadot, hogy ez mar a konyvekhez lett igazitva, a vegeredmeny meg ehhez kepest egy katyvasz lett.
Kenny
Stez
Mondjuk nyilván minden könyv fannak lesz kötekedni valója.
Toca
Kenny
elvileg 7 évadot terveznek, kétlem h elsütik a harmadikban a wild huntot, csak most épp megint többet mutattak belőle, ugye már első évadban is volt róla szó
briareos
Gyurma Pappa
Stez
Én szeretem a Game of Thrones-t, szerintem a legjobb sorozat eddig ami készült, viszont sokkal laposabb volt az első két évada, mint a Witcher első két évada.
KeyG
Toca
Én ilyen tekintetben az Amazon-tól fázok, mert a The Boys az jó de a The Wheel of Time az nem és tartok attól, hogy a Gyűrűk Ura sorozatot elbasszák. (Szereplőgárda pl.)
KeyG
briareos
MC12
több mint 2 éve
MC12
6 378
Oz, Félig üres, Törtetők, Sírhant Művek, Elit alakulat, Róma…öregek vagyunk.amikor az HBO sorozatmunkássága csak GOT és Chernobylig megy vissza egy példában hirtelen kurvaöregnek érzem magam ( the wire, sopranos, deadwood csak h komolyakat említsek)Mindkettő rakott már le jó sorozatokat nekünk. HBO GOT és Chernobyl , Netflix Stranger Things és Witcher.Jó hát az egyik egy HBO sorozat, a másik meg Netflix. 😊Én bevallom nem játszottam a játékokkal és nem olvastam a könyveket sem ( Amit tervezek a sorozat után ) de nekem elképesztően tetszik.Ja, papiron hasznaljak alapul, a masodik evad viszont megis katyvasz lett, elkepesztoen nullaba veve fontos dolgokat a konyvbol.Ez ennél azért bonyolultabb. Nem láttam még végig a második évadot, így csak a könyvek alapján spekulálok. | Ha tényleg a könyveket használják alapul, a Wild Hunt viszonylag korán megtalálja Cirit, de igazán jelentősége tényleg csak az utolsó könyvben van. A játékban ezt az ötletet dolgozták át, gondolták tovább. Azt gyanítom, hogy a könyvben, ahol sokat beszélnek róla, és így sok infó csak dialógusokban van meg, azt "megmutatják" |nemMondom ezt úgy, hogy eddig nem játszottam a játékokkal egyáltalán, de most rányúltam a teljes bundle-ra steamen. | Jól értettem, hogy a harmadik évad lesz a Wild Hunt? |Én élveztem. Érthetőbb volt mint az első. Jól fel lett építve. Várom a 3.-at.Nem volt olyan rossz ez a Witcher, ha igy haladnak kult sorozat is lehet belole.Szerintem meg szar. Es mondom ezt Witcher-fankent. Azzal indítottak a masodik evadot, hogy ez mar a konyvekhez lett igazitva, a vegeredmeny meg ehhez kepest egy katyvasz lett.
Kenny
Stez
Toca
Kenny
elvileg 7 évadot terveznek, kétlem h elsütik a harmadikban a wild huntot, csak most épp megint többet mutattak belőle, ugye már első évadban is volt róla szó
briareos
Gyurma Pappa
Stez
Én szeretem a Game of Thrones-t, szerintem a legjobb sorozat eddig ami készült, viszont sokkal laposabb volt az első két évada, mint a Witcher első két évada.
KeyG
Toca
Én ilyen tekintetben az Amazon-tól fázok, mert a The Boys az jó de a The Wheel of Time az nem és tartok attól, hogy a Gyűrűk Ura sorozatot elbasszák. (Szereplőgárda pl.)
KeyG
briareos
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
hát akkor irány az HBO GO és nyomasd, thank me laterEgyiket sem ismerem. 😀amikor az HBO sorozatmunkássága csak GOT és Chernobylig megy vissza egy példában hirtelen kurvaöregnek érzem magam ( the wire, sopranos, deadwood csak h komolyakat említsek)Mindkettő rakott már le jó sorozatokat nekünk. HBO GOT és Chernobyl , Netflix Stranger Things és Witcher.Jó hát az egyik egy HBO sorozat, a másik meg Netflix. 😊Én bevallom nem játszottam a játékokkal és nem olvastam a könyveket sem ( Amit tervezek a sorozat után ) de nekem elképesztően tetszik.Ja, papiron hasznaljak alapul, a masodik evad viszont megis katyvasz lett, elkepesztoen nullaba veve fontos dolgokat a konyvbol.Ez ennél azért bonyolultabb. Nem láttam még végig a második évadot, így csak a könyvek alapján spekulálok. | Ha tényleg a könyveket használják alapul, a Wild Hunt viszonylag korán megtalálja Cirit, de igazán jelentősége tényleg csak az utolsó könyvben van. A játékban ezt az ötletet dolgozták át, gondolták tovább. Azt gyanítom, hogy a könyvben, ahol sokat beszélnek róla, és így sok infó csak dialógusokban van meg, azt "megmutatják" |nemMondom ezt úgy, hogy eddig nem játszottam a játékokkal egyáltalán, de most rányúltam a teljes bundle-ra steamen. | Jól értettem, hogy a harmadik évad lesz a Wild Hunt? |Én élveztem. Érthetőbb volt mint az első. Jól fel lett építve. Várom a 3.-at.Nem volt olyan rossz ez a Witcher, ha igy haladnak kult sorozat is lehet belole.Szerintem meg szar. Es mondom ezt Witcher-fankent. Azzal indítottak a masodik evadot, hogy ez mar a konyvekhez lett igazitva, a vegeredmeny meg ehhez kepest egy katyvasz lett.
Kenny
Stez
Toca
Kenny
briareos
Gyurma Pappa
Stez
KeyG
Toca
KeyG
briareos
KeyG
több mint 2 éve
KeyG
9 518
Egyiket sem ismerem. 😀amikor az HBO sorozatmunkássága csak GOT és Chernobylig megy vissza egy példában hirtelen kurvaöregnek érzem magam ( the wire, sopranos, deadwood csak h komolyakat említsek)Mindkettő rakott már le jó sorozatokat nekünk. HBO GOT és Chernobyl , Netflix Stranger Things és Witcher.Jó hát az egyik egy HBO sorozat, a másik meg Netflix. 😊Én bevallom nem játszottam a játékokkal és nem olvastam a könyveket sem ( Amit tervezek a sorozat után ) de nekem elképesztően tetszik.Ja, papiron hasznaljak alapul, a masodik evad viszont megis katyvasz lett, elkepesztoen nullaba veve fontos dolgokat a konyvbol.Ez ennél azért bonyolultabb. Nem láttam még végig a második évadot, így csak a könyvek alapján spekulálok. | Ha tényleg a könyveket használják alapul, a Wild Hunt viszonylag korán megtalálja Cirit, de igazán jelentősége tényleg csak az utolsó könyvben van. A játékban ezt az ötletet dolgozták át, gondolták tovább. Azt gyanítom, hogy a könyvben, ahol sokat beszélnek róla, és így sok infó csak dialógusokban van meg, azt "megmutatják" |nemMondom ezt úgy, hogy eddig nem játszottam a játékokkal egyáltalán, de most rányúltam a teljes bundle-ra steamen. | Jól értettem, hogy a harmadik évad lesz a Wild Hunt? |Én élveztem. Érthetőbb volt mint az első. Jól fel lett építve. Várom a 3.-at.Nem volt olyan rossz ez a Witcher, ha igy haladnak kult sorozat is lehet belole.Szerintem meg szar. Es mondom ezt Witcher-fankent. Azzal indítottak a masodik evadot, hogy ez mar a konyvekhez lett igazitva, a vegeredmeny meg ehhez kepest egy katyvasz lett.
Kenny
Stez
Toca
Kenny
briareos
Gyurma Pappa
Stez
KeyG
Toca
KeyG
briareos
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
amikor az HBO sorozatmunkássága csak GOT és Chernobylig megy vissza egy példában hirtelen kurvaöregnek érzem magam ( the wire, sopranos, deadwood csak h komolyakat említsek)Mindkettő rakott már le jó sorozatokat nekünk. HBO GOT és Chernobyl , Netflix Stranger Things és Witcher.Jó hát az egyik egy HBO sorozat, a másik meg Netflix. 😊Én bevallom nem játszottam a játékokkal és nem olvastam a könyveket sem ( Amit tervezek a sorozat után ) de nekem elképesztően tetszik.Ja, papiron hasznaljak alapul, a masodik evad viszont megis katyvasz lett, elkepesztoen nullaba veve fontos dolgokat a konyvbol.Ez ennél azért bonyolultabb. Nem láttam még végig a második évadot, így csak a könyvek alapján spekulálok. | Ha tényleg a könyveket használják alapul, a Wild Hunt viszonylag korán megtalálja Cirit, de igazán jelentősége tényleg csak az utolsó könyvben van. A játékban ezt az ötletet dolgozták át, gondolták tovább. Azt gyanítom, hogy a könyvben, ahol sokat beszélnek róla, és így sok infó csak dialógusokban van meg, azt "megmutatják" |nemMondom ezt úgy, hogy eddig nem játszottam a játékokkal egyáltalán, de most rányúltam a teljes bundle-ra steamen. | Jól értettem, hogy a harmadik évad lesz a Wild Hunt? |Én élveztem. Érthetőbb volt mint az első. Jól fel lett építve. Várom a 3.-at.Nem volt olyan rossz ez a Witcher, ha igy haladnak kult sorozat is lehet belole.Szerintem meg szar. Es mondom ezt Witcher-fankent. Azzal indítottak a masodik evadot, hogy ez mar a konyvekhez lett igazitva, a vegeredmeny meg ehhez kepest egy katyvasz lett.
Kenny
Stez
Toca
Kenny
briareos
Gyurma Pappa
Stez
KeyG
Toca
KeyG
több mint 2 éve
KeyG
9 518
Ízlések és pofonok, én a GOT-ot elsőre félbehagytam az első évad közben, aztán a 4. évadnál kerestem egy sorozatot IMDB-n és vezetett, adtam még egy esélyt neki és nem bántam meg. Nekem tetszik a Witcher, de összességében a GOT alatt van, de nem az első két évad alapján.Én szeretem a Game of Thrones-t, szerintem a legjobb sorozat eddig ami készült, viszont sokkal laposabb volt az első két évada, mint a Witcher első két évada.Wut?! Azta, mintha nem egy dimenzióban élnénk, pedig írom ezt Witcher rajongóként és az egyik fő GoT fintorgóként
KeyG
r.baggio
UI: Nagy Henry Cavill rajongó vagyok a Man of Steel óta.
Szerkesztette: KeyG
több mint 2 éve
Én szeretem a Game of Thrones-t, szerintem a legjobb sorozat eddig ami készült, viszont sokkal laposabb volt az első két évada, mint a Witcher első két évada.Wut?! Azta, mintha nem egy dimenzióban élnénk, pedig írom ezt Witcher rajongóként és az egyik fő GoT fintorgóként
KeyG
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
KeyG
9 518
Mindkettő rakott már le jó sorozatokat nekünk. HBO GOT és Chernobyl , Netflix Stranger Things és Witcher.Jó hát az egyik egy HBO sorozat, a másik meg Netflix. 😊Én bevallom nem játszottam a játékokkal és nem olvastam a könyveket sem ( Amit tervezek a sorozat után ) de nekem elképesztően tetszik.Ja, papiron hasznaljak alapul, a masodik evad viszont megis katyvasz lett, elkepesztoen nullaba veve fontos dolgokat a konyvbol.Ez ennél azért bonyolultabb. Nem láttam még végig a második évadot, így csak a könyvek alapján spekulálok. | Ha tényleg a könyveket használják alapul, a Wild Hunt viszonylag korán megtalálja Cirit, de igazán jelentősége tényleg csak az utolsó könyvben van. A játékban ezt az ötletet dolgozták át, gondolták tovább. Azt gyanítom, hogy a könyvben, ahol sokat beszélnek róla, és így sok infó csak dialógusokban van meg, azt "megmutatják" |nemMondom ezt úgy, hogy eddig nem játszottam a játékokkal egyáltalán, de most rányúltam a teljes bundle-ra steamen. | Jól értettem, hogy a harmadik évad lesz a Wild Hunt? |Én élveztem. Érthetőbb volt mint az első. Jól fel lett építve. Várom a 3.-at.Nem volt olyan rossz ez a Witcher, ha igy haladnak kult sorozat is lehet belole.Szerintem meg szar. Es mondom ezt Witcher-fankent. Azzal indítottak a masodik evadot, hogy ez mar a konyvekhez lett igazitva, a vegeredmeny meg ehhez kepest egy katyvasz lett.
Kenny
Stez
Toca
Kenny
briareos
Gyurma Pappa
Stez
KeyG
Toca
Szerkesztette: KeyG
több mint 2 éve
Jó hát az egyik egy HBO sorozat, a másik meg Netflix. 😊Én bevallom nem játszottam a játékokkal és nem olvastam a könyveket sem ( Amit tervezek a sorozat után ) de nekem elképesztően tetszik.Ja, papiron hasznaljak alapul, a masodik evad viszont megis katyvasz lett, elkepesztoen nullaba veve fontos dolgokat a konyvbol.Ez ennél azért bonyolultabb. Nem láttam még végig a második évadot, így csak a könyvek alapján spekulálok. | Ha tényleg a könyveket használják alapul, a Wild Hunt viszonylag korán megtalálja Cirit, de igazán jelentősége tényleg csak az utolsó könyvben van. A játékban ezt az ötletet dolgozták át, gondolták tovább. Azt gyanítom, hogy a könyvben, ahol sokat beszélnek róla, és így sok infó csak dialógusokban van meg, azt "megmutatják" |nemMondom ezt úgy, hogy eddig nem játszottam a játékokkal egyáltalán, de most rányúltam a teljes bundle-ra steamen. | Jól értettem, hogy a harmadik évad lesz a Wild Hunt? |Én élveztem. Érthetőbb volt mint az első. Jól fel lett építve. Várom a 3.-at.Nem volt olyan rossz ez a Witcher, ha igy haladnak kult sorozat is lehet belole.Szerintem meg szar. Es mondom ezt Witcher-fankent. Azzal indítottak a masodik evadot, hogy ez mar a konyvekhez lett igazitva, a vegeredmeny meg ehhez kepest egy katyvasz lett.
Kenny
Stez
Toca
Kenny
briareos
Gyurma Pappa
Stez
KeyG
több mint 2 éve
KeyG
9 518
Én bevallom nem játszottam a játékokkal és nem olvastam a könyveket sem ( Amit tervezek a sorozat után ) de nekem elképesztően tetszik.Ja, papiron hasznaljak alapul, a masodik evad viszont megis katyvasz lett, elkepesztoen nullaba veve fontos dolgokat a konyvbol.Ez ennél azért bonyolultabb. Nem láttam még végig a második évadot, így csak a könyvek alapján spekulálok. | Ha tényleg a könyveket használják alapul, a Wild Hunt viszonylag korán megtalálja Cirit, de igazán jelentősége tényleg csak az utolsó könyvben van. A játékban ezt az ötletet dolgozták át, gondolták tovább. Azt gyanítom, hogy a könyvben, ahol sokat beszélnek róla, és így sok infó csak dialógusokban van meg, azt "megmutatják" |nemMondom ezt úgy, hogy eddig nem játszottam a játékokkal egyáltalán, de most rányúltam a teljes bundle-ra steamen. | Jól értettem, hogy a harmadik évad lesz a Wild Hunt? |Én élveztem. Érthetőbb volt mint az első. Jól fel lett építve. Várom a 3.-at.Nem volt olyan rossz ez a Witcher, ha igy haladnak kult sorozat is lehet belole.Szerintem meg szar. Es mondom ezt Witcher-fankent. Azzal indítottak a masodik evadot, hogy ez mar a konyvekhez lett igazitva, a vegeredmeny meg ehhez kepest egy katyvasz lett.
Kenny
Stez
Toca
Kenny
briareos
Gyurma Pappa
Stez
több mint 2 éve
me eyeing my glass of water while watching #TheSilentSea pic.twitter.com/KI9EislATM
— bae doona enthusiast ツ💫 (@chatshuire) December 26, 2021
több mint 2 éve
Ja, papiron hasznaljak alapul, a masodik evad viszont megis katyvasz lett, elkepesztoen nullaba veve fontos dolgokat a konyvbol.Ez ennél azért bonyolultabb. Nem láttam még végig a második évadot, így csak a könyvek alapján spekulálok. | Ha tényleg a könyveket használják alapul, a Wild Hunt viszonylag korán megtalálja Cirit, de igazán jelentősége tényleg csak az utolsó könyvben van. A játékban ezt az ötletet dolgozták át, gondolták tovább. Azt gyanítom, hogy a könyvben, ahol sokat beszélnek róla, és így sok infó csak dialógusokban van meg, azt "megmutatják" |nemMondom ezt úgy, hogy eddig nem játszottam a játékokkal egyáltalán, de most rányúltam a teljes bundle-ra steamen. | Jól értettem, hogy a harmadik évad lesz a Wild Hunt? |Én élveztem. Érthetőbb volt mint az első. Jól fel lett építve. Várom a 3.-at.Nem volt olyan rossz ez a Witcher, ha igy haladnak kult sorozat is lehet belole.Szerintem meg szar. Es mondom ezt Witcher-fankent. Azzal indítottak a masodik evadot, hogy ez mar a konyvekhez lett igazitva, a vegeredmeny meg ehhez kepest egy katyvasz lett.
Kenny
Stez
Toca
Kenny
briareos
Gyurma Pappa
több mint 2 éve
Ez ennél azért bonyolultabb. Nem láttam még végig a második évadot, így csak a könyvek alapján spekulálok. | Ha tényleg a könyveket használják alapul, a Wild Hunt viszonylag korán megtalálja Cirit, de igazán jelentősége tényleg csak az utolsó könyvben van. A játékban ezt az ötletet dolgozták át, gondolták tovább. Azt gyanítom, hogy a könyvben, ahol sokat beszélnek róla, és így sok infó csak dialógusokban van meg, azt "megmutatják" |nemMondom ezt úgy, hogy eddig nem játszottam a játékokkal egyáltalán, de most rányúltam a teljes bundle-ra steamen. | Jól értettem, hogy a harmadik évad lesz a Wild Hunt? |Én élveztem. Érthetőbb volt mint az első. Jól fel lett építve. Várom a 3.-at.Nem volt olyan rossz ez a Witcher, ha igy haladnak kult sorozat is lehet belole.Szerintem meg szar. Es mondom ezt Witcher-fankent. Azzal indítottak a masodik evadot, hogy ez mar a konyvekhez lett igazitva, a vegeredmeny meg ehhez kepest egy katyvasz lett.
Kenny
Stez
Toca
Kenny
briareos
több mint 2 éve
nemMondom ezt úgy, hogy eddig nem játszottam a játékokkal egyáltalán, de most rányúltam a teljes bundle-ra steamen. | Jól értettem, hogy a harmadik évad lesz a Wild Hunt? |Én élveztem. Érthetőbb volt mint az első. Jól fel lett építve. Várom a 3.-at.Nem volt olyan rossz ez a Witcher, ha igy haladnak kult sorozat is lehet belole.Szerintem meg szar. Es mondom ezt Witcher-fankent. Azzal indítottak a masodik evadot, hogy ez mar a konyvekhez lett igazitva, a vegeredmeny meg ehhez kepest egy katyvasz lett.
Kenny
Stez
Toca
Kenny
több mint 2 éve
Mondom ezt úgy, hogy eddig nem játszottam a játékokkal egyáltalán, de most rányúltam a teljes bundle-ra steamen. | Jól értettem, hogy a harmadik évad lesz a Wild Hunt? |Én élveztem. Érthetőbb volt mint az első. Jól fel lett építve. Várom a 3.-at.Nem volt olyan rossz ez a Witcher, ha igy haladnak kult sorozat is lehet belole.Szerintem meg szar. Es mondom ezt Witcher-fankent. Azzal indítottak a masodik evadot, hogy ez mar a konyvekhez lett igazitva, a vegeredmeny meg ehhez kepest egy katyvasz lett.
Kenny
Stez
Toca
több mint 2 éve
pár percet lehet láttam mikor kapcsolgattam a tv-t 😀Karácsonyi dara! Valaki ismeri? 😀Büszkeséggel tölt el, hogy a mai napig sem láttam belőle egyetlen percet sem. 😊
youtu.be/eah2_cDFNkw
steelwolf
Mikey
de ez is azon kult sorozatok közé tartozik amit sose fogok megnézni 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Mikey
18 753
Karácsonyi dara! Valaki ismeri? 😀Büszkeséggel tölt el, hogy a mai napig sem láttam belőle egyetlen percet sem. 😊
youtu.be/eah2_cDFNkw
steelwolf
több mint 2 éve
Én élveztem. Érthetőbb volt mint az első. Jól fel lett építve. Várom a 3.-at.Nem volt olyan rossz ez a Witcher, ha igy haladnak kult sorozat is lehet belole.Szerintem meg szar. Es mondom ezt Witcher-fankent. Azzal indítottak a masodik evadot, hogy ez mar a konyvekhez lett igazitva, a vegeredmeny meg ehhez kepest egy katyvasz lett.
Kenny
Stez
több mint 2 éve
Nem volt olyan rossz ez a Witcher, ha igy haladnak kult sorozat is lehet belole.Szerintem meg szar. Es mondom ezt Witcher-fankent. Azzal indítottak a masodik evadot, hogy ez mar a konyvekhez lett igazitva, a vegeredmeny meg ehhez kepest egy katyvasz lett.
Kenny
több mint 2 éve
Nem volt olyan rossz ez a Witcher, ha igy haladnak kult sorozat is lehet belole.
több mint 2 éve
KeyG
9 518
Hawkeye 10/7The Wheel of Time 10/5
A Hawkeye meglepett, szerintem az eddigi legjobb MCU-s sorozat, élveztem.
Az idő kereke nálam csalódás, ha lesz folytatása megnézem de igazaból csak azért, mert elkezdtem.
több mint 2 éve
Mikey
18 753
Véget ért a Hawkeye első évada. Spoilerek nélkül, szerintem teljesen rendben volt, Renner jól lehozta az unott hőst, akinek már csak nyűg a munkája, Steinfeld pedig szinte brillírozott a fiatalos hévvel megáldott ügyetlenkedő "tanonc" szerepében. A sorozat vége feldobott néhány kérdést, remélem ezt egy második évadban ki fogják bontani és remélem hogy Yelena karakterét is fogjuk még látni Kate oldalán. Amit Kate és Yelena művelt, az valami zseniális volt, a liftes jelenet és ahogy odáig elverekedték magukat pedig telitalálat volt. Tökéletes képviselői lennének az új generációnak. Nagyon jól hoztak be karaktereket a korábbi filmekből/sorozatokból is, szóval van még ebben a sorozatban potenciál. Lényegesen egyszerűbb mint a Loki vagy a WandaVision, de simán élvezhető hat epizód volt.
több mint 2 éve
Mikey
18 753
Arcane.Ha ma este folytatódna a második évaddal, az is késő lenne. 😊
hát bazdmeg. mi ez a zseniálisan fucking kurva jó sorozat? minden jó benne. minden. 2023 gyere már.
petey
Fun fact: nem győzöm a sorozatban hallható zenéket hallgatni, hihetetlen jók, megunhatatlanok.
több mint 2 éve
Arcane.hát bazdmeg. mi ez a zseniálisan fucking kurva jó sorozat? minden jó benne. minden. 2023 gyere már.