Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 2 éve
A yellowstone kurva jó, nézze aki nem tette eddig
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
Taylor Sheridan aki megalkotta a zseniális Wind Rivert-t, és még a Sicario, Hell or High Water is a nevéhez köthető, csinált egy remek kis sorozatot, amely már a 4. évadjánál jár! Közben pedig a spin-offja most decemberben indult!youtu.be/suobrMPBLlo
youtu.be/oTG2yZeVDIA
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Boba ?
több mint 2 éve
Visszatérve még a vajákra nekem is egy katyvasz lett,nagyon jól indít szerintem,első két rész nekem nagyon tetszett,aztán elfogyott nekem mindenhogyan. A szereplők szenvedtek szerepükben. | Yennel el kell mondatni 50x,hogy elvesztette varázserejét,Cirivel,hogy nem tudja ki ő és,hogy fél,Geralt egy helyben toporgó apuka szerep eljátszása 50x | Rápróbálnak húzni egy apa-lánya szálat,amit a Mandalorian szerintem jobban bemutatott. Nagyon szájbarágós az egész és rengeteg felesleges info,jelenetek,miközben kurvasok kérdőjel maradt az egész világgal kapcsolatban,amit egy játékkal nem játszó és könyveket nem olvasó,fantasyban kb. mozgó csak sejt.Nem vártam sokat,nem rossz két ünnep közötti közös program de nem több sajnos.
Egy jéghideg mit kérsz?
több mint 2 éve
Hát mert Sorozatban írod a rámutató hsz-eket!Nem tagadom, de hogy jön ez a Sorozatok topikba?Band of Brothers nem hbo?Dede, csak MC12 perverz és magyarul írta a címeket ( elit alakulat ).
Negritis
Toca
MC12
több mint 2 éve
láttuk a videóidatNem tagadom, de hogy jön ez a Sorozatok topikba?Band of Brothers nem hbo?Dede, csak MC12 perverz és magyarul írta a címeket ( elit alakulat ).
Negritis
Toca
MC12
több mint 2 éve
MC12
6 378
Nem tagadom, de hogy jön ez a Sorozatok topikba?Band of Brothers nem hbo?Dede, csak MC12 perverz és magyarul írta a címeket ( elit alakulat ).
Negritis
Toca
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Band of Brothers nem hbo?Dede, csak MC12 perverz és magyarul írta a címeket ( elit alakulat ).
Negritis
több mint 2 éve
Band of Brothers nem hbo?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
The wire-t mindig kihagyom mert nem láttam 😀True Blood, THE WIRE ( abszolút elmozdíthatatlan TOP1), Veep, Deadwood, Succession, Billions.És akkor meg a Leftovers, Boardwalk Empire, True Detective triórol nem is beszéltünk.yepp, mind alapműOz, Félig üres, Törtetők, Sírhant Művek, Elit alakulat, Róma…öregek vagyunk.amikor az HBO sorozatmunkássága csak GOT és Chernobylig megy vissza egy példában hirtelen kurvaöregnek érzem magam ( the wire, sopranos, deadwood csak h komolyakat említsek)Mindkettő rakott már le jó sorozatokat nekünk. HBO GOT és Chernobyl , Netflix Stranger Things és Witcher.Jó hát az egyik egy HBO sorozat, a másik meg Netflix. 😊Én bevallom nem játszottam a játékokkal és nem olvastam a könyveket sem ( Amit tervezek a sorozat után ) de nekem elképesztően tetszik.Ja, papiron hasznaljak alapul, a masodik evad viszont megis katyvasz lett, elkepesztoen nullaba veve fontos dolgokat a konyvbol.Ez ennél azért bonyolultabb. Nem láttam még végig a második évadot, így csak a könyvek alapján spekulálok. | Ha tényleg a könyveket használják alapul, a Wild Hunt viszonylag korán megtalálja Cirit, de igazán jelentősége tényleg csak az utolsó könyvben van. A játékban ezt az ötletet dolgozták át, gondolták tovább. Azt gyanítom, hogy a könyvben, ahol sokat beszélnek róla, és így sok infó csak dialógusokban van meg, azt "megmutatják" |nemMondom ezt úgy, hogy eddig nem játszottam a játékokkal egyáltalán, de most rányúltam a teljes bundle-ra steamen. | Jól értettem, hogy a harmadik évad lesz a Wild Hunt? |Én élveztem. Érthetőbb volt mint az első. Jól fel lett építve. Várom a 3.-at.Nem volt olyan rossz ez a Witcher, ha igy haladnak kult sorozat is lehet belole.Szerintem meg szar. Es mondom ezt Witcher-fankent. Azzal indítottak a masodik evadot, hogy ez mar a konyvekhez lett igazitva, a vegeredmeny meg ehhez kepest egy katyvasz lett.
Kenny
Stez
Mondjuk nyilván minden könyv fannak lesz kötekedni valója.
Toca
Kenny
elvileg 7 évadot terveznek, kétlem h elsütik a harmadikban a wild huntot, csak most épp megint többet mutattak belőle, ugye már első évadban is volt róla szó
briareos
Gyurma Pappa
Stez
Én szeretem a Game of Thrones-t, szerintem a legjobb sorozat eddig ami készült, viszont sokkal laposabb volt az első két évada, mint a Witcher első két évada.
KeyG
Toca
Én ilyen tekintetben az Amazon-tól fázok, mert a The Boys az jó de a The Wheel of Time az nem és tartok attól, hogy a Gyűrűk Ura sorozatot elbasszák. (Szereplőgárda pl.)
KeyG
briareos
MC12
briareos
És tuti meg így is kimaradt pár dolog 😊
Toca
És a legnagyobb a Sopranos, de azt említették korábban.
A régi HBO-s sorozatok közül sokkal sokkal több lett kult, mint bármelyik streaming szolgáltatónál.
Mondjon bárki bármit a sorozatok királya az HBO.
Kenny
Billions mondjuk pont nem HBO. 😊
több mint 2 éve
HBO a minőségben, a Netflix pedig a szórakozásban jeleskedik!
több mint 2 éve
ozibozi
17 183
Ha már HBOa City on a Hill egy olyan alkotás, ami már kezdi súrolni a komoly sorozatok szintjét. Az első évad után, ami csak egy rendes iparos munka, a második évad már komolyan belemegy a
Személyekbe, ki miért olyan amilyen,
a városba is/Boston/, és/de csúnyán kezd leásni a
Mélybe, ahogy a Drót is anno.
Kevin Bacon meg csak egy nagy plussz az egészhez.
3. Évad úton.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 2 éve
Sokat elárul, hogy pont a legjobb kettő maradt ki (Six feet under és a Boardwalk Empire)mindkettő volt említve
r.baggio
több mint 2 éve
Sokat elárul, hogy pont a legjobb kettő maradt ki (Six feet under és a Boardwalk Empire)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
True Blood, THE WIRE ( abszolút elmozdíthatatlan TOP1), Veep, Deadwood, Succession, Billions.És akkor meg a Leftovers, Boardwalk Empire, True Detective triórol nem is beszéltünk.yepp, mind alapműOz, Félig üres, Törtetők, Sírhant Művek, Elit alakulat, Róma…öregek vagyunk.amikor az HBO sorozatmunkássága csak GOT és Chernobylig megy vissza egy példában hirtelen kurvaöregnek érzem magam ( the wire, sopranos, deadwood csak h komolyakat említsek)Mindkettő rakott már le jó sorozatokat nekünk. HBO GOT és Chernobyl , Netflix Stranger Things és Witcher.Jó hát az egyik egy HBO sorozat, a másik meg Netflix. 😊Én bevallom nem játszottam a játékokkal és nem olvastam a könyveket sem ( Amit tervezek a sorozat után ) de nekem elképesztően tetszik.Ja, papiron hasznaljak alapul, a masodik evad viszont megis katyvasz lett, elkepesztoen nullaba veve fontos dolgokat a konyvbol.Ez ennél azért bonyolultabb. Nem láttam még végig a második évadot, így csak a könyvek alapján spekulálok. | Ha tényleg a könyveket használják alapul, a Wild Hunt viszonylag korán megtalálja Cirit, de igazán jelentősége tényleg csak az utolsó könyvben van. A játékban ezt az ötletet dolgozták át, gondolták tovább. Azt gyanítom, hogy a könyvben, ahol sokat beszélnek róla, és így sok infó csak dialógusokban van meg, azt "megmutatják" |nemMondom ezt úgy, hogy eddig nem játszottam a játékokkal egyáltalán, de most rányúltam a teljes bundle-ra steamen. | Jól értettem, hogy a harmadik évad lesz a Wild Hunt? |Én élveztem. Érthetőbb volt mint az első. Jól fel lett építve. Várom a 3.-at.Nem volt olyan rossz ez a Witcher, ha igy haladnak kult sorozat is lehet belole.Szerintem meg szar. Es mondom ezt Witcher-fankent. Azzal indítottak a masodik evadot, hogy ez mar a konyvekhez lett igazitva, a vegeredmeny meg ehhez kepest egy katyvasz lett.
Kenny
Stez
Toca
Kenny
elvileg 7 évadot terveznek, kétlem h elsütik a harmadikban a wild huntot, csak most épp megint többet mutattak belőle, ugye már első évadban is volt róla szó
briareos
Gyurma Pappa
Stez
Én szeretem a Game of Thrones-t, szerintem a legjobb sorozat eddig ami készült, viszont sokkal laposabb volt az első két évada, mint a Witcher első két évada.
KeyG
Toca
Én ilyen tekintetben az Amazon-tól fázok, mert a The Boys az jó de a The Wheel of Time az nem és tartok attól, hogy a Gyűrűk Ura sorozatot elbasszák. (Szereplőgárda pl.)
KeyG
briareos
MC12
briareos
Toca
És a legnagyobb a Sopranos, de azt említették korábban.
A régi HBO-s sorozatok közül sokkal sokkal több lett kult, mint bármelyik streaming szolgáltatónál.
Mondjon bárki bármit a sorozatok királya az HBO.
Szerkesztette: Kenny
több mint 2 éve
Mert a Game of Thronesban mar igy sem birta el a sorozat, hogy vagy harmind-negyven fontos szereplot oda akartak suriteni, a Witchernel ezzel szemben ramentek a fan service-re egyreszrol, rengeteg szereplot hagytak ki, es csak a kozponti figurakat raktak bele elso korben. Es a GOT-ban meg igy is kihagytak egy halom fontos szalat.Én bevallom nem játszottam a játékokkal és nem olvastam a könyveket sem ( Amit tervezek a sorozat után ) de nekem elképesztően tetszik.Ja, papiron hasznaljak alapul, a masodik evad viszont megis katyvasz lett, elkepesztoen nullaba veve fontos dolgokat a konyvbol.Ez ennél azért bonyolultabb. Nem láttam még végig a második évadot, így csak a könyvek alapján spekulálok. | Ha tényleg a könyveket használják alapul, a Wild Hunt viszonylag korán megtalálja Cirit, de igazán jelentősége tényleg csak az utolsó könyvben van. A játékban ezt az ötletet dolgozták át, gondolták tovább. Azt gyanítom, hogy a könyvben, ahol sokat beszélnek róla, és így sok infó csak dialógusokban van meg, azt "megmutatják" |nemMondom ezt úgy, hogy eddig nem játszottam a játékokkal egyáltalán, de most rányúltam a teljes bundle-ra steamen. | Jól értettem, hogy a harmadik évad lesz a Wild Hunt? |Én élveztem. Érthetőbb volt mint az első. Jól fel lett építve. Várom a 3.-at.Nem volt olyan rossz ez a Witcher, ha igy haladnak kult sorozat is lehet belole.Szerintem meg szar. Es mondom ezt Witcher-fankent. Azzal indítottak a masodik evadot, hogy ez mar a konyvekhez lett igazitva, a vegeredmeny meg ehhez kepest egy katyvasz lett.
Kenny
Stez
Toca
Kenny
briareos
Gyurma Pappa
Stez
KeyG
A Witchernel en azt erzem, hogy meg most is csak kostolgatja a sorozat a regeny vilagat, de hiaba kostolgatja, utana ki is kopi gyorsan, es inkabb visszater a feluletesseghez. Es hat itt mindenki vedett ugymond, ezzel szemben a GOT-ban minden masodik kedvencet kinyirtak ket evadon belul.
Mashogy van felepitve, es sajnos azt kell mondjam, hogy nekem a Witcher picit gagyi sok elemeben. A GOT meg szimplan nem birta el a Martin altal felepitett vonalakat, illetve Halivud bicskaja eleg eroteljesen beletort, amire remek pelda az utolso ket evad.
több mint 2 éve
Valóban túltolták már és a kezdeti hatalmas hype és "menőség" lendületet már csak a fan script vonallal tudták tovább húzni.en most nyomom (amennyire lehet baba mellett) a nagy penzrablast. talan 5. resz kozepen vagyok de eddig nekem igazabol jo iparos munkanak tunik. fog ez meg feljebb menni? ha jol emlekszem nagyon jo a sajtoja es itt sokan dicsertetek. nem vitatom, hogy tok erdekes az egesz, de eddig nem nagyon volt semmi uj, amit mar mashol nem lattam volna.Szerintem az első kettő után, ebben a formában kár volt leforgatni a többit. 2023-tól Berlinnek lesz spinoffja.
csebi
csi77
Berlin és Sierra a két legjobb színész magasan a sorozatban, baromi jól nyomják a kattant őrültet itt is.
Valami Bonnie és Clyde szerű elmebeteg Tarantino stílusú sorozat nagyon jól állna kettejüknek 😊
több mint 2 éve
Szerintem nehéz összevetni a kettőt, mert a GoT tulajdonképpen egy politikai dráma kevés fantasy elemmel megfűszerezve, a Witcher viszont egy klasszik fantasy.Ízlések és pofonok, én a GOT-ot elsőre félbehagytam az első évad közben, aztán a 4. évadnál kerestem egy sorozatot IMDB-n és vezetett, adtam még egy esélyt neki és nem bántam meg. Nekem tetszik a Witcher, de összességében a GOT alatt van, de nem az első két évad alapján.Én szeretem a Game of Thrones-t, szerintem a legjobb sorozat eddig ami készült, viszont sokkal laposabb volt az első két évada, mint a Witcher első két évada.Wut?! Azta, mintha nem egy dimenzióban élnénk, pedig írom ezt Witcher rajongóként és az egyik fő GoT fintorgóként
KeyG
r.baggio
UI: Nagy Henry Cavill rajongó vagyok a Man of Steel óta.
KeyG
Mondjuk én a GoT-t a könyvek olvasása után néztem csak meg, és mivel az utolsó két könyv (de főleg az utolsó) számomra hatalmas csalódás volt, így a sorozathoz is fenntartásokkal álltam hozzá. Ami 1-2 esetben be is jött (a Dorne-i és a Stannis szál miatt a hajamat téptem), de összességében tényleg baromi jól összerakott sorozat volt. És eddig a Witcher is egy élvezhető kis cucc, de szvsz teljesen más kaliber a kettő.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 2 éve
en most nyomom (amennyire lehet baba mellett) a nagy penzrablast. talan 5. resz kozepen vagyok de eddig nekem igazabol jo iparos munkanak tunik. fog ez meg feljebb menni? ha jol emlekszem nagyon jo a sajtoja es itt sokan dicsertetek. nem vitatom, hogy tok erdekes az egesz, de eddig nem nagyon volt semmi uj, amit mar mashol nem lattam volna.Szerintem az első kettő után, ebben a formában kár volt leforgatni a többit. 2023-tól Berlinnek lesz spinoffja.
csebi
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
KeyG
9 518
Én már öregnek érzem magam így XXX-ben. 😊much to learn, you have, young KeyGEz mind sorozat? 😀És akkor meg a Leftovers, Boardwalk Empire, True Detective triórol nem is beszéltünk.yepp, mind alapműOz, Félig üres, Törtetők, Sírhant Művek, Elit alakulat, Róma…öregek vagyunk.amikor az HBO sorozatmunkássága csak GOT és Chernobylig megy vissza egy példában hirtelen kurvaöregnek érzem magam ( the wire, sopranos, deadwood csak h komolyakat említsek)Mindkettő rakott már le jó sorozatokat nekünk. HBO GOT és Chernobyl , Netflix Stranger Things és Witcher.Jó hát az egyik egy HBO sorozat, a másik meg Netflix. 😊Én bevallom nem játszottam a játékokkal és nem olvastam a könyveket sem ( Amit tervezek a sorozat után ) de nekem elképesztően tetszik.Ja, papiron hasznaljak alapul, a masodik evad viszont megis katyvasz lett, elkepesztoen nullaba veve fontos dolgokat a konyvbol.Ez ennél azért bonyolultabb. Nem láttam még végig a második évadot, így csak a könyvek alapján spekulálok. | Ha tényleg a könyveket használják alapul, a Wild Hunt viszonylag korán megtalálja Cirit, de igazán jelentősége tényleg csak az utolsó könyvben van. A játékban ezt az ötletet dolgozták át, gondolták tovább. Azt gyanítom, hogy a könyvben, ahol sokat beszélnek róla, és így sok infó csak dialógusokban van meg, azt "megmutatják" |nemMondom ezt úgy, hogy eddig nem játszottam a játékokkal egyáltalán, de most rányúltam a teljes bundle-ra steamen. | Jól értettem, hogy a harmadik évad lesz a Wild Hunt? |Én élveztem. Érthetőbb volt mint az első. Jól fel lett építve. Várom a 3.-at.Nem volt olyan rossz ez a Witcher, ha igy haladnak kult sorozat is lehet belole.Szerintem meg szar. Es mondom ezt Witcher-fankent. Azzal indítottak a masodik evadot, hogy ez mar a konyvekhez lett igazitva, a vegeredmeny meg ehhez kepest egy katyvasz lett.
Kenny
Stez
Toca
Kenny
briareos
Gyurma Pappa
Stez
KeyG
Toca
KeyG
briareos
MC12
briareos
Toca
KeyG
briareos
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
much to learn, you have, young KeyGEz mind sorozat? 😀És akkor meg a Leftovers, Boardwalk Empire, True Detective triórol nem is beszéltünk.yepp, mind alapműOz, Félig üres, Törtetők, Sírhant Művek, Elit alakulat, Róma…öregek vagyunk.amikor az HBO sorozatmunkássága csak GOT és Chernobylig megy vissza egy példában hirtelen kurvaöregnek érzem magam ( the wire, sopranos, deadwood csak h komolyakat említsek)Mindkettő rakott már le jó sorozatokat nekünk. HBO GOT és Chernobyl , Netflix Stranger Things és Witcher.Jó hát az egyik egy HBO sorozat, a másik meg Netflix. 😊Én bevallom nem játszottam a játékokkal és nem olvastam a könyveket sem ( Amit tervezek a sorozat után ) de nekem elképesztően tetszik.Ja, papiron hasznaljak alapul, a masodik evad viszont megis katyvasz lett, elkepesztoen nullaba veve fontos dolgokat a konyvbol.Ez ennél azért bonyolultabb. Nem láttam még végig a második évadot, így csak a könyvek alapján spekulálok. | Ha tényleg a könyveket használják alapul, a Wild Hunt viszonylag korán megtalálja Cirit, de igazán jelentősége tényleg csak az utolsó könyvben van. A játékban ezt az ötletet dolgozták át, gondolták tovább. Azt gyanítom, hogy a könyvben, ahol sokat beszélnek róla, és így sok infó csak dialógusokban van meg, azt "megmutatják" |nemMondom ezt úgy, hogy eddig nem játszottam a játékokkal egyáltalán, de most rányúltam a teljes bundle-ra steamen. | Jól értettem, hogy a harmadik évad lesz a Wild Hunt? |Én élveztem. Érthetőbb volt mint az első. Jól fel lett építve. Várom a 3.-at.Nem volt olyan rossz ez a Witcher, ha igy haladnak kult sorozat is lehet belole.Szerintem meg szar. Es mondom ezt Witcher-fankent. Azzal indítottak a masodik evadot, hogy ez mar a konyvekhez lett igazitva, a vegeredmeny meg ehhez kepest egy katyvasz lett.
Kenny
Stez
Toca
Kenny
briareos
Gyurma Pappa
Stez
KeyG
Toca
KeyG
briareos
MC12
briareos
Toca
KeyG
több mint 2 éve
KeyG
9 518
Ez mind sorozat? 😀És akkor meg a Leftovers, Boardwalk Empire, True Detective triórol nem is beszéltünk.yepp, mind alapműOz, Félig üres, Törtetők, Sírhant Művek, Elit alakulat, Róma…öregek vagyunk.amikor az HBO sorozatmunkássága csak GOT és Chernobylig megy vissza egy példában hirtelen kurvaöregnek érzem magam ( the wire, sopranos, deadwood csak h komolyakat említsek)Mindkettő rakott már le jó sorozatokat nekünk. HBO GOT és Chernobyl , Netflix Stranger Things és Witcher.Jó hát az egyik egy HBO sorozat, a másik meg Netflix. 😊Én bevallom nem játszottam a játékokkal és nem olvastam a könyveket sem ( Amit tervezek a sorozat után ) de nekem elképesztően tetszik.Ja, papiron hasznaljak alapul, a masodik evad viszont megis katyvasz lett, elkepesztoen nullaba veve fontos dolgokat a konyvbol.Ez ennél azért bonyolultabb. Nem láttam még végig a második évadot, így csak a könyvek alapján spekulálok. | Ha tényleg a könyveket használják alapul, a Wild Hunt viszonylag korán megtalálja Cirit, de igazán jelentősége tényleg csak az utolsó könyvben van. A játékban ezt az ötletet dolgozták át, gondolták tovább. Azt gyanítom, hogy a könyvben, ahol sokat beszélnek róla, és így sok infó csak dialógusokban van meg, azt "megmutatják" |nemMondom ezt úgy, hogy eddig nem játszottam a játékokkal egyáltalán, de most rányúltam a teljes bundle-ra steamen. | Jól értettem, hogy a harmadik évad lesz a Wild Hunt? |Én élveztem. Érthetőbb volt mint az első. Jól fel lett építve. Várom a 3.-at.Nem volt olyan rossz ez a Witcher, ha igy haladnak kult sorozat is lehet belole.Szerintem meg szar. Es mondom ezt Witcher-fankent. Azzal indítottak a masodik evadot, hogy ez mar a konyvekhez lett igazitva, a vegeredmeny meg ehhez kepest egy katyvasz lett.
Kenny
Stez
Toca
Kenny
briareos
Gyurma Pappa
Stez
KeyG
Toca
KeyG
briareos
MC12
briareos
Toca
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
naná, szex és new yorkÉs akkor meg a Leftovers, Boardwalk Empire, True Detective triórol nem is beszéltünk.yepp, mind alapműOz, Félig üres, Törtetők, Sírhant Művek, Elit alakulat, Róma…öregek vagyunk.amikor az HBO sorozatmunkássága csak GOT és Chernobylig megy vissza egy példában hirtelen kurvaöregnek érzem magam ( the wire, sopranos, deadwood csak h komolyakat említsek)Mindkettő rakott már le jó sorozatokat nekünk. HBO GOT és Chernobyl , Netflix Stranger Things és Witcher.Jó hát az egyik egy HBO sorozat, a másik meg Netflix. 😊Én bevallom nem játszottam a játékokkal és nem olvastam a könyveket sem ( Amit tervezek a sorozat után ) de nekem elképesztően tetszik.Ja, papiron hasznaljak alapul, a masodik evad viszont megis katyvasz lett, elkepesztoen nullaba veve fontos dolgokat a konyvbol.Ez ennél azért bonyolultabb. Nem láttam még végig a második évadot, így csak a könyvek alapján spekulálok. | Ha tényleg a könyveket használják alapul, a Wild Hunt viszonylag korán megtalálja Cirit, de igazán jelentősége tényleg csak az utolsó könyvben van. A játékban ezt az ötletet dolgozták át, gondolták tovább. Azt gyanítom, hogy a könyvben, ahol sokat beszélnek róla, és így sok infó csak dialógusokban van meg, azt "megmutatják" |nemMondom ezt úgy, hogy eddig nem játszottam a játékokkal egyáltalán, de most rányúltam a teljes bundle-ra steamen. | Jól értettem, hogy a harmadik évad lesz a Wild Hunt? |Én élveztem. Érthetőbb volt mint az első. Jól fel lett építve. Várom a 3.-at.Nem volt olyan rossz ez a Witcher, ha igy haladnak kult sorozat is lehet belole.Szerintem meg szar. Es mondom ezt Witcher-fankent. Azzal indítottak a masodik evadot, hogy ez mar a konyvekhez lett igazitva, a vegeredmeny meg ehhez kepest egy katyvasz lett.
Kenny
Stez
Toca
Kenny
briareos
Gyurma Pappa
Stez
KeyG
Toca
KeyG
briareos
MC12
briareos
Toca
😀
több mint 2 éve
És akkor meg a Leftovers, Boardwalk Empire, True Detective triórol nem is beszéltünk.yepp, mind alapműOz, Félig üres, Törtetők, Sírhant Művek, Elit alakulat, Róma…öregek vagyunk.amikor az HBO sorozatmunkássága csak GOT és Chernobylig megy vissza egy példában hirtelen kurvaöregnek érzem magam ( the wire, sopranos, deadwood csak h komolyakat említsek)Mindkettő rakott már le jó sorozatokat nekünk. HBO GOT és Chernobyl , Netflix Stranger Things és Witcher.Jó hát az egyik egy HBO sorozat, a másik meg Netflix. 😊Én bevallom nem játszottam a játékokkal és nem olvastam a könyveket sem ( Amit tervezek a sorozat után ) de nekem elképesztően tetszik.Ja, papiron hasznaljak alapul, a masodik evad viszont megis katyvasz lett, elkepesztoen nullaba veve fontos dolgokat a konyvbol.Ez ennél azért bonyolultabb. Nem láttam még végig a második évadot, így csak a könyvek alapján spekulálok. | Ha tényleg a könyveket használják alapul, a Wild Hunt viszonylag korán megtalálja Cirit, de igazán jelentősége tényleg csak az utolsó könyvben van. A játékban ezt az ötletet dolgozták át, gondolták tovább. Azt gyanítom, hogy a könyvben, ahol sokat beszélnek róla, és így sok infó csak dialógusokban van meg, azt "megmutatják" |nemMondom ezt úgy, hogy eddig nem játszottam a játékokkal egyáltalán, de most rányúltam a teljes bundle-ra steamen. | Jól értettem, hogy a harmadik évad lesz a Wild Hunt? |Én élveztem. Érthetőbb volt mint az első. Jól fel lett építve. Várom a 3.-at.Nem volt olyan rossz ez a Witcher, ha igy haladnak kult sorozat is lehet belole.Szerintem meg szar. Es mondom ezt Witcher-fankent. Azzal indítottak a masodik evadot, hogy ez mar a konyvekhez lett igazitva, a vegeredmeny meg ehhez kepest egy katyvasz lett.
Kenny
Stez
Toca
Kenny
briareos
Gyurma Pappa
Stez
KeyG
Toca
KeyG
briareos
MC12
briareos