Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 2 éve
Cowboykarcsi90 Dallas Cowboys 3 228 — …the quickest draw, the toughest motherfucker in these lands
Nektek mi volt a legjobb évadzáró/sorozatzáró rész?

Nehéz jó zárást írni, de sztem a Killing 2x10 egy mestermű!
steelwolf
Black Adder

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 2 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 704 — Jó ötletnek tűnt!

steelwolf
számomra a legemlékezetesebb az vagy a Fringe vagy a Sopranos záró része
(animék esetében valszeg a Hajime no Ippo alap sorozatot hoznám)
Negritis
Ha anime akkor nálam a Code Geass vége mindent visz.

Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 122 — The Mathematician

steelwolf
számomra a legemlékezetesebb az vagy a Fringe vagy a Sopranos záró része
(animék esetében valszeg a Hajime no Ippo alap sorozatot hoznám)

Szerkesztette: Negritis, a vajda

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 424 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!

több mint 2 éve
Törölt felhasználó
The Book of Boba Fett, senki?
Beki
jót nem sokat tudnék róla írni
empty taxi
Hát amennyiben nem pörögnek fel az események az utolsó 3 részben, úgy igen. 6. rész abból a szempontból érdekes, hogy Filoni írta.
Beki
rettentő unalmas a story, felpöröghet még de eddig ez egy masszív csalódás.
Kenny
Ezzel sajnos teljes mértékben egyetértek.
több mint 2 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
Beki
empty taxi
Hát amennyiben nem pörögnek fel az események az utolsó 3 részben, úgy igen. 6. rész abból a szempontból érdekes, hogy Filoni írta.
Beki
rettentő unalmas a story, felpöröghet még de eddig ez egy masszív csalódás.

több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Szeptember 2.

steelwolf
van egy minimális teaser is de kb csak emondják az egy gyűrű sztoriját
Negritis
Nyilván így volt logikus bejelenteni a sorozat hivatalos címét h Galadriel hangjával felolvastatják a Hatalom Gyűrűihez kapcsolódó részt. 😊
Beki
A teaser.
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Szeptember 2.

steelwolf
Negritis
Nyilván így volt logikus bejelenteni a sorozat hivatalos címét h Galadriel hangjával felolvastatják a Hatalom Gyűrűihez kapcsolódó részt. 😊
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 122 — The Mathematician
Szeptember 2.

steelwolf

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Most akarok nekiállni a 3-4. résznek, de ez így nem túl jó előjel az első két epizód alapján. 😊
Mikey
Most már folytasd mindenképpen, hát ha utolsó 3 rész okán lesz értelme. 😀
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 753
Most akarok nekiállni a 3-4. résznek, de ez így nem túl jó előjel az első két epizód alapján. 😊
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Beki
empty taxi
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Beki

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 424 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Szeptember 2.

Szerkesztette: steelwolf
több mint 2 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 461 — Слава Україні! Героям слава!
Archive 81 - Reggel elkezdtem, és nem tudtam letenni a 8 részt még a végére nem értem. Természetfölötti horrornak írják, bár a horror részt nem értem. Csak ajánlani tudom!
Nomac
2 rész után bejön nekem is, várom hogy este folytathassam.

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 214 — Egyéb témák lakó
After life season 3.
Ez nagyon ott volt. Kar a rengeteg obszcenitásért.
#JC6
Elejével egyetértek, a második felével azért nem, mert nem volt öncélú a obszcenitás, hanem szépen felépített dramaturgiai szerepe volt. A mellékszereplőket is ideértem, tökéletesen építette fel Gervais a katarzist az utolsó részre. Én sem szeretem az öncélúan obszcén dolgokat (lásd Game of Thrones vagy bármelyik random HBO történelmi sorozat), de Gervais erre is rájátszott. Látszólag felesleges polgárpukkasztás mind tartott valahova.

több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Hamarosan meglátjuk mi jót forgatott Oscar Isaac és Ethan Hawke Magyarországon a Marvelnek.
 www.youtube.com/watch?v=x7Krla_UxRg
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 954 — Lucas Scott
Egész érdekes a The man in the high castle. Az első évaddal végeztem tegnap, nekem bejön. Több karakter/színész is nagyon erős benne. Az alapsztori tök érdekes, ezzel az alternatív világgal, | bár azt, hogy a filmek mitől annyira fontosak számomra kicsit még homály, bár az utolsó két rész ezt is kicsit érdekesebbé tette. |

Kíváncsi leszek a további évadokra, bár amennyire hallottam jön azért majd a jeltő a vége felé.
dugo93
igen, erdekes sorozat. sztem nagyon sok kiaknazatlan dolog maradt benne, de hajra ird meg, hogyan tetszett kesobb!

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 232
Egész érdekes a The man in the high castle. Az első évaddal végeztem tegnap, nekem bejön. Több karakter/színész is nagyon erős benne. Az alapsztori tök érdekes, ezzel az alternatív világgal, | bár azt, hogy a filmek mitől annyira fontosak számomra kicsit még homály, bár az utolsó két rész ezt is kicsit érdekesebbé tette. |

Kíváncsi leszek a további évadokra, bár amennyire hallottam jön azért majd a jeltő a vége felé.

több mint 2 éve
MC12 New Orleans Saints 6 378
Archive 81 - Reggel elkezdtem, és nem tudtam letenni a 8 részt még a végére nem értem. Természetfölötti horrornak írják, bár a horror részt nem értem. Csak ajánlani tudom!
Nomac
igen a horrorok általában természetalattiak...
sutianap
Ennek a kommentednek sok értelme volt, de segítek, számomra nem merítette ki a pszichés horrorfilm fogalmát, sokkal inkább volt egy Sci-Fi/Misztikus film.
Nomac
Najo de tudok aludni utána vagy két hétig minden neszre elő kell rántanom a fiókból a .45-öst? 😆

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
- JC6 Denver Broncos 6 990
Nomac
Nekem nem jött be, zavaros az egész, nagyon untam, a 4. rész után tekertem..
több mint 2 éve
Nomac New England Patriots 3 106 — balazs.t85@gmail.com
Nomac
sutianap
Ennek a kommentednek sok értelme volt, de segítek, számomra nem merítette ki a pszichés horrorfilm fogalmát, sokkal inkább volt egy Sci-Fi/Misztikus film.
több mint 2 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 345 — capitaine du château de Vienne 1487
Nomac

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Nomac New England Patriots 3 106 — balazs.t85@gmail.com