Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 2 éve
Nezem ezt a Successiont.Nekem nagyon adja. Persze aki nem birja ezt, hogy mindenki geci, mindenki patkany es a masik bukasaval akar elorebb jutni, meg az allando sunyiskodas, etc, annak biztosan nem fog tetszeni.
De szerintem azert szepen bemutatja, hogy milyen lehet a mediamogulok, meg a csalad elete. Az elkenyeztetett gyerekek, akiknem nem letezik nemleges valasz, akik barmit megkaphatnak, barmit elsikalhatnak, sosem lesz problemajuk semmibol... Viszont a masik oldalrol meg azt, hogy a cegek hogy probaljak legyilkolni es ellehetitleniteni egymast.
Mindenki sunyi, geci es senki sem erdekli, egy jo uzletert meg a csaladjat is odaadna, ha azon mulna.
Szoval nekem bejon amugy, most jarok a masodik evadnal, de eddig abszolut lekotott.
több mint 2 éve
itt meg eppen Ridley Scott filmjet forgatjak Napoelonrol, Joaquin Phoenixszel. vmeik nap setaltunk a mellettunk (kb 150 meterre) levo romhotelnel erre, csomo lakoauto, es epp film production volt.Te kis insider 😊már nem sokáig, kb a héten vége a forgatásnak 😊Dublőrködhetsz tovább 😊Nincs igazából még vége amúgy, most forgatják itthon a filmetKijött a Last kingdom utolsó évada 😊Hat szerintem király kis évad lett. Mondjuk nekem alapból nagy kedvenc volt ez a sorozat, de ez az utolsó évad nekem különösen nagyon ült.
Remélem nem kúrták el, és a hosszú hétvégén le tudjuk nyomni.
warr_b
Szép zárás volt! Soha rosszabb sorozat finisht.
roberto23
r.baggio
Mondjuk nem volt egyértelmű, hogy akkor végül mégis lesz még egy évad, vagy csak egy lezáró film... mert könyv az van még kettő vagy három.
warr_b
Löfli
Mondjuk Stefanie Martinivel szivesen, khm, összefutnék 😊
warr_b
sajnos sztart nem lattunk pedig azert Jozefina csaszarnot (Vanessa Kirby) megneztem volna csaszarnoi pompajaban. plusz Joaquin is kedvenc nalam.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Te kis insider 😊már nem sokáig, kb a héten vége a forgatásnak 😊Dublőrködhetsz tovább 😊Nincs igazából még vége amúgy, most forgatják itthon a filmetKijött a Last kingdom utolsó évada 😊Hat szerintem király kis évad lett. Mondjuk nekem alapból nagy kedvenc volt ez a sorozat, de ez az utolsó évad nekem különösen nagyon ült.
warr_b
roberto23
r.baggio
Mondjuk nem volt egyértelmű, hogy akkor végül mégis lesz még egy évad, vagy csak egy lezáró film... mert könyv az van még kettő vagy három.
warr_b
Löfli
Mondjuk Stefanie Martinivel szivesen, khm, összefutnék 😊
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
már nem sokáig, kb a héten vége a forgatásnak 😊Dublőrködhetsz tovább 😊Nincs igazából még vége amúgy, most forgatják itthon a filmetKijött a Last kingdom utolsó évada 😊Hat szerintem király kis évad lett. Mondjuk nekem alapból nagy kedvenc volt ez a sorozat, de ez az utolsó évad nekem különösen nagyon ült.
warr_b
roberto23
r.baggio
warr_b
több mint 2 éve
Dublőrködhetsz tovább 😊Nincs igazából még vége amúgy, most forgatják itthon a filmetKijött a Last kingdom utolsó évada 😊Hat szerintem király kis évad lett. Mondjuk nekem alapból nagy kedvenc volt ez a sorozat, de ez az utolsó évad nekem különösen nagyon ült.
warr_b
roberto23
r.baggio
több mint 2 éve
Lesz belőle film? Ez nekem tok új. 😀Nincs igazából még vége amúgy, most forgatják itthon a filmetKijött a Last kingdom utolsó évada 😊Hat szerintem király kis évad lett. Mondjuk nekem alapból nagy kedvenc volt ez a sorozat, de ez az utolsó évad nekem különösen nagyon ült.
warr_b
roberto23
r.baggio
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 2 éve
Nincs igazából még vége amúgy, most forgatják itthon a filmetKijött a Last kingdom utolsó évada 😊Hat szerintem király kis évad lett. Mondjuk nekem alapból nagy kedvenc volt ez a sorozat, de ez az utolsó évad nekem különösen nagyon ült.
warr_b
roberto23
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Kijött a Last kingdom utolsó évada 😊Hat szerintem király kis évad lett. Mondjuk nekem alapból nagy kedvenc volt ez a sorozat, de ez az utolsó évad nekem különösen nagyon ült.
warr_b
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 2 éve
Cristin Milioti és Ray Romano?Épp most nézem 😄
A nekem való elmebeteg cucc ez a Made for Love. 😀
Tony Adams
Milioti kurvajó!
több mint 2 éve
Cristin Milioti és Ray Romano?A nekem való elmebeteg cucc ez a Made for Love. 😀
több mint 2 éve
Oh folytatás is jönwww.rottentomatoes.com/tv/vikings_valhalla/s01Mert az gondolom szar 😆Kijött a Last kingdom utolsó évada 😊sőt a vikingek valhalla is kint van már
warr_b
de arról se írt senki 😀
Negritis
warr_b
protest szavazatokat figyelembe véve nem biztos 😀
Negritis
hu.ign.com/vikingek-valhalla-1-evad/75205/news/hatalmas-siker-lett-a-vikingek-valhalla-ugyhogy-a-netflix-hivatalosan-is-megerositette-mikor-milyen
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Fúú aThe Marvelous Mrs. Maisel finálé rohadt jó lett, várom az utolsó évadot!
több mint 2 éve
Remélem nem seggdublőr 🤣Kijött a Last kingdom utolsó évada 😊Keress majd meg benne, egy alkalommal Finnan dublőre is voltam 8)
warr_b
r.baggio
több mint 2 éve
Kijött a Last kingdom utolsó évada 😊Keress majd meg benne, egy alkalommal Finnan dublőre is voltam 8)
warr_b
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
www.rottentomatoes.com/tv/vikings_valhalla/s01Mert az gondolom szar 😆Kijött a Last kingdom utolsó évada 😊sőt a vikingek valhalla is kint van már
warr_b
de arról se írt senki 😀
Negritis
warr_b
protest szavazatokat figyelembe véve nem biztos 😀
több mint 2 éve
Mert az gondolom szar 😆Kijött a Last kingdom utolsó évada 😊sőt a vikingek valhalla is kint van már
warr_b
de arról se írt senki 😀
Negritis
több mint 2 éve
Kijött a Last kingdom utolsó évada 😊sőt a vikingek valhalla is kint van már
warr_b
de arról se írt senki 😀
több mint 2 éve
Kijött a Last kingdom utolsó évada 😊Remélem nem kúrták el, és a hosszú hétvégén le tudjuk nyomni.
több mint 2 éve
Boys diabolical-t itt nézte valaki?a 2. évad előtt érdemes megnézni? vagy sok a spoiler
több mint 2 éve
HBO-n véletlen Belefutottam a Győzelmi Sorozat: A Lakers dinasztia felemelkedésébe.Amugy nem tunik rossznak, csak igy elnezve az elso reszt, picit mintha komolytalannak, parodianak akarna latszana, mikozben nem az. Ahogy irod, ezt nekem a sokszor eleg furcsa jelenetek adjak vissza.
Erősen nézős. A hetvenes évek végén kezdődik Magic Johnson -Byrd főiskolai párharc. Az első rész érdekesen meg van csinálva, rohadt jó szereposztás, kiváncsi vagyok merre megy tovább.
ozibozi
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
A Jedi Master returns to @EW. Check out this exclusive cover featuring Ewan McGregor as @ObiWanKenobi. The limited series starts streaming May 25 on #DisneyPlus. pic.twitter.com/R5M7TJlDp3
— Disney+ (@disneyplus) March 9, 2022
több mint 2 éve
HBO-n véletlen Belefutottam a Győzelmi Sorozat: A Lakers dinasztia felemelkedésébe.Friss, ropogós. Tíz rész lesz.
Erősen nézős. A hetvenes évek végén kezdődik Magic Johnson -Byrd főiskolai párharc. Az első rész érdekesen meg van csinálva, rohadt jó szereposztás, kiváncsi vagyok merre megy tovább.
ozibozi
több mint 2 éve
ozibozi
17 183
HBO-n véletlen Belefutottam a Győzelmi Sorozat: A Lakers dinasztia felemelkedésébe.Erősen nézős. A hetvenes évek végén kezdődik Magic Johnson -Byrd főiskolai párharc. Az első rész érdekesen meg van csinálva, rohadt jó szereposztás, kiváncsi vagyok merre megy tovább.
Szerkesztette: ozibozi