NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 574
47
20:00 FAMOUS IDAHO POTATO BOWL - Washington State vs Utah State
Sportfogadás
23 feliratkozó
több mint 12 éve
Patriots 2:20-ért, mit gondoltok? A carolina nem volt túl meggyőző legutóbb, a védelme ok, de a támadósor?!steroid stewieszerintem meg az elmúlt hetekben a Carolina a legmeggyőzőbb a mezőnyben
több mint 12 éve
Patriots 2:20-ért, mit gondoltok? A carolina nem volt túl meggyőző legutóbb, a védelme ok, de a támadósor?!
több mint 12 éve
NCAA + NBA (11.13):sportmajom.blog.hu/2013/11/13/ncaa_nba_13_11
Hajrá!
you don't even know what you like and you don't like
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Képzeld Lacco, tegnap elég későn értem haza, hogy nem volt időm olvasgatni, így az 5 ezres szelvényemre csak Maka tippjét tettem fel 😕 Hát a Pelikánt szépen levadászták... 😕 Sebaj, ilyen az élet 😊A következő 12 meccsből van tuti tipped? 😊
Ma dobok egy soccer - selejtező szelvényt is.
Horvát, Görög, Francia, Nigéria, Mexikó, hátha.
több mint 12 éve
A Lakersben érzek annyit, hogy levadásszák a pelikánt.JC remélem, megint tudtál egy kis pénzt csinálni!😊
Dallasban pedig elmarad a varázslat.laccoo74
több mint 12 éve
38-0 a Toledónak és még hol a vége 😀😀HöriElkezdett zárkózni a buffalo 😀
több mint 12 éve
nyerhet a toledo, de max 3 ponttal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Na most akkor kire hallgassak? 😀
több mint 12 éve
pedig nyerni fog a Toledo, mert otthon játszanak, a Buffalo-nak meg tulajdonképpen lényegtelen itt a győzelem, a következő kettőt kell behúzniuk

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
ma Buffalo Bulls +3.5 at Toledo Rockets.Igazából nekem annyira meggyőző a Buffalo, hogy ML-ben is megtenném őket 2.5-es oddsért, meglep, hogy ennyivel erősebbnek tarták a Toledót.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
NBA 200 -> 1200 Köszi lacco, pont azt a meccsed nem raktam meg, ami elment 😛 a többi jött. Aki a kicsit nem becsüli.. 😉
több mint 12 éve
NCAA (11.12):NBA (11.12):
sportmajom.blog.hu/2013/11/12/ncaa_13_11_158Maka
sportmajom.blog.hu/2013/11/12/nba_13_11_659
Sok sikert mindenkinek mára is!
több mint 12 éve
A Lakersben érzek annyit, hogy levadásszák a pelikánt.Dallasban pedig elmarad a varázslat.
több mint 12 éve
NCAA (11.12):sportmajom.blog.hu/2013/11/12/ncaa_13_11_158
több mint 12 éve
Mai NBA :Négyből három.Nem is rossz.
Boston,Cavs, Portland, Indianalaccoo74
A Cavsre bevallom külön fogadtam, de sokat nem vártam tőle.
több mint 12 éve
NBA + NCAA (11.11):sportmajom.blog.hu/2013/11/11/ncaa_13_11_540
több mint 12 éve
Nem mintha nem mindenki így tolná. :pÉn nem raktam NFL-t és óriási ötlet volt ez részemről (először is, mert bebuktam volna, másodszor, mert), követtem Maka tippjeit+jött a NCAAF tippjeim is, így óriási plusszal zártam a hetet, idén először fordult elő, hogy ekkorát szakítottam volna. (remélem nem utoljára 😊 )NewmanHencegni csak úgy lenne fair, ha a tippjeid is beírtad volna előtte 😛steroid stewie
+írtam 2 héten keresztül, de visszajelzést nem nagyon kaptam, így inkább hagytam+itt van Höri, ő is ír bőven jó NCAAF tippeket, nem kellek én ide :p
több mint 12 éve
Én nem raktam NFL-t és óriási ötlet volt ez részemről (először is, mert bebuktam volna, másodszor, mert), követtem Maka tippjeit+jött a NCAAF tippjeim is, így óriási plusszal zártam a hetet, idén először fordult elő, hogy ekkorát szakítottam volna. (remélem nem utoljára 😊 )NewmanHencegni csak úgy lenne fair, ha a tippjeid is beírtad volna előtte 😛
több mint 12 éve
Én nem raktam NFL-t és óriási ötlet volt ez részemről (először is, mert bebuktam volna, másodszor, mert), követtem Maka tippjeit+jött a NCAAF tippjeim is, így óriási plusszal zártam a hetet, idén először fordult elő, hogy ekkorát szakítottam volna. (remélem nem utoljára 😊 )
több mint 12 éve
Hétvégén azért teszt jelleggel kipróbáltam a félidőben lesz legalább egy nyüves gól fogadást.Nyolcból hét alkalommal bejött.
több mint 12 éve
NFL-nél nekem sem sok babér termett eddig.. pedig mindig tele vagyok jobbnál jobb tippekkel 😀
több mint 12 éve
Én már szinte csak NBA-ra fogadokOtt legalább nem éri annyi meglepetés az embert-😊