Sportfogadás
23 feliratkozó
több mint 11 éve
simán? a két csapatnak van összesen 2 épkézláb pontszerző játékosa ha nem számolom Vinatierit.Van esély a CHI - GB over 51-re és az Indy - HOU over 43-ra?JC6szerintem az indy simán jön, de a packers meccsel sem lesz probléma szvsz.Dexxter Tailor
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
ha bejön, 10%-ot utalok 😛Van esély a CHI - GB over 51-re és az Indy - HOU over 43-ra?JC6szerintem az indy simán jön, de a packers meccsel sem lesz probléma szvsz.Dexxter Tailor
több mint 11 éve
Van esély a CHI - GB over 51-re és az Indy - HOU over 43-ra?JC6szerintem az indy simán jön, de a packers meccsel sem lesz probléma szvsz.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Van esély a CHI - GB over 51-re és az Indy - HOU over 43-ra?
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
a jó tanácsot szívesen veszem 😊3 hete tolom, persze h amatőr hiba 😉JC6ja akkor nem szóltam bocs, azt hittem évek óta játszol te is 😊kaszo
több mint 11 éve
3 hete tolom, persze h amatőr hiba 😉JC6ja akkor nem szóltam bocs, azt hittem évek óta játszol te is 😊
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
3 hete tolom, persze h amatőr hiba 😉inkább meccsek előtt adjatok tippeket 😀
Dave legalább próbál segíteni 😀
több mint 11 éve
raktam 5 szelvényt és mindegyiken rajta volt a New Orleans 😀JC6de ekkora butaságot miért csináltok? annyira amatőr hiba
több mint 11 éve
1-1 😛serie A maradék hat meccsére külön-külön feltettem egy százast a döntetlenekre, ha kettő jön, már pozitívban zárok 😊Dexxter Tailor5-ből eddig egy sem, és esélyes, hogy a Roma nyer Torino-ban 😀JC6
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
raktam 5 szelvényt és mindegyiken rajta volt a New Orleans 😀pedig ezen kívül az összes 7 órás meccs bejött... franc...
több mint 11 éve
tamasboldizsar
270
NBA (11.02):Itt utólag szerkesztetted bele a két playt?
sportmajom.blog.hu/2013/11/02/nba_13_11_383Maka
Mert amikor elsőnek néztem akkor még nem volt benne és ez a szöveg tanulsága is.
"A mai napot csendes nézőként figyelem, nem lesz play. Borzasztó matchupok, sok back to back, még több kérdéses csapat. Nem erőltetem, ha nem muszáj."
"Befektetés: 2-4-1 (33.3%) 2.4 egység " illetve itt sincs beírva,hogy függésben
több mint 11 éve
van holnap is egy meccs 😛 jövőhéten is megpróbálkozok azért pár meccsel 😊bebuktam én is, de az ötlet nem volt rossz 😀berger90serie A maradék hat meccsére külön-külön feltettem egy százast a döntetlenekre, ha kettő jön, már pozitívban zárok 😊Dexxter Tailor5-ből eddig egy sem, és esélyes, hogy a Roma nyer Torino-ban 😀JC6
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
bebuktam én is, de az ötlet nem volt rossz 😀serie A maradék hat meccsére külön-külön feltettem egy százast a döntetlenekre, ha kettő jön, már pozitívban zárok 😊Dexxter Tailor5-ből eddig egy sem, és esélyes, hogy a Roma nyer Torino-ban 😀JC6
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
serie A maradék hat meccsére külön-külön feltettem egy százast a döntetlenekre, ha kettő jön, már pozitívban zárok 😊Dexxter Tailor5-ből eddig egy sem, és esélyes, hogy a Roma nyer Torino-ban 😀
több mint 11 éve
sok jó odds van mára NFL-re,valakinek van valami tuti 2-3as kombija?Tuti senkinek nincs 😀 De ez nekem jónak tűnik.
chiefs-panthers-pats?Kenny
ATL Falcons @ CAR Panthers Felett 44.0 @ 1.90
MIN Vikings @ DAL Cowboys Felett 47.5 @ 1.90
NO Saints @ NY Jets Felett 45.5 @ 1.90
TEN Titans @ 1.71
több mint 11 éve
sok jó odds van mára NFL-re,valakinek van valami tuti 2-3as kombija?chiefs-panthers-pats?
több mint 11 éve
Osztod a nagybecsű (amúgy butuska) alapigazságokat, de továbbra is kombizol, mikor 70%-kal tippeled a hendiket. Ehh.MakaNyilván ez csak lábjegyzet magamnak.
A csak magamra hallgatást, meg csak az NCAAF-re értettem. Mérnöknek tanulok, így egy egyszerű matematikai számítás után azt kapom, hogy amíg olvastam az amerikai szaksajtót, addig olyan 40-45%-ban tippeltem jól a spreadeket, mikor nem (elmúlt 2 hét+1.hét) 80-85%, én hiszek a számokban. 😊 (megjegyzem NFL-ben és most NBA-ben én is követlek téged 😉 )
A másikban igazad van, külön-külön kéne tenni, de mivel nem jelentős kasszával indulok, így év elején gondoltam az első hetet megnyomom, hiba volt.
több mint 11 éve
dugo93
4 225
éreztem én ezt az újpest-debrecen overt,remélem lesz még 1 gól.Kennynem sokáig kellett izgulnod 😀
több mint 11 éve
éreztem én ezt az újpest-debrecen overt,remélem lesz még 1 gól.szerk:szeretem az ilyen fogadásokat amik 12 perc alatt jönnek 😀
több mint 11 éve
Maka
2 760
Osztod a nagybecsű (amúgy butuska) alapigazságokat, de továbbra is kombizol, mikor 70%-kal tippeled a hendiket. Ehh.
több mint 11 éve
Heti NCAAF javaslat, ha már előző héten elmaradt a jinx.70%, elmegy.
Vicces:
Cincinatti -2,5@Memphis, 34-21
Houston -13,5 vs South Florida, 35-23
Virginia Tech -2,5@Boston College, 27-34
Georgia Tech -6,5 vs Pittsburgh, 21-10
Wake Forest +3,5 @ Syracuse, 0-13
Georgia -2,5 vs Florida, 23-20
Wisconsin -6,5@Iowa, 28-9
East Carolina -20,5@ FIU, 34-13
Boise State -6,5@Colorado State, 42-30
Minnesota +10,5@Indiana, 42-39
Newman
Természetesen sikerült a biztos mixembe belerakni a Virginia Techet, így újabb bukta hétvége (a mentő mixemnél meg JJ elvitt a rosszba 😀 )
Tanulság1
Logan Thomas csapata ellen, de főleg mellett soha többet.NewmanTanulság2
csak saját magamra hallgatok
Mondjuk mindegy, ez volt az utolsó köröm nyilvánosan, Hörinek úgyis hot streak-e van. 😊 😀
több mint 11 éve
serie A maradék hat meccsére külön-külön feltettem egy százast a döntetlenekre, ha kettő jön, már pozitívban zárok 😊
több mint 11 éve
elég beteg meccs volt az, pár perce néztem meg az összefoglalót.a többieknek
több mint 11 éve
Az utolsót a szelvényen. Texas Tech vs Okkahoma State. Amint védelem címén a Texas TECH művelet .. azon jót mosolyogtam 😀 300 yardot futottak ellenük most és az előző meccsen is.melyiket? tetszett?HöriMegjátszottam a tippjeid :cool: Ennek hatására most először néztem meg College meccset 😀😀😀NomacAuburn -8 @ Arkansas. A Tigers úgy hasít előre mint a newtoni időkben, miközben a Hogs csak C és DE poszton tud versenyképes játékost felállítani. 8 pontra nekem ez elég.35-17
Oklahoma State +2.5 @ Texas Tech. Néhány hely van a két csapat közt a rangsorban, játékosanyagban jobb a Pokes, mellettük az előny, simán jó.Höri
52-34
szezon végére csak ráérzek a trendekre. Hibátlan szombat.Höri
Más élményt nyújt, szabadabbnak és pörgősebbnek tűnik az egész környezet.