Sportfogadás
23 feliratkozó
több mint 11 éve
JéBé
7 035
Anyaszomorító KHL-t mindig megfogadom hogy soha többet és erre ma is bizonyosságot nyertem...
több mint 11 éve
Mai KHL egy fél marék szotyiért:(Y)
Bars Kazan winlaccoo74
több mint 11 éve
azért a rangadó szó erős túlzás, ezt az odds (1.12) is mutatta. Lehetett tudni hogy ha 20 pont fölé jut a Seattle gyakorlatilag nyertek. Azért az nagyon érdekes hogy a csereirányítós Ramset csak így sikerült legyűrni, még ha a védelmük nagyon jó is.Atyaég, majdnem megszívatott a Seattle... de nem, hála Istennek.Főleg nem egy csoportrangadón a Rams ellen 😀 😀Nomac
Sose fogadjatok nagy tétben. Ma rengeteget tanultam.JC6
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Az első nyertes NHL szelvényem! :cool: PIT Penguins @ 1.64
DAL Stars @ 1.76
CHI Blackhawks @ 1.83
VAN Canucks @ 1.66
több mint 11 éve
Atyaég, majdnem megszívatott a Seattle... de nem, hála Istennek.Főleg nem egy csoportrangadón a Rams ellen 😀 😀
Sose fogadjatok nagy tétben. Ma rengeteget tanultam.JC6
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Atyaég, majdnem megszívatott a Seattle... de nem, hála Istennek.Sose fogadjatok nagy tétben. Ma rengeteget tanultam.
több mint 11 éve
van az úgy, hogy furcsán pattan a korong, és elakad minden a vendégkapusban.nekem sem sokat, csak mégis...nem húzott volna fel, ha kikapnak 1góllal vagy hosszabbításban. De 1-5re hazai pályán...MarioAnamocskos senkiházi alibisportolók...ln is szoptam vele, szerencsére csak minimálisat
www.eredmenyek.com/merkozes/zDeJHr8B/#osszefoglalasMarioAna
és persze csak ez az 1 viszi el a 8 meccses KHL buliszelvényemet, ilyenkor azért morcos vagyokdavemayer
több mint 11 éve
mocskos senkiházi alibisportolók...ln is szoptam vele, szerencsére csak minimálisat
www.eredmenyek.com/merkozes/zDeJHr8B/#osszefoglalasMarioAna
és persze csak ez az 1 viszi el a 8 meccses KHL buliszelvényemet, ilyenkor azért morcos vagyok
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Na, mára tettem pár over-t, meglessük 😊Mikor tudsz kezdeni?
Redskins-Broncos over 57,5
Cryboys-Lions over 50,5
Jaguars-49ers over 40,5 / Londonban mindenki megtáltosodik 😊
Bills-Saints over 48.5
A nap végén sikerességtől függően döntöm el, hogy ide adom be a pályázatom szerkesztőnek, vagy a TD magazinhoz 😀😀steroid stewie
több mint 11 éve
Mai seahwaks meccsre ki mit mer rakni ?😊Toca43,5 over
több mint 11 éve
Mai seahwaks meccsre ki mit mer rakni ?😊
több mint 11 éve
Mai KHL tippjeim:Hat nekem a 3. Idegenbeli meccs ilyen kis oddson necces mindig.
Barys Asztana win
Szka Szentpétervár win
Szpartak Moszkva winlaccoo74
több mint 11 éve
GB -6,5el visszahztam magam 0ra.A GB -13,5 el meg elore mentem volna csak hat 13-al nyertek ...
több mint 11 éve
Lionoson ment el a szelvényem... hihetetlen hogy feltesznek 400+ passzolt yardot és nem tudnak három ponttal nyerni... xDNomacigazad van, de igazából még a győzelem is ajándék volt.
több mint 11 éve
A fene se tudja, de én azt tapasztalom, hogy az oroszok némiképp könnyebben megtippelhető meccseket nyomnak, mint az NHL gárdák.
több mint 11 éve
Mai KHL tippjeim:Nem nagyon vagyok tisztában az erőviszonyokkal, de a CSKA Moszkva 4,10 szorzója nagyon kecsegtető. Szerintem ennyire nem esélytelen a CSKA.
Barys Asztana win
Szka Szentpétervár win
Szpartak Moszkva winlaccoo74
több mint 11 éve
Mai KHL tippjeim:Barys Asztana win
Szka Szentpétervár win
Szpartak Moszkva win
több mint 11 éve
Lionoson ment el a szelvényem... hihetetlen hogy feltesznek 400+ passzolt yardot és nem tudnak három ponttal nyerni... xD
több mint 11 éve
steroid stewie
268
Na, mára tettem pár over-t, meglessük 😊Lehet ebből kéne élnem 😀😀
Redskins-Broncos over 57,5
Cryboys-Lions over 50,5
Jaguars-49ers over 40,5 / Londonban mindenki megtáltosodik 😊
Bills-Saints over 48.5
steroid stewie
több mint 11 éve
én kb egész hétvégén részeg voltam, nfl-re ezért nem is tettem, csak a kovbojokra 😀
több mint 11 éve
bogjosi
1 494
Így utólag, én hülye megtettem az atl+3,5-et...ezen megy el a 25x-os szelvényem, ejj...pedig, hogy örültem a dal-det 51,5+nak még pár órája 😊 😓
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Mario, csalódtam benned. Korán feladod. Én már félidőben majdnem leléptem 😀 😀 😀