Sportfogadás

23 feliratkozó

több mint 12 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 783
NBA (11.02):

sportmajom.blog.hu/2013/11/02/nba_13_11_383

you don't even know what you like and you don't like
több mint 12 éve
steroid stewie Washington Commanders 268
Ezekre gondoltam:
Diósgyőr 1X
JoeyPorter
😀 megtettem x nélkül, mondom vagány leszek 😀 pedig éreztem, hogy a fradi nyer, de mondom máskor is éreztem mégse nyert, elnyomtam az érzést😊
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 929 — Cowboys fan
bet365 valamit nagyon tudhat, mert náluk a DVTK-FTC az 2.8-3.5-2.3 volt. tippmix-en ugyanez 2.3-3.2-2.8 (kb, nem pontosan).

most mondjátok, tényleg bet-en éri meg jobban? 😀
több mint 12 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
Annyira vicces, hogy tipszmixen vagy bet365-ön real money-val szívok, fogadásjátékban meg akár egy NHL hendi is lazán jön 😀

Mindig jövőre
több mint 12 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 647 — Volt egy kis zápor
Ezekre gondoltam:
Diósgyőr 1X
Videoton
Pécs X2
Győr X2
Haladás X2
Puskás 1X
Debrecen X2

Chelsea
Bayern
Napoli
Milan X1

több mint 12 éve
a hosszabbítás beleszámít az ilyenekbe?dugo1993
Igen
több mint 12 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 498
hehe, vicces lett a delfin meccs vége 😊 over 43-ra tettem egy minimált, hosszabbításnál mondom, hogy legalább az alaptét már tuti visszajön egy mezőny góllal, de mikor a saját endzone-tól kellett jönni a bengalsnak, beugrott, hogy lehet saftey is 😊 és lett is :d most kivételesen nem bosszant, mert mókás volt 😊steroid stewie
a hosszabbítás beleszámít az ilyenekbe?

több mint 12 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 342 — no es importante
nekem is van college futball tippsorom, de szerényebb mint Newmané, cserébe van mellé komment.

Spread
Georgia -2.5 vs Florida (at Jacksonville). Csak a sérültek miatt ekkora a spread, a Bulldogs sokkal jobb csapat ÉS bye week után vannak, nehezen hiszem, hogy semleges pályán kikapjanak.
Auburn -8 @ Arkansas. A Tigers úgy hasít előre mint a newtoni időkben, miközben a Hogs csak C és DE poszton tud versenyképes játékost felállítani. 8 pontra nekem ez elég.
Oklahoma State +2.5 @ Texas Tech. Néhány hely van a két csapat közt a rangsorban, játékosanyagban jobb a Pokes, mellettük az előny, simán jó.
Northern Illinois -23.5 @ UMass. Top20-as csapat egy bottom10-es otthonában. Ha nem marháskódják el, akkor kiütést aratnak Lynchék szokásosan.

Money Line
Michigan State vs Michigan (1.45)Höri
ez nagyon meleg:

2.15 Tulane
1.73 Florida Atlantic

a Tulane 6-2-vel áll, a FAU 2-6-tal, utóbbinak ráadásul most mondott le a HC-je és a DC-je...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
MIt mondasz Höri, otthon most sem érdemes a delfinek ellen fogadni? Az Atlanta ellen bejött a tanácsod 😊steroid stewie
dehogynem, biztos hogy nyer a Bengals.Höri
igen. jövő héten! 😊
több mint 12 éve
NBA (11.01):

sportmajom.blog.hu/2013/11/01/nba_13_11

több mint 12 éve
hehe, vicces lett a delfin meccs vége 😊 over 43-ra tettem egy minimált, hosszabbításnál mondom, hogy legalább az alaptét már tuti visszajön egy mezőny góllal, de mikor a saját endzone-tól kellett jönni a bengalsnak, beugrott, hogy lehet saftey is 😊 és lett is :d most kivételesen nem bosszant, mert mókás volt 😊
több mint 12 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 647 — Volt egy kis zápor
Túl sok minden szól a Bengals mellett. Még szemezgettem kicsit a lehetőségek között.
Dalton 300 yard és Green 100 yard felett volt az utolsó három meccsükön, miért pont most szakadna meg ez a jó sorozat 😊

Andy Dalton (CIN Bengals) passzolt yard-jai 275.5 felett @ 1.80
AJ Green (CIN Bengals) fogadó yard-jai 87.5 felett @ 1.76Nomac
Én megtettem -3-as spreaddel,de nincsenek jó érzéseim :/

több mint 12 éve
Nomac New England Patriots 4 130 — balazs.t85@gmail.com
Túl sok minden szól a Bengals mellett. Még szemezgettem kicsit a lehetőségek között.
Dalton 300 yard és Green 100 yard felett volt az utolsó három meccsükön, miért pont most szakadna meg ez a jó sorozat 😊

Andy Dalton (CIN Bengals) passzolt yard-jai 275.5 felett @ 1.80
AJ Green (CIN Bengals) fogadó yard-jai 87.5 felett @ 1.76
több mint 12 éve
NBA (10.31):

sportmajom.blog.hu/2013/10/31/nba_13_10_953

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
MIt mondasz Höri, otthon most sem érdemes a delfinek ellen fogadni? Az Atlanta ellen bejött a tanácsod 😊steroid stewie
dehogynem, biztos hogy nyer a Bengals.

több mint 12 éve
MIt mondasz Höri, otthon most sem érdemes a delfinek ellen fogadni? Az Atlanta ellen bejött a tanácsod 😊
több mint 12 éve
Ez milyen már?
A bet365 a sima Bengals győzelemre 1,62es oddsot ad. A Bengals -1re meg csak 1,58at.tamasboldizsar
Ilyennel már én is találkoztam többször is, azt viszont, hogy miért van így.....hm, érdekes 😊bogec7
ugyanitt 64-szeres odds ellenében megfogadhatjátok, hogy csak fél ponttal nyernek.

egyébként meg majd zárkóztatják az oddsokat.
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
nekem is van college futball tippsorom, de szerényebb mint Newmané, cserébe van mellé komment.

Spread
Georgia -2.5 vs Florida (at Jacksonville). Csak a sérültek miatt ekkora a spread, a Bulldogs sokkal jobb csapat ÉS bye week után vannak, nehezen hiszem, hogy semleges pályán kikapjanak.
Auburn -8 @ Arkansas. A Tigers úgy hasít előre mint a newtoni időkben, miközben a Hogs csak C és DE poszton tud versenyképes játékost felállítani. 8 pontra nekem ez elég.
Oklahoma State +2.5 @ Texas Tech. Néhány hely van a két csapat közt a rangsorban, játékosanyagban jobb a Pokes, mellettük az előny, simán jó.
Northern Illinois -23.5 @ UMass. Top20-as csapat egy bottom10-es otthonában. Ha nem marháskódják el, akkor kiütést aratnak Lynchék szokásosan.

Money Line
Michigan State vs Michigan (1.45)

több mint 12 éve
bogjosi New England Patriots 1 923
Ez milyen már?
A bet365 a sima Bengals győzelemre 1,62es oddsot ad. A Bengals -1re meg csak 1,58at.tamasboldizsar
Ilyennel már én is találkoztam többször is, azt viszont, hogy miért van így.....hm, érdekes 😊

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 12 éve
tamasboldizsar New England Patriots 270
Ez milyen már?
A bet365 a sima Bengals győzelemre 1,62es oddsot ad. A Bengals -1re meg csak 1,58at.
több mint 12 éve
na látjátok, csak az nyer, aki mer is.
tegnap a Grasshoppers és az Osasuna duplázta a tétem (külön-külön tettem meg őket, kettővalahányas odds mellett), gondoltam hokin megforgatom a nyereményt.

igazából a Torontón gondolkodtam és a Wings-en, de a Toronto ugye előző este is játszott egy kanadai rangadót, úgyhogy inkább nem tettem meg, a Wings-et meg nem akartam egyedül megtenni, mert kedvenc csapatra ugye...
még gondolkoztam a farmcsapaton (Grand Rapids), de akik ellen játszottak, azoktól a múltkor kikaptak, úgyhogy inkább azt sem tettem meg. ha nem vagyok nyuszi, akkor ez 2,70*1,90 = 5,13-as eredő lett volna, és akkor 3 unitból lehetett volna 9,43-at csinálni.

na ezért marad meg nekem a tippelés "szórakozásnak", mert fejben nem vagyok kész erre. (valószínűleg pénzben pókerezni is ezért nem kezdtem el.)
több mint 12 éve
tamasboldizsar New England Patriots 270
A Valencia idén ritka szar. Gyakorlatilag csak nevük miatt tűnik ez akkora meglepetésnek. 1,40ért nem érte meg. Kb. olyan 1.80tól indult volna ahol látnék benne fantáziát. Ilyen oddsal sokkal simábbak is voltak ma. De mivel ahogy látom nem csak ezen ment el így mindegy is.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
A tök utolsó Almeria vezet Valenciában, eskü, ha így marad soha többet gurulósra.JC6
soha ne fogadj az utolsó ellen,továbbá soha ne fogadj ha az utolsó játszik az elsővel.
ez szentírás.Kenny
ha soha nem fogadok utolsó ellen, akkor ki fog kiesni, továbbá, a Valencia nem volt első 😛
de értem.
több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
A tök utolsó Almeria vezet Valenciában, eskü, ha így marad soha többet gurulósra.JC6
soha ne fogadj az utolsó ellen,továbbá soha ne fogadj ha az utolsó játszik az elsővel.
ez szentírás.Kenny
meg soha ne fogadj kedvenc csapat mellett/ellen
ne fogadj NFL-ben a Giantsre
NCAAF-ben a Wyomingre
ne fogadj francia bajnokira
(ja, ez az utolsó 3 már az enyém 😀 )

több mint 12 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 365 — Omar's Coming Yo!
ez szentírás.