Sportfogadás
23 feliratkozó
több mint 11 éve
bogjosi
1 496
Nekem az egyik szelvény bejött (Tranzonspor+Fio félidőben ment 2-0ra), úgyhogy tettem egy szelvényt, amin bejött a maribor, a fio-2, de a Valencia-4en elment 😀 , így kijöttem nullába a mai napra.. 😊
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 11 éve
steroid stewie
268
Swansea-n én is szopok, innen csemegéztem és őket meg a fiorentinát választottam a panthers mellé😊 most már akkor nyerjen a tampa is :dde legalább már azt tudom melyik bajnokságban is játszik 😀
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
7 órás szelvényemet a Sevilla vitte el, a 9 órásat a Swansea... mai nap: - 600 HUF.Remélem a Carolina nyer, mert ha nem, offon leszek hétvégén..
több mint 11 éve
buzi geci swansea/kuban....... 2 perces hosszabításnál a 93 PERCBEN ÍTÉL 11-EST A SPORI A VENDÉGEK JAVÁRA.... először a csaj basz ki velem, aztán meg ez... áhh...ghstzRÉn már csak röhögni tudok a mai napon. Először bnő, utána munka, aztán meg mondom Bordón fog elmenni a szelvény erre lőnek egy gólt majd Kuban kap egy tizit 999999999. percben 😀
több mint 11 éve
ghstzR
1 279
buzi geci swansea/kuban....... 2 perces hosszabításnál a 93 PERCBEN ÍTÉL 11-EST A SPORI A VENDÉGEK JAVÁRA.... először a csaj basz ki velem, aztán meg ez... áhh...
több mint 11 éve
Bordó kiszámíthatatlan.szabaIgen, csak hát ha nem nyernek kb kiestek szóval csak behúzzák. Mindegy, tettem ellenük annyit hogy ha viszi ka szelvényem visszahozzák a tétet 😀 Ha meg nyernek hoznak 7 unitot 😀
És a 90.edikben lövik a győztes gólt és a Swansea a 90+4 be bassza el 😀
több mint 11 éve
szaba
10 547
Bordó kiszámíthatatlan.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Rubin, Bordeaux, Frankfurt?
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
9 órás meccsekre pár tipp?JC6Valencia, Swansea, Fiorentina van nálam
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
9 órás meccsekre pár tipp?
több mint 11 éve
szaba
10 547
KijevNem létezik, hogy ebből legalább egy ne legyen X.
Genk
Lyon
Betis
Freiburg
Tottenham
Sevilla
Trabzonsport
Szerintetek? 😀JC6
több mint 11 éve
+mindkettőhöz hozzácsapva a PanthersJoeyPortermár akartam poénkodni, hogy melyik Panthers, mert Floridában is van egy, és általában nem ők az esélyesek - de aztán megnéztem, és láttam, hogy csak péntek éjszaka játszanak 😊
több mint 11 éve
dugo93
4 225
TrabzonsporLyonra én se merek tenni hetek óta. nagyon leadták.
Fiorentina
2 unit
Swansea
Valencia
Fiorentina
Genk
1unit
AZ
X v. Guimares
Elfsborg
0,75 unit 2/3
Amúgy a Lyonban csak én nem bízok ahogy látom..bogec7
több mint 11 éve
bogjosi
1 496
TrabzonsporFiorentina
2 unit
Swansea
Valencia
Fiorentina
Genk
1unit
AZ
X v. Guimares
Elfsborg
0,75 unit 2/3
Amúgy a Lyonban csak én nem bízok ahogy látom..
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 11 éve
JoeyPorter
2 630
EL:Valencia X1
Fiorentina
Tottenham
Swansea
Freiburg
Betis
Lyon
+mindkettőhöz hozzácsapva a Panthers
több mint 11 éve
Mára:Genk, Fiorentina, Swansea, Kijev
KHL csak szombaton.
több mint 11 éve
ugyanígy jártamnos, a Benfica-Galata szelvényem elment, de mentségemre szóljon, nem tudtam, hogy a portugálok meccsét játékra alkalmatlan pályán fogják megrendezni. azzal mentegetem a tippet, hogy száraz pályán elpicsázták volna a görögöket...slowmotionhaha, én is ezen buktam ma 😀 😕Dexxter Tailor
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
KijevGenk
Lyon
Betis
Freiburg
Tottenham
Sevilla
Trabzonsport
Szerintetek? 😀
több mint 11 éve
Valóban sokal szórakoztatóbb idén Seattle meccset nézni, mint bármelyik másik csapatét.Legalábbis annak, aki szereti ha a QB futkározik, vezet, küzd és harcol...
több mint 11 éve
Mióta megy a szekér 😉4 meccs, +2 ezer, tök jó.Te mióta vagy Seahawks fan? Vagy Wilson az új Tebow-d?szaba
aki a kicsit nem becsüli 😉JC6
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
2 éve tetszik a játékuk, csapatuk, de akkor még ott volt nekem TT.4 meccs, +2 ezer, tök jó.Te mióta vagy Seahawks fan? Vagy Wilson az új Tebow-d?szaba
a mostani DB-al nem tudok azonosulni, ez van.
Holnapi EL, valaki? 😊
több mint 11 éve
szaba
10 547
4 meccs, +2 ezer, tök jó.Te mióta vagy Seahawks fan? Vagy Wilson az új Tebow-d?
több mint 11 éve
nos, a Benfica-Galata szelvényem elment, de mentségemre szóljon, nem tudtam, hogy a portugálok meccsét játékra alkalmatlan pályán fogják megrendezni. azzal mentegetem a tippet, hogy száraz pályán elpicsázták volna a görögöket...slowmotionhaha, én is ezen buktam ma 😀 😕
több mint 11 éve
nos, a Benfica-Galata szelvényem elment, de mentségemre szóljon, nem tudtam, hogy a portugálok meccsét játékra alkalmatlan pályán fogják megrendezni. azzal mentegetem a tippet, hogy száraz pályán elpicsázták volna a görögöket...
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
4 meccs, +2 ezer, tök jó.aki a kicsit nem becsüli 😉