NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Sportfogadás
23 feliratkozó
több mint 11 éve
steroid stewie
268
Keenum kezd a Texansban, all-in a Chiefsre! 😀 😀Newmanhehe, hányan izgulunk a chiels-ért? 😊
több mint 11 éve
persze utolsó percben lepkézzen az inter kapus oldalvonal mellől szabadrúgást 😒KC -6 nagyon kéne 😕
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Sima 2-esre raktam 😛
több mint 11 éve
Ha a NE-re tettem, de hosszabbítás van, akkor cumiztam?JC6csak ha a háromesélyesre fogadtál
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Ha a NE-re tettem, de hosszabbítás van, akkor cumiztam?
több mint 11 éve
A Clemson bukta után gondoltam teszek kedvenc csapat ellen is meccset, természetesen bebuktam.Újabb f*sszopó NFL szelvény. 😀
több mint 11 éve
steroid stewie
268
Már várom a Fradi 1-1-et..JoeyPorter😀😀
Tényleg érzed az nb1-et 😊
több mint 11 éve
lóf*szt, utolsó 1 percben volt a bukó meccs, így kinyomtamSzokott valaki EBEL meccsekre fogadni? Mindig próbálkozom, de sok a meglepetés..... KHL-t vagy NHL-t próbáljak meg helyette? Mit gondoltok?Nomaca khl nem olyan rossz, eddig 8 meccsre raktam, ebből 7 jött (igaz 3 szelvényen volt, így az egyik ment)
Newman
erre ma megnézem a számlám és jött az is, 8/8 😀 😀
simán a KHL tart nullában eddig ezen a héten
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Ma két szelvénnyel támadok:NE
DET
SD
MIA
ATL
SF
GB
KC
DEN
NYG
Ha bejön kasza, ha nem, ott vagyok ahol egy hete 😀
több mint 11 éve
Ezekkel a tippekkel támadok a hétvégén 😊Kézi:
FTC - nők -8.0 @ 2.00
Buducnost - nők +0.5 @ 1.71
Győri Eto - nők -6.0 @ 1.85
Krim Mercator - nők -1.5 @ 1.85
KS Kielce @ 1.90
FC Barcelona @ 1.55
HC Metalurg @ 1.40
Wisla Plock @ 2.90
Veszprém @ 1.16
NFL:
SEA Seahawks -6.5 @ 1.90
SEA ARZ Felett 40.0 @ 1.90
KC Chiefs @ 1.35
DET Lions @ 1.71
PHI Eagles @ 1.68
NE Patriots @ 1.50
SD Chargers -7.5 @ 1.90
DET Lions @ 1.71
CHI Bears @ 1.95
BAL Ravens @ 2.10
több mint 11 éve
Mára maradt még 3 NFL+ugye az NB1-es 😊Én nem mertem megtenni a fradit.. amilyen formát mutatnak most, nem valami bizalomgerjesztő. Az már más kérdés hogy a Pápán már elment a magyar szelvényem. 😊
Steelers
Broncos
Giants
49ers
Packers
Cowboys
Redskins
Falcons
Panthers
Pats
Chargers
Már várom a Fradi 1-1-et..JoeyPorter
Angol jött és a némethez már csak egy x2 kell a Hamburg- Stuttgarton.
több mint 11 éve
COL V (+)TB H (-)
NJ H (+)
CAR V (+)
3/4, Boltstól többet vártam, de 4 unitra jött a 12,46 u nyereség, meg a tegnap kijött +50% szaldóra.
és a Wings ellen nem is volt gyomrom fogadni, pedig 'Yotes nagyon nem fekszik nekünk...
több mint 11 éve
nem nagyon megy a college futball az elmúlt két hétben, de maj most!2/4, újabb nullás nap.
Syracuse +7.5 @ Georgia Tech. Egyenlő erők küzdelme, egy TD előny pont jó lesz.
Buffalo -20.5 vs UMass. Jelentős a spread, de a Minutemen teljesen reménytelen gárda.
Auburn +12.5 @ Texas A&M. Bennevan a shootout, plusz az Auburn most lett újra kiemelt, náluk van az érzelmi többlet. J.Football meg bármikor megsérülhet.
Army +2.5 @ Temple. Magasabb szinten edződnek a baglyok, de egy kiesési rangadót már bebuktak (az Idaho ellen), maximum abban bízhatnak, hogy jobban összeállt a csapat...Höri
több mint 11 éve
JoeyPorter
2 630
Mára maradt még 3 NFL+ugye az NB1-es 😊Steelers
Broncos
Giants
49ers
Packers
Cowboys
Redskins
Falcons
Panthers
Pats
Chargers
Már várom a Fradi 1-1-et..
több mint 11 éve
nekem teljesen nullás napom volt, ND meg Duke nyert, Memphis kiszopott, de ami a legszebb volt, hogy a Caps/Wild SO-ban ment el :/közben jött még a Red Sox is, királyság 😊 holnap Tottenham, meg egy rakás NFL meccs a lőlapon
több mint 11 éve
Mi az se keze nincs, se lába, mégis elmegy? Tipszmiksz.Ennyi a véleményem így pityókásan az egész fogadási szezonomról.
Wyoming -5,5 vs Colorado State - 3 TD-s különbséget vártam a Wyoming javára, a CSU nyert 30 ponttal.....
Marlyand -3,5@Wake Forest - A Maryland gondoltam visszatér az FSU ellen pofonból, erre kikapnak sima 24 ponttal....
Ekkora epic sima buktám még nem volt, többit inkább hagyjuk is....
több mint 11 éve
naptárilag, vagy idényileg? 😊arra kéne inkább fogadásokat kötni, hogy a Rangers (Glasgow) mikor veszíti el a száz százalékos mérlegét 😊slowmotionjövőre kbdavemayer
most már rezgett a léc rendesen, pedig a hátsó alakzatból volt az ellenfelük. mondjuk az is igaz, hogy idén igazolni is tudtak, tehát a keret többre képes, mint a tavalyi...
több mint 11 éve
arra kéne inkább fogadásokat kötni, hogy a Rangers (Glasgow) mikor veszíti el a száz százalékos mérlegét 😊slowmotionjövőre kb
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
arra kéne inkább fogadásokat kötni, hogy a Rangers (Glasgow) mikor veszíti el a száz százalékos mérlegét 😊
több mint 11 éve
Gyors kérdés:5/2 = (nem tudok olyan jelet varázsolni a gépen, inkább kibontom) = (5*4)/(1*2) = 20/2 = 10
Miért kerül ugyanannyiba az 5/2 mint az 5/3? Én teljesen abban a hitben voltam, hogy az 5/2 drágább.Bazzani
5/3 = (5*4*3)/(1*2*3) = 60/6 = 10
azért ugyanaz, mert az egyiknél azt számolod, hogy hányféleképpen tudsz kettőt kiválasztani, a másiknál meg azt, hogy hányféleképpen tudsz kettőt kihagyni
több mint 11 éve
bogjosi
1 496
mondjuk a ManU-t nem mertem megtenni, mert a Sotonnak megy, de az, hogy a barka nem bír a szinte utolsó osasunával....'szódj meg barca....már bocsánat.bogec7Manu , Barca lófasz oddsért buknak. Legalább a Loki-Diósgyőr visszahoztaToca
Loki+Dvtk nekem is megvolt..
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 11 éve
'szódj meg barca....már bocsánat.bogec7Manu , Barca lófasz oddsért buknak. Legalább a Loki-Diósgyőr visszahozta
több mint 11 éve
bogjosi
1 496
'szódj meg barca....már bocsánat.
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 11 éve
A hokival hadilábon állok, nagy valószínűséggel az EBEL szorossága miatt. Lehet hagynom kéne a hokit, és maradni a jól bevált Foci, kézi. NFL triónál 😊szerintem nincs benne több meglepetés mint a KHL-ben vagy az NHL-ben. Tudom még a svéd első osztályt ajánlani, eléggé szokott érvényesülni a papírforma, csak meg kell nézni egy-egy csapat fejlődési irányát.davemayerSzokott valaki EBEL meccsekre fogadni? Mindig próbálkozom, de sok a meglepetés..... KHL-t vagy NHL-t próbáljak meg helyette? Mit gondoltok?NomacÉn pénteken életemben először fogadtam jégkorongra,volt benne 2 EBEL meccs(Graz,Salzburg) és egy német(München).Beakadt a 10-es odds.
Lehet mostantól elkezdek foglalkozni vele,bár lehet hogy csak egyszer volt szerencsém.Kenny
több mint 11 éve
szerintem nincs benne több meglepetés mint a KHL-ben vagy az NHL-ben. Tudom még a svéd első osztályt ajánlani, eléggé szokott érvényesülni a papírforma, csak meg kell nézni egy-egy csapat fejlődési irányát.Szokott valaki EBEL meccsekre fogadni? Mindig próbálkozom, de sok a meglepetés..... KHL-t vagy NHL-t próbáljak meg helyette? Mit gondoltok?NomacÉn pénteken életemben először fogadtam jégkorongra,volt benne 2 EBEL meccs(Graz,Salzburg) és egy német(München).Beakadt a 10-es odds.
Lehet mostantól elkezdek foglalkozni vele,bár lehet hogy csak egyszer volt szerencsém.Kenny
BEARS BABY!
Sir Alex immortal