NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Sportfogadás
23 feliratkozó
több mint 11 éve
JoeyPorter
2 630
Na ezt már szeressük,így tovább holnap is 😊Én kettőt tettem ma:Valaki BL tippek esetleg?elég sok necces meccs lesz ma, én az Arsenal, Milan vagy X, és Celtic-el támadok 😊Dexxter Tailor
Nem vagyok nagyon benne a soccerben, de így elsőre ezeket tenném:
Barca, Atletico, Chelsea (4,84)
(esetleg még egy Arsenal vagy X, lehetséges, hogy a Barca tipp helyett)
Newman
Atletico
Celtic
Napoli
Chelsea
Arsenal 2,5 overJoeyPorter
több mint 11 éve
Duff
3 133
Ez a topic tökéletesen megmutatja, hogy miért nem szabad fogadni, ha az ember nem tudja előre a végeredményt.Én pl. hetente egyet rakok 200-300 forinttal. Ha elmegy segáz, mert most akkor majd hétvégén egyel kevesebb sört iszom. Ha viszont jön, akkor van 2-3ezrem az meg nem is rossz. Szerintem ezzel semmi gond sincs.
Persze, tudom, jó szórakozás... És ez vissza is jön a vidám szórakozást tükröző hsz-ekben...Sobri Jóska
több mint 11 éve
bogjosi
1 496
Napoli v. X 1,42Chelsea v. X 1,3
Arsenal v. X 1,42
Celtic v. X 1,4
1unit
rizikós:
Dortm+1 X 4,33
ATMA-1 1,9
Zenit v. X 2,3
2/3ban 0,75 unit
szerk1: hát, nem szeretlek arsenal...mondjuk hülye voltam, hogy 4es odds körül már nem fogadtam a vendégre...😐
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 11 éve
Arsenal DMarseille D
Barca V
ATMA V
Celtic D
Porto D
Chelsea V
Steaua H
én ezeket tettem
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
ArsenalBarca
Atletico
Celtic
Chelsea
200 forintból 6 ezer, erre kíváncsi leszek.
több mint 11 éve
JoeyPorter
2 630
Én kettőt tettem ma:Valaki BL tippek esetleg?elég sok necces meccs lesz ma, én az Arsenal, Milan vagy X, és Celtic-el támadok 😊Dexxter Tailor
Newman
Atletico
Celtic
Napoli
Chelsea
Arsenal 2,5 over
több mint 11 éve
Valaki BL tippek esetleg?elég sok necces meccs lesz ma, én az Arsenal, Milan vagy X, és Celtic-el támadok 😊
Newman
több mint 11 éve
Amúgy félreértés ne essék, annak ellenére, hogy szitkozódok (mert nyilván idegesítő, amikor momentumokon megy el a dolog), élvezem a dolgot.Konkrétan ez hozott engem vissza az NFL-hez is, mert már kicsit kezdtem távolodni a sporttól, így van egy kis plusz adrenalin ami hozzáadódik a meccsek izgalmához.
NCAAF-nél meg ugye vannak olyan csapatok, akiket csak a fogadás miatt nézek meg és így bővül a látóköröm is.
Nyilván, ha csak felbaszna a dolog, hagynám a francba, de így elvagyok. (persze jó lenne már nyerni :p)
Azt viszont megfogadtam, hogy ezentúl nem figyelem az amerikai szaksajtót, mert főleg egyetemi foci tekintetében egy csomószor rossz döntéseket hoztam miattuk, innentől kezdve csak magamra hallgatok. (mondjuk, ha eddig is így tettem volna, nem állnék ilyen szarul..... 😀 )
Valaki BL tippek esetleg?
Mai KHL tippjeim:Amúgy te szoktad nézni is vagy csak érzésből? 😀
Szalavat Ufa win
SZKA Szentpétervár winlaccoo74
Amúgy jöttek a tippek, szóval jöhetnek még.... 😀 😊
több mint 11 éve
Ez a topic tökéletesen megmutatja, hogy miért nem szabad fogadni, ha az ember nem tudja előre a végeredményt.Ez a hszed tökéletesen megmutatja, hogy nincs semmi hír Tebow szerencsétlenkedéséről emiatt máshol próbálsz trollkodni. Hajrá hajrá 😀
Persze, tudom, jó szórakozás... És ez vissza is jön a vidám szórakozást tükröző hsz-ekben...Sobri Jóska
több mint 11 éve
Mai KHL tippjeim:Szalavat Ufa win
SZKA Szentpétervár win
több mint 11 éve
Szóval csak akkor fogadjak, ha tudom előre a végeredményt? 😀JC6Pontosan.
Különben hosszútávon vesztő leszel.
Valamint frusztrált és ideges.
Nézd csak vissza ennek a topicnak a beírásait.
1 yardon ment el a Chiefs -5,5, komolyan ez miajóbüdösretkesf*szszopf*szcibálók*rvaélet? (így egybe)
ez a szezon.....Newman
'szódj meg barca....már bocsánat.bogec7
a rohadt életbe most már komolyan, ...davemayer
2 nap alatt úgy elbukni, hogy mindkét szelvényem úgy megy el, hogy a csapat akire fogadtam SO-ban kap ki, meglehetősen idegesítő....NewmanÉs ez csak ez az oldal.
Van még 45...
több mint 11 éve
Szóval csak akkor fogadjak, ha tudom előre a végeredményt? 😀JC6be ne dőlj már neki, minden hónapban egyszer ideírja ezt mint egy csalit.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Szóval csak akkor fogadjak, ha tudom előre a végeredményt? 😀
több mint 11 éve
Ez a topic tökéletesen megmutatja, hogy miért nem szabad fogadni, ha az ember nem tudja előre a végeredményt.Persze, tudom, jó szórakozás... És ez vissza is jön a vidám szórakozást tükröző hsz-ekben...
több mint 11 éve
Aki KHL-ben otthon van néha írhatna tippeket én még barátkozom csak vele.
több mint 11 éve
Manning passzolt yardjai 310 felett jó lehet? Futójáték gyakorlatilag nincs, kidőlt mindenki.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
A broncos tönkretette a hétvégém...ennyiszer nagyapám nem adta volna oda a labdát a coltsnak...
több mint 11 éve
6/4 nem is olyan rossz!Ma KHL meccsekkel támadok!
11:00 Barys Asztana win!
több mint 11 éve
JoeyPorter
2 630
Ez vicc...A legutóbbi fordulóban is 7/6 volt és akkor is csak a fradi vitte el..Már várom a Fradi 1-1-et..JoeyPorter😀😀
Tényleg érzed az nb1-et 😊steroid stewie
több mint 11 éve
Az eheti NFL szelvényeim nem ültek 😕 Szerencsére a német és olasz foci pozitívba lendítette a hétvégém
több mint 11 éve
steroid stewie
268
Na, nekem elég volt a sima Kansas w, így jól sült el, de a meccs végét majd visszanézem, mert kinyomtam mikor dobta a homályt Alex...
több mint 11 éve
nekem is remek volt az nfl forduló, a chargers és a falcons spread jött, de minden más (Pats, Ravens, Bears, Chiefs spread) ment... a yahoo-s tippjátékban meg 9-4 ezen a héten eddig, szerintem jövőhéten megjátszom mindegyik tippemet, valamennyi pluszban fogok zárni, az tuti 😊
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
DETPats
MIA
eddig örök hála...
Ha nyer a Denver pozitívan jövök ki a mai szörnyűségből...
több mint 11 éve
1 yardon ment el a Chiefs -5,5, komolyan ez miajóbüdösretkesf*szszopf*szcibálók*rvaélet? (így egybe)ez a szezon.....
több mint 11 éve
Az alap mixembe amúgy nem kerültek bele, mert Keenumtól féltem egy kicsit (jól is játszik), de mivel az alap elment, így a "mentő" mixembe bekerültek.Keenum kezd a Texansban, all-in a Chiefsre! 😀 😀Newmanhehe, hányan izgulunk a chiels-ért? 😊steroid stewie