Sportfogadás

23 feliratkozó

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
serie A maradék hat meccsére külön-külön feltettem egy százast a döntetlenekre, ha kettő jön, már pozitívban zárok 😊Dexxter Tailor
5-ből eddig egy sem, és esélyes, hogy a Roma nyer Torino-ban 😀
több mint 12 éve
Nomac New England Patriots 4 130 — balazs.t85@gmail.com
sok jó odds van mára NFL-re,valakinek van valami tuti 2-3as kombija?
chiefs-panthers-pats?Kenny
Tuti senkinek nincs 😀 De ez nekem jónak tűnik.

ATL Falcons @ CAR Panthers Felett 44.0 @ 1.90
MIN Vikings @ DAL Cowboys Felett 47.5 @ 1.90
NO Saints @ NY Jets Felett 45.5 @ 1.90
TEN Titans @ 1.71
több mint 12 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 365 — Omar's Coming Yo!
sok jó odds van mára NFL-re,valakinek van valami tuti 2-3as kombija?
chiefs-panthers-pats?

több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Osztod a nagybecsű (amúgy butuska) alapigazságokat, de továbbra is kombizol, mikor 70%-kal tippeled a hendiket. Ehh.Maka
Nyilván ez csak lábjegyzet magamnak.
A csak magamra hallgatást, meg csak az NCAAF-re értettem. Mérnöknek tanulok, így egy egyszerű matematikai számítás után azt kapom, hogy amíg olvastam az amerikai szaksajtót, addig olyan 40-45%-ban tippeltem jól a spreadeket, mikor nem (elmúlt 2 hét+1.hét) 80-85%, én hiszek a számokban. 😊 (megjegyzem NFL-ben és most NBA-ben én is követlek téged 😉 )
A másikban igazad van, külön-külön kéne tenni, de mivel nem jelentős kasszával indulok, így év elején gondoltam az első hetet megnyomom, hiba volt.

több mint 12 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 498
éreztem én ezt az újpest-debrecen overt,remélem lesz még 1 gól.Kenny
nem sokáig kellett izgulnod 😀

több mint 12 éve
éreztem én ezt az újpest-debrecen overt,remélem lesz még 1 gól.

szerk:szeretem az ilyen fogadásokat amik 12 perc alatt jönnek 😀

több mint 12 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 783
Osztod a nagybecsű (amúgy butuska) alapigazságokat, de továbbra is kombizol, mikor 70%-kal tippeled a hendiket. Ehh.

you don't even know what you like and you don't like
több mint 12 éve
Heti NCAAF javaslat, ha már előző héten elmaradt a jinx.
Vicces:
Cincinatti -2,5@Memphis, 34-21
Houston -13,5 vs South Florida, 35-23
Virginia Tech -2,5@Boston College, 27-34
Georgia Tech -6,5 vs Pittsburgh, 21-10
Wake Forest +3,5 @ Syracuse, 0-13
Georgia -2,5 vs Florida, 23-20
Wisconsin -6,5@Iowa, 28-9
East Carolina -20,5@ FIU, 34-13
Boise State -6,5@Colorado State, 42-30
Minnesota +10,5@Indiana, 42-39

Newman
70%, elmegy.
Természetesen sikerült a biztos mixembe belerakni a Virginia Techet, így újabb bukta hétvége (a mentő mixemnél meg JJ elvitt a rosszba 😀 )
Tanulság1
Logan Thomas csapata ellen, de főleg mellett soha többet.Newman
Tanulság2
csak saját magamra hallgatok

Mondjuk mindegy, ez volt az utolsó köröm nyilvánosan, Hörinek úgyis hot streak-e van. 😊 😀

több mint 12 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 814 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
serie A maradék hat meccsére külön-külön feltettem egy százast a döntetlenekre, ha kettő jön, már pozitívban zárok 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
elég beteg meccs volt az, pár perce néztem meg az összefoglalót.
a többieknek

több mint 12 éve
Auburn -8 @ Arkansas. A Tigers úgy hasít előre mint a newtoni időkben, miközben a Hogs csak C és DE poszton tud versenyképes játékost felállítani. 8 pontra nekem ez elég.

Oklahoma State +2.5 @ Texas Tech. Néhány hely van a két csapat közt a rangsorban, játékosanyagban jobb a Pokes, mellettük az előny, simán jó.Höri
35-17
52-34

szezon végére csak ráérzek a trendekre. Hibátlan szombat.Höri
Megjátszottam a tippjeid :cool: Ennek hatására most először néztem meg College meccset 😀😀😀Nomac
melyiket? tetszett?Höri
Az utolsót a szelvényen. Texas Tech vs Okkahoma State. Amint védelem címén a Texas TECH művelet .. azon jót mosolyogtam 😀 300 yardot futottak ellenük most és az előző meccsen is.
Más élményt nyújt, szabadabbnak és pörgősebbnek tűnik az egész környezet.
több mint 12 éve
Auburn -8 @ Arkansas. A Tigers úgy hasít előre mint a newtoni időkben, miközben a Hogs csak C és DE poszton tud versenyképes játékost felállítani. 8 pontra nekem ez elég.

Oklahoma State +2.5 @ Texas Tech. Néhány hely van a két csapat közt a rangsorban, játékosanyagban jobb a Pokes, mellettük az előny, simán jó.Höri
35-17
52-34

Megjátszottam a tippjeid :cool: Ennek hatására most először néztem meg College meccset 😀😀😀Nomac
melyiket? tetszett?

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Egyik múltheti szelvényem úgy jött be bet-en, hogy 100.56 forint volt a számlám vége.
Fogtam ezt a hatalmas összeget és feltettem erre:
MU
City
Barca
Dortmund
Bayern
PSG
Napoli

Videoton 😀 😀 😀
több mint 12 éve
Tegnap belenéztem megint egy kisebb negatív szériába,de az Pacers -8 hendi visszahozta majdnem az összeset.Ritkán van ilyen mázlim,hogy egyből visszanyerem amit 1 nap alatt vesztettem.

több mint 12 éve
Egy kis KHL, NHL vegyes ma estére.

Avtomobilist Yekaterinburg @ 3.25
DAL Stars @ OTT Senators Felett 5.5 @ 2.05
CAL Flames @ CHI Blackhawks Felett 5.5 @ 1.86
MIN Wild @ 1.57

NFL-es szelvényeim listája túl hosszú lenne, attól megkímélek mindenkit 😊
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"

35-17
52-34

én is de a wake forrest meg a virginia tech megszivatott

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve

35-17
52-34

Megjátszottam a tippjeid :cool: Ennek hatására most először néztem meg College meccset 😀😀😀
több mint 12 éve

35-17
52-34

szezon végére csak ráérzek a trendekre. Hibátlan szombat.

több mint 12 éve
Vegas knows

edzőbuktatás volt 😊

több mint 12 éve
steroid stewie Washington Commanders 268
ez nagyon meleg:

2.15 Tulane
1.73 Florida Atlantic

a Tulane 6-2-vel áll, a FAU 2-6-tal, utóbbinak ráadásul most mondott le a HC-je és a DC-je...jjncaa
teljesen jogos odds volt.... :p
el is ment rajta a másik mixem is.... 😕 😀Newman
Ismerek még valakit, aki beletenyerelt a meleg pitébe 😀😀
több mint 12 éve
nekem is van college futball tippsorom, de szerényebb mint Newmané, cserébe van mellé komment.

Spread
Georgia -2.5 vs Florida (at Jacksonville). Csak a sérültek miatt ekkora a spread, a Bulldogs sokkal jobb csapat ÉS bye week után vannak, nehezen hiszem, hogy semleges pályán kikapjanak.
Oklahoma State +2.5 @ Texas Tech. Néhány hely van a két csapat közt a rangsorban, játékosanyagban jobb a Pokes, mellettük az előny, simán jó.
Northern Illinois -23.5 @ UMass. Top20-as csapat egy bottom10-es otthonában. Ha nem marháskódják el, akkor kiütést aratnak Lynchék szokásosan.

Money Line
Michigan State vs Michigan (1.45)Höri
ez nagyon meleg:

2.15 Tulane
1.73 Florida Atlantic

a Tulane 6-2-vel áll, a FAU 2-6-tal, utóbbinak ráadásul most mondott le a HC-je és a DC-je...jjncaa
teljesen jogos odds volt.... :p
el is ment rajta a másik mixem is.... 😕 😀

több mint 12 éve
Spread
Georgia -2.5 vs Florida (at Jacksonville). Csak a sérültek miatt ekkora a spread, a Bulldogs sokkal jobb csapat ÉS bye week után vannak, nehezen hiszem, hogy semleges pályán kikapjanak.

Northern Illinois -23.5 @ UMass. Top20-as csapat egy bottom10-es otthonában. Ha nem marháskódják el, akkor kiütést aratnak Lynchék szokásosan.

Money Line
Michigan State vs Michigan (1.45)Höri
23-20
63-19
29-6

Túl könnyű!

több mint 12 éve
Logan Thomas csapata ellen, de főleg mellett soha többet.

több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
ez az ajax is... megrakom az ajax vagy x-et, szívnak egyet a 90. percben... biztos ez a szelvényem is egyen fog elmenni mint a délutáni a notthingamen, akkor a 91. percben... vicc

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 647 — Volt egy kis zápor
Ezekre gondoltam:
Diósgyőr 1X
JoeyPorter
😀 megtettem x nélkül, mondom vagány leszek 😀 pedig éreztem, hogy a fradi nyer, de mondom máskor is éreztem mégse nyert, elnyomtam az érzést😊steroid stewie
Pedig ha visszaolvasol,már múlt héten megírtam,hogy nyerni fog a fradi,mikor jc6 panaszkodott.Ez szerintem ugyanaz,mint a Cselszki,már annyian fogadtak rá,hogy törvényszerű volt,hogy nem nyernek 😀
Jól sikerült ez a mai nap,a két legelső meccs vitte mindkét szelvényt 😀
Na majd holnap