Sportfogadás
23 feliratkozó
több mint 11 éve
nebraska (vagy a minnesota) bekaphatja, megint egyen megy el az ncaa gigaszelvényem, már ide látom.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
A fradi elvitte a 6 ezres mixem...
több mint 11 éve
Vagyis nem egyes mérkőzésen belül ennyi a metodika szerint a szerencse aránya, hanem a végső győztes csapat teljesítményében ennyi százalékban van jelen egy hosszú periódus (bajnokság) végén?asszem valami olyasmit vezet le, hogy melyik sportágban hány meccset játszanak, hány akció van, mennyire játszanak szerepet a nemátlagos játékesemények stb.Azt hittem olvastad, és megírod a választ pár sorban.ezt most olvastam, egy analitikus tavalyi könyvében szerepelt, hogy felmérése alapján az egyes ligákban mekkora szerepe van a szerencsének az eredmények alakulásában:Azért érdekelne, hogy mi a levezetése és/vagy indoklása a 38%-nak például.
NBA: 12%
Premier League: 31%
MLB: 34%
NFL: 38%
NHL: 53%jjncaa
Vagy a metódus amivel a meccseket megvizsgálta, és erre az eredményre jutott.
Sakkban mennyi szerinte? És pókerban? Asztaliteniszben?Sobri Jóska
success-equation.com/jjncaa
Én nem tudok ennyire angolul.Sobri Jóska
az NBA azért lett a legkisebb ilyen, mert ott kisebb a sérülésveszély, 82 meccset játszanak, meccsenként van mondjuk 80-100 támadó- és védekezőakció, tehát hosszabb távon a játékosok és edzők tényleges tudása alakítja az eredményt, nem pedig a szerencse.slowmotion
Mert akkor ez analóg a póker matekjával, hogy egy leosztásban magas a szerencsefaktor, egy versenyt véve alapul még nem elhanyagolható, sok versenyen jelen van a szerencse de nem meghatározó, egy dolgos évet, vagy pályafutást véve alapul pedig szinte nulla, vagyis teljesen kiküszöbölhető.
Ha így nézzük van benne logika, de akkor az MLB értékét érzem irreálisan magasnak (rengeteg meccs), és az NFL-t elég alacsonynak (az egymeccses PO miatt).
több mint 11 éve
bogjosi
1 496
Mai KHL:Szalavat szépen leolvadt..3-1ről 3-5 😐 , igaz még nincs vége...
Barys Asztana win
Vitjaz Podolszk win
Szalavat Ufa win
Jószerencsét!laccoo74
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 11 éve
asszem valami olyasmit vezet le, hogy melyik sportágban hány meccset játszanak, hány akció van, mennyire játszanak szerepet a nemátlagos játékesemények stb.Azt hittem olvastad, és megírod a választ pár sorban.ezt most olvastam, egy analitikus tavalyi könyvében szerepelt, hogy felmérése alapján az egyes ligákban mekkora szerepe van a szerencsének az eredmények alakulásában:Azért érdekelne, hogy mi a levezetése és/vagy indoklása a 38%-nak például.
Én nem tudok ennyire angolul.Sobri Jóska
az NBA azért lett a legkisebb ilyen, mert ott kisebb a sérülésveszély, 82 meccset játszanak, meccsenként van mondjuk 80-100 támadó- és védekezőakció, tehát hosszabb távon a játékosok és edzők tényleges tudása alakítja az eredményt, nem pedig a szerencse.
több mint 11 éve
Azt hittem olvastad, és megírod a választ pár sorban.ezt most olvastam, egy analitikus tavalyi könyvében szerepelt, hogy felmérése alapján az egyes ligákban mekkora szerepe van a szerencsének az eredmények alakulásában:Azért érdekelne, hogy mi a levezetése és/vagy indoklása a 38%-nak például.
Én nem tudok ennyire angolul.
több mint 11 éve
sztem ma a Utah bőven vállalható a USC ellen egy kis pénzmaggal.mára37-20!Höri
BYU -7 vs Boise State. Megjavult a passz, futószalagon jönnek a playek, a Boise rég volt ilyen gyenge. Hajrá mormonok.Höri
JT Daniels fan
több mint 11 éve
ezt most olvastam, egy analitikus tavalyi könyvében szerepelt, hogy felmérése alapján az egyes ligákban mekkora szerepe van a szerencsének az eredmények alakulásában:Azért érdekelne, hogy mi a levezetése és/vagy indoklása a 38%-nak például.
success-equation.com/
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
mára37-20!
BYU -7 vs Boise State. Megjavult a passz, futószalagon jönnek a playek, a Boise rég volt ilyen gyenge. Hajrá mormonok.Höri
több mint 11 éve
ezt most olvastam, egy analitikus tavalyi könyvében szerepelt, hogy felmérése alapján az egyes ligákban mekkora szerepe van a szerencsének az eredmények alakulásában:Azért érdekelne, hogy mi a levezetése és/vagy indoklása a 38%-nak például.
Sakkban mennyi szerinte? És pókerban? Asztaliteniszben?
több mint 11 éve
Nézegettem az AHL meccsek oddsait.Ennyire kiegyensúlyozott a mezőny, vagy mi a szösz, de szép húsos pénzeket lehetne kaszálni, ha kicsit rámennék.
több mint 11 éve
CSKA Moszkva @ 1.40játsszál Kenót, azon ilyenkor visszajön a szelvény ára 😊
OTT Senators @ 1.80
PIT Penguins @ 1.50
FLA Panthers @ 1.68
Az már bűvészet hogy mind a négyet sikerült elbuknom 😀Nomac
több mint 11 éve
CSKA Moszkva @ 1.40OTT Senators @ 1.80
PIT Penguins @ 1.50
FLA Panthers @ 1.68
Az már bűvészet hogy mind a négyet sikerült elbuknom 😀
több mint 11 éve
JoeyPorter
2 630
mai illetve a szokásos nb1-es:Dortmund
Barcelona
Leverkusen
Debrecen
Paks X2
Fradi
Győr
Haladás X1
Vidi
Pécs (óvatosabbaknak 1X)
Tegnap az Újpestről már lecsúsztam,pedig jó oddsot fogtam volna.(Az edzőváltás miatt X2-es lett volna a tippem)
több mint 11 éve
Mai KHL:Barys Asztana win
Vitjaz Podolszk win
Szalavat Ufa win
Jószerencsét!
több mint 11 éve
máraBYU -7 vs Boise State. Megjavult a passz, futószalagon jönnek a playek, a Boise rég volt ilyen gyenge. Hajrá mormonok.
Szombat:
Vanderbilt +17 @ Texas A&M. A Mizzou ellen beszívtam a Vandyvel, de a TamU szoros meccsek jönni szoktak, plusz Johnny F. is lesérül(t). Nem lesz kiütés!
Clemson -16.5 @ Maryland. A napokban három pontot erősödött a Clemson, szerintem eléggé mérgesek és a múltheti bukó után agyonverik a teknősöket, akiknél már amúgy vége a szezonnak.
Texas +2 @ TCU. Nem valami okos döntés a Hornsra fogadni bármikor is, de most vállalom a kockázatot, hogy idiótának tekinthessem magam. 2 hét felkészülés + RR W okozta lelki többlet. Ha most nem nyernek, sose.
Jó agresszív szelvény, reális esélyem van a 0/4-re.
több mint 11 éve
ezt most olvastam, egy analitikus tavalyi könyvében szerepelt, hogy felmérése alapján az egyes ligákban mekkora szerepe van a szerencsének az eredmények alakulásában:NBA: 12%
NHL: 53%
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
az első szelvényen a Steelers necces lehet, bármikor képesek bénázni szerintem, még a Raiders ellen is akár. a másodikon a Dolphins - Pats meccsen nem várok sok pontot, bár a 45,5 lazán jöhet, de szerintem egy TD-n belül lesz.Dexxter TailorAzon gondolkodtam a legtöbbet, de a jelenlegi forma alapján jobbnak érzem a Steelerst. NE- MAI meccsen legalább 20-20 pontot várok mindkét csapattól, még ha Talib vissza is tér, úgy érzem képesek a delfinek feltenni 20 pontot a táblára és a Patsnél ismét meglesz a 30.
több mint 11 éve
az első szelvényen a Steelers necces lehet, bármikor képesek bénázni szerintem, még a Raiders ellen is akár. a másodikon a Dolphins - Pats meccsen nem várok sok pontot, bár a 45,5 lazán jöhet, de szerintem egy TD-n belül lesz.
több mint 11 éve
WAS-DEN Felett 58.0 @ 1.90PIT Steelers @ 1.76
ATL Falcons @ 2.20
GB Packers -7.0 @ 1.76
NE Patriots -6.5 @ 1.90
PHI Eagles -6.5 @ 2.05
CIN Bengals @ 1.38
MIA-NE Felett 45.5 @ 1.90
SF-JAX Felett 40.5 @ 1.90
DET Lions -2.0 @ 1.66
KC Chiefs -2.5 @ 1.35
BUF-NO Felett 48.0 @ 1.90
Tervezett hétvégi szelvények. Mit gondoltok?
több mint 11 éve
Panthers -6.5 @ 1.95Alatt 40.5 @ 1.90
Nekem is sikerült ma ezt bebukni... Azt hittem a TB azért képes lesz 25 pont körül tartani a Panterst.....
több mint 11 éve
dugo93
4 225
nekem jött az Anzsi 2,5 alatt
Fio
Betis
Salzburg
a másik szelóm elment (swansea.. 😀) de a fő szelóm jött. ez a lényeg
több mint 11 éve
JoeyPorter
2 630
EL:Szerencsére jól lett párosítva a két bukó egy szelvényre így nem lett fekete csütörtök 😀
Valencia X1
Fiorentina
Tottenham
Swansea
Freiburg
Betis
Lyon
+mindkettőhöz hozzácsapva a PanthersJoeyPorter
több mint 11 éve
én meg szívtam a fogamat, hogy csak este 7 után értem haza munkából, és nem tudtam megtenni a Genket, aztán lehet, hogy most jobban örülök 😊mondjuk ez az EL nem is nagyon izgat fel, majd talán a kieséses szakaszban...