NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Sportfogadás
23 feliratkozó
több mint 11 éve
JoeyPorter
2 630
Mára 3 ment:Ez is elég jól sikerült.Bár a Shakhtar óriási homály volt és az első szelvényen is Cardozo mentett meg a vége felé.A lényeg,hogy megint plusz lett 😊
Real
Benfica X1
Bayern 0-1 H
Shakhtar
PSG 1-0 V
Bayern nyer és nem kap gólt
MU
Galata
CityJoeyPorter
több mint 11 éve
Mára 3 ment:Jöttem veled, a két kisebb szorzós jött is, viszont az igazi kaszát magamnak sikerült összeállítani:
Real
Benfica X1
Bayern 0-1 H
Shakhtar
PSG 1-0 V
MU
Galata
CityJoeyPorter
PSG
Galata
MU
City
Real
Pluszos soccer nap, ilyen is régen volt már... 😀
több mint 11 éve
bogjosi
1 496
Huh, akkor te most szépet szakítottál 😊Ma nem esek abba a hibába, mint tegnap. 2unitos 7es oddsos szelvényem eddig nagyon bejövős (City,PSG,Galata,Bay-1), csak a MU necc, úgyhogy: 2unit 7es odds--> X ....igaz, amilyen szerencsém van, fordít majd a Sociedad 😀 😀bogec7Ugyanezt raktam csak PSG -1 és Bayern -2 és szintén a Uniteden izgulok 😀Toca
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 11 éve
Ma nem esek abba a hibába, mint tegnap. 2unitos 7es oddsos szelvényem eddig nagyon bejövős (City,PSG,Galata,Bay-1), csak a MU necc, úgyhogy: 2unit 7es odds--> X ....igaz, amilyen szerencsém van, fordít majd a Sociedad 😀 😀bogec7Ugyanezt raktam csak PSG -1 és Bayern -2 és szintén a Uniteden izgulok 😀
több mint 11 éve
bogjosi
1 496
Ma nem esek abba a hibába, mint tegnap. 2unitos 7es oddsos szelvényem eddig nagyon bejövős (City,PSG,Galata,Bay-1), csak a MU necc, úgyhogy: 2unit 7es odds--> X ....igaz, amilyen szerencsém van, fordít majd a Sociedad 😀 😀
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 11 éve
Nah ha a Bayer vág még 1-et akkor végre visszajön ami elment mostanában, a holnapi EL meg jól rá is rakhat. Shaktar mondjuk ha hozná az lenne a tökéletesség, bár az csak buli szelvény volt 😀Mondjuk a Manu majd megint leszopat egy X-el a végén 😀
több mint 11 éve
nem bírtam ki...első három sima ügy, a negyedik a balfaszok derbije, úgyhogy bármi lehet a vége
Galata
PSG
Bayern
RealJC6
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
nem bírtam ki...Galata
PSG
Bayern
Real
több mint 11 éve
JoeyPorter
2 630
Mára 3 ment:Real
Benfica X1
Bayern 0-1 H
Shakhtar
PSG 1-0 V
MU
Galata
City
több mint 11 éve
én most azon agyalok, hogy vajon a PSG nyer-e legalább két góllal az amúgy ótvar Anderlecht ellen, vagy az 1-0-ra mennek, és már a hétvégi vendégszereplésre összpontosítanak St. Etienne-ben?
több mint 11 éve
Ennyire szar a juve?Vagy mi ez az 5.70-es odds?JoeyPorterennyire. szerintem is simán nyer ma a Real
több mint 11 éve
Rohadjon el a Basel is....nem jött volna rosszul 50ezer...
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
én gurulósra többet az életbe nem teszek...
több mint 11 éve
steroid stewie
268
Élvezzétek ki srácok a sikert a gurulósban, mert vészesen közeleg az nfl következő fordulója 😀
több mint 11 éve
Nem néztem, az élő nso-s közvetítésre voltam rászorulva és a külföldi kommentek alapján is a 2.félidőt uraltuk. (még a hivatalos honlap is ezt írja 😀 )hmm, az Arsenal vagy X-en elment, természetesen jobbak voltak, de kikaptakMelyik meccset nézted? 😊 A 90-ből 70 percben az történt, amit a BvB akart.Jakehomer
kedvenc csapatra tényleg nem ajánlatos tenni 😀Newman
több mint 11 éve
apám lekésett a fogadásról (csládi ártalom 😀), megkérte, hogy tegyek meg neki egy meredek szelvényt. (szerinte belefér, szerintem meredek.)az persze nem jött, de mellétettem egy Dinamo London győzelmet 1:0-ás hendivel, meg még egy szelvényen az Atletico győzelmet 2:0ás hendivel. az egyik visszahozta a veszteséget, a másik meg négyes szorzóval pluszba tolt.
több mint 11 éve
hmm, az Arsenal vagy X-en elment, természetesen jobbak voltak, de kikaptakMelyik meccset nézted? 😊 A 90-ből 70 percben az történt, amit a BvB akart.
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
hmm, az Arsenal vagy X-en elment, természetesen jobbak voltak, de kikaptakinkább a Dortmund ellen, elég kevésszer kapnak ki, mondjuk az hogy nyertek engem is meglepett kicsit de dupla esélyben én dortmund vagy x-et raktam. A két csapat közt Londonban a döntetlen volt a reális, sztem 10ből 7szer x lett volna.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
hmm, az Arsenal vagy X-en elment, természetesen jobbak voltak, de kikaptakkedvenc csapatra tényleg nem ajánlatos tenni 😀
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
szarzenál, fc bárnevónaköszi 😀
több mint 11 éve
ma nekem is jött végre valami, remélem megtörik a jég 😊Milan-Barca X, Napoli V, Atletico V kombiban ~14 unitért
több mint 11 éve
jah elég izgulós volt, a meccs végét néztem, 86. percben jött a gól, aztán még 7 perc hosszabbítás, aminek a végén majdnem egyenlített a Porto 😀Arsenal bukó, Celtic, Milan X, Zenit jött, mind a három 2.35 körüli szorzóértDexxter TailorAzért a Zenit meccs kemény lehetett.6.percben kiállítás a Portoból és így is 21 kapura lövésük volt...JoeyPorter
több mint 11 éve
JoeyPorter
2 630
Arsenal bukó, Celtic, Milan X, Zenit jött, mind a három 2.35 körüli szorzóértDexxter TailorAzért a Zenit meccs kemény lehetett.6.percben kiállítás a Portoból és így is 21 kapura lövésük volt...
több mint 11 éve
Arsenal bukó, Celtic, Milan X, Zenit jött, mind a három 2.35 körüli szorzóért