Sportfogadás
23 feliratkozó
több mint 11 éve
Nekem a PSG viszi a mixet, természetesen megint nem sikerült tökéletesen a hétvége.
több mint 11 éve
JoeyPorter
2 630
Nekem nem valami jól alakul a mai nap:KC under 39.5
49ers -7.5
NE
Bills +12,5
KC
Denver under 58.5
már csak ez "él":
PIT
CIN
ATL
DEN
GB
Bár ahogy elnézem,a PIT Offense kicsinálja magát így az is bukó lesz 😕
több mint 11 éve
Nekem az angol szelvényem bebukott 😕 Newcastleben bíztam de nem hálálták meg!Inter Milan v Verona Felett 2.5 @ 1.70Tegnapi Mau-Arsenal-Pool után ma a Napoli-Fio-Juve trió is hozta, ha már a Fradi-Debrecent tönkre vágta a hazait.
Fiorentina @ 2.00
Roma @ 2.10
Parma vagy döntetlen @ 1.72
El se hiszem hogy az olaszok is hoztak valamit pénzt a házhoz 😉Nomac
PSG-Monaco-Atletico nak kéne jönnie és akkor nem izgulok az NFL szelvények miatt.Toca
több mint 11 éve
dugo93
4 225
tetszik a hétvége eddig.beten a telefonos bónuszt megjátszottam a Lancianoval, 16 ezer.
ma Fio, Roma, Napoli 9400
több mint 11 éve
Inter Milan v Verona Felett 2.5 @ 1.70Tegnapi Mau-Arsenal-Pool után ma a Napoli-Fio-Juve trió is hozta, ha már a Fradi-Debrecent tönkre vágta a hazait.
Fiorentina @ 2.00
Roma @ 2.10
El se hiszem hogy az olaszok is hoztak valamit pénzt a házhoz 😉Nomac
PSG-Monaco-Atletico nak kéne jönnie és akkor nem izgulok az NFL szelvények miatt.
több mint 11 éve
Chelsea v Man City Felett 3.5 @ 2.675Remélem gólparádét látunk ma 😛
több mint 11 éve
Inter Milan v Verona Felett 2.5 @ 1.70 Fiorentina @ 2.00
Roma @ 2.10
El se hiszem hogy az olaszok is hoztak valamit pénzt a házhoz 😉
több mint 11 éve
steroid stewie
268
Na, mára tettem pár over-t, meglessük 😊Redskins-Broncos over 57,5
Cryboys-Lions over 50,5
Jaguars-49ers over 40,5 / Londonban mindenki megtáltosodik 😊
Bills-Saints over 48.5
Még ezeken felül van pár szelvényem győztesre és némi kombi.
A nap végén sikerességtől függően döntöm el, hogy ide adom be a pályázatom szerkesztőnek, vagy a TD magazinhoz 😀😀
több mint 11 éve
szaba
10 547
arc vagyok, Udinese győzelemre fogadtam.Di Natale > bárki
arc vagyok? 😊slowmotion
több mint 11 éve
arc vagyok, Udinese győzelemre fogadtam.Arc vagy, de azért a Roma vághatna már 1-et 😀
arc vagyok? 😊slowmotion
több mint 11 éve
Na a Parma eddig 2 támadás, 2 gól. 😊 Viszi is a szelvényt.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 11 éve
arc vagyok, Udinese győzelemre fogadtam.arc vagyok? 😊
több mint 11 éve
JoeyPorter
2 630
A fradi elvitte a 6 ezres mixem...JC6Nyugi,jövő héten már mindenki ellenük fogad és tuti,hogy akkor szakad meg a rossz sorozat...
több mint 11 éve
Sebii
3 535
Igyekeztem tutira menni a mai nap:49ers -9.5
Packers -> 1.78
X vagy Roma
Swansea -> 2.19
több mint 11 éve
az én tippjeimet érdemes megrakni, garantált a 2/4-es eredmény és a nullázás.a Texas nyert simán ( +2 😀😀😀 ), de a Clemson utolsó támadásos bekapott garbage TD-je nem boldogított túlságosan.
Johnny Football vállának meg semmi baja se volt, átbasztak!
több mint 11 éve
Na tehát, Louisville jött, Oklahoma State jött, FSU jött (a Stanford -3,5 is), a Clemson 13 ponttal nyert 14 helyett és a Fresno State is csak héttel 10 helyett. 4 ponton múlt a tökéletes hétvége)Nem szoktam benyomni a tippeket, mert nálam erősen működik a jinx.Esélyesebb volt, de nálam ez pl. a ~40-50 meccsből kb. bottom 10-ben helyezkedett el fogadási szempontból, tipikus shootout meccsre lehetett számítani szvsz. Mondjuk én alapból nem tennék ebben az évben a Minnesota ellen (és mellett), annyira inkonzisztens a teljesítményük.Newmanén nem vagyok idén annyira képben az NCAA-vel még (bár most követem már rendszeresebben, főleg az LSU meccseket), de ez úgy érzem, hogy meglepetés bukta volt a Nebraskától. Fogadási rangsorom nekem nincs, nyilván raknám a Lousville, Alabama, Oregon meccseket, csak 1,02-es szorzókért fölösleges, -40-60 pontos hendiket meg elfelejtem inkább, ráülhetnek az eredményre nagy vezetésnél, utána meg idegeskedek.
Texas-TCU, UTAH-USC, SCarolina-Missouri meccsekkel szemeztem még, de ezek még inkább ki-ki mérkőzések lesznek.
Nálad mi lett volna az a 2-3 párosítás amit ajánlasz hétvégére NCAA-ből és értelmes odds is van rá? (mondjuk gondolom az overeket nem nézed meg, csak pl 3 olyan meccs ahol az egyértelmű esélyesebbre 1,3-1,6körüli szorzó van/volt)MarioAna
De mind1 végülis, raktam a biztosabbra
a Ball State -9,5 vs Akron
a North Texas -9,5 vs Sourhern Misst és a Louisiana Tech vs FIU -3,5-t
a nagyobb mixbe belekerült a Louisville -21 vs USF, Oklahoma State -12 vs Iowa State, az FSU -27,5 vs NC State, Clemson 13,5 vs Maryland, Fresno State -9,5 vs SDSU
A nagyobb viszont elment már a hétközi Marshall meccsen, a kicsi egyelőre jön. (arra még rátoltam a Dortmundot)
Ezek mind 1,5 és 1,9 közötti szorzók.Newman
De a lényeg, hogy a Dortmund, Ball State, North Texas, Louisiana Tech mind jött és mivel arra tettem a legtöbb pénzt így ez egy igen jó kör lett. 3k---->25k, na akkor most ennek egy részét elbukhatom ma NFL-en. 😀
több mint 11 éve
bogjosi
1 496
Eddig 100%os 😀 😀Megkértem hugomat, mondjon 1-1 számot 1-30ig ill. 31-60, majd pedig, hogy 1-3ig. Kikerestem tippmix szelvényen őket, majd pedig megtettem azt, amiket tippelt bet365ön. Így lett ebből egy Dortmund W, és egy Levante W, amiből az egyik bejött, a másikon pedig 3-0 a Levanténak....Aranyos történet, de azért erre a szisztémára maximum az anyósod tedd fel, a házad ne 😀steroid stewie
A vicc az egészben, hogy úgy néz ki ez az egyetlen szelvény a 6 közül, ami bejön 😀 😀bogec7
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 11 éve
steroid stewie
268
Megkértem hugomat, mondjon 1-1 számot 1-30ig ill. 31-60, majd pedig, hogy 1-3ig. Kikerestem tippmix szelvényen őket, majd pedig megtettem azt, amiket tippelt bet365ön. Így lett ebből egy Dortmund W, és egy Levante W, amiből az egyik bejött, a másikon pedig 3-0 a Levanténak....Aranyos történet, de azért erre a szisztémára maximum az anyósod tedd fel, a házad ne 😀
A vicc az egészben, hogy úgy néz ki ez az egyetlen szelvény a 6 közül, ami bejön 😀 😀bogec7
több mint 11 éve
bogjosi
1 496
Megkértem hugomat, mondjon 1-1 számot 1-30ig ill. 31-60, majd pedig, hogy 1-3ig. Kikerestem tippmix szelvényen őket, majd pedig megtettem azt, amiket tippelt bet365ön. Így lett ebből egy Dortmund W, és egy Levante W, amiből az egyik bejött, a másikon pedig 3-0 a Levanténak....A vicc az egészben, hogy úgy néz ki ez az egyetlen szelvény a 6 közül, ami bejön 😀 😀
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 11 éve
Nem szoktam benyomni a tippeket, mert nálam erősen működik a jinx.Esélyesebb volt, de nálam ez pl. a ~40-50 meccsből kb. bottom 10-ben helyezkedett el fogadási szempontból, tipikus shootout meccsre lehetett számítani szvsz. Mondjuk én alapból nem tennék ebben az évben a Minnesota ellen (és mellett), annyira inkonzisztens a teljesítményük.Newmanén nem vagyok idén annyira képben az NCAA-vel még (bár most követem már rendszeresebben, főleg az LSU meccseket), de ez úgy érzem, hogy meglepetés bukta volt a Nebraskától. Fogadási rangsorom nekem nincs, nyilván raknám a Lousville, Alabama, Oregon meccseket, csak 1,02-es szorzókért fölösleges, -40-60 pontos hendiket meg elfelejtem inkább, ráülhetnek az eredményre nagy vezetésnél, utána meg idegeskedek.
Texas-TCU, UTAH-USC, SCarolina-Missouri meccsekkel szemeztem még, de ezek még inkább ki-ki mérkőzések lesznek.
Nálad mi lett volna az a 2-3 párosítás amit ajánlasz hétvégére NCAA-ből és értelmes odds is van rá? (mondjuk gondolom az overeket nem nézed meg, csak pl 3 olyan meccs ahol az egyértelmű esélyesebbre 1,3-1,6körüli szorzó van/volt)MarioAna
De mind1 végülis, raktam a biztosabbra
a Ball State -9,5 vs Akron
a North Texas -9,5 vs Sourhern Misst és a Louisiana Tech vs FIU -3,5-t
a nagyobb mixbe belekerült a Louisville -21 vs USF, Oklahoma State -12 vs Iowa State, az FSU -27,5 vs NC State, Clemson 13,5 vs Maryland, Fresno State -9,5 vs SDSU
A nagyobb viszont elment már a hétközi Marshall meccsen, a kicsi egyelőre jön. (arra még rátoltam a Dortmundot)
Ezek mind 1,5 és 1,9 közötti szorzók.
több mint 11 éve
Esélyesebb volt, de nálam ez pl. a ~40-50 meccsből kb. bottom 10-ben helyezkedett el fogadási szempontból, tipikus shootout meccsre lehetett számítani szvsz. Mondjuk én alapból nem tennék ebben az évben a Minnesota ellen (és mellett), annyira inkonzisztens a teljesítményük.Amúgy ti mindig szándékosan a legneccesebb meccseket rakjátok meg? :pCsak kérdem, mert nem tudom, hogy ez a Minnesota-Nebraska meccs miért volt ennyire népszerű.NewmanA Nebraska esélyesebb volt...direkt kerestem olyan meccset amin viszonylag értelmes odds van és vállalható. -5,5 ponttal raktam én, aki biztonságosabb hendiket rakok mint amit ajánlani szoktak...mind1, van ilyen is...TAMU hozta az overt, az Alabama is valszeg jönni fog így, hogy beszoptam az első mérkőzést. Nem tetszettek a hétvégi párosítások NCAA-ből.
MarioAna
több mint 11 éve
előre bocsátom, hogy nem magát a könyvet, hanem a róla írt cikkeket olvastem.Vagyis nem egyes mérkőzésen belül ennyi a metodika szerint a szerencse aránya, hanem a végső győztes csapat teljesítményében ennyi százalékban van jelen egy hosszú periódus (bajnokság) végén?asszem valami olyasmit vezet le, hogy melyik sportágban hány meccset játszanak, hány akció van, mennyire játszanak szerepet a nemátlagos játékesemények stb.Azt hittem olvastad, és megírod a választ pár sorban.ezt most olvastam, egy analitikus tavalyi könyvében szerepelt, hogy felmérése alapján az egyes ligákban mekkora szerepe van a szerencsének az eredmények alakulásában:Azért érdekelne, hogy mi a levezetése és/vagy indoklása a 38%-nak például.
NBA: 12%
Premier League: 31%
MLB: 34%
NFL: 38%
NHL: 53%jjncaa
Vagy a metódus amivel a meccseket megvizsgálta, és erre az eredményre jutott.
Sakkban mennyi szerinte? És pókerban? Asztaliteniszben?Sobri Jóska
success-equation.com/jjncaa
Én nem tudok ennyire angolul.Sobri Jóska
az NBA azért lett a legkisebb ilyen, mert ott kisebb a sérülésveszély, 82 meccset játszanak, meccsenként van mondjuk 80-100 támadó- és védekezőakció, tehát hosszabb távon a játékosok és edzők tényleges tudása alakítja az eredményt, nem pedig a szerencse.slowmotion
Mert akkor ez analóg a póker matekjával, hogy egy leosztásban magas a szerencsefaktor, egy versenyt véve alapul még nem elhanyagolható, sok versenyen jelen van a szerencse de nem meghatározó, egy dolgos évet, vagy pályafutást véve alapul pedig szinte nulla, vagyis teljesen kiküszöbölhető.
Ha így nézzük van benne logika, de akkor az MLB értékét érzem irreálisan magasnak (rengeteg meccs), és az NFL-t elég alacsonynak (az egymeccses PO miatt).Sobri Jóska
kb igen. egy meccsen előjöhet a "minden összejön" faktor, ilyenkor vannak tippmix-gyilkos meccsek, de hosszú távon azért ha szar a csapat, akkor nem fog bajnokságot nyerni.
több mint 11 éve
Nem tudom, írhatnátok ide NCAA tippeket, mert kurvára nincs erőm követni a dolgokat, de ha megteszem akkor legalább rákényszerítem magam hogy nézzem 😀Mondjuk ha visszaolvasni is lusta vagy, akkor tényleg megette a fene
Nb1 amit múlt héten hozta a dolgokat, most PM hozza csak az NFL-t senki nem egalizálta le 😕
Talán az olasz - spanyol kombóToca
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Nem tudom, írhatnátok ide NCAA tippeket, mert kurvára nincs erőm követni a dolgokat, de ha megteszem akkor legalább rákényszerítem magam hogy nézzem 😀Nb1 amit múlt héten hozta a dolgokat, most PM hozza csak az NFL-t senki nem egalizálta le 😕
Talán az olasz - spanyol kombó
több mint 11 éve
Amúgy ti mindig szándékosan a legneccesebb meccseket rakjátok meg? :pCsak kérdem, mert nem tudom, hogy ez a Minnesota-Nebraska meccs miért volt ennyire népszerű.