Sportfogadás
23 feliratkozó
több mint 12 éve
mára jön egy Buffalo Bulls vs Ohio Bobcats 1.53-ért. Náluk van a MAC legjobb védelme, és a legjobb védője is, az egyetlen első körös prospect a csoportban Khalil Mack. Rég voltak ennyire jók, hazai pályán is játszanak, muszáj behúzni ezt a rangadót.Höri30-3
több mint 12 éve
NBA (11.06):sportmajom.blog.hu/2013/11/06/nba_13_11_646
you don't even know what you like and you don't like
több mint 12 éve
Bayern is így volt tavaly, aztán Münchenben majdnem megfingatták őket a zágyús fiúk, pedig idén jobb csapatuk van a londoniaknakVan valami oka annak, hogy az Arsenal esetleges győzelmére ilyen magas az odds?laccoo74Max az,hogy a Dortmund idegenben is megverte őketJoeyPorter
több mint 12 éve
Van valami oka annak, hogy az Arsenal esetleges győzelmére ilyen magas az odds?laccoo74ebben a párharcban szerintem inkább a Dortmundra van jó odds. legalábbis rossznak nem mondanám
több mint 12 éve
Van valami oka annak, hogy az Arsenal esetleges győzelmére ilyen magas az odds?laccoo74Max az,hogy a Dortmund idegenben is megverte őket
több mint 12 éve
Van valami oka annak, hogy az Arsenal esetleges győzelmére ilyen magas az odds?
több mint 12 éve
NBA (11.05):sportmajom.blog.hu/2013/11/05/nba_13_11_947
több mint 12 éve
mára jön egy Buffalo Bulls vs Ohio Bobcats 1.53-ért. Náluk van a MAC legjobb védelme, és a legjobb védője is, az egyetlen első körös prospect a csoportban Khalil Mack. Rég voltak ennyire jók, hazai pályán is játszanak, muszáj behúzni ezt a rangadót.Csütörtökre meg lövök egy olyat, hogy Oklahoma +14 @ Baylor. Mert bár a hazaiak megállíthatatlanok, még egyetlen értelmes védelmet se láttak. Ha nyer a Sooners, akkor előzhet a Big12 élén, szóval ennek a meccsnek szorosnak kell lennie!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
1 TD-n múlott, hogy 15 ezret nyerek 200 ft-ból 😊
több mint 12 éve
Uram, add, hogy ma over 51 legyen a GB meccs!JC6Cutler sérült, az ő pick six-jeire ne számíts
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Dex, ne tedd 😀Uram, add, hogy ma over 51 legyen a GB meccs!
több mint 12 éve
na, bejött az uccsó meccs is, kőkemény 60 forint pluszban zártam 😀 jövőhéten is próbálkozom, de lehet, hogy ezressel kéne 😊1-1 😛Dexxter Tailorserie A maradék hat meccsére külön-külön feltettem egy százast a döntetlenekre, ha kettő jön, már pozitívban zárok 😊Dexxter Tailor5-ből eddig egy sem, és esélyes, hogy a Roma nyer Torino-ban 😀JC6

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Tegnapi nap csodás volt! 3/2 combi szelvényem jött. Az egyéni teljesítmények közül 11/10, és megtettem a SEA-t egy kis pénzel (3x odds) amikor 0-21-re álltak a TB ellen. :ball😘.* (Y)
több mint 12 éve
NBA (11.04):sportmajom.blog.hu/2013/11/04/nba_13_11_257
több mint 12 éve
a 2 épkézláb pontszerző játékos elkapott 6 touchdownt összesen LOLbwinen over 42 volt, az már bejött 😛Dexxter Tailorsimán? a két csapatnak van összesen 2 épkézláb pontszerző játékosa ha nem számolom Vinatierit.HöriVan esély a CHI - GB over 51-re és az Indy - HOU over 43-ra?JC6szerintem az indy simán jön, de a packers meccsel sem lesz probléma szvsz.Dexxter Tailor
több mint 12 éve
bwinen over 42 volt, az már bejött 😛simán? a két csapatnak van összesen 2 épkézláb pontszerző játékosa ha nem számolom Vinatierit.HöriVan esély a CHI - GB over 51-re és az Indy - HOU over 43-ra?JC6szerintem az indy simán jön, de a packers meccsel sem lesz probléma szvsz.Dexxter Tailor

Don't blink!
több mint 12 éve
simán? a két csapatnak van összesen 2 épkézláb pontszerző játékosa ha nem számolom Vinatierit.Van esély a CHI - GB over 51-re és az Indy - HOU over 43-ra?JC6szerintem az indy simán jön, de a packers meccsel sem lesz probléma szvsz.Dexxter Tailor
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ha bejön, 10%-ot utalok 😛Van esély a CHI - GB over 51-re és az Indy - HOU over 43-ra?JC6szerintem az indy simán jön, de a packers meccsel sem lesz probléma szvsz.Dexxter Tailor
több mint 12 éve
Van esély a CHI - GB over 51-re és az Indy - HOU over 43-ra?JC6szerintem az indy simán jön, de a packers meccsel sem lesz probléma szvsz.

Don't blink!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Van esély a CHI - GB over 51-re és az Indy - HOU over 43-ra?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
a jó tanácsot szívesen veszem 😊3 hete tolom, persze h amatőr hiba 😉JC6ja akkor nem szóltam bocs, azt hittem évek óta játszol te is 😊kaszo
több mint 12 éve
3 hete tolom, persze h amatőr hiba 😉JC6ja akkor nem szóltam bocs, azt hittem évek óta játszol te is 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
3 hete tolom, persze h amatőr hiba 😉inkább meccsek előtt adjatok tippeket 😀
Dave legalább próbál segíteni 😀
több mint 12 éve
raktam 5 szelvényt és mindegyiken rajta volt a New Orleans 😀JC6de ekkora butaságot miért csináltok? annyira amatőr hiba
több mint 12 éve
1-1 😛serie A maradék hat meccsére külön-külön feltettem egy százast a döntetlenekre, ha kettő jön, már pozitívban zárok 😊Dexxter Tailor5-ből eddig egy sem, és esélyes, hogy a Roma nyer Torino-ban 😀JC6

Don't blink!