Sportfogadás
23 feliratkozó
több mint 13 éve
én speciel ezért nem szeretek hokinál rendes játékidőre tippelni, nagyon idegesítő, főleg ha utána meg nyer a csapat akire tettél... kevesebb odds de jobb a kétesélyes fogadás (hossz és büntető is számít ha van) vagy a rendes játékidős kétesély (hazai és x pl).buktam, xJayBHokiban hosszabításos w az x ugye?JayBattól függ, ha rendes játékidőt tettél akkor az X számít, ha 2 esélyt akkor nyertnek.davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
buktam, xHokiban hosszabításos w az x ugye?JayBattól függ, ha rendes játékidőt tettél akkor az X számít, ha 2 esélyt akkor nyertnek.davemayer
több mint 13 éve
Hokiban hosszabításos w az x ugye?JayBattól függ, ha rendes játékidőt tettél akkor az X számít, ha 2 esélyt akkor nyertnek.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Hokiban hosszabításos w az x ugye?
több mint 13 éve
hétvégi bevállalós bukó:Csak most esett le, hogy miert nem lepodtem meg a veresegen. 😀
(most egész sok olyan van, ami megtetszett)
Oklahoma State +10.5 vs Texas Tech
Cincinnati +6.5 vs Rutgers
Ohio State -2.5 vs Wisconsin
Louisiana Tech -3 vs Utah State
Cal +14 vs Oregon State
USC -3 vs UCLA
Mára:
North Carolina vs Virginia (1.62)
Szombatra
Washington vs Colorado (1.06)
Georgia Tech vs Duke (1.20)
Texas Tech vs Oklahoma State (3.85) 😮
Louisiana Tech vs Utah State (2.35) 😮
Oregon vs Stanford (1.07)Höri
több mint 13 éve
Porto-Zagreb H SKA St Petersburg - Severstal Cherepovec H (KHL)
AK Bars Kazan - Dinamo Riga H (Cseh hoki)
HC Plzen - HC Mountfield Ceske Budejovice H (KHL)
3x pénz
több mint 13 éve
Én ugyanúgy jártam mint Dave..csak a Rams ment el....azért így is csordogált valamicske....😊Keanonekem ez nagyon jó hét volt, nem azért írtam hanem mert a Frisco-t jelöltem és nyertek 😕
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Én ugyanúgy jártam mint Dave..csak a Rams ment el....azért így is csordogált valamicske....😊

több mint 13 éve
Sajnos csak a Rams-t nem találtam el ebben a fordulóban 😕
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Alakul ez,tegnap jött két szeló is:CIN,GB (ez nagy lóvéval úgyhogy kicsit be volt szarva a picsa 😀 )
DEN,ATL,TB,DAL,NO
Még szerencse hogy be at homeon nem számit a döntetlen,csak ha OT után is az marad.
Mára két meccs maradt:
West ham,SF kicsit több lóvéval főleg h 2.70es odds jött ki a kettőből
több mint 13 éve
Csikkágó 3x pénzért mennyire lehet reális? Totál nem tudom eldönteni ki nyer...Hanniha nagy oddsot akarsz de keveset izgulni (mert már a félidőben elmegy 😛 ) akkor tedd meg a Bearst, egyébként komolyra fordítva a szót ennyit én sem érzek különbségként a 2 csapat közt mint az 1.40 és a 3.00-as közt, de reálisan így meccs előtt kb 20% a bears esélye. Ebben a meccsben sok minden benne van, de ugyanúgy mint a Texans ellen most is azt mondom hogy a másik csapatra érdemesebb fogadni. Kevesebb odds de gyakorlatilag a Bears O-nél óriási meglepetés lenne ha 14 pontot összevakarnának. A D meg nem lehet mindig toppon sajnos.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Ma ezzel indulok neki a milliomossá válás rögös útjának. 24 pénz, 200-al. Hertha-St.Pauili H
Roma-Torino H
Ordospor-Trabonspor X
Randers-Odense X
több mint 13 éve
Csikkágó 3x pénzért mennyire lehet reális? Totál nem tudom eldönteni ki nyer...
több mint 13 éve
ha -3-mal megraktam a Ravenst és 3-mal nyertek, kiírta, hogy push, ez fogaódkörökben mit jelent pontosan?Newmanazt hogy a fogadás törölve lett, mintha meg sem tetted volna, 1.00-val "szorzódik" a szelvényed
ha az odds -2,5 nyertél volna, ha -3,5 akkor meg vesztesz 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
ha -3-mal megraktam a Ravenst és 3-mal nyertek, kiírta, hogy push, ez fogaódkörökben mit jelent pontosan?
több mint 13 éve
végre jött NFLből is tegnap vmi3 multi bet
1: Falcons, Packers, Dallas
2: Texans, Bengals, Saints
3: Pats, Broncos, Buccs
mondjuk mindháromban volt OT szóval kibaszott nagy mák volt...
később jövök a napi KHL-lel olyan dél körül...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 13 éve
na ez így szép kasza volt, de jól sejtettem hogy a Dallas nagyon nehéz lesz... A Texans meccsből még csak a TD-k egy részét láttam, biztos óriási meccs volt de azt kell hogy mondjam még 20-34-nél sem temettem a tétemet mert valamiért sejtettem hogy ezt a meccset még nem hagyja annyiban a Houston. Szerencsére fordított akinek kellett és behúzta simán akinek kellett. A Dallas és az Atlanta spread nem jött be és a Rams, ebből leginkább a Rams fájt, ha ők nyernek az plusz 120 euró... Na nem baj, így is nagyon jó kis nap volt ez 😀Már csak azt remélem hogy 2 rossz pickem lesz a héten és a Frisco valahogy kikap aktuális ellenfele ellen 😛
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
nekem is csak a STL viszi a mixem, de az pont elég... 😀
több mint 13 éve
Dave pedig 1 hibával eddig. Papírforma uraim, nincs ez elbaszva. 😀
több mint 13 éve
ezt az elbaszott egy fordulót.... 😀Newmanaz én kombim eddig nyerő 😀 de 3 meccs még hátravan.
több mint 13 éve
és eljinxeltemamúgy a Houstonnak is érik már egy meglepetésvereség nagyonkaszoremélem sokan megraktátok 9-szeres oddsért még időben 😛kaszo
több mint 13 éve
Kicsit meglepődtem, hogy a Bulls enyhe favorit a Portand ellen. Sztem Hickson Boozer seggét ezüsttálcán fogja felszolgálni, és az újonc Lilliard is elég okos játékos ahhoz, hogy Hinrich&Robinson hiányosságait kihasználja. Portland győzelem, összesen 192,5 pont alatt
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
amúgy a Houstonnak is érik már egy meglepetésvereség nagyonkaszoremélem sokan megraktátok 9-szeres oddsért még időben 😛
több mint 13 éve
Még szerencse hogy Houstont -15.5be Dallast meg -7.5be raktam.... 😀ha a Houston ma kikap az nagyobb szenzáció lenne mint egy Bears SB pedig az se lenne kicsi 😛Én inkább a Tampát nem venném olyan biztosra.Duffja hát alap, de azt nem is írta bele az utolsó bekezdésben a "szép odds kötésben" meccsek közé ő sem 😊
amúgy a Houstonnak is érik már egy meglepetésvereség nagyon, kérdés hogy mikor 😛kaszo
davemayer