NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Sportfogadás
23 feliratkozó
több mint 14 éve
Maka
2 760
Szerintem az lesz a legsimább. 😛Rendben, de csak ha a Houston nincs benne a háromban 😊Szeszesztem ebből kettőnél több nem jönSzeszeOk, akkor még egyet bemákolok, és pluszban zártam a hetet. Deal?Maka
Simmons volt a jó, közölte, hogy a line láttán egyből rákeresett, hogy Shaub, Foster és Johnson nem sérült vagy halott-e. 😀
több mint 14 éve
Potenciális meccsek a hétre:NewOrleans - Arizona Back:1.35; Lay:1.36 / Back: 3.8, Lay:3.9 Tipp: NO
Tampa - Cincinnati Back:3.65; Lay:3.7 / Back:1.37; Lay:1.38 Tipp:CIN
Vélemények?
több mint 14 éve
Wash- GB 1 2,10Hou- NYG 1 1,58
Nem mertem többet, Betclic-en a többi meccsnek nem volt elég jó szorzója.
több mint 14 éve
én az OAK-SD 2 és a WAS-GB 2 2,18as szorzóra raktam egy nagyobb összeget
továbbá egy kisebb téttel megjátszottam
a BUF-JAC 2
CLE-ATL 2
ARI-NO 2
OAK-SD 2-t 4,6os szorzóra... vélemények?
LOL most látom hogy a SD meccs kétszer is van, remélem nem az az egy meccs megy el 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Rendben, de csak ha a Houston nincs benne a háromban 😊Ok, akkor még egyet bemákolok, és pluszban zártam a hetet. Deal?MakaEz öt külön, nyilván nem kombiban játszom.Makasztem ebből kettőnél több nem jönSzesze
több mint 14 éve
IND Colts - KC Chiefs 1,25DAL Cowboys - TEN Titans
WAS Redskins - GB Packers
BAL Ravens - DEN Broncos
@3,28
több mint 14 éve
sztem ebből kettőnél több nem jönSzeszeén 3-at számoltam, de úgyis pluszba jön ki 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Maka
2 760
Ok, akkor még egyet bemákolok, és pluszban zártam a hetet. Deal?sztem ebből kettőnél több nem jönSzeszeHát ez egy enyhén szólva is gyenge lábakon álló szelvény 😊SzeszeEz öt külön, nyilván nem kombiban játszom.Maka
több mint 14 éve
sztem ebből kettőnél több nem jönEz öt külön, nyilván nem kombiban játszom.Maka5. hét:Hát ez egy enyhén szólva is gyenge lábakon álló szelvény 😊Szesze
Atlanta Falcons -3.5 @2.050
Jacksonville Jaguars -1.0 @1.962
Chicago Bears -3.0 @2.070
Houston Texans -3.0 @2.040
Philadelphia Eagles +3.5 @1.962
A Browns nem hiteti el velem, hogy jó csapat, csak azért, mert megverték a Bengalst. A Falcons viszont idén ott lesz a rájátszásban.
Saját csapat meccsére nem szoktam fogadni, de most más a helyzet, a Bills az NFL leggyengébb csapata, szégyen lesz, ha nem nyerünk, főleg, hogy Edwards mindent el fog mondani Del Rionak egykori csapatáról.
Clausen múlt héten túl jó meccset játszott a Saints ellen, most remélhetőleg benne lesz pár hiba, a Bearsnek meg fantasztikus bounce back meccs lesz ez Carolinában.
A Texans túlértékelt csapat, de a Giants bűzlik, a múlt heti teljesítményt nem fogja megismételni a védelmük.
Ha Vick out, akkor necc lesz, de remélhetőleg a 49ers nem ezen a héten nyeri meg az első meccsét.Maka
több mint 14 éve
Maka
2 760
Ez öt külön, nyilván nem kombiban játszom.5. hét:Hát ez egy enyhén szólva is gyenge lábakon álló szelvény 😊Szesze
A Browns nem hiteti el velem, hogy jó csapat, csak azért, mert megverték a Bengalst. A Falcons viszont idén ott lesz a rájátszásban.
Saját csapat meccsére nem szoktam fogadni, de most más a helyzet, a Bills az NFL leggyengébb csapata, szégyen lesz, ha nem nyerünk, főleg, hogy Edwards mindent el fog mondani Del Rionak egykori csapatáról.
Clausen múlt héten túl jó meccset játszott a Saints ellen, most remélhetőleg benne lesz pár hiba, a Bearsnek meg fantasztikus bounce back meccs lesz ez Carolinában.
A Texans túlértékelt csapat, de a Giants bűzlik, a múlt heti teljesítményt nem fogja megismételni a védelmük.
Ha Vick out, akkor necc lesz, de remélhetőleg a 49ers nem ezen a héten nyeri meg az első meccsét.Maka
több mint 14 éve
5. hét:Hát ez egy enyhén szólva is gyenge lábakon álló szelvény 😊
több mint 14 éve
Maka
2 760
5. hét:Atlanta Falcons -3.5 @2.050
Ha Vick out, akkor necc lesz, de remélhetőleg a 49ers nem ezen a héten nyeri meg az első meccsét.
több mint 14 éve
NE fogadjatok úgy random hokicsapatra h nem ismeritek őket. sokadszorra basznak ki velem úgy h 4ből 1 döntetlent játszik aztán persze büntetőkkel vbehúzza... és így term. viszik a tippmixemet 😕több lesz az, mint 1 sztem.
ill. fogadási javaslat:
*(0-1) Magyarország - San Marino 1.11 / 6.30 / 8.90kristof
én jól döntöttem, mert a Chargers-re hegyeztem ki a hétvégét, szerencsére sikerült elkerülnöm az Indy-t, a Bengals-t meg eleve neccesnek éreztem, így az fel sem merült.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
NE fogadjatok úgy random hokicsapatra h nem ismeritek őket. sokadszorra basznak ki velem úgy h 4ből 1 döntetlent játszik aztán persze büntetőkkel vbehúzza... és így term. viszik a tippmixemet 😕ill. fogadási javaslat:
*(0-1) Magyarország - San Marino 1.11 / 6.30 / 8.90
több mint 14 éve
na legalább tegnap a Pats kihúzott a fosból 😊valaki valami tuti meccset az MLB berkeiben?
több mint 14 éve
Szintén zenész! 😀hát ezaz 2szer 3as kötésben raktam a meccseket és mindkettőben egy ment el... ma remélem a Pats a jobbik arcát mutatja...eaglesmcnabba Bengalssal én is beszoptam 😊Dettó. Pedig ismét ők voltak az a csapat, akit tutira vettem, hogy bejön. Jól elbaszták.GRAFI
+ Kolb beállásával tudatosult hogy az Eagles sem fog nyerni , szal tegnap enyhén nulláztam....eaglesmcnabb
Kb lenulláztam magam tegnap.A Bengals is kibaszott velem pont úgy ahogy a Colts is.Uccsó esélyem a Miami-ban van.Meg is tettem "bátran" a -1-et. 😀
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
hát ezaz 2szer 3as kötésben raktam a meccseket és mindkettőben egy ment el... ma remélem a Pats a jobbik arcát mutatja...a Bengalssal én is beszoptam 😊Dettó. Pedig ismét ők voltak az a csapat, akit tutira vettem, hogy bejön. Jól elbaszták.GRAFI
+ Kolb beállásával tudatosult hogy az Eagles sem fog nyerni , szal tegnap enyhén nulláztam....eaglesmcnabb
több mint 14 éve
Maka
2 760
4. hétA Patriots kihozhatja pluszra a hetet. A Bengals no comment, a Ramset lassan el kell kezdenem komolyan venni.
Seattle Seahawks -1.0 @2.020
Cincinnati Bengals -3.5 @2.060
Baltimore Ravens +1.0 @2.040
Houston Texans -3.5 @1.980
New England Patriots -1.0 @1.990
Értelemszerűen legalább három kéne.Maka
több mint 14 éve
a Bengalssal én is beszoptam 😊Dettó. Pedig ismét ők voltak az a csapat, akit tutira vettem, hogy bejön. Jól elbaszták.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
tegnap a jets-et és a chargers-t eltalátam, de a bengals és az eagles úgy elvitte a tippmixem mint a szar! igazából nemvolt nagy merészség megtenni ezeket, de még ezis eltudott menni...
több mint 14 éve
😀 Ajánlom a Packers-t minden első félidőt magabiztosan megnyernek 😀 És még többet is fizet, mint a végeredmény 😀Falcons - 49ers 1,35a Bengalssal én is beszoptam 😊
Bills - Jets 1,40
Browns - Bengals 1,65
Rams - Seahawks 1,70
Raiders - Texans 1,55
3€ -> 24,65€kristof
több mint 14 éve
Falcons - 49ers 1,35a Bengalssal én is beszoptam 😊
Bills - Jets 1,40
Browns - Bengals 1,65
Rams - Seahawks 1,70
Raiders - Texans 1,55
3€ -> 24,65€kristof
+ Kolb beállásával tudatosult hogy az Eagles sem fog nyerni , szal tegnap enyhén nulláztam....
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Falcons - 49ers 1,35Bills - Jets 1,40
Browns - Bengals 1,65
Rams - Seahawks 1,70
Raiders - Texans 1,55
3€ -> 24,65€
több mint 14 éve
tüsi91
11 023
Packers vs. Lions PAckers Texans at Raiders Texans
Panthers at Saints Saints
Jets at Bills Jets
több mint 14 éve
már megszoktuk 😛enyhén mellé...JJ TillerValami tuti tipp college-ra?GRAFIRutgers Scarlet Knights - Tulane Green Wave
Tipp: 1 1,15
Akron Zips - Northern Illinois Huskies
Tipp: 2 1,15
Colorado Buffaloes - Georgia Bulldogs
Tipp: 2 1,45
Össznyereményszorzó: 1.92JJ Tiller