Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Tenisz

15 feliratkozó

6 órája
no Baltimore Ravens 9 106
Fils es draper talan meg egy evet sem tudtak vegig jatszani.

Brutal a menetrend, szervaora, 2 hetes 1000 versenyek, a meccsek nagy szazaleka 5 szettes a GS-ken a palyak miatt. A taktika ami a tudoszaggato utesek, labdak, az idojaras, az esti meccsek a penz miatt.

Mondanam hogy valtoztatni fognak rajta, mert sokan hianyoznak, de csak itt hagyom hogy a canadai tornat szinte kihagyta a krem es full haz minden jegy el volt adva minden napra.
no
Tényleg Drapert ki is hagytam. No meg ki tudja Sinner RG-s megsülése mennyire volt az előtte megnyert 1000-esek hozadéka…

Amúgy a játékosok fognak változtatni inkább. Alcaraz éppen tegnap mondta, hogy ez a 4.5 hónapos kényszerpihenő és a sok sérülés ráébresztette, hogy nem lehet végignyomni egy szezont a mai játékstílus mellett, így minden évben tervez 1-2 hónapos szüneteket innentől.
Jughead
A kerdes hogy mikor. Remelhetoleg ( a mi szempontunkbol ) a konkurencia a nyakan lesz 1-2 even belul es akkor nem fog tudni GS-t nyerni igy ahogy most probal jo esellyel. Ha a tobbiek nem kovetik a peldajat akkor hatranyban lesz. A salakot nem fogja kihagyni, az usa a legnagyobb piac de az AO-salak kozott kihagyhato es a UO utan, de ugy nem lesz meg a VB ha lesz sinner es a konkurencia novekedesevel egyre nehezebb lesz. A legvaloszinubb hogy a 4 amerikai 1000-bol elmegy 1-1-re es a UO utan pihenhet, az ev vege eddig nem volt az erossege.

Persze a penz nem szamit igy ki tud hagyni, de kivancsi leszek. Foleg mikor az eredmenyek nem lesznek ilyen konnyuek, mert azt nem latom hogy a feltorekvoek az ehesek kihagynanak tornakat es honapokat.
7 órája
Jughead Dallas Cowboys 6 973

Brutal a menetrend, szervaora, 2 hetes 1000 versenyek, a meccsek nagy szazaleka 5 szettes a GS-ken a palyak miatt. A taktika ami a tudoszaggato utesek, labdak, az idojaras, az esti meccsek a penz miatt.

Mondanam hogy valtoztatni fognak rajta, mert sokan hianyoznak, de csak itt hagyom hogy a canadai tornat szinte kihagyta a krem es full haz minden jegy el volt adva minden napra.
no
Tényleg Drapert ki is hagytam. No meg ki tudja Sinner RG-s megsülése mennyire volt az előtte megnyert 1000-esek hozadéka…

Amúgy a játékosok fognak változtatni inkább. Alcaraz éppen tegnap mondta, hogy ez a 4.5 hónapos kényszerpihenő és a sok sérülés ráébresztette, hogy nem lehet végignyomni egy szezont a mai játékstílus mellett, így minden évben tervez 1-2 hónapos szüneteket innentől.
7 órája

8 órája
Azért egészen durva milyen szezonja van a fiatal korosztálynak sérülések szempontjából: Rune kihagyta az összes GS-t, Musetti az AO negyeddöntőben 2-0-ás szettelőnyben adta fel, majd kihagyott 2 GS-t és erre ma is megsérült az első szett után, Fils és Alcaraz is kihagyott 2 GS-t, és Sinner is kihagyta a US Opent.

És akkor még Mensik is kénytelen volt az AO 4. körében játék nélkül visszalépni vagy FAA (ha őt egyáltalán ebbe a korosztályba lehet venni) is megsérült a mai meccsen.

Szerkesztette: Jughead
8 órája
steelwolf Pittsburgh Steelers 11 223 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Felkészül Musetti? 🫣
11 órája
remontada San Francisco 49ers 2 167
Az a kemény hogy egy pillanatig sem hittem el hogy megfogja nyerni
11 órája
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 401 — "Montoya por favor!"
csak sikerült leadni...

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
11 órája
szaba Los Angeles Chargers 13 217
Bondár azért ebben világklasszis. Agyonnyert meccsek eldobása az erőssége.
11 órája
Baj van..
11 órája
jól néz ki ez a dupla brékelőny
Heisman nádor
Most kell lezárni, különben jön a leolvadás.

Szerkesztette: szaba
11 órája
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 401 — "Montoya por favor!"
jól néz ki ez a dupla brékelőny

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
15 órája
Ja igen, a 2.0 nem a javított, hanem a későbbi verzió.
16 órája
Amúgy Ferrer nekem eléggé Davigyenko 2.0 volt. A kedvencem abból a korból James Blake volt, meg mikor éppen játszott, akkor Nalbandian.
szaba
Nekem agassi es utana undor majd djoko amiert hasonlitott agassira a jateka es utalok az eselyeseknek drukkolni.

Amugy az emlitett 3 uriember pontosan az altalam leirt kategoriaba tartozik. 2005-6 korul teljes lejto kortol fuggetlenul. Szinte az osszes, a fiatalok eltuntettek oket. Ez az egyetlen kor es ehhez hasonlit a legjobban a mostani.

Amugy Hewitt aki ennek a korszaknak a megasztarja rosszabb eredmenyt hozott mint a 30+ Agassi ami hallatlan volt es egy masik korban az o hataval/fizikumaval nem is sikerult volna ( detto Sampras bucsu GS-e )

De davydenko-nal ferrer hasonlo eredmenyeket, de egy sokkal, de sokkal nehezebb korban erte el. De ferrer semmikeppen nem 2.0-ja max az idorendiseg miatt.

Nekem ezz az ido volt a tenisz sotet korszaka. Ha utana nem jon a big 4 akkor oriasi siras lenne az elozo korszakokhoz, de bejott a tenisznek a huzas. Kepzeljuk el a stiluskulonbsegeket egy Sampras-agassi-kuerten-enquist kozott a mai egyenteniszhez kepest. A 70-80 evek tenisze volt a legjobb szamomra, mert utkoztek a kulonbozo stilusok. Utana a big 4, mert itt a stilus meg kulonbozott a hasonlo de vegleteken levo jatekosok miatt es a mezony az egyik legerosebbje miatt. A legrosszabb a hewitt es utana a mostani.
16 órája
Amúgy Ferrer nekem eléggé Davigyenko 2.0 volt. A kedvencem abból a korból James Blake volt, meg mikor éppen játszott, akkor Nalbandian.
18 órája
Maradt meg fiatal bent: Michelsen, Merida, Blockx, Tien, Mensik.
De a kiesetteknek is meg a nekik is rengeteg tanulnivalojuk van. 1-2 talan beerik.

Jodar nem tudott szervalni es anelkul nem lehet nyerni. De alapvetoen a problema vagy amikor a semmi nem jon be eset volt vagy esetleg a gyakoribb utohurozasbol ra tudom huzni hogy nem erezte ( feel ) a utot es anelkul nem lehet jatszani. Egyszeruen tul rutintalan es keves adata van meg hogy kulonbozo korulmenyek kozott hogy muzsikal. Most siman tanuloivnek fogja venni, de itt lenne a lehetoseg egy nagyagyu edzo szerzodtetesere.

De alapvetoen lenyegtelen, a fiatalok nem erok meg csak sokkal jobb lehetosegek kihivoknak mint a jelenlegi garda. De kell meg par ev az alcaraz-sinner kihivashoz.

Ugy belegondoltam hogy "Jo Fiunak" nem kezdtem drukkolni 40 eve. Masnak ajanlottam Tien-t, de mivel az usa kozvetiteseket nezem legtobbszor es ok elviselhetetlenek a hazai jatekosokkal.
no
Ferreronak örülnék mint Jodar coach.
..
remontada
Igen o az egyik. Egy ivanisevics a szervaja miatt. Agassi-Jim C a tudasuk/tapasztalatuk miatt a palyan is. Es ezek mind jo tanarok is.
Rusedski nagyon ert hozza de nem lehet tul jo tanar.

De jodar meg a tanulo iven van,az hogy a ranglistan igy fel tudnak jonni a fiatalok az a mezony gyengesege es nem az o erejuk. Viszont remek prospect es biztos sokan elvalalnak es a penz is elegendo.

De a regiek szivesen karolnak fel jatekosokat es igy tudnak jobban kiemelkedni, Jordan Lee tehetseges es remek, de a tamogatas elengedhetetlen es latszik is az eredmenye ( hiaba majdnem ertekelhetetlenek az ifjusagi eredmenyek ). Es annak a szinvonala meg eg es fold a mai teniszben hisz mar nem a teniszezoknek kell taktikailag jonak lenniuk es foleg nem a palyan megoldaniuk a felmerulo problemakat mikozben jatszanak. Az edzok mara 1000szeres kulonbseget tudnak jelenteni. Ferrero kivaloan nyult bele a meccsekbe mikor alcaraz szenvedett. Tsisipas apja ehhez nulla hiaba mondjuk jo edzo a regi idokhoz nezve.

De amugy az idosebbik Shelton qva jo (o hangos es ertheto), ahogy segit taktikailag.
no
A szervát kell záros határidőn belül felhoznia mert az kritikán aluli. David Ferrer szint ha spanyoloknàl akarunk maradni. Sokan két kezüket össze tennèk egy Ferrer karrierért de szerintem annál ő nagyobb tehetség. Akkor még ott tudtál lenni egy ilyen szintű szervával de ma már kizárt.
remontada
Ferrer egy erdekes tanulmany amugy.
O a hewitt-safin-roddick korosztaly akik mind vilagelsok es GS gyoztesek. Viszont ok ezt nagyon fiatalon ertek el es a korbeli palyafutasuk szerint oriasi lejtmenetbe kerultek a fizikai csucsukon. Roddick koztuk talan a legjobb, de mind egy vacuumban volt sikeres. Nem volt kiemelkedo jatekos es amikor megjelent eselytelenek voltak, majd az uj korosztaly a mar megvaltozott korulmenyekre, aminek a kezdeten a haszonelvezoi voltak az uj generacio lesoporte oket. Nem csak a big3-5 hanem az atlag is. Es ferrer akinek a jatekat ugyanugy meg kellett valtoztatni, de o a fizikai csucsan volt a toppon eredmenyekben, csak addigra a mezony erosebb lett szinte legyozhetetlen top jatekosokkal. Ferrer jatekban ( a hibaival egyutt ) jatekeroben es kihivokent a top jatekosoknak egy komolyabb szintet kepvisel mint barki a mai mezonyben. Talan Zverev van a szintjen es zverev sokkal jobb eredmenyekkel buszkelkedhet. Persze ferrer elbukna sinner es alcaraz ellen is.
20 órája
De a kiesetteknek is meg a nekik is rengeteg tanulnivalojuk van. 1-2 talan beerik.

Jodar nem tudott szervalni es anelkul nem lehet nyerni. De alapvetoen a problema vagy amikor a semmi nem jon be eset volt vagy esetleg a gyakoribb utohurozasbol ra tudom huzni hogy nem erezte ( feel ) a utot es anelkul nem lehet jatszani. Egyszeruen tul rutintalan es keves adata van meg hogy kulonbozo korulmenyek kozott hogy muzsikal. Most siman tanuloivnek fogja venni, de itt lenne a lehetoseg egy nagyagyu edzo szerzodtetesere.

De alapvetoen lenyegtelen, a fiatalok nem erok meg csak sokkal jobb lehetosegek kihivoknak mint a jelenlegi garda. De kell meg par ev az alcaraz-sinner kihivashoz.

Ugy belegondoltam hogy "Jo Fiunak" nem kezdtem drukkolni 40 eve. Masnak ajanlottam Tien-t, de mivel az usa kozvetiteseket nezem legtobbszor es ok elviselhetetlenek a hazai jatekosokkal.
no
..
remontada
Igen o az egyik. Egy ivanisevics a szervaja miatt. Agassi-Jim C a tudasuk/tapasztalatuk miatt a palyan is. Es ezek mind jo tanarok is.

De jodar meg a tanulo iven van,az hogy a ranglistan igy fel tudnak jonni a fiatalok az a mezony gyengesege es nem az o erejuk. Viszont remek prospect es biztos sokan elvalalnak es a penz is elegendo.

De a regiek szivesen karolnak fel jatekosokat es igy tudnak jobban kiemelkedni, Jordan Lee tehetseges es remek, de a tamogatas elengedhetetlen es latszik is az eredmenye ( hiaba majdnem ertekelhetetlenek az ifjusagi eredmenyek ). Es annak a szinvonala meg eg es fold a mai teniszben hisz mar nem a teniszezoknek kell taktikailag jonak lenniuk es foleg nem a palyan megoldaniuk a felmerulo problemakat mikozben jatszanak. Az edzok mara 1000szeres kulonbseget tudnak jelenteni. Ferrero kivaloan nyult bele a meccsekbe mikor alcaraz szenvedett. Tsisipas apja ehhez nulla hiaba mondjuk jo edzo a regi idokhoz nezve.

De amugy az idosebbik Shelton qva jo (o hangos es ertheto), ahogy segit taktikailag.
no
A szervát kell záros határidőn belül felhoznia mert az kritikán aluli. David Ferrer szint ha spanyoloknàl akarunk maradni. Sokan két kezüket össze tennèk egy Ferrer karrierért de szerintem annál ő nagyobb tehetség. Akkor még ott tudtál lenni egy ilyen szintű szervával de ma már kizárt.
20 órája

no
..
remontada

21 órája

no
Meglepne ha nem Zverev-Alcaraz döntő lenne

Szerkesztette: remontada
22 órája

1 napja
warr_b Washington Commanders 31 226 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Jodar?
KeyG
Imád hátrányból játszani.
Szerintem bedarálja.
steelwolf
Narrator with Morgan Freenan voice:

De nem darálta be.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 napja
Fils, Nakashima, Jodar szépen leszerepelnek.
1 napja
steelwolf Pittsburgh Steelers 11 223 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Jodar?
KeyG
Imád hátrányból játszani.
Szerintem bedarálja.
1 napja
KeyG Baltimore Ravens 15 521
Jodar?

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 napja
Leírom, hogy még a vártnál is jobban nézett ki, pedig így is a fő esélyes volt, erre azzal próbáltok megcáfolni, hogy ő fogja nyerni.

(Amúgy alsó ágon normál esetben Lehecka és Shelton [meg persze Fils, csak hát ő már kiesett] lehetne rá max veszélyes, de ahhoz nekik a legjobb teniszüket kellen hozni, ami azért ritka. Aztán a meccshiány miatt persze lehet más fogja legyőzni)
Jughead
Ki akart megcáfolni ember? Pont hogy én is ráerősítettem erre hogy jól nézett ki azzal hogy szerintem simán nyeri mert én azt se vártam hogy játszik még idén. Jézus ereje
remontada
Ezt én sem fogom, hogyan lehetett ennyire félreérteni. 😃
szaba
No-ra reagáltam, akivel meg is beszéltük, hogy ő mit értett félre, ami miatt úgy gondolta, hogy nem tartom egyértelmű esélyesnek Alcarazt.
Jughead
Akkor meg a többes szám volt indokolatlan. Na mindegy.
1 napja
Leírom, hogy még a vártnál is jobban nézett ki, pedig így is a fő esélyes volt, erre azzal próbáltok megcáfolni, hogy ő fogja nyerni.

(Amúgy alsó ágon normál esetben Lehecka és Shelton [meg persze Fils, csak hát ő már kiesett] lehetne rá max veszélyes, de ahhoz nekik a legjobb teniszüket kellen hozni, ami azért ritka. Aztán a meccshiány miatt persze lehet más fogja legyőzni)
Jughead
Ki akart megcáfolni ember? Pont hogy én is ráerősítettem erre hogy jól nézett ki azzal hogy szerintem simán nyeri mert én azt se vártam hogy játszik még idén. Jézus ereje
remontada
Ezt én sem fogom, hogyan lehetett ennyire félreérteni. 😃
szaba
No-ra reagáltam, akivel meg is beszéltük, hogy ő mit értett félre, ami miatt úgy gondolta, hogy nem tartom egyértelmű esélyesnek Alcarazt.