NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
18
4
2:15, Arena4
bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 10 éve
Bocs, de tényleg inkább kilépek, így legalább Ork maradhat... plusz azt se értem ha eddig mindenki a 2/a-ba esett ki, mi miért a 2/b-be? Tényleg egyszerűbb ha abbahagyom, úgyse ismerek senkit ott (mondjuk a 2/a-ba se), úgy meg úgyse olyan.Elvileg most az lett a megoldás, hogy kiestél a div 2/b-be, ott várnak szeretettel.empty taxiSenki nem írt a nyár folyamán... 😊Srácok, én hova estem ki? Csak mert sehol nem látom a nevem..Nem írtál ebbe a topikba a nyár folyamán, ezért vélte empty úgy, hogy nem jössz, a félreértést vhogy tisztàzzuk.Rajna
"Megvannak a divek, a sok visszalépő miatt a kiesők maradhattak a korábbi állomáshelyeiken" bowl.hu/forum/fantasy_football/bowlhu-s_ligatagok_es_draft
Ez igaz? akkor most maradtam?!Danna
empty taxi: kiszállok inkább, és akkor nem lesz probléma belőle..Danna
Nektek további jó játékot! 😊
Igor, plusz a többi alapító tagnak pedig sok sikert! 😊
több mint 10 éve
Elvileg most az lett a megoldás, hogy kiestél a div 2/b-be, ott várnak szeretettel.Senki nem írt a nyár folyamán... 😊Srácok, én hova estem ki? Csak mert sehol nem látom a nevem..Nem írtál ebbe a topikba a nyár folyamán, ezért vélte empty úgy, hogy nem jössz, a félreértést vhogy tisztàzzuk.Rajna
"Megvannak a divek, a sok visszalépő miatt a kiesők maradhattak a korábbi állomáshelyeiken" bowl.hu/forum/fantasy_football/bowlhu-s_ligatagok_es_draft
empty taxi: kiszállok inkább, és akkor nem lesz probléma belőle..Danna
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Senki nem írt a nyár folyamán... 😊Srácok, én hova estem ki? Csak mert sehol nem látom a nevem..Nem írtál ebbe a topikba a nyár folyamán, ezért vélte empty úgy, hogy nem jössz, a félreértést vhogy tisztàzzuk.Rajna
empty taxi: kiszállok inkább, és akkor nem lesz probléma belőle..
több mint 10 éve
Én is csatlakoztam.Remélem, hogy a feljutók nem kerülnek a draftsorrend elejére automatikusan, nagyon jó lesz nekem, ha csak a 11. helyen húzok. 😀
több mint 10 éve
Én benn vagyok
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Elvileg mindenki rendben kell legyen, aki az újak közül nem kapott semmit, jelezze.
több mint 10 éve
A sajnálatos félreértések végett Rajnával arra a megoldásra jutottunk, hogy a tavalyi eredmények alapján mégis lesz két kieső a div1-ből, ez pedig Danna és Ork. Ők legyen szívesek jelentkezni Kájzerszóze commish úrnál a div 2/b-ben.Jó játékot mindenkinek!
Madden hates me.
több mint 10 éve
Srácok, én hova estem ki? Csak mert sehol nem látom a nevem..Nem írtál ebbe a topikba a nyár folyamán, ezért vélte empty úgy, hogy nem jössz, a félreértést vhogy tisztàzzuk.
több mint 10 éve
Majd ma este próbálok erre időt szakítani. Addig is kezdjünk vhogy szavazni a draftidőpontról.
több mint 10 éve
nemkivánatosszemélyvagy 😊JanekAz igen szar ügy, akkor kénytelen leszek megnyerni már idén a ligát, aztán visszavonulhatok.
több mint 10 éve
Henderson
1 046
Én viszont továbbra sem, úgyhogy a PM-ben elküldött mindkét mailre próbáld meg Rajna plsStezÉn sem, de Rajna még nem is olvasta az üzenetem, gyanús hogy ezért. 😊
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 10 éve
Srácok, én hova estem ki? Csak mert sehol nem látom a nevem.. "Megvannak a divek, a sok visszalépő miatt a kiesők maradhattak a korábbi állomáshelyeiken"
Ez igaz? akkor most maradtam?!
több mint 10 éve
Én viszont továbbra sem, úgyhogy a PM-ben elküldött mindkét mailre próbáld meg Rajna pls
több mint 10 éve
bejutottamnékem se jöttHöriMajd lesz, de most akkor hogy leszunk huszan? Steznek es Horinek ment meghivo az uj csapatokbol. Ha minden igaz, Danna es a Southside Guerrillas helzere tudok meg embert hivni?RajnaPM-ben is írtam, nem jött meghívó.
stez@freemail.hu a másik címem, akkor lehet az lesz a jóStez
több mint 10 éve
nékem se jöttMajd lesz, de most akkor hogy leszunk huszan? Steznek es Horinek ment meghivo az uj csapatokbol. Ha minden igaz, Danna es a Southside Guerrillas helzere tudok meg embert hivni?RajnaPM-ben is írtam, nem jött meghívó.
stez@freemail.hu a másik címem, akkor lehet az lesz a jóStez
több mint 10 éve
Kik tavaly bent voltunk mi nem kell meghívott kapjunk ugye? Vagy kezdjem el túrni a spam mappámat? 😊
több mint 10 éve
Majd lesz, de most akkor hogy leszunk huszan? Steznek es Horinek ment meghivo az uj csapatokbol. Ha minden igaz, Danna es a Southside Guerrillas helzere tudok meg embert hivni?RajnaPM-ben is írtam, nem jött meghívó.
stez@freemail.hu a másik címem, akkor lehet az lesz a jó
több mint 10 éve
Majd lesz, de most akkor hogy leszunk huszan? Steznek es Horinek ment meghivo az uj csapatokbol. Ha minden igaz, Danna es a Southside Guerrillas helzere tudok meg embert hivni?
több mint 10 éve
Én nem voltam egy ideje.. de mielőtt valakinek (empty, khm) itt furcsa ötletei támadnak... természetesen jövök/vagyok.Dudli lesz itt is?
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
A napokban vhogy gép elé jutok és akkor lesz aktiválás és meghívásAddig is az újak küldjenek pmben mélcímet ahova mehet a meghívó
több mint 10 éve
Rajna te szemét! Állítsd be a ligalétszámot 20-ra mert tavaly bye yearen voltam miattad :p
több mint 10 éve
Közben beszéltem Rajnával, ő a commish, de mivel ő jelenleg Ausztráliában tartozik, így az én feladatom lesz összekaparni az itteni indulók listáját, gondolom aki jönni akar az beírta már magát ide korábban úgyh elég lesz majd visszaolvasnom a topikot.Gondolom azért kaptam meg a commish címet mert én vettem át haromt csapatát, három éve... Mondjuk tavaly sem én aktiváltam a ligát, meg állítottam be a draftot stb. ezért nem is értettem 😊Ki a commish? 😀gabokockaNah ez a kérdés ugyanis a tavalyi hirdetmény szerint Fucu, de állítása szerint nem ő, úgyhogy erre ASAP kellene a válasz (valamint az indulők és a kiesők listája), hogy meg tudjam csinálni a ligabeosztást.empty taxi
Mondjuk egy tavalyi végső sorrend jó lenne, valaki emlékszik?Fucu
Madden hates me.
több mint 10 éve
Gondolom azért kaptam meg a commish címet mert én vettem át haromt csapatát, három éve... Mondjuk tavaly sem én aktiváltam a ligát, meg állítottam be a draftot stb. ezért nem is értettem 😊Ki a commish? 😀gabokockaNah ez a kérdés ugyanis a tavalyi hirdetmény szerint Fucu, de állítása szerint nem ő, úgyhogy erre ASAP kellene a válasz (valamint az indulők és a kiesők listája), hogy meg tudjam csinálni a ligabeosztást.empty taxi
Mondjuk egy tavalyi végső sorrend jó lenne, valaki emlékszik?