bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 9 éve
Draft időpont: 2025. szeptember 2. kedd 20 óra2025-ös draftsorrend:
1. hrabovszki
2. New England ETO (dr0725)
3. Kartal City Chiefs (eaglesmcnabb)
4. CartmanTeam (cartman023)
5. Komáromi Repülők (newyorkjet)
6. Hangover Boyz (Igor)
7. Southside Guerillas (zinedine5)
8. Kispest KEAC (gabokocka)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. BKV Conductors (Rajna)
11. Csongrád Raiders (Leon78)
12. Susogós Mackók (Toto21)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
15. Pax Cowboys (Antonius)
16. Shilkor's Horde (shilkor)
17. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
18. Team Szesze (Szesze)
19. Kamino Clones (caminoi)
20. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
Szerkesztette: Rajna
több mint 10 éve
Megőrülök ha ezt azon bukom, hogy nem értem haza időben és nem játszott a punterem. Remélem Minter összehozza ezt a pár pontot.sima lesz az, sok helyen benéztem a héten...
Henderson
több mint 10 éve
Tucker + Jernigan vs Smiff és három pont hátrány. nem kellett volna a világverő EJ Manuelt lecserélnem Casselre és akkor no worries. így meg izgulhatok egy gyufára vett meccsen. reméljük azért inkább FG parádé lesz a Ravens-nél.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Mondjatok el egy imát értem, és hogy Calais Campbell ne csináljon 80 pontot hajnalban. (:
több mint 10 éve
Megőrülök ha ezt azon bukom, hogy nem értem haza időben és nem játszott a punterem. Remélem Minter összehozza ezt a pár pontot.nyugi, meglesz az, 60-70 snapből csak csinál 3 tackle-t
Henderson
több mint 10 éve
Megőrülök ha ezt azon bukom, hogy nem értem haza időben és nem játszott a punterem. Remélem Minter összehozza ezt a pár pontot.
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 10 éve
Tovább menetel a csapat, ha berakom Haydent akkor vszínű meglett volna a 300 a héten 😊 mondjuk még így sem kizárt.
több mint 10 éve
Emelem a reverse jinxedet, egy double reverse jinx-szel:Két INT return TD eddig.. most játszunk, vagy szórakozunk? 😕nyugi megnyered
szerk2: Tolerrel és Z. Brownnak behúzhattam volna.. megint túlokoskodtam.
Igor
Janek
Gondolom Carr nem kapta meg a memót.. csak nehogy 270 pontod legyen a végén azzal a hátralevö támadósorral meg a BAL front sevennel..
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Két INT return TD eddig.. most játszunk, vagy szórakozunk? 😕nyugi megnyered
szerk2: Tolerrel és Z. Brownnak behúzhattam volna.. megint túlokoskodtam.
Igor
több mint 10 éve
Eddig egész tűrhetően alakul a hét, pláne ha Bethea nem esett volna ki még félidő előtt. Na de majd Freeman meg Bell fut 25 TD-t este
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Két INT return TD eddig.. most játszunk, vagy szórakozunk? 😕szerk2: Tolerrel és Z. Brownnak behúzhattam volna.. megint túlokoskodtam.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Akceptáltam a cserét.Én már ezt a ligát elengedtem idénre, a kiesés se zavarna.
több mint 10 éve
Azt nagyon szeretem, amikor elit DL emberért bejelenkeznek egy splitcarrys futóval mondjuk, (aki amugy nem upgrade), aztan 2 napra rá kibassza a csapatbol a manager.És ez idén már min. a harmadik...
Aki legkozelebb ilyet kuld, hasonlo valaszt kap... (csere DT-ert mondjuk 5 embert fogok kerni), vagy direkt az ellenfelével fogok egy szepet tradelni.
Erröl jut eszembe, Höri (vagy János 😀), nem kell Mettenberger? 😊
több mint 10 éve
Rosszul fogalmaztam, az volt a kérdés hogy a RB posztot mikor adta neki az ESPN. Valamiért nem tünt fel korábban.. öregszem 😕És hát Jones/Thompson mögött sok snapet azért nem kapott...
több mint 10 éve
Most hogy elment K. Jarrett, valaki felvilagosit hogy ö mikor/hogyan lett RB?Elvileg mindkét poszton játszott, és a Skins addig nem döntötte el, hogy S-be rakja, amíg nem lett üres hely a kezdőben. 😊
Vagy mindig az volt, csak a 8/12 pontos meccse utan lemaradtam errol..
PS: alakul a "szar" szekunderi - Breeland+ Tré Boston (neve miatt all-time kedvenc)
Igor
több mint 10 éve
van LB-m, wr érdekelne cserébe. keressetek
több mint 10 éve
Most hogy elment K. Jarrett, valaki felvilagosit hogy ö mikor/hogyan lett RB?Vagy mindig az volt, csak a 8/12 pontos meccse utan lemaradtam errol..
PS: alakul a "szar" szekunderi - Breeland+ Tré Boston (neve miatt all-time kedvenc)
több mint 10 éve
Beason játszott az volt a baj... 😊De mindegy a lényeg megvolt,megyünk tovább cél a bentmaradás
több mint 10 éve
Tvagy ha a giants LB is szerez pontot...Az mondjuk szerintem nem volt benne, mert Herzlich mérkőzésenként olyan 8-10 snapet játszik, feltételezem, speciális egységben főként.
Janek
Az én oldalamról viszont az nem volt benne, hogy az eddig 9 pontot átlagoló Ryans egy félidő alatt összeszed 20 pontot. Úgy számoltam, hogy ő hozni fogja az átlag körülit, 10-et mondjuk, viszont Murray meg azért 15-20-at szintén hoz, Celek 1-2-t maximum, és így egy jó 5-10 ponttal meg nyersz végül.
több mint 10 éve
3 pont... ;<Bár még változhat (tavaly is volt, hogy 5+ helyett -4 lett szerdára), de akkor is:
grat Szaba.
lol
több mint 10 éve
3 pont... ;< grat Szaba.
több mint 10 éve
Megmondtam...Idióta Ryans két negyed alatt hozott 20 pontot, majd megsérült.
Janek
Nagy mákom volt, de az a durva, hogy két kezdő LB-m nélkül (sérülés/BYE), meg a futók blamájával is sikerült valahogy behúznom a meccset. Mondjuk ha nálad meg van kúbé, akkor már sima W.
Grat mindenesetre, jó
több mint 10 éve
Jó látni hogy két fix PO csapat hisztizik, és nem azok akik valóban szarul állnak 😛jah, hát ha 165 ponttal nyerek majd meccset akkor én is csöndben leszek 😉
Ha jól látom 1db 5-1-es csapat marad, lehet idén senkinek nem lesz meg a 10 win.. és 8-5-nél (vagy kis körbeveréssel 7-6-nál, bár azért ahhoz a Göbi, Höri, Jake triónak is kéne egy-két wint szednie.. szóval inkább 8-5 lesz az), ott a sok pont lesz a tiebreaker.
Megint meghaltam RB poszton, és Gio bye-ra megy.
Vennék vmi futót, föleg WR és DL poszton van fölösleg, illetve van egy Cutlerem (bár öt nem szivesen, de a szükség nagy úr)
Igor
amúgy én ezzel a szezonnal eddig elégedett vagyok, 4-2 és legtöbb pont mellett kifejezetten jól állok, ráadásul minden meccsen hoztam magamat eddig és a csapat is kifejezetten erősnek tűnik jelenleg (bye week ügyileg is rendben vagyok), talán a futó poszt sem lesz olyan rettenetes már, a többivel pedig eddig sem volt gond
Ezen a héten Rajna ellen rangadó jön, ha sikerülne nyernem az már fél lábas POt jelentene