bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 11 éve
Izgulnom kell rendesen a w miatt. talán meglesz és kijövök a gödörből
több mint 11 éve
Nekem meg egész jó ütemben sikerült felhúznom Foles-t 😊 4. W zsinórban, bár egyelőre még mindig csak 11. hely. Legalább hátrafelé már nem kell tekintenem az is vmi, bár egyértelműen a PO a cél most már.
több mint 11 éve
Matty Ice ismét elolvadt, a győzelmi esélyeimmel egyetemben. Nem hiszem, hogy még egyszer olyan szerencsém lesz, mint a múlt héten. 😕
több mint 11 éve
300 ponttal nem nehéz simán nyerni, 150, na az már valami! 😊Nem gondoltam volna, hogy alul tudom múlni önmagam, ha Vick nem sérül meg még így is nyertem volna....távolodik a felsőház...bár most jönnek vissza a bye weekesek...talán meglehetGöbiNem érdemeltem győzelmet. Sőt ezért inkább két vereség járt volna 😀visi_b
több mint 11 éve
Nem gondoltam volna, hogy alul tudom múlni önmagam, ha Vick nem sérül meg még így is nyertem volna....távolodik a felsőház...bár most jönnek vissza a bye weekesek...talán meglehetGöbiNem érdemeltem győzelmet. Sőt ezért inkább két vereség járt volna 😀
több mint 11 éve
Már megint dominálom a ligát szerzett pontokban? Pedig most nem is olyan erős a csapatom 😛
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Nem gondoltam volna, hogy alul tudom múlni önmagam, ha Vick nem sérül meg még így is nyertem volna....távolodik a felsőház...bár most jönnek vissza a bye weekesek...talán meglehet
több mint 11 éve
sorry, végre sikerült eltalálnom, h ki játsszon 😊Átszámolás után 11-ről 20 pont lett oda.. sajnos így nincs túl nagy esélyem 😕Persze hogy Neked is pont ellenem van szerencséd, pedig a hétvégi Giants-Eagles után igazán megérdemeltem volna a visszavágást 😊 Arról nem is beszélve hogy nyilván én kapom a legtöbb pontot a ligában...
Vajon Tate-et vagy Rice-t játszassam.. eddig mindig pechem volt a cserékkel idén, 1x igazán fordulhatnaSzesze
| Gratulálok a győzelemhez! | Rataxes
több mint 11 éve
Átszámolás után 11-ről 20 pont lett oda.. sajnos így nincs túl nagy esélyem 😕Persze hogy Neked is pont ellenem van szerencséd, pedig a hétvégi Giants-Eagles után igazán megérdemeltem volna a visszavágást 😊 Arról nem is beszélve hogy nyilván én kapom a legtöbb pontot a ligában...
Vajon Tate-et vagy Rice-t játszassam.. eddig mindig pechem volt a cserékkel idén, 1x igazán fordulhatnaSzesze
| Gratulálok a győzelemhez! |
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Átszámolás után 11-ről 20 pont lett oda.. sajnos így nincs túl nagy esélyem 😕Vajon Tate-et vagy Rice-t játszassam.. eddig mindig pechem volt a cserékkel idén, 1x igazán fordulhatna
több mint 11 éve
Én is csodálkoztam igaz kedden volt bennem pár sör de ugy emlékeztem nyertem ...hát ez van
jobban fáj Briggs és H.Smith elvesztése
több mint 11 éve
Nevetséges... sorry 😕 gusztustalan ez a csütörtöki update sztem.Fuck, kár ezért a Champ sérülésért.. ez a meccs meglehetett volna.Neked grat hisz te nyertél !
Mindkét csapat elég nudli volt 😊 190 alatt nem nagyon illik meccset nyerni.. de természetesen grat Janek!Igor
😊Janek
+1.5 sack, lol.. 1 Liuget, 0.5 Selvie.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
Fuck, kár ezért a Champ sérülésért.. ez a meccs meglehetett volna.Neked grat hisz te nyertél !
Mindkét csapat elég nudli volt 😊 190 alatt nem nagyon illik meccset nyerni.. de természetesen grat Janek!Igor
😊
több mint 11 éve
Na lassan csak sikerül beindulni, bár Rajna nem tanusított túl nagy ellenállást a héten. Azért 6. legtöbb ponttal 15.nek lenni továbbra is bosszantó, főleg h én továbbra is úgy látom h még a sok sérülés meg IR ellenére is nekem van az egyik legerősebb keretem, de talán még nem késő..
több mint 11 éve
Na végre már, kellett ez a győzelem mint egy falat kenyér, league high pont a fordulóban, csak tartson ki a lendület...
több mint 11 éve
Egyébként van eladó LB-m valami megbízható pontgyárosa cornerért cserébe.
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Nem azért, mert savanyú a szőlő - Danna sikerének mindig tudok örülni 😊 grat! - de hogy a fenébe van az, hogy Weatherford 7 pontot kapott a TD-re visszahordott punt ellenére? Nem mondjátok komolyan, hogy az avg az nem net avg-et jelent?
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Szánalmas a csapat, és már a kiesés réme is komolyan kísért...
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Fuck, kár ezért a Champ sérülésért.. ez a meccs meglehetett volna.Mindkét csapat elég nudli volt 😊 190 alatt nem nagyon illik meccset nyerni.. de természetesen grat Janek!
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
😀😀😀jó formában van, nem lehet gondSzeszeEddig egyszer volt olyan napja. 😉zinedine5Jézusom, de szar vagyok, grat Dodo!zinedine5Eli simán ledolgozzaSzesze
több mint 11 éve
jó formában van, nem lehet gondEddig egyszer volt olyan napja. 😉zinedine5Jézusom, de szar vagyok, grat Dodo!zinedine5Eli simán ledolgozzaSzesze
több mint 11 éve
Eddig egyszer volt olyan napja. 😉Jézusom, de szar vagyok, grat Dodo!zinedine5Eli simán ledolgozzaSzesze
több mint 11 éve
Jézusom, de szar vagyok, grat Dodo!zinedine5Eli simán ledolgozza
több mint 11 éve
BaRic11
1
Sziasztok! Teljesen új vagyok a NFL világában, vagyis inkább úgy fogalmazok, hogy imádom nézni a meccseket, de annyira még nem vagyok jártas benne. Viszont nagyon érdekelne a Fantasy Football. Kérdésem az lenne, hogy hogyan tudnám elkezdeni? vagy ezt csak minden év elején lehet?