bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 11 éve
Jézusom, de szar vagyok, grat Dodo!
több mint 11 éve
Érett ez már nagyon.Grat neked mi meg reméljük letudtuk az idei bénázást
több mint 11 éve
Megvan az első cigi.Nagyon durván tolta a védelmem....QB-nélkül gyakorlatilag 250 felett vagyok..
A támadó szekció kemény 25 pont PM-el DT vel....Janek
😊
több mint 11 éve
végre nyerek egy meccset..padon persze megint maradt egy rakás pont ez nem változott. (Ridley is nyilván akkor hozza magát először amikor padra rakom)
több mint 11 éve
Gratula a Patriotsnak, Anthony Rashad White-tal (who?) a keretben is simán aláznak...
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Megvan az első cigi.A támadó szekció kemény 25 pont PM-el DT vel....
több mint 11 éve
igyekszem 😊 tavaly is szarul kezdtem és végül PO lett belőle, de azért ennyire nem volt gáz a szitu 😊Köszi szépen. Te meg küzdj nehogy kiess!visi_bNem igazán volt esélyem, sajnos ellenem az LBk mindig szárnyalnak, az enyémeknél meg mindig betlizik valamelyik.. a bencheléssel és a sérülésekkel végig marha nagy pechem volt eddig, de ezt a győzelmet absz megérdemelted, gratula.SzeszeNetto 62 pont maradt a padon megint, a kickerem és a DT-m, szerzi a legtöbb pontot (ellenem persze midnenki brillírozik), újabb sérülések..(asszem 5 forduló alatt a 10.) hihetetlen pechem van tényleg. Ebből így kiesés lesz..SzeszeKemény meccs volt. Mind a ketten elcsesztük a benchelést.Sok sikert a továbbiakban. Bár még kikaphatok, de azért csak nem.visi_b
az a vicc, h én továbbra is úgy látom, h tök erős a keretem.. talán e héttől megtörik a jég végre
több mint 11 éve
Köszi szépen. Te meg küzdj nehogy kiess!Nem igazán volt esélyem, sajnos ellenem az LBk mindig szárnyalnak, az enyémeknél meg mindig betlizik valamelyik.. a bencheléssel és a sérülésekkel végig marha nagy pechem volt eddig, de ezt a győzelmet absz megérdemelted, gratula.SzeszeNetto 62 pont maradt a padon megint, a kickerem és a DT-m, szerzi a legtöbb pontot (ellenem persze midnenki brillírozik), újabb sérülések..(asszem 5 forduló alatt a 10.) hihetetlen pechem van tényleg. Ebből így kiesés lesz..SzeszeKemény meccs volt. Mind a ketten elcsesztük a benchelést.Sok sikert a továbbiakban. Bár még kikaphatok, de azért csak nem.visi_b
több mint 11 éve
Grat. a Hidegburkolóknak! Megnyugtat a tény hogy nem az év legbalfékebb benchelésén múlott, amúgy is kikaptam volna 😊RataxesKöszi, eléggé összejöttek a dolgok a héten (főleg Romo miatt persze), szerintem a közelében nem leszek egész évben ennek a 290+ pontnak.
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Rekordméretű zakót fogok kapni.. egyetlen emberem van aki 10-nél több pontot szerzett (és többet mint az ellenfél rúgója 😀)Köszi, elég sima lett, nem gondoltam volna.
Ezt a sérüléshullámot nem bírtam kigazdálkodni, de ekkor különbségre nem számítottam.. grat a Gerilláknak 😕Igor
több mint 11 éve
Grat. a Hidegburkolóknak! Megnyugtat a tény hogy nem az év legbalfékebb benchelésén múlott, amúgy is kikaptam volna 😊
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Nem igazán volt esélyem, sajnos ellenem az LBk mindig szárnyalnak, az enyémeknél meg mindig betlizik valamelyik.. a bencheléssel és a sérülésekkel végig marha nagy pechem volt eddig, de ezt a győzelmet absz megérdemelted, gratula.Netto 62 pont maradt a padon megint, a kickerem és a DT-m, szerzi a legtöbb pontot (ellenem persze midnenki brillírozik), újabb sérülések..(asszem 5 forduló alatt a 10.) hihetetlen pechem van tényleg. Ebből így kiesés lesz..SzeszeKemény meccs volt. Mind a ketten elcsesztük a benchelést.Sok sikert a továbbiakban. Bár még kikaphatok, de azért csak nem.visi_b
több mint 11 éve
Netto 62 pont maradt a padon megint, a kickerem és a DT-m, szerzi a legtöbb pontot (ellenem persze midnenki brillírozik), újabb sérülések..(asszem 5 forduló alatt a 10.) hihetetlen pechem van tényleg. Ebből így kiesés lesz..SzeszeKemény meccs volt. Mind a ketten elcsesztük a benchelést.Sok sikert a továbbiakban. Bár még kikaphatok, de azért csak nem.
több mint 11 éve
Netto 62 pont maradt a padon megint, a kickerem és a DT-m, szerzi a legtöbb pontot (ellenem persze midnenki brillírozik), újabb sérülések..(asszem 5 forduló alatt a 10.) hihetetlen pechem van tényleg. Ebből így kiesés lesz..
több mint 11 éve
Rekordméretű zakót fogok kapni.. egyetlen emberem van aki 10-nél több pontot szerzett (és többet mint az ellenfél rúgója 😀)Ezt a sérüléshullámot nem bírtam kigazdálkodni, de ekkor különbségre nem számítottam.. grat a Gerilláknak 😕
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
Meg van vadulva az ESPN. Pollardnak jelenleg -4 TDje van és így -15 pontot ér a csapatomnak 😊
több mint 11 éve
Azt azért eléggé furcsállom, h Rajna el tudta előlem vinni waiveren Cutlert.. mi a faszom a szabály? nem a gyengébben álló választhat először?SzeszeNem, a waiver sorrend független az állástól. A draftosorrend fordítottjaként indul, onnantól pedig ha valaki behúz valakit, akkor utolsó helyre kerül.
több mint 11 éve
Ogbonnaya a kezdőmben, Spiller a padomon :[]RataxesBasszus most tudatosult bennem hogy Hoyert is bent hagytam a kezdőmben... Gratulálok magamnak 😊
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
fasza, legalább az nagyon fontos csere volt 😊 kösziatmo shentonviszont a waiveres kérdésemre tényleg érdekelne a válasz..IgorA Weatherford -> Hekker tranzakcióval az utolsó helyre kerültél a waiver orderben.Szesze
több mint 11 éve
atmo shenton
43
viszont a waiveres kérdésemre tényleg érdekelne a válasz..IgorA Weatherford -> Hekker tranzakcióval az utolsó helyre kerültél a waiver orderben.Szesze
több mint 11 éve
Jó kérdés, ehhez látni kéne hogy tegnap reggel (a tranzakciók előtt) mi volt a waiver sorrend volt 😊 A hét zárómeccse utáni első waiverperiódus lezárása asszem szerdán volt... Lehet hogy utána a csütörtökire megfordult a sorrend, de az is lehet hogy Igor azért került eléd mert szerdán Te húztál utoljára.Rajnáról van szó nem Igorról, de olyan értelemben tökmind1, h mindkettő előttem volt az előző fordulóban is.. Nem feltételezem, h velem akar kibaszni a rendszer csak nem értem a logikáját a dolognak és kíváncsi lennék az okára, ennyi.
Azt mondjuk nem hiszem hogy külön Veled akarna kib*szni a rendszer, szóval valószínűleg mindig is e szerint a szisztéma szerint ment a dolog, és teljesen szokványos/szabályos minden 😊Rataxes
több mint 11 éve
Jó kérdés, ehhez látni kéne hogy tegnap reggel (a tranzakciók előtt) mi volt a waiver sorrend volt 😊 A hét zárómeccse utáni első waiverperiódus lezárása asszem szerdán volt... Lehet hogy utána a csütörtökire megfordult a sorrend, de az is lehet hogy Igor azért került eléd mert szerdán Te húztál utoljára.Azt mondjuk nem hiszem hogy külön Veled akarna kib*szni a rendszer, szóval valószínűleg mindig is e szerint a szisztéma szerint ment a dolog, és teljesen szokványos/szabályos minden 😊
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Szeszének is mintha hirtelen beütött a sophomore slump, pedig mekkora nagy hangja volt tavaly 😛Egyrészt ez a harmadik évem itt már, az elsőben alapszakaszt nyertem, a másodikban 5. voltam alapban és rájátszásban is, ennek pedig még messze a vége. Egyébként semmi más nem ütött be, mint a pechszéria (annyi sérültem van (ráadásul meccsek közben) ami nem fér bele, de pl Atmo nálam kevesebb szerzett ponttal áll 4-0al..hozzáteszem a te +54ed se akkora császárság), de a szerencse forgandó, remélem még időben meg is fordul..
Dodóval egy elég átlagos meccset toltunk, talán a picivel erősebb DL teljesítmény miatt nyertem, köszi a meccset!Igor
viszont a waiveres kérdésemre tényleg érdekelne a válasz..