bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 11 éve
az írta shawnka, hogy annyi volt a jelentkező, hogy mindenhová nem lehetett 18-at beosztani, egy ligába 20 kellett. nyilván az első osztály erre a legalkalmasabb.szóvá lehetett volna tenni korábban hogy szerinted szar így, akkor nem úgy készülök, hogy ma este itt legyek eleve. olvasni kéne az általános fantasy topikot
több mint 11 éve
Szóljatok gyors TTT-nek, hátha megvannak még a commish jogai 😀RataxesÉn itt vagyok de nem lehet draft előtt egy órával (ill mostmár 5 perccel) bővíteni. Egyébként sem igazán állt szándékomban, 18 csapatos volt a liga tavaly, nem értem miért bővítettük volna ki. Sosem mondtam, hogy ki lesz bővítve és nekem se mondta senki, hogy bővítsem ki.
Ha valaki kiesik, az általában kiesik. Idén volt két visszalépés, a két legjobb kieső bennmaradt emiatt. Nem igazán értem, miért alapvető, hogy aki egyszer feljutott, az ott is marad.
több mint 11 éve
Szóljatok gyors TTT-nek, hátha megvannak még a commish jogai 😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Túl híg volt a mezőny 20 csapattal 😛
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Nekem egyébként gyanús hogy ilyenkor - amikor a draft lobby elindult - már az admin se nagyon tud belepiszkálni a dolgokba... De ne legyen igazam 😀
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Tényleg kicsit gáz, hogy fél óra múlva van a draft, de a ligában még mindig csak 18-an vagyunk! Höri mondjuk legalább már észre vette, hogy nincs bent, de valaki még hiányzik!
több mint 11 éve
tegnap én is átéltem mennyire lassú és nehézkes az nfl. felület.Régen mikor még fiatal voltam én is ittam....
ha ivás akkor Las Vegas végállomás
több mint 11 éve
De lehetett, állítani... draft history, draftolt playák, chat, erre a 3 részre volt osztva és az adott rész tetejére/aljára kattintva lehetett, fel vagy le húzva növelni/csökkenteni az adott rész nagyságát. Még mondtam is, pedig részegebb voltam nálad 😛azért van a queue hogy használják.Tényleg, a queue mondjuk segíthet, igaz én jobb szeretem ott és akkor meghozni a döntést, nem szoktam használni 😊 Mondjuk azt is meg kell jegyezni hogy az nfl.com idei felülete olyan szinten átláhatatlanul szarra sikerült hogy elegem is lett belőle... A draft history meg a saját csapat is egy 3 soros (nem méretezhető) miniablakban van, ami ráadásul görgetésre túl nagyot ugrik (átugrik játékosokat/posztokat), kb. követhetetlen az egész.
még ha valaki középen választ is, 10-20 perc mire újra sorra kerül, tele tudja pakolni bőven.
nem a szignál meghallásakor kell kezdeni gondolkodni.
profik vagyunk, 7 éve csináljuk, ez a kiba div1, nem lesz senki jobb játékos attól hogy fél perccel tovább nézegeted a nevét a monitoron.Höri
Janek: Ezen reinkarnációmban egyetlen dologhoz értek, az pedig az ivás, szóval kikérem magamnak 😀Rataxes
off: Ivásban tényleg nehéz vele versenyezni... 😊
több mint 11 éve
azért van a queue hogy használják.Tényleg, a queue mondjuk segíthet, igaz én jobb szeretem ott és akkor meghozni a döntést, nem szoktam használni 😊 Mondjuk azt is meg kell jegyezni hogy az nfl.com idei felülete olyan szinten átláhatatlanul szarra sikerült hogy elegem is lett belőle... A draft history meg a saját csapat is egy 3 soros (nem méretezhető) miniablakban van, ami ráadásul görgetésre túl nagyot ugrik (átugrik játékosokat/posztokat), kb. követhetetlen az egész.
még ha valaki középen választ is, 10-20 perc mire újra sorra kerül, tele tudja pakolni bőven.
profik vagyunk, 7 éve csináljuk, ez a kiba div1, nem lesz senki jobb játékos attól hogy fél perccel tovább nézegeted a nevét a monitoron.Höri
Janek: Ezen reinkarnációmban egyetlen dologhoz értek, az pedig az ivás, szóval kikérem magamnak 😀
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Én pont mostanában toltam egy nfl.com-os IDP draftot 60 másodperces draftidővel, és - bár némileg ittas voltam - bevallom egyszer előfordult hogy csak a harmincadik másodperc környékén eszméltem, és a maradék 30 másodpercben képtelen voltam felelős döntést hozni, így autodraft lett belőle... Rataxesazért van a queue hogy használják.
profik vagyunk, 7 éve csináljuk, ez a kiba div1, nem lesz senki jobb játékos attól hogy fél perccel tovább nézegeted a nevét a monitoron.
több mint 11 éve
commish úr, bővíteni kéne a létszámot az espn-n mert nem vagyok tag 😀 nem tom ki a másik aki lemaradt, de biztos örül majd holnap
több mint 11 éve
Én pont mostanában toltam egy nfl.com-os IDP draftot 60 másodperces draftidővel, és - bár némileg ittas voltam - bevallom egyszer előfordult hogy csak a harmincadik másodperc környékén eszméltem, és a maradék 30 másodpercben képtelen voltam felelős döntést hozni, így autodraft lett belőle... Ez mondjuk csak engem minősít, de szerintem inkább legyen kicsit több idő, minthogy a gép húzogasson a versenyzők helyett - főleg hogy 2-3 óra alatt azért bárkivel előfordulhat hogy egy pillanatra elveszíti a fonalat, WC-re megy, telefonhívása van, vagy bármi ilyesmi. Szerintem nem azon a maximum 20-30 percen kéne spórolni...
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
akkor én itt vagyok mint 2. user 😛akkor esetleg vegyük le a 90mp-et 50re és rövidebb leszJanekEz a 90 mp az official bowl.hu ligákban szerintem azóta ennyi amióta világ a világ, nem tartom valószínűnek hogy 1 user kérésére változtatnánk rajta 😀Rataxes
több mint 11 éve
Csak mert panasz volt,hogy hosszú a draft.Változás nem feltétlen rossz ám...
de a többség dönt
több mint 11 éve
Oks, akkor fél 9 lesz.RajnaAz jónak tűnik. Bár Fucuhoz hasonlóan én is szabadságon vagyok, szóval nekem minden időpont jó 😀
több mint 11 éve
akkor esetleg vegyük le a 90mp-et 50re és rövidebb leszJanekEz a 90 mp az official bowl.hu ligákban szerintem azóta ennyi amióta világ a világ, nem tartom valószínűnek hogy 1 user kérésére változtatnánk rajta 😀 De egyébként nem jellemző hogy ki szoktuk használni, általában jóval hamarabb megvan a döntés, szóval ettől számottevően nem csökkenne az időtartam egyébként se.
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
akkor esetleg vegyük le a 90mp-et 50re és rövidebb lesz
több mint 11 éve
Fucu szabadságon van a héten és szaba szokott panaszkodni. Én leszarom, hogy ha kóma vagyok melóban 😊legyen már valami emberibb 9-10 órás kezdésJanekOK, ez még mozoghat. Fucu szokott pl. panaszkodni, hogy korán kel, ez pedig nem a legrövidebb draft.Rajna
Felőlem lehet fél 9 is mert a hét korán van (konyhát újítok fel szóval akkor még melóznék rajta)
több mint 11 éve
legyen már valami emberibb 9-10 órás kezdésJanekOK, ez még mozoghat. Fucu szokott pl. panaszkodni, hogy korán kel, ez pedig nem a legrövidebb draft.
több mint 11 éve
legyen már valami emberibb 9-10 órás kezdés