bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 9 éve
Draft időpont: 2025. szeptember 2. kedd 20 óra2025-ös draftsorrend:
1. hrabovszki
2. New England ETO (dr0725)
3. Kartal City Chiefs (eaglesmcnabb)
4. CartmanTeam (cartman023)
5. Komáromi Repülők (newyorkjet)
6. Hangover Boyz (Igor)
7. Southside Guerillas (zinedine5)
8. Kispest KEAC (gabokocka)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. BKV Conductors (Rajna)
11. Csongrád Raiders (Leon78)
12. Susogós Mackók (Toto21)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
15. Pax Cowboys (Antonius)
16. Shilkor's Horde (shilkor)
17. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
18. Team Szesze (Szesze)
19. Kamino Clones (caminoi)
20. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
Szerkesztette: Rajna
több mint 10 éve
Kompromisszumos megoldásként a csütörtök fél 9?Nekem a csütörtök szignifikánsan jobb (nem tokeletes, azért tettem pirosra, de az inkább sárga lett volna, ha van több opció).. nem ideális az se, de azt jobban meg tudom oldani most.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Nem örülnék a 9-es kezdésnek, mivel hétköznap 4:30-kor kelek reggelente, de egy napot kibírok kevés alvással.
több mint 10 éve
atmo shenton
44
Nekem teljesen eselytelen, ho vege van, es munkanapra tesszuk, es viszonylag "koranra".. no comment. Raadasul nalunk a ceges net ugye mindent blokkol.. n ugy mint a legtobb masik munkahelyen, ahol facebookoznak mellette..Szerda: 8 megoldható, későbbi kezdés nem jó.
Gondolkodom milyen alternativam van, denagy ra a sansz, hogy nem leszek ott es pre-rankkal megyek, este 10-ig kb mindenkepp.. de lehet hogy 11-ig is.
Nem baj, ha ez kell hogy iden legyen eselyetek, adok en hendit, ezen ne muljon :p
De akkor mar a csutortok egy oraval, vagyis 4-5 korrel beljebb lennek...
A masik 2-2 ember is megirhatna, aki szerda/csut-ot pirosra tette hogy reszben v teljesen nem jo-e neki aznap.
Ertsd atmo, Henderson, leeon, Szesze.
Igor
Csütörtök: bármilyen időpont jó.
több mint 10 éve
Nekem teljesen eselytelen, ho vege van, es munkanapra tesszuk, es viszonylag "koranra".. no comment. Raadasul nalunk a ceges net ugye mindent blokkol.. n ugy mint a legtobb masik munkahelyen, ahol facebookoznak mellette..Ha muszáj akkor én is meg tudom oldani a csütörtököt is ha az jobb neked, tolhatjuk 9 órára is, azon már nem múlik sztem, sőt talán még jobb az nekem is, mint a 8.
Gondolkodom milyen alternativam van, denagy ra a sansz, hogy nem leszek ott es pre-rankkal megyek, este 10-ig kb mindenkepp.. de lehet hogy 11-ig is.
Nem baj, ha ez kell hogy iden legyen eselyetek, adok en hendit, ezen ne muljon :p
A masik 2-2 ember is megirhatna, aki szerda/csut-ot pirosra tette hogy reszben v teljesen nem jo-e neki aznap.
Igor
több mint 10 éve
Nekem necces a csütörtök, és a tavalyi után nem szeretnék újból autodraftot, de azért, hogy Igor is oda érjen, én vállalom a 3-át is.
több mint 10 éve
Lehet kilences kezdés, itteni szabályokkal a tíz azért késő.Én sem örülök a munkanapnak, de a nép valamiért ezt hozta ki győztesnek.
több mint 10 éve
Nekem teljesen eselytelen, ho vege van, es munkanapra tesszuk, es viszonylag "koranra".. no comment. Raadasul nalunk a ceges net ugye mindent blokkol.. nem ugy mint a legtobb masik munkahelyen, ahol facebookoznak mellette..Gondolkodom milyen alternativam van, de nagy ra a sansz, hogy nem leszek ott es pre-rankkal megyek, este 10-ig kb mindenkepp.. de lehet hogy 11-ig is.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Akkor ezennel lezárom a szavazást. Szeptember 2-3 nyert, 2-t belőttem.Szóval draft szeptember 2, szerda, este nyolc. Mindenkitől elvárt a megjelenés.
több mint 10 éve
OK, akkor szeptember 4. és egyelőre az a hétvége elvetve. Mégis demokratizálódunk, addig belőttem egy későbbi időpontra.meg is jott a doodle, egyre gondoltunk, kitoltve
doodle.com/rcnpu9f56pmdn475
Ezt tessék akkor kitölteni, van rá 3 napja mindenkinek.
Rajna
több mint 10 éve
Mostani kedd esti idopont nekem tokeletes. Az en reszemrol ami kiesik az a szeptember 4-5-6 es 9, ezt leszamitva barmi johet. De nyissunk egy gyors doodle-t es szavaztassuk meg.
több mint 10 éve
OK, akkor szeptember 4. és egyelőre az a hétvége elvetve. Mégis demokratizálódunk, addig belőttem egy későbbi időpontra.doodle.com/rcnpu9f56pmdn475
Ezt tessék akkor kitölteni, van rá 3 napja mindenkinek.
több mint 10 éve
szeptember 6. vasárnap este 8?Azt én kihagynám, pont akkor van a 4. éve vitt keeperem draftja
Fucu
több mint 10 éve
szeptember 6. vasárnap este 8?
több mint 10 éve
Csináljunk egy gyors szavazást!
több mint 10 éve
jövök egy utolsó menetre idén
több mint 10 éve
Nekem barmi mas jobb mint az a szeptember negyedikei hetvege. Ha marad, akkor itt az ideje kiprobalni az auto draftot 😊
több mint 10 éve
Belőttem egyelőre szeptember 4-ét. Akinek problémája van, jelezze (ez gyorsabb, mint a demorkatikus megoldás).Gabtsi még nincs a fedélzeten, ez is problémás.
több mint 10 éve
Te Rajna, draftot mikorra tervezzük?
több mint 10 éve
Feljutóktól (gabtsi, szaba, zinedine elvileg, a másik két delikvens adott címet és kapott meghívót) kérnék e-mail címet. PM-ben praktikus. Aztán lassan draftidőpont szavazás is lesz.gabtsi
szaba
zinedine5
több mint 10 éve
Végleges beosztás: docs.google.com/spreadsheets/d/1CxZgdW1y0s6J_oLDo2yAgHIFkmT6cBHuwXSryUe36uc/edit#gid=0

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Dodo, köszi az eddigi aktiv reszvetelt, kulonoskeppen grat a pazar 2009-es szezonhoz.Sajnalom hogy iden nem fer bele, de remelem meg jatszunk majd azert valamilyen keretek kozt.
Fucu/gabtsi meg jelentkezzen be hivatalosan is pls :p
több mint 10 éve
Jövök.
2019: 9# Pécs Panthers (7-6) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 13th.
2018: 8# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 8th.
2017: 2# Pécs Panthers (10-3) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 2nd.
2016: 15# Pécs Panthers (5-8) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 12th.
2015: 6# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 7th.
2014: 5# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 3rd.
2013: 9# Pécs Panthers (7-6) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 14th.
2012: 2# Pécs Panthers (10-3) - BOWL.HU Fantasy League, Division 2./A - 2nd.
2011: 2# Pécs Panthers (11-2) - BOWL.HU Fantasy League, Division 2./A - 6th.
2010: 4# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 3./C - 3rd.