bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 11 éve
Most akkor ez a csütörtök f8 marad a végleges?
több mint 11 éve
szaba
10 547
Ki jött, dodesz?Rajna én mailem megvan? 😊szabaHiába van meg 😛 akkor beraktam csütörtök fél nyolcra a draftot, tolhatjuk még át ha valakinek az nem jó.Rajna
több mint 11 éve
f8 nekem tuti nem lesz jó, 9 előtt kb sansztalan
több mint 11 éve
Nem sok a 90 mp egy pickre?
több mint 11 éve
Fél 10-ig ÉNP meg BK, utána kezdjünk 😊 | Vicc, de legalább szar |
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Rajna én mailem megvan? 😊szabaHiába van meg 😛 akkor beraktam csütörtök fél nyolcra a draftot, tolhatjuk még át ha valakinek az nem jó.
több mint 11 éve
Valamiért nem mentette el a szavazatom :S nekem az nem jó, de ha mindenki másnak oké, legyen akkor..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
szaba
10 547
Rajna én mailem megvan? 😊
több mint 11 éve
Neked jelzi hogy ki van már bent? Ha igen én bent vagyok? 😊 Mint korábban már írtam nem kaptam mailt, de nekem úgy tűnik hogy oké vagyok...
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
DODOnak írtam, a nem reagál, jöhetsz.Soldi eddig nem jelzett vissza és hónapok óta nem járt erre. Az ő helye még kérdéses.RajnaViszem a csapatot, nem gond.szaba
több mint 11 éve
keeper topicban azt írták soldi idén nem játszik
több mint 11 éve
szaba
10 547
Soldi eddig nem jelzett vissza és hónapok óta nem járt erre. Az ő helye még kérdéses.RajnaViszem a csapatot, nem gond.
több mint 11 éve
nekem tök mindegy ha nem este 10kor kezdődik akkor helyettest kell keresni :Sa héten meg semmi sem jó úgy alakult(meló)
több mint 11 éve
Most néztem csak a táblázatot. Akkor legyen 29-e.Az a baj azzal a vasárnappal, hogy aki más ligában is játszik, az szinte biztos hogy összefut azzal a nappal (ahogy tavaly én)draftról tudni valami időpontot?Janekmondom én hogy szeptember 1. 20:00 lesz 😀
mindig a szezon előtti vasárnap szoktuk nyomni, ne legyen ez idén sem másképp szerintem 😊Fucu
Az a jövőhét csütörtök frankónak tűnikatapapa
(egy héten három draft jó hetem lesz, még szerencse hogy szabadságon leszek 😀 )
több mint 11 éve
Az a baj azzal a vasárnappal, hogy aki más ligában is játszik, az szinte biztos hogy összefut azzal a nappal (ahogy tavaly én)draftról tudni valami időpontot?Janekmondom én hogy szeptember 1. 20:00 lesz 😀
mindig a szezon előtti vasárnap szoktuk nyomni, ne legyen ez idén sem másképp szerintem 😊Fucu
Az a jövőhét csütörtök frankónak tűnik
több mint 11 éve
Soldi eddig nem jelzett vissza és hónapok óta nem járt erre. Az ő helye még kérdéses.
több mint 11 éve
draftról tudni valami időpontot?Janekmondom én hogy szeptember 1. 20:00 lesz 😀
mindig a szezon előtti vasárnap szoktuk nyomni, ne legyen ez idén sem másképp szerintem 😊
több mint 11 éve
szaba
10 547
Akárcsak te, komi.Van itt még szabad hely egy lecsúszott játékos számára?szabakiestél a div0-ból?Höri
több mint 11 éve
Megvan, megvan... 😊 Spamek közé dobta a G....Bocs, külföldön voltam, adambkovacs@gmail.com jöhet a meghívó 😊adam3577Régóta ment.Rajna
több mint 11 éve
Akik bent voltak már alapból azoknak nem kell újra meghívó ugye? 😊 Én mintha nem kaptam volna semmit, viszont be tudok lépni a ligába meg minden okénak tűnik 😊
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Bocs, külföldön voltam, adambkovacs@gmail.com jöhet a meghívó 😊adam3577Régóta ment.