bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 11 éve
atmo shenton
43
Hú, hát én kérek elnézést, hogy ilyen fos teljesítménnyel döntőzni lehet (már ha nem számolják még át, bár akkor Atmonak kell majd elnézést kérnie 😀 )Ja, egymást múltuk alul.
Ami pechem volt alapszakaszban a legtöbb ponttal, ezen a két meccsen most mindent visszakaptam.Jakehomer
Sok szerencsét a végéhez!
több mint 11 éve
értem játszottak a srácok 😊Azt igazán én se, hogy ez elmúlt 6 heti átlagodat 30 ponttal túlléped 😊atapapaImádom a 19 pontos puntereket, egy átszámolással el is veszik az ember maradék reményét a kiesés elkerülését illetően.uhh, köszi nem gondoltam volna.Fucu
Grat Fucu. atapapa
több mint 11 éve
Azt igazán én se, hogy ez elmúlt 6 heti átlagodat 30 ponttal túlléped 😊Imádom a 19 pontos puntereket, egy átszámolással el is veszik az ember maradék reményét a kiesés elkerülését illetően.uhh, köszi nem gondoltam volna.Fucu
Grat Fucu. atapapa
több mint 11 éve
Urak!A 2/A-ban játszom, és van egy javaslatom a játék megreformálására.
Itt írtam egy összefoglalót róla:
Fórum / Fantasy Football / Fantasy Football általános kérdések / #708153
Várom a véleményeteket!
2019: 9# Pécs Panthers (7-6) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 13th.
2018: 8# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 8th.
2017: 2# Pécs Panthers (10-3) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 2nd.
2016: 15# Pécs Panthers (5-8) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 12th.
2015: 6# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 7th.
2014: 5# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 3rd.
2013: 9# Pécs Panthers (7-6) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 14th.
2012: 2# Pécs Panthers (10-3) - BOWL.HU Fantasy League, Division 2./A - 2nd.
2011: 2# Pécs Panthers (11-2) - BOWL.HU Fantasy League, Division 2./A - 6th.
2010: 4# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 3./C - 3rd.
több mint 11 éve
Hú, hát én kérek elnézést, hogy ilyen fos teljesítménnyel döntőzni lehet (már ha nem számolják még át, bár akkor Atmonak kell majd elnézést kérnie 😀 )Ami pechem volt alapszakaszban a legtöbb ponttal, ezen a két meccsen most mindent visszakaptam.
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
bár vasárnap nem voltam gépközelben és így bent maradt McClain a csapatban + csomó sérülés is hátráltatott, de azért csak behúztam Igor ellen.Jöhet a köv meccs az 5. helyért Rata ellen.
több mint 11 éve
‘It’s now in God’s hands. And God is good. And God is just. Please, God, please make three a charm. Our time has come. Go, Tyrants!’(Tim Russert után szabadon)
több mint 11 éve
5-8. helyen az izgalmas korrekt meccsek, mi is toltunk egy jót Szeszével.. kéne egy TD Brittől, és akkor pontszerzésért meccselek uccsó körben.Ejj, atmo.. látom te is ellőtted az első körben a puskaport 😕
A DL sorom persze itt is szánalmas volt.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
Grat. Rata!Csütörtökig még nem leszek nyugodt úgyhogy addig meg se köszönöm 😀
Egy pont lett a vége oda. Nem gondoltam volna, hogy így megszorítalak. Annak ellenére lett 229 pont, hogy a három kezdő futó összesen 6 pontot hozott. (Basszák meg!)
Plusz megint kinyírt az LB-k közti különbség. (32 pont Difi.)zinedine5
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Imádom a 19 pontos puntereket, egy átszámolással el is veszik az ember maradék reményét a kiesés elkerülését illetően.uhh, köszi nem gondoltam volna.
Grat Fucu. atapapa
több mint 11 éve
Imádom a 19 pontos puntereket, egy átszámolással el is veszik az ember maradék reményét a kiesés elkerülését illetően. Grat Fucu.
több mint 11 éve
én úgy hallottam hogy több div2-es csapatnál sincs villanyvilágítás a stadionban, szóval nem biztos, hogy kapnak licenszet 2013-ra
több mint 11 éve
Grat. Rata!Egy pont lett a vége oda. Nem gondoltam volna, hogy így megszorítalak. Annak ellenére lett 229 pont, hogy a három kezdő futó összesen 6 pontot hozott. (Basszák meg!)
Plusz megint kinyírt az LB-k közti különbség. (32 pont Difi.)
több mint 11 éve
Akkor bennmaradtam. 😊 Huszonhat pontot a Jets punter csak nem hoz CJ-n. 😊Ha legyőzöm szabát, akkor még bent maradhatok? Vagy már bent is maradtam? Vagy ez most hogy van?SoldadosVisszaolvashatnál, de a lényeg, hogy szaba és Höri már kizúgtak, aki őket nem számítva az utsó kettőben lesz a playoff végén, az megy velük a levesbe. Ergo ha ezt elveszted, tuti ki fogsz esni, ha nyersz, akkor meg tuti bennmaradsz, mert biztosan megelőzöd megelőzöd a DODO-t meg a Fucu-ata párharc vesztesét.Rajna
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Ha legyőzöm szabát, akkor még bent maradhatok? Vagy már bent is maradtam? Vagy ez most hogy van?SoldadosVisszaolvashatnál, de a lényeg, hogy szaba és Höri már kizúgtak, aki őket nem számítva az utsó kettőben lesz a playoff végén, az megy velük a levesbe. Ergo ha ezt elveszted, tuti ki fogsz esni, ha nyersz, akkor meg tuti bennmaradsz, mert biztosan megelőzöd megelőzöd a DODO-t meg a Fucu-ata párharc vesztesét.
több mint 11 éve
Ha legyőzöm szabát, akkor még bent maradhatok? Vagy már bent is maradtam? Vagy ez most hogy van?
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Gratulálok, tényleg megadták Ninkónak, heh 😊 ezek után nem változtatnak, mindig csütörtökön szoktak.. ami igazából a waiver rendszer miatt a legbosszantóbb amúgy.Hmm, nem az első alkalom, hogy szívok vele az idén.. de ami jár az jár, úgyhogy ez van, játszhatok 5-8. helyért sajna. Pedig itt értékeltem a legjobbra az esélyeimet, a keeper nehezebb lesz.
Ez így viszont domináns győzelem részedről 😉 😀 természetesen sok sikert a továbbiakban!
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
atmo shenton
43
Simaliba győzelem volt, miről beszéltek.. legtöbb ponttal mentem tovább! 😊 Úgy látom itt kaptam vissza karmában a gsn elleni szenvedést.Ez így elég gáz, Ninkovich stat korrekciójával mégis nyertem - jelen állás szerint. A vereség csak azért nem bosszantott volna igazán, mert 13. pontszámmal lettem alapszakasz második.
atmo: picit sajnálom, ennél bosszantóbb módon, 2. pontszámmal nem nagyon lehet PO-ból kiesni, miközben az ilyen senkiházi burkolók 205 ponttal bejönnek.. kénytelen leszek őket is kicsapni köv körben.
Egyéb megfigyelések:
-mindkét ligában 234 pontot hoztam 😊 és mindkét helyen elég volt 😊
-három fantasy ligában indultam (két 16-os és egy 18-as..), a minimális elvárás, elődöntő mindháromban megvan.
-első három kiemelt kiesett, innentől Tyr a favorit 😉
- Tyr bácsi azért nagy sumák, megint beverekedte magát a TOP 4-be, a Div 1-nek azért mégiscsak ő a titkos királya.Igor
És erről is akartam írni: régóta játszom egy meghívásos ligában, ahol a h2h-ből adódó szerencsefaktor hatásait tompítandó csak az első 6 jut a győzelem-vereség mutató alapján a rájátszásba, a fennmaradó 2 hely a maradék közül legtöbb pontot szerzőké. Nem tudom, itt van-e lehetőség ilyen beállításra, szerintem követendő a példa.
több mint 11 éve
Viszont így már nem ér jövőre kiszállni, vissza akarok vágni és nem illik ezt a sanszot elvenni 😛Simaliba győzelem volt, miről beszéltek.. legtöbb ponttal mentem tovább! 😊 Úgy látom itt kaptam vissza karmában a gsn elleni szenvedést.Hehe, csak ugye megnyerni nem tudom 😊TyR
atmo: picit sajnálom, ennél bosszantóbb módon, 2. pontszámmal nem nagyon lehet PO-ból kiesni, miközben az ilyen senkiházi burkolók 205 ponttal bejönnek.. kénytelen leszek őket is kicsapni köv körben.
Egyéb megfigyelések:
-három fantasy ligában indultam (két 16-os és egy 18-as..), a minimális elvárás, elődöntő mindháromban megvan.
- Tyr bácsi azért nagy sumák, megint beverekedte magát a TOP 4-be, a Div 1-nek azért mégiscsak ő a titkos királya.Igor
Most megnéztem, azért a tavalyi 3034 pontos alapszakasz győztes eredményem nem forgott veszélyben idén 😊 sztem 18as mezőnyben ez nem mostanában fog megdőlni
több mint 11 éve
Simaliba győzelem volt, miről beszéltek.. legtöbb ponttal mentem tovább! 😊 Úgy látom itt kaptam vissza karmában a gsn elleni szenvedést.Hehe, csak ugye megnyerni nem tudom 😊
Egyéb megfigyelések:
több mint 11 éve
Simaliba győzelem volt, miről beszéltek.. legtöbb ponttal mentem tovább! 😊 Úgy látom itt kaptam vissza karmában a gsn elleni szenvedést.atmo: picit sajnálom, ennél bosszantóbb módon, 2. pontszámmal nem nagyon lehet PO-ból kiesni, miközben az ilyen senkiházi burkolók 205 ponttal bejönnek.. kénytelen leszek őket is kicsapni köv körben.
Egyéb megfigyelések:
- Tyr bácsi azért nagy sumák, megint beverekedte magát a TOP 4-be, a Div 1-nek azért mégiscsak ő a titkos királya.
több mint 11 éve
végül csak 5 pontos lett a zacskó, így még bosszantóbb, bár Igoréknál fél pont döntött úgyh nem szólhatok egy szót sem 😊
több mint 11 éve
Köszi, tényleg benne volt végig, hogy te nyersz, az LB soron kívül csak Martin meg Olsen hozta magát, a többiek elég tartalékosra vették a figurát (szarul is bencheltem).Sok szar teljesítménnyel (a 2 Graham, Brown) még akár lett is volna esélyem, de az LB sorok közötti difit (42 pont) esélyem nem volt ledolgozni.Bryce Brown : 12. hét 178 yard 2 td 33 pontEz a Bucs D. Har-har 😀Jakehomer
13. hét 169 yard 2 td 28 pont
14. hét 6 yard 0 td 0 pontzinedine5
Természetesen gratulálok, ehhez is meg az egész éveshez is.zinedine5
Tepper takarodj!